Metallurg Magnitogorsk – Soči 3:5 (kon.) | Čerepovec – Novosibirsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Novokuzneck 2:0 (kon.)
Petrohrad – Omsk 5:3 (kon.) | Záhreb – Barys 4:5 (kon.) | HC Slovan – Jekaterinburg sk 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC Slovan Bratislava
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
Streda 11.01.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Séria šiestich domácich zápasov pokračuje štvrtým zápasom belasých, po Chabarovsku, Kunlune a Vladivostoku prichádza na rad Avtomobilist Jekaterinburg.

    Jekaterinburg je s počtom obyvateľov 1.300.000 štvrtým najväčším mestom Ruskej federácie. Je hraničným mestom medzi Európou a Áziou, pričom polovica rozlohy mesta patrí Európe adruhá Ázii. História mesta siaha do roku 1680. V roku 1723 tu boli založené železiarne, a oblasť zakladatelia pomenovali po žene cára Petra Veľkého – Kataríny I. Mesto nieslo tento názov do roku 1924. V rokoch 1924 až 1991 nieslo názov Sverdlovsk. V júni 1918 obsadili mesto československé légie a na Michajlovskom cintoríne je postavený pamätník československým obetiam. Jekaterinburg je nielen administratívnym centrom Sverdlovskej oblasti a Uralského okruhu, ale predovšetkým mestom Univerzít a výskumných vojenský objektov. Predstavitelia zoskupenia BRICS sa na svojom prvom zakladajúcom oficiálnom summite stretli v júni 2009 práve v Jekaterinburgu.

    Avtomobilist Jekaterinburg, hokejový klub vznikol v roku 2006. Avtomobilist je účastníkom KHL od roku 2009, no v lige hráva len „druhé husle“ . V úvodnom ročníku sa síce borci prebojovali do play-off, no v prvom kole vypadli s hráčmi z Ufy a po sérii 1:3 na zápasy obsadili celkove 16. miesto. V ďalších troch ročníkoch skončil klub na 20. , 22. a 26. mieste. V šiestej sezóne sa tím prebojoval do záverečnej fázy, no hneď v prvom kole play-off boli nad jeho sily hráči Barys Astana, Avtomobilist prehral všetky štyri zápasy a v súťaži skončil. Záverečné účtovanie vynieslo klub na 15. miesto, o stupienok vyššie ako v úvodnej sezóne. V siedmej sezóne Avtomobilist stroskotal rovnako v prvom kole play-off na neskoršom finalistovi Gagarinovho pohára, Kazaň zvíťazila v sérii 4:1 na zápasy a Jekaterinburg zaknihoval konečnú 16. priečku. V tej uplynulej to bola opäť účasť v play-off súťaže, neskorší víťaz Gagarinovho pohára Metallurg Magnitogorsk zaknihoval výhru 4:2 na zápasy a Avtomobilist skončil napokon na 14. priečke.

    Červeno-čierny dres klubu obliekajú hráči z Ruskej federácie, káder je doplnený dvomi hráčmi z Českej republiky – Petr Koukal a Jan Buchtele, po jednom hráčovi majú zastúpenie Fínsko, Švédsko a Slovinsko. Dres klubu oblieka aj Michal Čajkovský zo Slovenskej republiky, ktorý aktívne pôsobil aj v drese belasých. Avtomobilist hráva svoje domáce zápasy v Kultúrno-zábavnom komplexe Uralec, ktorý má kapacitu 5.545 divákov, súčasným hlavným trénerom je domáci Vladimír Vasilievič Krikunov.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenal Avtomobilist zo 47 zápasov 60 bodov, Slovan odohral rovnaký počet zápasov a získal celkom 61 bodov. V aktuálnej sezóne sa súperi stretli v novembri v Jekaterinburgu, Slovan zvíťazil 4:1, keď sa hetrikom blysol Žiga Jeglič.

