Metallurg Magnitogorsk – Soči 3:5 (kon.) | Čerepovec – Novosibirsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Novokuzneck 2:0 (kon.)
Petrohrad – Omsk 5:3 (kon.) | Záhreb – Barys 4:5 (kon.) | HC Slovan – Jekaterinburg sk 3:2 (po pr.)
koniec
CSKA Moskva
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Metallurg Novokuzneck
cz Streda 11.01.2017, 17:30 • CSKA Ice Palace, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:32 Andrej KUZMENKO - 2:0
     
    58:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    ANDREJ KUZMENKO si po vyhraném vhazování Andreje Světlakova na levém křídle sjel mezi kruhy pro vhazování a krásnou střelou zápěstím nad levým ramenem Vladislava Podjapolskiho zamířil pod horní tyč. CSKA Moskva vede těsně před koncem 2:0! Asistence: Andrej Světlakov.
     
    58:24
    Vladimir Žarkov se podruhé v rychlém sledu dostal ke střele a jeho tvrdá rána s příklepem z vrcholu levého kruhu pro vhazování mířila do bližšího horního rohu brány, Vladislav Podjapolskij ji ale skvěle vyrážečkou vyrazil!
     
    54:51
    Jevgenij Viksna vyfasoval dvě minuty za podražení a CSKA Moskva má k dispozici šestou přesilovou hru.
     
    Ivan Tělegin si najížděl před bránu na nádhernou žabičku Dmitriho Kugryševa z pravého křídla, jenže Vladislav Podjapolskij hru skvěle přečetl a po krásné rybičce puk ukryl vleže ve své lapačce!
     
    50:34
    Jeden z hráčů Novokuzněcku se dostal v blízkosti pravé tyče k nebezpečné střele, kterou Viktor Fasth ukryl v náručí, a Ivan Ožiganov vzápětí dostal po faulu na jeho osobu dvě minuty za podražení.
     
    50:27
    Michail Naumenkov se pustil před bránou po zákroku Viktora Fastha do potyčky s Kirillem Semjonovem a oba dva hráči dostali dvě minuty za hrubost.
     
    48:23
    Geoff Platt se před bránou Novokuzněcku oháněl s holí a dostal dvě minuty za sekání. Minutu a jednu sekundu se bude hrát ve hře 4 na 4. Poté začne početní výhoda hostů.
     
    48:08
    Andrej Světlakov se po nádherné souhře na jeden dotek ocitl v levém kruhu pro vhazování v dobré střelecké pozici, jenže jeho střela skončila na výstroji Vladislava Podjapolskiho, který puk podržel.
     
    47:24
    Andrej Kuzmenko v blízkosti levé tyče rychle vyjížděl zpoza brány a brankář Vladislav Podjapolskij ho podrazil. Trest za hostujícího brankáře odpyká Ivan Jemec.
     
    43:59
    Dmitrij Kugryšev na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu poté, co si krásně vybruslil zpoza brány, jeho následná střela ale z otočky zamířila do Vladislava Podjapolskiho, který ji po zákroku hrudí nadvakrát zneškodnil!
     
    39:19
    Kirill Semjonov zabránil skórovat před bránou jednomu z hráčů CSKA a dostal dvě minuty za hákování.
    37:03 Arťom Vorošilo se řítil do samostatného úniku, neuvěřitelný Vladislav Podjapolskij ho ale úžasně vychytal.
     
    37:03
    Arťom Vorošilo na obranné modré čáře vystihl rozehrávku Novokuzněcku a mezi dvěma protihráči unikl do samostatného úniku, který zakončil rychlou střelou zápěstím, jenže Vladislav Podjapolskij ji dokázal pravým betonem vyrazit!
     
    35:34
    Grigorij Panin fauloval Kirilla Semjonova v levém rohu obranného pásma a dostal dvě minuty za podražení. Novokuzněck si zahraje přesilovou hru 5 na 3!
    35:34 Nádherná střela Kirilla Semjonova skončila na pravé tyči!
     
    35:34
    Kirill Semjonov mezi kruhy pro vhazování napřáhl přes dva protihráče k nádherné táhlé střele zápěstím, která se od pravé tyče odrazila zpět do hry!
     
    33:57
    Viktor Fasth po vychytání Kirilla Semjonova dostal dvě minuty za podražení, které za něj odpyká Andrej Kuzmenko.
    33:49 Viktor Fasth fantasticky vychytal unikajícího Semjonova.
     
    33:49
    Kirill Semjonov se v mezikruží skvěle protáhl mezi dvěma protihráči a řítil se do samostatného úniku, který zakončil v blízkosti levé tyče pěkným blafákem, jenže Viktor Fasth jeho pokus vyrazil pravým betonem! Další neskutečný zákrok.
    30:05 Podjapolskij dvakrát zasáhl vleže senzačně betonem!
     
    30:05
    Vladislav Podjapolskij v blízkosti své levé tyče vleže předvedl dva spektakulární zákroky, když nejprve střelu Sergejeva Andronova vyrazil levým betonem přiloženým k ledu a jeho následnou dorážku levou bruslí poté, co nohu skvěle zvedl do vzduchu!
     
    29:50
    CSKA na levém křídle od modré čáry nahodilo puk před bránu, kde se vehementně snažil prosadit Geoff Platt, ani jedna z jeho dvou dorážek se ale neujala!
     
