Dunajská Streda – Trnava sk 0:0 (kon.) | Trenčín – Senica sk 1:1 (kon.)
koniec
AS Trenčín
1:1 (0:0)
FK Senica
Nedeľa 19.03.2017, 17:30 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V poradí 24. kolo najvyššej slovenskej futbalovej súťaže je plne prekvapení. Po zaváhaní bratislavského Slovana nepotvrdil pozíciu jasného favorita ani AS Trenčín. Ten síce viedol po góle Rangela Jangu, no záver zápasu nezvládol. Striedajúci Antonio Mance mohol rozhodnúť o triumfe domácich, no opäť platilo staré známe nedáš – dostaneš. Tomáš Brigant z poslednej akcie zápasu vyrovnal skóre na 1:1 a Senica si tak spod hradu Matúša Čáka odváža cenný bod. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (19:29:57)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Senica dala gól!
    Tak to je neuveriteľné! Seničania pokračujú vo svojej spanilej jarnej jazde a zrejme ozbíjajú o body aj ďalšieho favorita. Daniel Turyna vyhral hlavičkový súboj pred šestnástkou, do nej vnikol TOMÁŠ BRIGANT a prvou strelou na bránu prekonal Igora Šemrinca – 1:1.
     
    90+1
    Dnešný zápas sa predĺži ešte o tri nadstavené minúty. Na konci tej prvej bude odkopávať od svojej brány Igor Šemrinec a s rozohrávkou sa vôbec neponáhľa.
     
    90
    Tomáš Brigant teraz zviedol chlapský súboj s Rodneym Kloosterom. Ten ho podľa názoru rozhodcu nefauloval, a tak sa Trenčín oslobodil.
     
    89
    Senici sa nedarí dostať do nejakej streleckej pozície, z ktorej by mohlo prísť vyrovnanie. Trenčín kontroluje priebeh zápasu a zrejme so Senicou vyhrá aj piaty domáci zápas v rade.
     
    88
    Antonio Mance mohol skórovať po necelej minúte pobytu na trávniku. Desley Ubbink prešiel stredom poľa, krásnym centrom našiel svojho spoluhráča, ale chorvátsky útočník hlavičkoval vedľa brány.
     
    87
    Strelec gólu Rangelo Janga už pomaly smeruje na lavičku náhradníkov. Na záverečné minúty sa na jeho miesto zaradí Antonio Mance.
     
    86
    Trenčín sa snaží kontrolovať záverečné minúty zápasu. Pomerne dosť mu pomáhajú aj futbalisti súpera, ktorí faulujú možno až príliš veľa.
     
    85
    Giorgi Beridze opäť utekal za loptou, no pred ním dobre čítal hru brankár František Plach. Aj on pri svojom debute určite očakával viac práce na pôde Trenčína.
     
    84
    Po dlhom čase sa nám pripomenul aj Giorgi Beridze. Poľahky prešiel cez Branislava Šušolíka a spoza šestnástky prudko vystrelil. Jeho pokus ale vyráža František Plach.
     
    83
    Seničania zvyšujú aktivitu. Najmä Tomáš Brigant sa snaží trošku narobiť problémy trenčianskym obrancom. Na jeho center číhal Matej Kosorín, ale pred ním zasiahol Julien Keston.
     
    82
    Hostia mali výhodu rohového kopu, ale Igor Šemrinec zasahovať nemusel. Dvakrát mal síce šťastie pri zakončeniach Tomáša Briganta, no zatiaľ na neho nesmerovala ani jedna priama strela.
     
    81
    Teraz sme sledovali veľmi rozháraný úsek hry. V strede poľa sme videli množstvo osobných súbojov, ktoré prakticky k ničomu neviedli.
     
    80
    Tomáš Brigant sa nedokázal presadiť a Senici sa čas na strelenie vyrovnávajúceho gólu kráti. Do konca riadneho hracieho času zostáva desať minút.
     
    79
    Seničania si teraz nerozumeli v rozohrávke, a tak prichádzajú o loptu. Skôr by ale potrebovali oživiť útočnú formáciu, inak sa im nepodarí skórovať.
     