    Najproduktívnejším hráčom v tíme domácich je Jeff Taffe s 33 kanadskými bodmi (15+18), na druhej priečke Jonathan Cheechoo s 31 kanadskými bodmi (12+19). V tíme hostí je na čele kanadského bodovania 24 bodový Arťom Garejev (15+9), na druhej priečke 23 bodový Alexander Torčeňuk (9+14). Gólman domácich Barry Brust disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 91,5% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,53 gólov na zápas, Justin Pogge s 90,4% úspešnosťou drží priemer 3,03 gólov na zápas. Na druhej strane Vladimír Sochatskij s 92,1% úspešnosťou zásahov pri priemere 2,53 gólov na zápas, Igor Ustinskij90,5% úspešnosť zásahov s priemerom 2,79 gólov na zápas.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Aréna Ondreja Nepelu privíta klub Avtomobilist Jekaterinburg a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava:

    Brust (Pogge) – Sersen (C), Ďaloga, Plastino, Švarný (A), Starosta, Bačík, Rosandič – Sukeľ, Taffe (A), Cheechoo – Nedorost, Sádecký, Jeglič – Musatov, Surový, Chipchura – Skalický, Lušňák, Šťastný – Halama

    Avtomobilist Jekaterinburg:

    Sochatskij (Lisutin) – Vasilevskij, Čajkovský, Ščitov, Timašov, Turbin, Žuravľov, Kivistö, Ščemerov – Golyšev, Romanov, Simakov (A) – A. Garejev, Koukal, Michnov (C) – Ivašov, Torčeňuk (A), Moňa – Čistov, Tičar, Buchtele

    Rozhodca:

    Beliajev, Ščeňov – Gordenko, Tomilov.
     
    Príjemný podvečer z Arény Ondreja Nepelu želám všetkým priaznivcom hokeja. Dnes preverí silu domácich tím z Jekaterinburgu, ktorý nastúpi na duel v bielo-červenej kombinácii farieb, domáci v modrých farbách.
     
    Na ľadovej ploche už máme oba tímy, vypočujeme si hymny oboch krajín a všetko bude prichystané k úvodnému buly duelu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:37
    Sukeľ na modrej posunul puk vľavo na voľného Sersena, kapitán domácich príklepom napriahol k streľbe, Sochatskij puk zrazil do rohu klziska.
     
    01:07
    Jekaterinburg dal gól!
    ANATOLIJ GOLYŠEV prešiel s pukom poza bránku a nahadzoval puk do bránkoviska, od korčule Švarného sa puk dostal do siete domácich a hostia sa pomerne rýchlo ujímajú vedenia v zápase. Asistencie: Alexej Simakov a Alexej Vasilevskij.
    01:07 Anatolij Golyšev - 0:1
     
    04:13
    Chipchura poslal puk na bránku hostí, od ľavého kruhu mieril k vzdialenejšej žrdi, Sochatskij puk cez lapačku poslal do rohu klziska.
     
    05:12
    Michnov posielal puk po ľade na bránku domácich, hráči v bielych dresoch boli pokrytí, Brust puk na istotu schoval pod svoju rukavicu.
     
    05:34
    Pekná kombinačná akcia domácich, Taffe poslal puk z medzikružia ešte na pravý kruh a Cheechoov puk Sochatskij vyrazil späť do hry.
     
    05:49
    Taffe mal na pravom kruhu na palici vyrovnanie, puk usmernil medzi tri žrde, Sochatskij sa však stihol presunúť k ľavej žrdi a puk v pokľaku zneškodnil.
     
    06:23
    Za seknutie dostal dve minúty Švarný, Avtomobilist dostal zasa výhodu v podobe presilovej hry.
     
    07:00
    Hostia to roztočili v pásme belasých, puk poslaný na bránku od modrej tečoval pred bránkoviskom Kivistö, puk však skončil v rohu klziska, Slovan ho následne dostal von z pásma.
     
    08:03
    Michnov pohotovo švihom vystrelil z pravého kruhu, Brust šiel do pokľaku a puk skončil v jeho náručí.
     