    27:46
    Ignat Zemčenko dostal dvě minuty za hákování, když faulem zabránil CSKA Moskva skórovat v těsné blízkosti brány a poskytl mu třetí přesilovou hru.
     
    25:24
    Sergej Andronov krásně najel před bránu a mezi kruhy pro vhazování napřáhl k nebezpečné střele, která minula levý horní roh brány!
    24:13 Ivan Tělegin měl v rychlém sledu dvě skvělé šance!
     
    24:13
    Ivan Tělegin opět zahrozil na pravém křídle prudkou střelou zápěstím, kterou Vladislav Podjapolskij nedokázal udržet a puk mu prošel mezi betony, vzápětí se ale těsně před brankovou čárou zastavil! Brankář Novokuzněcku měl nyní obrovské štěstí.
     
    23:58
    Ivan Tělegin vyrazil po pravém křídle do přečíslení dva na jednoho, která sám zakončil pěknou střelou mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže Vladislav Podjapolskij ji vyrážečkou vytáhl mimo!
     
    21:22
    Geoff Platt se ocitl po přihrávce svého spoluhráče z pravého křídla před bránou v obrovské šanci, jenže jeho rychlá střela zápěstím zamířila vedle levé tyče!
    19:59 Podjapolskij předvedl dva spektakulární zákroky!
     
    19:59
    Vjačeslav Osnovin se ocitl v blízkosti pravé tyče ve stoprocentní šanci a bez přípravy pálil do odkryté části brány, jenže Vladislav Podjapolskij předvedl na levém boku spektakulární zákrok, když jeho pokus lapačkou vyrazil a vzápětí si poradil i s dorážkou Igora Ožiganova z mezikruží, kterou vleže pravým bokem vyrazil nad horní tyč! Neskutečný a nádherný hokejový moment.
     
    18:46
    Geoff Platt dobře clonil před bránou a Alexandr Komaristyj dostal dvouminutový trest za držení.
     
    15:33
    Geoff Platt napřáhl na pravém křídle z kruhu pro vhazování k pěkné střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Vladislav Podjapolskij ji ale skvěle pravým betonem vyrazil!
     
    15:02
    Igor Ožiganov se po rychlém protiútoku a nahození spoluhráče z pravého křídla ocitl v blízkosti přední tyče v obrovské šanci, jenže ani nadvakrát Viktora Fastha překonat nedokázal, když nejprve puk tečoval do jeho hrudi a následná bekhendová střela zamířila z dorážky mimo!
     
    12:11
    Dmitrij Kugryšev v blízkosti levé tyče krásně zamíchal s pukem a mezi kruhy pro vhazování našel Geoffa Platta, který bez přípravy střelou zápěstím po ledě mířil k pravé tyči, Vladislav Podjapolskij ovšem skvěle zasáhl levým betonem a jeho pokus vyrazil!
     
    11:07
    Michail Naumenkov skvěle clonil před bránou a málem se dostal po nebezpečné střele Alexandra Popova z levého křídla k dorážce, Vladislav Podjapolskij ale proti jeho střele skvěle zasáhl a puk podržel ve své náruči!
     
    10:39
    Eduard Michajlov dostal menší trest za nedovolené bránění a také CSKA Moskva si vyzkouší přesilovou hru.
     
    04:38
    Andrej Světlakov dostal menší trest za nedovolené bránění a Novokuzněck si krátce po inkasování branky zahraje první přesilovou hru dnešního utkání.
    04:05 Grigorij PANIN - 1:0
     
    04:05
    CSKA právě vstřelilo branku!
    GRIGORIJ PANIN od modré čáry napřáhl po zpětné přihrávce a otočce Andreje Kuzmenka bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která nad vyrážečkou Vladislava Podjapolskiho zamířila do bližšího horního rohu brány a tentokrát už CSKA Moskva úvodní gól nikdo nevezme. Domácí vedou 1:0! Asistence: Andrej Kuzmenko.
    02:39 Úvodní gól Vjačeslava Osnovina nebyl uznán.
     
    02:39
    Vjačeslav Osnovin si z levého křídla krásným obloukem sjel před bránu a mezi betony Vladislava Podjapolskiho puk zasunul po ledě do brány, jenže jeho branka nebyla uznána!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 5. Panin (Kuzmenko), 59. Kuzmenko (Svetlakov)


    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Kutuzov, Kiselevič, Pivcakin, Ožiganov, Čmychov, Panin (A), Naumenkov (A) – Platt, Popov, K. Petrov – Tělegin, Kugryšev, Osnovin – Mamin, Svetlakov, Kuzmenko – Andronov (C), Podlubošnov, – Vorošilo.
    Metallurg Novokuzneck: Poďjapolskij (Chakimov) – Fatkullin, Skutar, Ľamkin, Kalašnikov, Davydov, Viksna, Michajlov, Titov – Vicharev, Skorochodov, Semionov (A) – Komaristý (A), Solovjov, Zemčenko – A. Michejev, Jemec, Razumov – Poliščuk (C), Jazkov, Lebedev.

    Rozhodca: Eduard Ibatulin, Sergej Čerezov. Čároví: Alexej Medveděv, Arťom Savenkov

    Diváci: 2200