    78
    Abdul Zubairu ukazuje hneď po svojom príchode na trávnik, že je veľmi platným hráčom. Aj teraz dobre dokázal odobrať loptu a herným štýlom mi pripomína N'Golo Kantého z londýnskej Chelsea.
     
    77
    Domáci sa dostali do zakončenia po priamom kope, ale Milton Klooster hlavičkoval nepresne. Na druhej strane centroval Tomáš Brigant, ale loptu upratal do bezpečia Abdul Zubairu.
     
    76
    Domáci futbalisti budú mať výhodu priameho kopu z ľavej strany. Ešte predtým ale má Martin Ševela nachystané striedanie. Na ihrisko príde Abdul Zubairu, ktorý vymenil Jakuba Paura.
     
    75
    Posledné striedanie v podaní hostí. Ofenzívu sa bude snažiť trochu rozhýbať Daniel Turyna, ktorý nahradil žltou kartou potrestaného Adriána Kopičára.
     
    74
    Tempo hry nám opäť mierne opadlo. Po dobrej výmene lopty sa na domácej strane dostal k centru Desley Ubbink, ale loptu poslal do bezpečia Adam Pajer.
     
    73
    Veľmi dobre teraz zasiahol Juraj Kotula. Obranca hostí zastavil pas Desleyho Ubbinka, ktorý smeroval na rozbehnutého Miltona Kloostera.
     
    72
    Rangelo Janga sa nedostal k lopte, keď ho predskočil Róbert Pillár. Následne domáci útočník fauloval, keď si rukami pomáhal v súboji s Adriánom Kopičárom.
     
    71
    AS Trenčín pokračuje vo svojej útočnej prevahe. Určite by to ale z jeho strany chcelo pridať ešte jeden gól, ktorým by potvrdil dnešný zisk troch bodov.
     
    70
    Postranný rozhodca zdvihol svoju zástavku. Avizoval tým nedovolený zákrok Ondřeja Šašinku, ktorý poslal na zem Juliena Kestona.
     
    69
    Tomáš Brigant predviedol peknú individuálnu akciu po ľavej strane a vybojoval pre Senicu rohový kop. Sám ho aj rozohral, no v šestnástke nenašiel nikoho v červenom drese.
     
    68
    Milton Klooster predviedol peknú individuálnu akciu. Po nej mu ale chýbala sila na strelu, ktorá bola veľmi nedôrazná a navyše aj nepresná.
     
    67
    Domáci hráči v pokoji kombinujú na polovici ihriska, no domácim fanúšikom sa to príliš nepáči. Ozýva sa aj menší piskot divákov, ktorých je priamo na štadióne 2089.
     
    65
    Adrián Kopičár sa vrátil na hraciu plochu a po nedovolenom zákroku na Rodneyho Kloostera je prvým potrestaným hráčom dnešného duelu.
     
    64
    Tak toto je skutočne nepríjemná situácia pre Senicu. Po súboji v strede ihriska zostáva na trávniku ležať aj Adrián Kopičár a bude musieť byť ošetrovaný.
     
    63
    Juraj Kotula teraz poslal malú domov na brankára Františka Placha. Ten nebol úplne v jednoduchej situácii, no napokon loptu poslal do bezpečia.
     
    62
    Sledujeme podobný obraz hry ako v prvom polčase. Trenčín kombinuje na polovici ihriska, ale na rozdiel od úvodného dejstva má k dispozícii tesný náskok.
     
    61
    Je tomu skutočne tak. Boris Bališ končí v dnešnom zápase a na jeho miesto prichádza Matej Kosorín. Každopádne by to mohlo znamenať drobné oživenie útoku.
     
    60
    Na trávniku zostáva ležať Boris Bališ a drží sa za zadný stehenný sval. Nechcem byť zlým prorokom, no myslím si, že Miroslav Mentel bude musieť opäť nútene striedať.
     
    59
    V priebehu jednej minúty sme videli dva zblokované strelecké pokusy Trenčína. Bránu súpera neohrozil pokus Jakuba Paura ani Rodneyho Kloostera.
     
    58
    Hra teraz nabrala spád. Na druhej strane sa dostával do šprintérskeho súboja Milton Klooster s Róbertom Pillárom, no úspešnejší bol obranca hostí.
     
