Liverpool – Everton 3:1 (kon.) | Burnley – Tottenham 0:2 (kon.) | Chelsea – Crystal Palace 1:2 (kon.)
Hull City – West Ham 2:1 (kon.) | Leicester – Stoke City 2:0 (kon.) | Manchester United – West Bromwich 0:0 (kon.)
Watford – Sunderland 1:0 (kon.) | Southampton – Bournemouth 0:0 (kon.)
koniec
Watford FC
1:0 (0:0)
Sunderland AFC
cz Sobota 01.04.2017, 16:00 • Vicarage Road Stadium, Watford • Anglická Premier League • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Anglická Premier league pokračuje po reprezentační přestávce již třicátým kolem a my se společně zaměříme na zápas Watfordu, který před domácím publikem přivítá poslední tým tabulky Sunderland.
     
    Watford FC

    Watford v minulé sezoně obsadil konečné třinácté místo a ani letos to nebude o moc lepší. Nyní dokonce patří týmu ve kterém působil i český reprezentační útočník Matěj Vydra až čtrnáctá pozice. Nepříjemná je i série čtyř zápasů bez vítězství. Naposledy se mohli svěřenci trenéra Mazzarriho radovat ze třech bodů téměř před dvěma měsíci, když na vlastním stadionu vystřelili výhru 2:1 Deeney s Niangem. Právě Troy Deeney táhne svůj tým produktivní hrou, s devíti brankami je nejlepším střelce Watfordu.
     
    Sunderland AFC

    Sunderland bojoval v předešlém ročníku Premier league až do posledních kol o udržení v nejvyšší soutěži. I letos bude muset tým okolo zkušeného střelce Jermaina Defoea v závěru sezony hodně přidat. Deset zápasů před koncem patří Sunderlandu poslední místo v tabulce a na příčky zaručující Premier league i příští ročník ztrácí sedm bodů. A co víc, Sunderlandu se nedaří zlepšovat. Z posledních deseti zápasu bral všechny tři body jen jednou. Navíc se trápí především v útoku, již čtyři zápasy se nedokázali hráči posledního týmu tabulky prosadit.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    17.12. 2016 Sunderland – Watford 1:0
    15.05. 2016 Watford – Sunderland 2:2
    12.12. 2015 Sunderland – Watford 0:1
    12.02. 2005 Sunderland – Watford 4:2
    19.10. 2004 Watford – Sunderland 1:1
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Sunderland se na začátku utkání pokoušel kombinovat, míč ale poměrně lacině ztratil.
     
    2
    Watfordu se nepovedl centr z levé strany, Amrabat ale míč doběhl a odcentroval na zadní tyč, kde musel do velmi ošemetné hlavičky jít Jones. Watford má rohový kop.
    2.
     
    2
    Centr na přední tyč doletěl k Okakovi, bude z toho ale jen odkop.
     
    3
    Defoe zatlačil na svého bývalého spoluhráče Kaboula a Sunderland měl autové vhazování na útočné polovině. Nic výrazného si ale nevytvořil a od své branky bude odkopávat Gomes.
     
    4
    Defoe vysunul do křídla Rodwella, jenž se pokusil vystřelit a dobře udělal – jeho sražená střela sice zapadla za břevno domácí branky, Kaboulova teč ale znamená rohový kop pro Black Cats.
     
    5
    Gibson přetáhl centr na zadní tyč, kam Gomes nedosáhl a měl štěstí, že před Defoem odhlavičkoval míč na další roh Britos.
     
    5
    Januzajův centr po zemi již tolik nebezpečný nebyl, Sunderland ale zůstává v držení míče.
     
    5
    To platilo do té doby, dokud se Denayer nepokusil o kličku do hráče. Watford ale tohoto zaváhání k rychlému brejku nevyužil.
     
    6
    Amrabatův centr od postranní čáry byl nepřesný a Pickford tradičně dlouhým výkopem zahájil ofenzivu Wearsiders.
     
    6
    Borini ale neměl dostatečnou podporu spoluhráčů a míč se vrací ke středové čáře.
     
    7
    Míč má nyní mnohem častěji v držení Sunderland.
     
    8
    Oviedo udělal obrovskou chybu, Niang převzal míč a snažil se rozvinout případný útok Hornets. Okaka si naběhl do dobrého prostoru, dostal ale míč dobré dva metry za sebe a v náběhu již nedokázal změnit směr, takže míč opět patří Sunderlandu.
     
