Dortmund – Leverkusen 6:2 (kon.) | Mainz – Wolfsburg 1:1 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Bayern 0:3 (kon.)
Brémy – Darmstadt 2:0 (kon.) | Hoffenheim – Ingolstadt 5:2 (kon.) | Mönchengladbach – Schalke 4:2 (kon.)
koniec
1. FSV Mainz 05
1:1 (1:1)
VfL Wolfsburg
cz Sobota 04.03.2017, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Nemecká Bundesliga • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního podvečera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (17:24:21)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 15:11.
     
    Je dobojováno. Oba celky se nakonec rozešly smírně, zápas skončil nerozhodně 1:1, když obě branky padly v prvním poločase. V závěru utkání zachránil hosty od pohromy Koen Casteels, jenž zázračně vytáhl míč nad svou branku po nebezpečné domácí střele.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Oba celky nyní chybovaly v rozehrávce a hrálo se tak převážně ve středu hřiště. Nyní už se snaží projít do další akce hosté, ale obávám se, že už to nestihnou.
     
    90+3
    Domácí ještě zakombinovali před brankou hostů, ale střela Samperio Bustara Jairoa zamířila pouze vysoko nad hostující branku.
     
    90+2
    Koen Casteels znovu zachytil letící míč, který se snášel do pokutového území. Nakonec ho dokázal zkrotit a bude následovat odkop od jeho brány, aby poslal svůj tým k jednomu z posledních útoků.
     
    90+1
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jhon Córdoba, přichází Robin Quaison.
     
    90
    Hlavní rozhodčí bude nastavovat. A to tři minuty nad rámec hrací doby. Oba týmy tak mají ještě nějaký čas, aby rozhodly tento zápas. Zda se jim to podaří, se necháme překvapit.
     
    90
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Pablo De Blasis, přichází Jean-Philippe Gbamin.
     
    89
    Hosté si tak mohli pořádně oddechnout a nyní se už blíží na polovinu domácích. Na vstřelení vedoucí branky jim už ale moc času nezbývá. Zápas pomalu, ale jistě spěje do svého konce.
    88. Fantastický zákrok Casteelse.
     
    88
    Fantastický zákrok proti domácí střele nyní předvedl Casteels. Ten míč na poslední chvíli špičkou své rukavice poslal nad vlastní branku. Zabránil tak zřejmě jistému gólu domácího celku!
     
    87
    Hosté museli zastavit rozjetý domácí tým, který se nebezpečně přibližoval před branku Koena Casteelse. Obrana Wolfsburgu ale nebezpečí dokázala zažehnat.
     
    86
    Nakonec ale domácí brankář nemusel vůbec zasahovat. Hosté se ke střele vůbec nedostali a branku Mohuče tak neohrozili.
     
    85
    Po zakopnutí míče do zámezí mají autové vhazování k dispozici hosté z Wolfsburgu, kteří se tak pokusí projít až k Lösslovi, kterého se budou snažit prostřelit.
     
    84
    Na druhé straně se na roh velkého vápna proháčkoval Yunus Mallı, ale jeho následná střela zamířila jen do rukavic domácího brankáře Jonase Lössla.
     
    83
    Domácí hráči se opět jen těžko dostávali do blízkosti branky hostů. Přes obranný val nikdo neprošel a hosté tak mohou v klidu projít na opačný konec hřiště.
     
    81
    Horn si říkal o přihrávku, ale míč se k němu nedostal. Ten si na svou kopačku sklepl Stefan Bell a zakládá tak další útočnou akci domácího celku.

    Vendula Zdražilová

    Góly: 24. Córdoba (Öztunali) – 20. Mario Gómez (Ricardo Rodríguez)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 15:11.
    1. FSV Mainz 05: Lössl – Donati, Bell, Ramalho, Bussmann – Öztunali, Frei, Latza, De Blasis (90. Gbamin) – Muto (67. Jairo), Córdoba (90+1. Quaison).
    Náhradníci: Huth – Quaison, Krkić, Jairo, Brosinski, Gbamin, Bungert.

    VfL Wolfsburg: Casteels – Knoche, Gustavo, Bruma (75. Horn) – Błaszczykowski, Bazoer, Arnold, Ricardo Rodríguez – Didavi (78. Mayoral), Malli – Mario Gómez.
    Náhradníci: Grün – Vieirinha, Ntep, Gerhardt, Mayoral, Horn, Möbius.

    Rozhodca: Cortus – Badstübner, Schlager