    08:23
    Domáci v plnom počte, hostia hrali presilovku dobre, Slovan veľmi dobre bránil a svoje oslabenie ubránil bez ujmy.
     
    08:55
    Sádecký vystrelil švihom spoza pravého kruhu, puk bol zblokovaný na ochranné sklo a hostia ho potom poslali do stredného pásma.
     
    09:48
    Podrazenie a na trestnú usadol Žuravľov, bude to tím belasých, kto si teraz zahrá presilovku.
     
    10:19
    Cheechoo z pravého kruhu poslal puk za kruhy, tam si ho na strelu nachystal Sersen, Koukal na medzikruží puk zblokoval do rohu klziska, z následnej akcie belasí len dopravili puk pod rukavice gólmana hostí.
     
    11:08
    Sochatskij na konci útočného snaženia belasých, tak ani po tejto akcii Slovana sa skóre meniť nebude.
     
    11:12
    Slovan vyhral buly a puk okamžite smeroval medzi tri žrde, Sochatskij ho však vo svojom bránkovisku schoval pod rukavicu.
     
    11:45
    Chipchura bol natlačený do bránkoviska, spadol gólmanovi hostí pod nohy, hlavný musel hru prerušiť.
     
    11:48
    Hostia v plnom počte, aj Slovan hral presilovku veľmi dobre, Avtomobilist sa dokázal ubrániť.
     
    12:58
    Spoza kruhov Romanov poslal reklamnú strelu na bránku Brusta, Barry puk vyrazil pred seba, aby ho následne hokejkou pritiahol k sebe a schoval pod svoju rukavicu.
     
    13:01
    Torčeňuk z kruhu na buly chcel prekvapiť Brusta, nevyšlo mu to, Barry dobre čítal hru a puk schoval do náručia.
     
    15:21
    Starosta zobral puk v pásme Michnovovi, nakorčuľoval do pásma, Slovan zakombinoval na ľavej strane a na konci útočného snaženia bola strela Chipchuru od kruhu, keď mu spoza bránky prihrával Musatov, Sochatskij v pokľaku puk zneškodnil.
     
    16:45
    Sersen zo stredného pásma nahodil puk na bránku hostí, Sochatskij ho zneškodnil a oba tímy striedajú, potom pôjde do akcie Avtomobilist.
     
    17:40
    Surový sa zbavil za kruhmi hráča hostí, spoza ďalšieho vystrelil, bol však nepresný a minul bránku hostí.
     
    18:25
    Plastino dostal puk na ľavý kruh, Nick aj vystrelil, defenzíva hostí však jeho puk zblokovala za bránku Jekaterinburgu.
     
    19:51
    Torčeňuk vystrelil od kruhu z pravej strany, puk zrazil Brust pred seba, v bránkovisku dorážal Ivašov, ktorý však trafil len konštrukciu domácej bránky a následne domáci puk upratali do bezpečia.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretine sme videli rýchly gól hostí s prívlastkom z kategórie tých šťastných, keď puk nešťastne zrazil do siete Brusta Ivan Švarný. Oba tímy hrali aj po jeden presilovke, bez využitia. Slovan si vypracoval šance na vyrovnanie, zatiaľ sa to belasým nepodarilo. Hostia prepásli tutovku v závere prvej tretiny. Pomer striel do priestoru bránky v prvej tretine 13:11.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:52.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:30
    Koukal fauloval prenikajúceho Cheechooa a hlavný ho poslal na trestnú, presilovka pre belasých.
     
    20:42
    Švarný vystrelil z pravého kruhu, Sochatskij puk zrazil za svoju bránku a hostia puk poslali mimo svoje pásmo.
     
    21:42
    Sersen vystrelil od modrej, Sochatskij puk vyrazil k mantinelu, belasí s pukom na hokejkách v pásme hostí.
     
    22:30
    Hostia v plnom počte, Ďaloga pálil od modrej, Sochatskij puk zrazil do rohu klziska a predtým strelu Sersena Sochatskij vyrazil pred seba a po malej skrumáži Slovan neuspel.
     