    9
    Vysoké napadání krajních hráčů Sunderlandu donutilo Holebase k nepřesnému odkopu.
     
    9
    A nakonec z toho byla velmi ošemetná situace! Januzaj odcentroval z rohu šestnáctky, Kaboul pouštěl míč Gomesovi, ten s tím ale v první chvíli nepočítal a nakonec měl co dělat, aby míč vytáhl na rohový kop.
    9.
     
    9
    Gibsonův centr od rohového praporku nebyl špatný, Watford jej odvrátil a Sunderland pokračoval v útoku. Denayer si všiml do prostoru nabíhajícího Boriniho, přihrávka ale byla příliš prudká a italský ofenzivní hráč míč na hrací ploše nestihl.
     
    10
    Defoe dýchal Britosovi na záda, Gomes byl daleko od míče a domácí stoper raději na jistotu zahrál na další rohový kop.
     
    11
    Gomes si vyběhl na malé vápno a Gibsonův centr vyboxoval jednou rukou.
     
    11
    Holebas vystihl nepřesnost Sunderlandu a Pickford měl plné ruce práce. První pálil Niang, jehož střelu Pickford vyrazil do hřiště. Následně si míč vzal Capoue a Pickford musel zasáhnout na roh.
    11.
     
    12
    Ani rohový kop Watfordu ale gól nepřinesl a míč je u Gomese.
     
    12
    Kaboul zůstal na hrotu a po dlouhém Gomesově nákopu se prosadil ve vzdušném souboji s Koném, znamenalo to však jen odkop.
     
    13
    A míč je opět u Gomese. Zatím by se dalo říct, že Watford se nesnaží za každou cenu útočit a čeká na chyby Sunderlandu, jichž je minimálně kolem středového kruhu zatím dost.
     
    13
    Na druhou stranu Sunderland dokáže hlavně na domácí krajní beky zatlačit a získat míč na útočné třetině.
     
    14
    Capoue zkusil založit postupný útok, Denayer jej ale zastavil již v zárodku.
     
    15
    V šestnáctce Sunderlandu byli tři hráči ve žlutém dresu. Amrabat se pokusil najít jednoho z nich svým centrem, nakonec ale bude odkopávat Pickford.
     
    16
    Další chyba Sunderlandu ve středovém prostoru a okamžitý sprint všech ofenzivních hráčů Watfordu dopředu. Okaka se sice dobře vyhnul O'Sheovi, pak ale místo přihrávky volil obhození dvou protihráčů a dostal tím míč až k Pickfordovi. Pokud by Okaka raději zvolil přihrávku, šli by jeho spoluhráči dva na brankáře, protože pravá strana Sunderlandu se nestihla vrátit.
     
    17
    Teď se ale Jones vrátil na své místo včas a po jeho zásahu bude vhazovat Holebas.
     
    18
    Další rohový kop pro Watford.
     
    18
    Cleverleyho centr od rohového praporku Jones odhlavičkoval pětadvacet metrů od branky, kde byl Doucouré, jenž okamžitě napřáhl a jeho svižná střela zapadla dobrý metr a půl vedle pravé Pickfordovy tyče.
     
    19
    Po delší době přišel i centr do šestnáctky Watfordu, Britos ale opět dokázal být dostatečně blízko protihráči a k míči jej nepustil.
     
    20
    Cathcart našel Okaku, jenž se dostal mezi Koného s Jonesem a po náskoku hlavičkoval nad břevno hostí.
     
    20
    Januzaj se pokoušel prosadit přes tři protihráče, nakonec upadl, roztáhl ruce a čekal, že se bude pískat faul. Sudí ale situaci vyhodnotil velmi dobře a hra pokračuje.
     
    21
    Pokračovala Oviedovým zastavením Capouého za cenu rohového kopu.
     
    22
    Holebasův centr opět odhlavičkoval Jones. Pro míč si pak doběhl Doucouré, přes Denayera ale neodcentroval a míč si tak bere Sunderland.
     