    57
    Skvelý Giorgi Beridze! Nielenže celý zápas zamestnáva obranu Senice, no teraz sa fantasticky vrátil dozadu. Hostia sa dostali do brejku, Boris Bališ bol v jasnej šanci, no Gruzínec jeho strelu zblokoval.
     
    56
    Futbalisti spod hradu Matúša Čáka mali výhodu ďalšieho rohového kopu. Desley Ubbink poslal do šestnástky až príliš vysoký center, a tak z toho nič nebolo.
     
    54
    Trenčín dal gól!
    Skvelý výkon Giorgiho Beridzeho je korunovaný gólovou asistenciou. Gruzínec sa dostal do pokutového územia, natlačil sa takmer až pred bránu súpera a loptu naservíroval osamotenému RANGELOVI JANGOVI. Ten už nemohol nedať, a tak sa favorit zápasu dostáva do vedenia.
     
    53
    Teraz na ihrisku trošku splanuli vášne, a tak situáciu rieši hlavný arbiter Július Straka. Napokon nedostáva žltú kartu ani Desley Ubbink, ani Filip Blažek.
     
    52
    Úvod druhého polčasu je v znamení nepremenných príležitostí. Stále čakáme na strelenie úvodného gólu, ktorý by určite pomohol dnešnému duelu.
     
    51
    Senica mala druhú veľkú možnosť na strelenie gólu. Po rohovom kope súpera sa dostal do rýchleho brejku Tomáš Brigant, išiel sám na bránu súpera, no pri snahe o lob netrafil trenčiansku bránu.
     
    50
    K prvému centru sa dostal aj striedajúci Milton Klooster. Jeho pas do šestnásky súpera bol ale zblokovaný, a tak ďalší rohový kop opäť zahrá Desley Ubbink.
     
    49
    Domáci futbalisti mali výhodu rohového kopu z ľavej strany. Loptu do pokutového územia poslal Desley Ubbink, ale brankár František Plach loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    48
    V stredovom kruhu bol faulovaný Jakub Paur. Domáci špilmacher trošku dlhšie ležal na trávniku, ale napokon nebude musieť byť ošetrovaný.
     
    47
    Giorgi Beridze pokračuje vo svojom výbornom výkone z prvého polčasu. Po prihrávke Desleyho Ubbinka sa dostal do zakončenia, no jeho strela s prispením teču Adama Pajera skončila na brvne senickej brány.
     
    46
    Obaja tréneri striedali počas prestávky. Ako som avizoval končí Martin Ranko a na jeho miesto prichádza Adam Pajer. Na domácej strane prichádza na trávnik Milton Klooster, ktorý vymenil Issu Adekunleho.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas nám veľa futbalovej krásy neponúkol. Mimoriadne aktívny bol najmä Giorgi Beridze, ale jeho útočné akcie neviedli k streleniu prvého gólu. Zaujímavé situácie sa udiali až v samotnom závere. Najskôr zahodil tutovku Tomáš Brigant a v prvej minúte nadstaveného času nepríjemne spadol na trávnik Martin Ranko. Ten nevyzeral najlepšie a myslím si, že do druhého polčasu už nenastúpi a Miroslav Mentel bude musieť striedať. To však uvidíme až po 15-minútovej prestávke.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Stále sa na ihrisku nehrá, pretože Martin Ranko je stále v opatere lekárov. Nevyzerá to vôbec dobre, no verme, že senický stopér bude v poriadku.
     
    45+1
    Takto toto je veľmi nepríjemná situácia. Jakub Paur sa vo vzdušnom súboji zrazil s Martinom Rankom a ten hlavou spadol na trávnik. Trenčianky hráč okamžite volal lekárov, čo neznačí nič dobré.
     
    45
    František Plach teraz musel zasahovať, no v pohode stiahol center z pravej strany. Medzitým sme zaznamenali údaj o nadstavenom čase, ktorou je obvyklá jedna minúta.
     
    44
    Senica mala obrovskú šanca na strelenie prvého gólu zápasu. Ondřej Šašinka sa síce dobre nezorientoval, no po rýchlom brejku sa dostal do zakončenia Tomáš Brigant. Jeho strela ľavačkou ale mierila z hranice šestnástky nad bránu Igora Šemrinca.
     