    23:00
    Sersen inkasuje dve minúty hrubosť, presilovka pre hostí.
     
    23:02
    Koukalovi bolo smutno a tak opustil hraciu plochu pre nedovolené bránenie, samozrejme smerom na trestnú, sily na ploche sa nám rýchlo vyrovnali.
     
    23:59
    Za držanie dostal dve minúty Švarný, hostia budú hrať presilovku štyroch proti trom.
     
    24:26
    Moňa vystrelil švihom z pravého kruhu, Brust šiel do pokľaku a puk ukryl do náručia.
     
    24:33
    Spoza bránky hostí začína ďalšia presilovková akcia, keďže belasí vyhrali buly a puk okamžite vyhodili von z pásma.
     
    25:00
    Slovan so štyrmi hráčmi.
     
    25:02
    Hostia v plnom počte.
     
    25:08
    Sersen ako naskočil na ľad, dostal presný puk na modrú, korčuľoval sám na bránku hostí, Sochatskij ho však vychytal a puk efektne schoval do svojej lapačky!
     
    25:53
    Jekaterinburg dal gól!
    Tesne pred koncom oslabenia Slovan inkasuje, puk si prevzal na hokejku ARŤOM GAREJEV, ktorý strelou švihom od kruhov prekonal Barryho v bránke domácich. Asistencie: Alexej Vasilevskij a Michal Čajkovský.
    25:53 Arťom Garejev - 0:2
     
    26:57
    Taffe nakorčuľoval s pukom do pásma a spoza hráča vystrelil, Sochatskij šiel do pokľaku a aj tento puk schoval do náručia. Diváci sa búrili, keď predtým na druhej strane arbitri zákrok na Brusta posúdili ako dovolený.
     
    27:42
    Taffe opäť priviezol puk na palici po ľavej strane do pásma hostí, vystrelil od kruhu, Sochatskij aj tento reklamný puk schoval vo svojom náručí.
     
    28:09
    Nedorost vystrelil z pravej strany po prechode kruhom, Sochatskij puk vyrazil nad seba, nikto v modrom sa však k dorážke nedostal, ten puk predsa len skončil za bránkou hostí.
     
    30:07
    Sochatskij schoval pod rukavicu nahodený puk na jeho bránku, Slovan vybojoval pásmo na vhadzovanie.
     
    31:48
    Nedorost dostal na pravý kruh puk spoza bránky, pohotovo Václav vystrelil, Sochatskij priestor pri ľavej žrdi vykryl a puk poslal za svoju bránku.
     
    32:57
    Cheechoo vystrelil z ľavej strany z ostrého uhla, Sochatskij cez prilbu puk poslal na druhú stranu klziska.
     
    33:21
    Sersen pekne vystrelil z ľavého kruhu a Sochatskij v rozkľaku ešte krajšie puk schoval do svojej roztancovanej lapačky, nuž, domácim akoby dnes nebolo súdené vsietiť.
     
    33:50
    Tičar vystrelil od modrej, Brust puk vyrazil pred seba a defenzíva domácich dovolila hráčom hostí dve dorážky, toto by sa stávať nemalo, aj keď neslávili úspech.
     
    34:46
    Slovan hrá častejšie s pukom v pásme hostí, Avtomobilist sa teraz ubránil len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    35:01
    Michnov si urobil priestor a s pukom sa dostal až za kruhy, vystrelil švihom, Brust puk pohotovo schoval do svojej rukavice.
     
    35:21
    Romanov autorom ďalšej strely, ktorú defenzíva belasých upratala na ochrannú sieť.
     
    36:08
    Halama vystrelil z ľavého kruhu z jeho vrcholu, Sochatskij puk zrazil za svoju bránku.
     
    37:16
    Šťastný dostal dve minúty za podrazenie Koukala, Slovan pôjde do štvorky v tom najnevhodnejšom čase.
     
    37:40
    Simakov vystrelil z vnútornej strany pravého kruhu, cez klbko hráčov sa puk dostal k Brustovi, ktorý ho prikryl pod svoju rukavicu.
     