    22
    Denayer před chvílí zastavil Doucourého centr a potom se pokusil sám odcentrovat. Jednalo se pouze o odevzdání míče Gomesovi na odkop.
     
    23
    David Moyes nyní prohodil Januzaje s Borinim, jenž se na levé straně do hry příliš nedostával a Januzaj několikrát napravo zase nezvolil optimální řešení.
     
    24
    Holebas si zaběhl na levé křídlo, kam směřovalo přenesení hry od Doucourého, které se nakonec ukázalo jako příliš dlouhé.
     
    25
    Amrabat si proti Oviedovi pomohl v rozporu s pravidly a připravil se o vhodnou střeleckou pozici.
     
    26
    Niang obešel Denayera a hledal v šestnáctce své spoluhráče. To se mu sice nepovedlo, nicméně Oviedo chtěl srazit míč hrudí do náruče Pickfordovi, což se taky nepovedlo a znamená to roh pro Watford.
     
    27
    Rozehrávka nakrátko přinesla nakonec Holebasův centr, po němž následoval závar před Pickfordem a odkop Boriniho k Doucourému, jenž to opět zkusil z dálky. Ani tentokrát nepochodil.
     
    28
    Niang předvedl úžasný tah na branku a sólo přes více než polovinu hřiště, nakonec ale dvakrát zakončil do před ním stojícího protihráče.
     
    28
    Na druhé straně táhl brejk Sunderlandu Borini, jenomže nakonec akci zastavil a nepřesně přihrál. Watford nyní mnohem častěji kontroluje míč a například Jermain Defoe, na nějž Sunderland nejvíce spoléhá, je od hry zcela odstřihnutý.
     
    29
    Amrabat si přeběhl na levé křídlo, kam také směřovala přihrávka. Ta nebyla příliš přesná a Amrabat ihned gestikuloval, že si příště přeje v takové situaci přihrávku do nohy místo do běhu.
     
    30
    Black Cats si poradili i s dalším Holebasovým centrem od levé postranní čáry.
     
    30
    Amrabat objal Ovieda a poslal ho k zemi. Asistent rozhodčího stál přímo u této situace, odmával faul a míč znovu do hry uvede Pickford.
     
    31
    Rodwell od koncové čáry hledal v šestnáctce Defoea, před nějž se dostal Britos a opět pohotově zasáhl.
     
    31
    Holebas směřoval centr na přední tyč, kam směřoval Amrabat. Pickford byl ale u své tyče včas a míč si vzal pro sebe.
     
    32
    O'Shea nyní prodal své zkušenosti a ve skluzu v šestnáctce čistě obral o míč Okaku.
     
    33
    Akce Watfordu pokračovala, jenomže tři jeho hráči v dobré střelecké pozici si netroufli na střelu a nakonec se dostali z dobré pozice.
     
    33
    Centr do šestnáctky s velkým sebeobětováním odhlavičkoval Jones, jenž se položil do míče a kromě něj se potkal i s nohou Okaky. Pískal se faul a Pickford opět může ukázat, kolik síly má ve své levé noze.
     
    35
    Watford to zatím zkouší spíše ze střední vzdálenosti. Nyní to ukázal Capoué, jehož střela byla poměrně nebezpečná, nakonec se ale zatočila mimo branku.
     
    36
    Gibson obral Cleverleyho a šel dopředu ještě s Januzajem a Defoem. Vypadalo to, jako kdyby mu ale na úplném začátku došla šťáva, o žádný zběsilý útok se tak nejednalo a Sunderland musí vzít rohový kop po centru Ovieda a skluzu Kaboula.
     
    37
    Pro Gibsonův centr na malé vápno si v pohodě došel Gomes.
     
    38
    Januzaj neuspěl jeden na jednoho a Watford jde opět dopředu.
     
    38
    Doucouré doběhl míč u postranní čáry a poslal jej do šestnáctky. Okaka byl ale v ní opět příliš brzo a míč tak patří Sunderlandu.
     
    39
    Vypadá to, že Younès Kaboul dohrál. Nejednalo se o žádný těžký souboj či něco podobného, okamžitě po zřejmě špatném došlápnutí se ale chytil za pravou nohu a zůstal ležet na zemi.
     