    43
    Prvý polčas sa nám pomaly chýli k svojmu záveru. Senica zatiaľ potvrdzuje dobrú defenzívu, veď v prvých troch jarných kolách inkasovala len z kopačky Róberta Vitteka.
     
    42
    Po dlhšej dobe musel zasahovať František Plach. Kto iný, ako Giorgi Beridze sa presadil na svojej ľavej strane a jeho pokus senický brankár musel len vyrážať.
     
    41
    Trenčania teraz dostali trošku viac priestoru, ale vo finálnej fáze si absolútne nerozumeli. Prihrávka na Rangela Jangu bola nepresná, a tak bude nasledovať odkop.
     
    40
    Stereotyp v kombinácii domáceho tímu sa snažil prerušiť peknou kolmou prihrávkou James Lawrence. Za obranu súpera si nabehol Giorgi Beridze, ale loptu už nezachytil na hracej ploche.
     
    39
    Branislav Šušolík elegantne vyviezol loptu na polovicu domáceho tímu. Po pravej strane sa snažil pokračovať v akcii Tomáš Brigant, ale lopta mu už ušla za postrannú čiaru.
     
    38
    Giorgi Beridze sa snažil predrať cez dvojicu obrancov súpera a takmer sa mu to aj podarilo. V pokutovom území spadol, ale hlavný arbiter penaltu neodpískal.
     
    37
    Giorgi Beridze bol teraz veľmi dobre zdvojený. Branislavovi Šušolíkovi síce nasadil pekné jasličky, no v jeho snahe ho zastavil stopér Michal Ranko.
     
    36
    Lukáš Skovajsa chyboval pri rozohrávke a takmer na to domáci doplatili inkasovaným gólom. Trenčanom ale pomohol hvizd rozhodcu, ktorý píska útočný faul Ondřeja Šašinku.
     
    35
    Seničania sa teraz snažili niečo vymyslieť, no Boris Bariš pri postrannej čiare neuspel v súboji s Lukášom Skovajsom. Domáci tak budú vhadzovať.
     
    34
    Zverenci Martina Ševelu kombinujú len v okolí stredového kruhu. Treba pochváliť senických hráčov, ktorí bránia zatiaľ takmer dokonale.
     
    33
    Fanúšikovia Trenčína boli po výhre na Michalovcami 4:1 určite správne navnadení na ďalšie domáce víťazstvo, no zatiaľ je výkon ich obľúbencov pomerne slabý.
     
    32
    Jednoznačne najzamestnanejším mužom zápasu je Branislav Šušolík. Ten teraz nezastavil Juliena Kestona, no mal šťastie, že center trenčianskeho obrancu nebol presný.
     
    31
    Po snáď minútovej prestávke sa pokračuje v zápase. Senický Boris Bališ sa po chvíli zapojil do hry, no jeho pohyb ani zďaleka nie je stopercentný.
     
    30
    Na Sihoti sa momentálne nehrá, pretože na hracej ploche zostáva ležať Boris Bališ. Už je v opatere klubových lekárov a je otázne či bude môcť pokračovať v zápase.
     
    29
    Na hracej ploche zostal ležať jeden z hráčov Senice, no domáci napriek tomu pokračovali v akcii. Z ľavej strany centroval Julien Keston, ale Rangela Jangu ním nenašiel.
     
    28
    Krajný obranca Juraj Kotula si opäť počínal v defenzíve na jednotku. Príliš nešpekuloval a pred dobiedzajúcim útočníkom súpera poslal loptu do autu.
     
    27
    Trenčín dlho kombinoval pred pokutovým územím súpera, no napokon sa dostal do zakončenia Jakub Paur. Loptu mu pekne priťukol James Lawrence, no bývalý hráč Žiliny tesne minul bránu.
     
    26
    Desley Ubbink si prebral loptu na ľavej strane, ale jeho následný center bol doslova tragický. František Plach tak bude odkopávať od svojej brány.
     
    25
    Domáci futbalisti majú jasnú územnú prevahu, no tá im je zatiaľ málo platná. Teraz to skúšal akciou po pravej strane Issa Adekunle, ale odzbrojiť ho dokázal Juraj Kotula.
     