    38:07
    Švarný vystrelil z ľavého kruhu švihom a vybojoval pásmo, keďže Sochatskij puk musel schovať do lapačky.
     
    38:25
    Žuravľov vystrelil spoza kruhov, Brust puk vyrazil na pravú stranu a vzápätí zlikvidoval dorážku Torčeňuka, ešte že tak.
     
    39:16
    Domáci v plnom počte, Slovan ubránil toto svoje oslabenie, no doposiaľ ešte nedokázal rozvlniť sieť bránky Jekaterinburgu.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme videli rovnako jeden gól a opäť do siete domáceho klubu. Jekaterinburg hrá pozične dobre, Slovan ho miestami dostal pod tlak, čo však nevyriešila defenzíva hostí, to vyriešil dnes výborne chytajúci Sochatskij. Pomer striel medzi žrde v druhej tretine 17:14.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 20:44.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:16
    Puk po buly putoval za kruh, Sersen ho umiestnil do priestoru bránky hostí, Sochatskij v pokľaku aj tento puk zneškodnil.
     
    42:37
    Šťastný nakorčuľoval s pukom do pásma hostí a pohotovo švihom vystrelil, Sochatskij aj tento puk zjedol v lapačke a pokazil domácim dôvod na radosť.
     
    43:17
    Koukal presným pukom z pravej strany našiel na ľavom kruhu Michnova, kapitán hostí pohotovo usmernil puk na bránku domácich, Brust v rozkľaku pravým betónom puk poslal za svoju bránku.
     
    45:04
    Jeglič sa snažil prekonať gólmana hostí na pravej strane pred bránkoviskom, Sochatskij v ľahu na ľade predsa len dokázal puk schovať pod svoje telo.
     
    46:40
    Taffe dostal puk na modrú a korčuľoval smerom na bránku, bol tiesnený, nedokázal už vystreliť, puk potiahol vľavo, aby ho vzápätí poslal pred bránku, Nedorost a ani Cheechoo zakončiť nedokázali.
     
    47:39
    Slovan z pravej strany z ostrého uhla puk poslal do bránkoviska, Sochatskij puk v bránkovisku schoval pod svoje rukavice a upokojil hru na ľadovej ploche.
     
    49:03
    Slovan Bratislava dal gól!
    Spoza pravého kruhu príklepom puk na bránku hostí poslal Lušňák, na kruhu do trajektórie puku vložil hokejku PAVOL SKALICKÝ a zmenil jeho smer presne do voľného priestoru a puk skončil v cieli. Asistencie: Patrik Lušňák a Mislav Rosandič.
    49:03 Pavol Skalický - 1:2
     
    49:50
    Cheechoo sa dostal do brejku a zoči voči gólmanovi hostí zakončil na pravej strane pred bránkoviskom, minul však bránku hostí a to je veľká škoda.
     
    49:54
    Hákovanie v podaní Nedorosta, Avtomobilist dostal výhodu v podobe presilovej hry.
     
    51:22
    Slovan vyhodil puk von z pásma a získal cenné sekundy zo svojho oslabenia.
     
    51:54
    Hostia v plnom počte a na ľadovej ploche sme videli vyrovnanú partiu, nič nenasvedčovalo tomu, že by hostia hrali presilovku.
     
    52:14
    Publikum sa síce hnevá, arbitri však pískajú domácim zakázané uvoľnenie, vhadzovať budeme pred Brustom.
     
    53:23
    Starosta s Jegličom vybojovali pásmo, keď nahodený puk na bránku hostí musel Sochatskij schovať pod svoju rukavicu.
     
    54:35
    Jeglič vystrelil príklepom od modrej, Sochatskij puk vyrazil na ľavú stranu k mantinelu a hostia puk okamžite poslali von z pásma.
     
    55:19
    Za zákerný faul na hlavu a krk dostal Golyšev trest päť minút a do konca zápasu, Nedorost opustil klzisko zafixovaný na nosidlách a rovno do nemocnice.
    55:19 Atak Golyševa na Nedorosta
     
    55:55
    Slovan už zamkol hostí v pásme, efektný palebný priestor si však ešte nevypracoval.
     