    40
    Intezivně se rozcvičovat okamžitě začal Sebastian Prödl.
     
    41
    Hráči využívají této nešťastné pauzy k občerstvení. Místo Prödla ale pravděpodobně přijde na hřiště Daryl Janmaat.
     
    41
    Tak skutečně. Younès Kaboul za pomoci lékařského týmu pomalu odešel ze hřiště a na jeho místo přišel Daryl Janmaat. Znamená to s velkou pravděpodobností přeskupení v obranné řadě Watfordu, kde by se měl Janmaat postavit na pozici pravého beka a místo Kaboula bude ve stoperské dvojici s Britosem Cathcart, jenž hrál pravého beka do těchto chvil.
     
    43
    A Cathcart si hned na začátek mohl připsat nešťastný zákrok, když se o něj otřela Januzajova střela zpoza šestnáctky a skončila těsně vedle domácí branky.
    43.
     
    44
    Sunderland chtěl překvapit Watford, místo toho ale poskytl míč Watfordu, jehož rychlý brejk skončil Pickfordovým zákrokem na rohový kop po Niangově střele.
     
    44
    Cathcart byl nyní v mnohem příjemnější roli. Naskočil si mezi O'Sheu s Rodwellem a hlavičkou poslal míč na branku. Pro Pickforda se ovšem jednalo o poměrně rutinní zákrok.
     
    45
    Januzaj byl faulován u půlící čáry, míč do šestnáctky pošle Gibson.
     
    45
    Okaka nestihl rychle dostat míč do bezpečí a Koné okamžitě z otočky vystřelil. Gomes zkontroloval cestu míče mimo jeho branku.
     
    45+1
    Nad rámec 45 minut se budou hrát ještě další dvě.
     
    45+1
    A Watford je začne volným kopem po faulu Gibsona na Nianga ve středovém kruhu.
     
    45+2
    Sunderland si poměrně lehce poradil, Watford ale zůstává v držení míče.
     
    45+2
    Amrabat na malém prostoru udržel míč pro Britose, od nějž odstoupil Denayer. Domácí stoper nakonec pohodlně zakončil do Pickforda.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločas je u konce a je to poměrně velká úleva. Utkání zatím příliš standardy Premier League nesplňuje a v kombinaci s hezkým počasím ve Watfordu spíše působí jako čajový dýchánek. O něco lepším týmem byl Watford, jenž ale v závěru první půle přišel o stopera Kaboula, který z utkání s týmem, na jehož soupisce figuroval ještě na začátku utkání, musel odstoupit kvůli svalovému problému. Naproti tomu Sunderland je kompletní, jeho čekání na gól se ale protáhlo již na více než sedm hodin. Uvidíme, co přinese druhý poločas, který začne cca v 17.02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Defoe se nepříjemně střetl s Capouém a okamžitě se chytil za pravé koleno. To nevypadá vůbec dobře.
     
    47
    Pro Sunderland by ztráta tohoto muže znamenala mnohé a nic dobrého by to nebylo. Stejně tak by Defoe, jenž se minulý týden vrátil do anglické reprezentace a ihned proti Litvě skóroval, zřejmě přišel o zbytek sezony.
     
    48
    Tak Defoe odešel po svých za postranní čáru a vysloužil si potlesk obou fanouškovských táborů.
     
    48
    Defoe je zpátky na hřišti.
     
    49
    Amrabatovu střelu na zadní tyč zastavil Koné, Pickford tak zasahovat nemusel, Sunderland ale zůstává pod tlakem.
     
    49
    Denayer ve skluzu zastavil Janmaatův pokus o centr a Watford se tak dostává k rohovému kopu.
     
    50
    Holebasův centr na zadní tyč Sunderland odvrátil, Watford je nadále v držení míče.
     
    50
    A po centru z levé strany musel O'Shea před Okakou zasáhnout na další rohový kop.
     
    51
    Po tomto rohovém kopu se míč pokoušel vyvézt Defoe, skončilo to autovým vhazováním Hornets.
     
    51
    Niang opět ukázal svou sílu v osobních soubojích, příhodně pro dnešní utkání na to ale nenavázal přesným centrem. Niang je každopádně dnes největší hrozba domácích.
     
