Arsenal – Hull City 2:0 (kon.) | Manchester United – Watford 2:0 (kon.) | Middlesbrough – Everton 0:0 (kon.)
Stoke City – Crystal Palace 1:0 (kon.) | Sunderland – Southampton 0:4 (kon.) | West Ham – West Bromwich 2:2 (kon.)
Liverpool – Tottenham 2:0 (kon.)
koniec
Manchester United
2:0 (1:0)
Watford FC
Sobota 11.02.2017, 16:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Manchester United pokračuje v úspešnej sérii v Premier League, keď aj v zápase 25. kola dokázal na Old Trafford zdolať Watford. Zverenci Josého Mourinha mali v podstate celý zápas pod kontrolou a až na pár zábleskov svojho súpera k ničomu nebezpečnému nepustili. V prvom polčase otvoril skóre aktívny Juan Mata, aby ho po hodine hry uzavrel Anthony Martial. The Red Devils sa tak týmto víťazstvom dostávajú na piate miesto tabuľky o dva body pred Liverpool. Ten však môže zareagovať ešte dnes večer, keď už o pár desiatok minút privíta na vlastnom štadióne Tottenham. Odo mňa je to pre dnešok všetko, lúči sa s vami Jakub Kocourek! (17:55:43)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Nezainteresovanému fanúšikovi dnes musí byť Troya Deeneyho tak trochu aj ľúto. Znova tento hrotový útočník hostí vybojoval pre svoj tím štandardnú situáciu, keď si vypýtal faul od Chrisa Smallinga, no z následného priameho kopu sa lopta k Davidovi de Geovi ani nedostala.
     
    90+2
    Antonio Valencia bol teraz skutočne veľmi zbytočne až príliš agresívny v súboji s Josém Holebasom a zápasu bez čistej karty sa tak dnes nedočkáme.
     
    90+1
    Sebastian Prödl veľmi dobre zasiahol proti Herrerovi aj o niekoľko sekúnd neskôr, keď Španielovi strelu dokázal zblokovať a následne poslať loptu do autu.
     
    90
    Nadstavovať sa budú ešte tri minúty.
     
    90
    V závere riadneho hracieho času ešte skúšal Marcus Rashford hľadať Andera Herreru, no jeho prihrávka našla len Sebastiana Prödla.
     
    89
    Krvácanie z pery Henrika Mchitarjana sa zastaviť nepodarilo, a tak Arménec prenecháva svoje miesto na trávniku Jessemu Lingardovi.
     
    88
    V týchto momentoch sa domáci zatiahli na vlastnú polovicu a azda po prvý raz v druhom polčase nechávajú na trochu dlhší časový úsek hrať aj futbalistov Watfordu.
     
    87
    Manchester United má záver tohto stretnutia absolútne pod kontrolou. Domáci sa nikam neponáhľajú a čakajú na záverečný hvizd Roberta Madleyho. Na ten si však budú musieť ešte zopár minút počkať.
     
    86
    Hlavný arbiter napriek tomu loptu prisúdil hosťom. Center Isaaca Successa bol však mimoriadne nepresný a David de Gea len sledoval, ako lopta doputuje mimo jeho brány.
     
    85
    United z následného rohového kopu nič nevyťažili. Čo je však pre Josého Mourinha horšie, po súboji s Isaacom Succesom zostáva na trávniku ležať Henrik Mchitarjan, ktorý bude potrebovať ošetrenie.
     
    84
    Na bránu Heurelha Gomesa sa však už valí ďalší útok. Tentokrát musel center Henrika Mchitarjana do bezpečia pred Zlatanom Ibrahimovićom odvracať Younnes Kaboul.
     
    83
    Posledné striedanie v tíme Watfordu. Z ihriska odchádza Craig Cathcart, ktorého nahrádza futbalista so zaujímavým priezviskom Isaac Success.
     
    82
    Tak to je neuveriteľné, čo teraz zahodil Zlatan Ibrahimović! Manchester sa znova dostal k lopte v strede poľa, z pravej strany sa veľmi pekným centrom prezentoval Henrik Mchitarjan, no Ibrahimović nastavil svoju pravačku nesprávnym smerom, a tak lopta z jeho kopačky do brány hostí nezamierila!
     
    81
    Marcus Rashford sa okamžite aj zapisuje do štatistík tohto stretnutia. Zatiaľ však len strelou na bránu Heurelha Gomesa potom, čo si na ľavej strane prebral prihrávku od Andera Herreru.
     
    80
    Dnešný zápas nedohrá ani Anthony Martial. Namiesto šikovného Francúza nám svoje umenie prichádza predviesť anglický supertalent Marcus Rashford.
     
    79
    Manchester sa už ale nikam neponáhľa. Henrik Mchitarjan rozohral túto štandardnú situáciu nakrátko a napokon sa domáci ani nepokúsili o center pred Heurelha Gomesa.

    Jakub Kocourek

    Góly: 32. Mata, 60. Martial

    Karty:   90+2. A. Valencia (MAN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 10:12.
    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Bailly, Smalling (C), Blind – A. Herrera, P. Pogba – Mata (72. Fellaini), Mchitarjan (89. Lingard), Martial (80. Rashford) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Romero – Darmian, Rooney, Lingard, Carrick, Rashford, Fellaini.

    Watford FC: Gomes – Britos (46. Janmaat), Kaboul, Prödl, Cathcart (83. Success), Holebas – Zárate (75. Okaka), Capoue, Cleverley, Niang – Deeney (C).
    Náhradníci: Arlauskis – Mariappa, Success, Behrami, Doucouré, Janmaat, Okaka.

    Rozhodca: Robert Madley