    57:04
    Jekaterinburg sa dostal v pásme k puku a okamžite ho poslal von z pásma, Slovan stráca sekundy zo svojej presilovky.
     
    58:20
    Brust na striedačke, Slovan hrá navyše power play bez brankára.
     
    59:23
    Slovan Bratislava dal gól!
    Taffe vozil puk na palici a nakorčuľoval s ním na pravú stranu k bránkovisku, poslal ho jemne pred bránkovisko a KYLE CHIPCHURA puk poslal do siete Avtomobilistu. Asistencia: Jeff Taffe.
    59:23 Kyle Chipchura - 2:2
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Slovan v záverečnej tretine dokázal vyrovnať, na kontaktný gól Skalického prišiel druhý puk do siete hostí v presilovke, keď Golyšev oslabil svoj tím za svoj zákerný faul a Slovan stratil Nedorosta, ktorý musel na ošetrenie do nemocnice. Pomer striel medzi žrde v tretej tretine 13:2, Slovan začína predĺženie 19 sekundovou presilovkou. Začínať tak budeme štyria proti trom.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:19
    Hostia v plnom počte, Sersen spoza pravého kruhu poslal puk na bránku hostí, Sochatskij puk schoval do lapačky. V hre už budeme pokračovať traja proti trom.
     
    61:19
    Plastino korčuľoval za odrazeným pukom, chcel vysunúť na pravú stranu Surového, bek hostí puk zblokoval a z prečíslenia domácich napokon nič nebolo.
     
    61:59
    Opäť tvrdý zákrok za bránkou hostí, Ďaloga skončil po tvrdom hite cez mantinel na ľade, až následne arbitri hru prerušili, vhadzovať však budeme v strednom pásme.
     
    62:05
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan rozhodol o zisku dvoch bodov presným zásahom JEFFA TAFFEHO, ruskí arbitri ešte zabrnkali domácim divákom na nervy a gól si overili cez videorozhodcu, samozrejme na požiadanie Michnova. Nepomohlo to nikomu, videorozhodca gól belasých uznáva. Asistencia: Jonathan Cheechoo.
    62:05 Jeff Taffe - 3:2
     
    Koniec zápasu.
     
    Slovan napokon zápas dotiahol do víťazného konca gólom v predĺžení a do tabuľky si zapíše dva body. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme hostí gólman Vladimír Sochatskij, v tíme domácich Marek Ďaloga. Diváci hráčov hostí vyprevadili do šatne búrlivým piskotom, s domácimi sa rozlúčili tradičnou ďakovačkou. Ja sa s vami rozlúčim so želaním dobrej noci a vidíme sa v piatok, do Bratislavy zavíta Bochenski, Boyd, Dawes, Dallman, St. Pierre a Cam Barker, proste Barys Astana. Pekný sny z Bratislavy želá Vladimír Korduliak. (21:34:22)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 50. Skalický (Lušňák, Rosandić), 60. Chipchura (Taffe), 63. Taffe (Cheechoo) – 2. Golyšev (Simakov, Alexej Vasilevskij), 26. A. Garejev (Alexej Vasilevskij, Čajkovský)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Ďaloga, Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić – Cheechoo, Taffe (A), Sukel' – Jeglič, Sádecký, Nedorost – Chipchura, Surový, Musatov – Šťastný, Lušňák, Skalický – Halama.
    Avtomobilist Jekaterinburg: Sochatskij (Lisutin) – Čajkovský, Alexej Vasilevskij, Timašov, Ščitov (A), Žuravľov, Turbin, Ščemerov, Kivistö – Simakov (A), Romanov, Golyšev – Michnov (C), Koukal, A. Garejev – Moňa, Torčeňuk, Ivašov – Buchtele, Tičar, Čistov.

    Rozhodca: Beliajev, Ščeňov – Gordenko, Tomilov

    Diváci: 7.624