    52
    Po Pickfordově odkopu následuje autové vhazování, Sunderland zůstane na útočné polovině.
     
    52
    Defoe byl pravděpodobně nyní faulován, hra ale pokračuje a Niang táhne další útok Watfordu.
     
    53
    Niangův centr padal pod břevno, Pickford si jej pohodlně stáhl ze vzduchu.
     
    53
    Druhé střídání Watfordu. Nordin Amrabat po aktivním začátku trochu vymizel ze hry a nyní je lehce překvapivě nahrazen Isaacem Successem.
     
    54
    Amrabat rozhodně není spokojen se střídáním a dal to najevo.
     
    54
    Rodwell potáhl míč a vybojoval rohový kop. Standardní situace jsou možná tím jediným, z čeho Sunderland může udeřit. Na gól ze hry to z jeho strany nevypadá.
     
    54
    Jenomže to by Gibsonův centr nesměl být odhlavičkován na přední tyči.
     
    55
    Koné hodně zabojoval a ačkoliv míč nezískal, dostal na zem aspoň Holebase. Tomu se to vůbec nelíbilo a lehce do Koného kopl přímo před fanoušky Sunderlandu, kteří podvanácté v této sezoně vyprodali sektor pro fanoušky hostí. Kdyby se hrála Premier League na venkovní podporu fanoušků, Sunderland by rozhodně neměl problém se záchranou.
     
    56
    Britosovu špatnou rozehrávku zachytil Borini a okamžitě se pokoušel vysunout Defoea. Přihrávka ale nebyla nejpřesnější a Defoe ji nezpracoval.
     
    57
    Holebas si tentokrát navedl míč do středu pole a tentokrát nepřesně vypálil. V závěru jej ještě trochu rozhodil Jones, přímý kop z nadějné pozice se ale nekoná.
     
    57
    Holebas to teď Jonesovi oplatil, faul se ani teď nepíská a Watford jde do brejku.
     
    58
    Ten velmi rychle skončil a dopředu se pokoušel jít Sunderland, Borini při snaze rozvinout útok trefil jen Doucourého a Watford se krátce nato dostal k rohovému kopu.
     
    58
    Pickford se nedomluvil s obránci a míč skončil u Successe, jehož střelu z voleje srazil na roh Denayer.
     
    59
    Watford právě vstřelil branku!
    Přišlo to, co dlouho viselo ve vzduchu. Oviedo ještě Okakovu hlavičku srazil na břevno, míč se pak ale od Cathcarta dostal k MIGUELU BRITOSOVI, jenž na zadní tyči vyskočil výš než Rodwell a poslal Watford do vedení.
    59. Miguel BRITOS - 1:0
     
    60
    Řada je tedy na Sunderlandu. Jeho herní projev ale vypadá velmi zoufale a Watford je tak na nejlepší cestě ke třem bodům.
     
    61
    Januzaj se tlačil k centru od koncové čáry, Britos jej ale odclonil a Gomes bude odkopávat od své branky.
     
    61
    David Moyes reaguje střídáním, Darrona Gibsona ve středu záložní řady Sunderlandu nahradí Didier N'Dong.
     
    63
    Okaka výborně vysunul za obranu Successe, kterého ale levou nohou vychytal Pickford a následnou Doucourého střelu srazil na rohový kop Denayer!
     
    64
    Britos se opět dostal k hlavičce po odraženém míči, Pickford ji ale zachytil a ihned poslal dopředu Defoea, jenž byl Cleverleym poslán k zemi. Jednalo se ale o čistý zákrok a Sunderland tak bude vhazovat.
     
    65
    N'Dong v šestnáctce našel Januzaje, jenž si zpracoval míč a pak vystřelil do prvního protihráče před sebou. Akce Sunderlandu pokračovala, míč nakonec skončil u Gomese. N'Dong ale poprvé předvedl svou kvalitu po příchodu na hřiště – místo očekávané přihrávky změnil směr a oklamal protihráče.
     
    65
    N'Dong se výborně dostal za obranu a na šestnáctce našel Januzaje, jenž si opět připravil střelu a opět vystřelil. Tentokrát měl na zakončení mnohem více času i prostoru, jeho slabou střelu ale s naprostým klidem zalehl Gomes.
     
