Hainan – Slavia 0:3 (kon.) | Sparta U21 – Žižkov 0:0 (zruš.) | Jihlava – Znojmo 3:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Olympia Radotín 1:0 (kon.) | Karviná – Skalica 2:1 (kon.) | Písek – Teplice 4:4 (kon.)
Prostějov – FKM Vysočina Jihlava 1:1 (kon.) | Hodonín – Slovácko 0:4 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
1:0 (0:0)
FK Olympia Radotín
cz Streda 11.01.2017, 13:00 • UMT Mladá Boleslav • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    90
    Tohle mohla být gólová tečka za utkáním! Prudká střela z vápna však letí jen centimetry vedle levé tyče!
     
    87
    Tohle už byla příležitost na vyrovnání! A byl u toho znovu Šuba, který znovu z levé strany tentokrát už dokázal projít, s obráncem na zádech, až k brance, jenomže nakonec u pravé tyče zakončil jen do ochranné sítě!
     
    72
    Obrovská šance domácích! Magera prošel přes levou stranu až před branku, následně nahrál na zadní tyč pro Mareše, kterému ale gólovou radost pokazil na brankové čáře Novotný!
     
    59
    A po následném rohu zakončoval zase z levé strany šestnáctky Demeter, jeho projektil ale taktéž nekončí za zády brankáře Boleslavi!
     
    58
    Bareš z Olympie je nějak při chuti! Nyní totiž před vápnem napálil skákavý míč, a kdyby brankář Šeda neskočil, byla by z toho krásná vyrovnávající trefa!
     
    56
    Ovšem domácí musí myslet také na zadní vrátka, protože na hranici malého vápna se z ničeho nic objevil úplně volný Bareš. Ten ale rychle nedokázal dopravit míč do sítě.
     
    52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení, na pravé straně ve velkém vápně se dostal do zakončení ADAM JÁNOŠ a pokud míč před bránou ještě někdo netečoval, bude to jeho branka – 1:0.
     
    49
    Tentokrát se do samostatného úniku na Frydrycha dostal Chramosta a Boleslav v tuto chvíli nevede jen díky skvělému zákroku zmiňovaného brankáře.
     
    46
    Ze strany Boleslavi bylo provedeno hromadné střídání, bohužel vám však nejsme schopný zprostředkovat všechny změny. Každopádně na hřišti nyní už je také Fleišman, Jánoš, Chramosta, Kalabiška, Kúdela, Přikryl, Mareš, Magera. Olympia zřejmě ještě nevystřídala.
     
    42
    Před branku protáhl právě po levé straně míč Nečas a rychle si před branku sbíhal Klobása. Míč mu ale do nohy spíše narazil, takže končí mimo branku!
     
    24
    Dá se říci, že možná tutovka pro Boleslav! Z hranice vápna střílel Takács, jenomže jeho koncovka, naneštěstí pro domácí, trefila uhýbajícího se Vukadinoviče.
     
    16
    Obrovský závar před brankou Olympie nyní jen díky obětavosti některých hráčů v hostujícím týmu neskončil vedoucí brankou!
     
    15
    Brankář Olympie má i nadále hodně práce, tentokrát musel krýt hodně prudkou ránu od Takácse. I tady z toho bude rohový kop.

    Ondřej Novotný

    Góly: 52. Jánoš


    FK Mladá Boleslav: 1.P – Vejmola – Da Silva, Valenta, Matějovský, Takács, Hůlka, Keresteš, Vukadinovič, Klobása, Nečas, Křapka.
    2. P – Diviš – Fleišman, Jánoš, Kalabiška, Kúdela, Přikryl, Mareš, Magera, Takács, Chramosta, Král.

    Náhradníci: Fleišman, Jánoš, Kalabiška, Kúdela, Přikryl, Mareš, Magera.

    FK Olympia Radotín: Frydrych – Broukal, Ptáček, Demeter, Kraják, Ličman, Duben, Štěpán, Kořínek, Novotný, Piták.
    Náhradníci: Bareš, Knespl, Šuba, Nemeš, Kuťák, Kafka.

    Rozhodca: Váňa – Vít, Vodrážka