Manchester City – Huddersfield Town 5:1 (kon.)
koniec
Manchester City
5:1 (3:1)
Huddersfield Town
cz Streda 01.03.2017, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • FA Cup • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Třicet minut trval sen Huddersfield Townu o postupu. Pak už domácí celek začal dávat góly a Manchester City naprosto zaslouženě vyhrává tento duel a postupuje dál v FA Cupu, naopak pro Huddersfield tento turnaj končí. Domácí postupují do čtvrtfinále, které se hraje na jeden zápas. V případě remízy se bude prodlužovat, zároveň v prodloužení mají oba týmy možnost, dalšího, čtvrtého střídání. (22:52:53)
     
    90+1
    Konec zápasu.
    90+1. Kelechi IHEANACHO - 5:1
     
    90+1
    Manchester City právě vstřelil branku!
    V samotném závěru druhého poločasu dávají domácí fotbalisté další gól. Po dobré Navasově přihrávce usměrnil míč za brankovou čáru KELECHI IHEANACHO. Hostující obrana si nepohlídala poslední akci zápasu a inkasuje pátou branku. Asistence: Navas.
     
    90
    Nastavovat se bude jedna minuta nad rámec devadesáti.
     
    89
    Collin Quaner se z ničeho nic dostal do obrovské šance, ale jeho pokus bez přípravy končí vysoko nad brankou. Smutně se zakončující hráč podíval směrem na branku.
     
    88
    Výbornou akcí se prezentoval hostující Payne. Jeho střelecký pokus zablokovali domácí jen na rohový kop. Po něm se k hlavičce dostal domácí bek, který míč odehrál do bezpečí.
     
    87
    Huddersfield sympaticky bojuje, neodevzdá ani jeden souboj bez řádného boje. Domácí kontrolují hru a míří za výhrou.
     
    86
    Martin Cranie zůstal ležet na hrací ploše, vypadá na to nějaké drobné zranění či křeč. Po krátkém zásahu lékaře je fotbalista v pořádku, a tak může pokračovat. Mnoho času už do konce poločasu nezbývá.
     
    85
    Sterling to zkoušel po levém křídle, dostal se do výborné střelecké pozice, ale jeho pokus kryje brankář. Veškeré vzrušení je zbytečná, jednalo se o postavení mimo hru.
     
    84
    Sledujeme pravděpodobně nejklidnější pasáž zápasu, ani jeden celek se už nikam nežene. Domácí celek hraje s míčem pod kontrolou.
     
    83
    Výborně to udělali domácí, pokus o rychlý útok však nevyšel podle představ. Obrana hostujícího celku si dokázala poradit na poslední chvíli.
     
    81
    Domácí fanoušci se nemohou dočkat závěrečného hvizdu, po kterém jejich oblíbenci postoupí dál v FA Cupu, naopak cesta pro Huddersfield končí.
     
    81
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sané, přichází Navas.
     
    80
    Deset minut nás dělí od konce základní hrací doby, hosté prohrávají o tři branky a jejich snaha o zdramatizování zápasu zatím je marná.
     
    78
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Aguero, přichází Iheanacho. Za velkého potlesku domácích fanoušků odchází autor dvou branek a jedné přihrávky z trávníku.
     
    77
    V poklidném tempu se zápas dohrává, oba týmy vědí, kdo tento duel vyhraje a postoupí v FA Cupu dál. Hosté se snaží, zejména v první polovině prvního poločasu si sáhli na dno svých sil, vstřelili jednu branku, a tak už dominovali domácí.
     
    75
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází De Bruyne, přichází Delph.
    73. Sergio AGUERO - 4:1

    Jan Prošek

    Góly: 30. Sané, 35. Aguero (pen.), 39. Zabaleta, 73. Aguero, 90+1. Iheanacho – 7. Bunn

    Karty:   34. Stankovič (MAC) – 15. Hudson (HUD)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:12.
    Manchester City: Bravo – Zabaleta, Stones, Otamendi, Clichy – Fernandinho – Sterling, De Bruyne (75. Delph), Garcia, Sané (81. Navas) – Aguero (79. Iheanacho)
    Náhradníci: Caballero – Delph, Iheanacho, Navas, Fernando, Sagna, Silva

    Huddersfield Town: Coleman – Cranie, Hudson, Stankovič, Holmes-Dennis – Whitehead, Billing (67. Hogg) – Lolley (61. Smith), Payne, Bunn (54. Van La Parra) – Quaner
    Náhradníci: Ward – Hefele, Hogg, Kachunga, Smith, Van La Parra, Wells
    18.02.2017
    Huddersfield Town - Manchester City 0:0

    Karty:   25. Kolarov (MAC)

    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:8.