    67
    Sunderland se pokusil zaútočit po levém křídle, jeho snaha končí dalším autem.
     
    67
    Rodwell napřáhl z více než třiceti metrů a trefil Britose.
     
    67
    Nyní Rodwell poslal u postranní čáry k zemi Cleverleyho a hrát tak zase chvíli bude Watford.
     
    68
    Holebas si přichystal míč na střelu, do ní mu ale strčil nohu Rodwell a míč přeletěl břevno.
     
    69
    Po rohovém kopu se ke střele připravil Janmaat, Sunderland i tuto střelu srazil na rohový kop.
     
    70
    Janmaat tentokrát přehodil obranu Sunderlandu a O'Shea měl co dělat, aby na poslední chvíli nepustil soupeře do zakončení.
     
    70
    Velké vzrušení v sektoru hostí – na hřiště přišel Wahbi Khazri a odešel Adnan Januzaj.
     
    71
    Denayer nejprve nevěděl, jestli má jít k míči, když ale kolem něj nikdo nebyl, tak se pokusil okamžitě z třiceti metrů vystřelit. Jeho pokus ovšem místo Gomesovy branky atakoval rohový praporek a Gomes tak bude odkopávat od své branky.
     
    72
    Za dlouhým pasem se hnal Success, Billy Jones mu rychlostně nestačil, stáhl jej k zemi a zcela logicky se stal prvním hráčem tohoto utkání, jenž byl za své konání potrestán žlutou kartou.
     
    73
    Britos přehodil obranu a vyzval k zakončení Cathcarta, Pickford byl ale u míče dřív.
     
    73
    Zatímco domácí fanoušci tleskají bývalému manažerovi Grahamu Taylorovi, N'Dong vystřelil ze šestnáctky a trefil jen hráče v žlutém.
     
    74
    Success měl problém se zpracováním, nakonec moc nechybělo, aby obešel tři protihráče. Koné na poslední chvíli odkopl míč do bezpečí.
     
    75
    Capouému se vůbec nepovedl centr do šestnáctky.
     
    76
    Khazri se nyní hodně zlobí na asistenta rozhodčího, který Sunderlandu podle jeho názoru upřel rohový kop.
     
    76
    Khazriho horkokrevná reakce má ještě dohru v podobě žluté karty.
     
    77
    N'Dong odcentroval od koncové čáry a trefil Holebase. Fanoušci hostí, před nímž se situace odehrála, požadovali penaltu za údajnou Holebasovu ruku, nakonec je z toho rohový kop.
     
    78
    Khazrimu se ale centr vůbec nepovedl, dozadu musel Koné, jemuž nadělal obrovské problémy Niang. Obránce z Pobřeží slonoviny nakonec v pádu Nianga fauloval a také on uviděl žlutou kartu.
     
    79
    Sunderland hraje s devíti hráči pod míčem a spíše to vypadá, jako kdyby vedl on a bránil svůj těsný náskok.
     
    80
    Niang podtrhl nohy Oviedovi, Watford přišel o míč a Sunderland se pokusí vymyslet něco směrem dopředu.
     
    80
    Konečně přišel moment překvapení, Khazri našel Rodwella, jenž vysunul za obranu Defoea, ten ale měl k míči jednak dál než Gomes a také byl v ofsajdu.
     
    81
    Success je zatím rozhodně vidět více než Amrabat, jeho střela nyní ale Pickfordovi příliš problémů nenadělala. Pickford pak výborně rozehrál dopředu na Khazriho.
     
    81
    Boriniho centr byl ovšem naprosto strašidelný a míč je opět u Gomese.
     
    82
    Vypadalo to, že Defoe půjde do šestnáctky, vůbec jej však neposlechl míč. Největší hrozba Sunderlandu dnes není ve své kůži.
     
    83
    Janmaat v prvním okamžiku nedosáhl na míč, nakonec si jej ale doběhl a odcentroval. Sunderland vše pod Pickfordovým vedením zvládl.
     
