NY Islanders – Florida 1:2 (kon.) | Winnipeg – Montreal 4:7 (kon.) | Washington – Pittsburgh 5:2 (kon.)
Calgary – San Jose 3:2 (kon.)
koniec
New York Islanders
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
Florida Panthers
cz Štvrtok 12.01.2017, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Trocheck u obranné modré čáry obral o puk Stromea, s přihrávkou na Smithe ale nepospíchal a a útočník s osmnáctkou na dresu tak poslal puk do sítě až po vypršení hrací doby.
     
    58:40
    Thomas Greiss pouští na led šestého útočícího hráče. Drama vrcholí!
     
    53:52
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Casey Cizikas – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Roberto Luongo – 2 min., hrubost). Trest odpyká Jaromír Jágr.
     
    50:09
    Nechybělo moc a skutečně se tak stalo! John Tavares vyhrál vhazování sám pro sebe, v pravém kruhu se dostal na kotouč, ale ten z úrovně brankové čáry za Luonga neprostrčil. Hostující gólman jej schoval pod lapačku, do které mu ještě nesportovně strčil Lee a za to si poslechl pár slov od nekompromisních zadáků Panthers.
    21:09 Jason DEMERS - 1:2
     
    21:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Za vyhození přes všechny čáry jsou domácí hráči nemilosrdně potrestáni! Jokinen vyhrál buly za sebe na Marchessaultova, jenž přenesl hru k pravému kruhu. Z jeho vnitra švihem vypálil JASON DEMERS a natahující se Greiss už na letící kotouč nedosáhl. Asistence: Jonathan Marchessault, Jussi Jokinen.
     
    14:46
    Velký závar u Luonga! Ten pravačkou jen vyrazil Clutterbuckovu střelu a poté měl co dělat, aby v sedě betonem zlikvidoval dorážky důrazného Cizikase.
     
    13:14
    Dělová rána z hokejky Johnnyho Boychuka nadělala Luongovi velké problémy i proto, že byl při snaze zakročit faulován Jasonem Chimerou. Veterán v dresu Islanders tak míří za nedovolené bránění brankáři na trestnou lavici.
    10:47 Nick LEDDY - 1:1
     
    10:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí po reklamní pauze vyrazili do útoku a v něm se dočkali vyrovnání! Cizikasovu přihrávku z krátkého mantinelu Kuljomin nezpracoval, cesta kotouče tak pokračovala k modré čáře, odkud švihem vystřelil NICK LEDDY a Luongo byl kvůli dvěma clonícím spoluhráčům prakticky bez šance. Asistence: Casey Cizikas, Cal Clutterbuck.
     
    09:31
    Strome si parádně pokryl kotouč u modré čáry a nahrál do mezikruží volnému Nelsonovi, jenž se společně s Laddem marně snažil dotlačit puk za Luonga.
    05:47 Keith YANDLE - 0:1
     
    05:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři se v šesté minutě ujímají vedení! Po McCannově vyražené střele bekhendem se po dorážce marně natahoval Trocheck, kotouč ale dále směřoval přesně před KEITHA YANDLEA, který před levým kruhem mohutně napřáhl a prostřelil všechny překážky mezi ním a sítí v brance Islanders! Asistence: Vincent Trocheck, Jared McCann.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 11. Leddy (Cizikas, Clutterbuck) – 6. Yandle (Trocheck, McCann), 22. Demers (Marchessault, J. Jokinen)


    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Pelech, Leddy, Boychuk, Hickey, Seidenberg, de Haan – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – R. Strome, B. Nelson, Prince – Chimera, Quine, Ladd (A) – Clutterbuck (A), Cizikas, N. Kuljomin.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Demers, Yandle, Ekblad (A), Matheson, Kindl, Pysyk – Jágr, Trocheck, McCann – R. Smith, J. Jokinen (A), Marchessault – Sceviour, Sgarbossa, MacKenzie (C) – S. Thornton, Malgin, P. Thompson.

    Rozhodca: Nicholson, StLaurent – Brisebois, Amell

    Diváci: 13 529