    24
    Seničania sú sformovaní na vlastnej polovici ihriska v niekoľkých obranných blokoch. Trenčín zatiaľ márne hľadá recept na prekonanie súperovej defenzívy.
     
    23
    Sám faulovaný hráč aj rozohral priamy kop. Jeho center ale nebol najlepší a bez väčších problémov si s ním Záhoráci poradili. Myslím, že to bol Boris Bališ, kto poslal loptu do bezpečia.
     
    22
    Domáci futbalisti zostanú pri lopte. Nie príliš vydarený herný úsek hry ukončil Filip Blažek, ktorý nedovoleným spôsobom poslal na trávnik Desleyho Ubbinka.
     
    20
    Domáci teraz dostali trošku viac priestoru a okamžite zahrozili. Giorgi Beridze centroval z ľavej strany a veľa nechýbalo k tomu, aby sa dostal do zakončenia nabiehajúci Desley Ubbink.
     
    19
    V porovnaní s minulým týždňom nepredvádza Trenčín taký dobrý výkon. Zatiaľ tempo hry divákov uspáva, ako by ich malo zdvihnúť zo sedačiek.
     
    18
    Ondřej Šašinka je na hrote senického útoku osamotený, a tak nemá veľa šancí na úspech. Teraz si ho zobrali do parády Lukáš Skovajsa s Petrom Kleščíkom a bez problémov mu zobrali loptu.
     
    17
    Jeden z trenčianskych hráčov sa snažil presunúť hru na ľavú stranu. Giorgi Beridze ale jeho pas nezachytil, a tak bude nasledovať vhadzovanie Senice.
     
    16
    Hostia sa teraz snažili vyraziť do rýchleho brejku, no za cenu nedovoleného zákroku ich ťaženie stopol James Lawrence. Jeho zákrok sa zaobišiel bez žltej karty.
     
    15
    Úvodnú štvrťhodinu zápasu máme za sebou. Domáci trošku ubrali zo svojej aktivity, s ktorou nastúpili do zápasu. Za najväčšiu šancu možno považovať nepresnú hlavičku Issu Adekunleho.
     
    14
    Trenčín kombinuje na polovici ihriska. Príliš sa mu ale nedarí prechádzať cez obranu súpera, ak teda nerátame individuálne akcie Giorgia Beridzeho.
     
    13
    Senica sa teraz dostala na dlhší časový úsek k lopte. Adrián Kopičár sa snažil predrať do zakončenia, ale včas ho dokázal zastaviť obranca Lukáš Skovajsa.
     
    12
    Giorgi Beridze od samotného začiatku zamestnáva obranu Senice. Aj teraz sa poľahky dostal k centru vďaka svojej rýchlosti, ale spätnú prihrávku si opäť postrážil Martin Ranko.
     
    11
    Po centri z pravej strany si takmer strelil vlastný gól kapitán hostí Róbert Pillár. Ten loptu netrafil ideálne a takmer ju nasmeroval za chrbát svojho brankára. Nasledoval rohový kop, no z neho sa Trenčín nepresadil.
     
    10
    Trenčania to teraz skúšali po svojej pravej strane, kde operuje Issa Adekunle. Po následnom vhadzovaní sa dostal do zakončenia práve spomínaný hráč, ale František Plach jeho pokus reflexívne vyrazil.
     
    9
    Od začiatku zápasu má jasnú prevahu domáci tím. Giorgi Beridze sa snažil preniknúť individuálne, no pred hranicou šestnástky ho dokázal zastaviť Martin Ranko.
     
    8
    Giorgi Beridze je na svojej ľavej strane veľmi aktívny. Tento gruzínsky futbalista si ľahko poradil s Jurajom Kotulom, no jeho spätná prihrávka nenašla nikoho v bielom drese.
     
    7
    Julien Keston sa tentokrát pokúšal o center z ľavej strany, ale ten mu vôbec nevyšiel. Loptu až príliš podkopol, a tak bude nasledovať len odkop od brány súpera.
     
    6
    Julien Keston to skúšal strelou zo strednej vzdialenosti. V permanencii bola jeho ľavačka, no tá nasmerovala loptu vysoko nad bránu Františka Placha.
     
    5
    Rangelo Janga získal loptu v strede poľa a následne ju posunul do pravej strany. Issa Adekunle sa mu snažil vrátiť loptu, no táto akcia domácich hráčov úspešná nebola.
     