    83
    Nyní se Borini ukázal v mnohem lepším světlem, Gomes jeho střelu zpoza šestnáctky do levého dolního rohu vytáhl na rohový kop.
     
    84
    Po nepříjemném Khazriho centru Sunderland zůstal u míče. Khazri poslal do šestnáctky ještě jeden míč, který odvrátil do zámezí Cathcart.
    84.
     
    85
    Doucouré ve středu pole povalil k zemi N'Donga, Khazri už si chystá míč k centru čtyřicet metrů od Gomese.
     
    86
    Khazriho centr Watford s velkou pohodou odvrátil, Sunderland však zůstává u míče.
     
    86
    Nyní fauloval podle rozhodčího Borini a lavička Sunderlandu se hodně zlobí.
     
    87
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází M'Baye Niang, přichází Camilo Zúñiga.
     
    87
    Janmaatův centr našel Okaku, jehož přidržel O'Shea a zakončení domácího útočníka tak bylo slabé, díky čemuž Pickford jen pohodlně stáhl míč.
     
    88
    Sunderland vysunul na hrot Lamine Koného a začne tak pravděpodobně s dlouhými míči.
     
    88
    Success u šestnáctky fauloval N'Donga a Khazri bude mít příležitost k dalšímu štiplavému centru.
     
    89
    S Khazriho centrem na zadní tyč si Watford poradil. Následně se k míči dostal Borini, poslal jej ale přesně do míst, kde byl Gomes.
     
    90
    Janmaat odkopl míč jen za postranní čáru, Sunderland zůstane na útočné polovině.
     
    90
    O'Shea hledal centrem do šestnáctky Koného, jemuž se podařilo pouze prodloužit míč na odkop.
     
    90+1
    Druhý poločas bude minimálně o čtyři minuty delší.
     
    90+1
    O'Shea zezadu naskočil do Okaky, který upadl a pískalo se proti Sunderlandu.
     
    90+2
    Holebasova nepřesná rozehrávka darovala míč Sunderlandu. Pickford spěchá pro míč, aby mohl co nejrychleji odkopnout.
     
    90+2
    Ovieda poslal k zemi Capoué a frustrovaný levý bek Sunderlandu si to s ním chtěl okamžitě vyříkat. Faul Capouého se pískal, oba hráči se již uklidnili.
     
    90+3
    Étienne Capoue za celý incident ještě dostal žlutou kartu.
     
    90+4
    Success byl opět vysunut za obranu hostí, tentokrát ale přebral míč v ofsajdu.
     
    90+4
    Cleverley fauloval Khazriho, poslední šance pro Sunderland.
     
    90+5
    Khazri zkusil přímou střelu, trefil ale jen zeď.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:3.
    Střely mimo: 13:7.
    Rohy: 13:9.
    Ofsajdy: 1:0.
     
    Poměrně nezáživné utkání nakonec končí vítězstvím Watfordu, jenž si dnes šel více za svým cílem a může slavit díky gólu Miguela Britose ze druhého poločasu. Watford se tak vzdálil sestupovým příčkám a posunul se více do středu tabulky, zato naděje Sunderlandu na udržení utržily další tvrdou ránu a čím dál tím více se přibližují jen teoretické rovině. Já vám děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek víkendu. (17:54:33)

    Daniel Polách

    Góly: 59. Britos (Cathcart)

    Karty:   90+3. Capoue (WAT) – 72. Jones (SUN), 76. Khazri (SUN), 78. L. Koné (SUN)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 13:7. Rohy: 13:9. Ofsajdy: 1:0.
    Watford FC: Gomes (C) – Cathcart, Kaboul (41. Janmaat), Britos – N. Amrabat (53. Success), Doucouré, Cleverley, Holebas – Capoue, Niang (87. Zúñiga) – Okaka.
    Náhradníci: Pantilimon – Prödl, Mariappa, Deeney, Success, Zúñiga, Janmaat.

    Sunderland AFC: Pickford – Jones, L. Koné, O'Shea (C), Oviedo – Januzaj (70. Khazri), Denayer, D. Gibson (61. N'Dong), Rodwell, Borini – Defoe.
    Náhradníci: Mannone – Djilobodji, Cattermole, Seb. Larsson, Khazri, N'Dong, Manquillo.