    4
    Trenčín sa dostal do prvého nebezpečného zakončenia. Giorgi Beridze si spravil priestor na ľavej strane, loptu poslal do šestnástky súpera, ale z dobrej pozície hlavičkoval nepresne Issa Adekunle.
     
    3
    Na druhej strane musel riešiť situáciu aj brankár Igor Šemrinec. Seničania mali výhodu rohového kopu, no ich zakončenie nemožno označiť za strelecký pokus.
     
    2
    Exekútorom priameho kopu bol Desley Ubbink. Ten to skúsil priamou strelou na bránu, ale jeho technické zakončenie našlo len rukavice brankára Františka Placha.
     
    1
    Úvodný výkop dnešného zápasu mali domáci futbalisti, ktorí sú favoritom duelu. Hneď v prvej minúte budú mať výhodu priameho kopu, keďže 25 metrov od brány súpera bol faulovaný Giorgi Beridze.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu zo slovenskej futbalovej Fortuna ligy. Futbalisti AS Trenčín sa v posledných dueloch dostali na víťaznú vlnu a potvrdiť ju budú chcieť aj v zápase so Senicou. Zápas sa začína o 17:30 hod.

    AS TRENČÍN

    Futbalisti Trenčína sú v tabuľke na šiestom mieste tabuľky, no boj o pohárovú Európu ešte nevzdávajú. Na domácom trávniku ich čaká dlhá séria zápasov a pred svojimi fanúšikmi podávajú oveľa lepšie výkony ako vonku. Naposledy na Sihoti zdolali Michalovce jasne 4:1, keď všetky góly strelili už v prvom dejstve. To druhé už len kontrolovali a v pohode zápas doviedli do úspešného konca. Smerom dopredu podali zverenci Martina Ševelu veľmi dobrý výkon a v dobrom na seba upútali aj nové posily ako Giorgi Beridze alebo Desley Ubbink. Strelecky sa presadil aj najlepší strelec mužstva Rangelo Janga, no okrem toho zahodil ďalšie tri čisté šance. Trenčín doma prehral len jedno stretnutie, keď podľahol Podbrezovej. V poslednom zápase mal zdravotné problémy James Lawrence, ale dnes by nemal chýbať.

    FK SENICA

    FK Senica je doterajším prekvapením jarnej časti Fortuna ligy. Záhoráci najskôr doma zdolali Žilinu a následne zdolali aj Trnavčanov. Navyše, v oboch zápasoch si udržali čisté konto a na dobrý výsledok si trúfali aj v dueli so Slovanom Bratislava. V domácom prostredí nepodali zlý výkon, no nedokázali reagovať na premenenú penaltu Róberta Vitteka. Dnes čaká na Senicu štvrtý náročný súper za sebou. Paradoxom je, že vonku získala o dva body viac ako pred vlastnými fanúšikmi. Pod Hradom Matúša Čaká ale nebodovala viac ako štyri roky a posledné kvarteto duelov prehrala so skóre 1:10. Seničania sa prezentujú druhou najslabšou ofenzívou v súťaži, keď nastrieľali len 17 gólov. Navyše, počas zimy prišli o štvorgólového Ruisa Pirula, ktorý už zarezáva v bulharskej futbalovej lige.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 54. Janga (Beridze) – 90+2. Brigant (Turyna)

    Karty:   65. Kopičár (SEN)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:3.
    AS Trenčín: Šemrinec – R. Klooster, Kleščík (C), Skovajsa, Keston – Lawrence – Adekunle (46. M. Klooster), Paur (76. Zubairu), Ubbink, Beridze – Janga (87. Mance).
    Náhradníci: Chovan – Zubairu, Šulek, Nwofor, Klooster, Kvocera, Mance.

    FK Senica: Plach – Šušolík, Ranko (46. Pajer), Pillár (C), Kotula – Blažek – Brigant, Kováč, Kopičár (75. Turyna), Bališ (61. Kosorín) – O. Šašinka.
    Náhradníci: Šulla – Pajer, Hušek, Turyna, Kosorín.

    Rozhodca: Július Straka – Michal Tomčík, Peter Kováč

    Diváci: 2 089