Metallurg Magnitogorsk – Soči 3:5 (kon.) | Čerepovec – Novosibirsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Novokuzneck 2:0 (kon.)
Petrohrad – Omsk 5:3 (kon.) | Záhreb – Barys 4:5 (kon.) | HC Slovan – Jekaterinburg sk 3:2 (po pr.)
koniec
CSKA Moskva
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Metallurg Novokuzneck
cz Streda 11.01.2017, 17:30 • CSKA Ice Palace, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Viktor Fasth byl pochopitelně po vychytání nuly spokojený.

     
    Statistiky: Střely: 83-38; Střely na bránu: 51-23; Vhazování: 36-30; Zablokované střely: 8-15; Hity: 16-25; Fauly: 5-6; Trestné minuty: 12-14. (20:08:04)
    Střídačka CSKA Moskva oslavující vítězství nad Metallurgem.

     
    Brankář Vladislav Podjapolskij dělal v bráně Novokuzněcku vše, co mohl, když v závěru první třetiny a vzápětí na začátku druhé předvedl spektakulární dvojitý zákrok, jenže jeho spoluhráči v útoku se nedokázali prosadit navzdory velkému počtu přesilových her. V zápase se hodně vylučovalo, ani jeden z týmů ale početní výhodu nevyužil. Rozhodující gól padl v závěru úvodní části, kdy se prosadil Grigorij Panin a necelé dvě minuty před koncem zápasu na jeho gól navázal Andrej Kuzmenko. Konečný výsledek: CSKA Moskva 2 Metallurg Novokuzněck 0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
    58:32 Andrej KUZMENKO - 2:0
     
    58:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    ANDREJ KUZMENKO si po vyhraném vhazování Andreje Světlakova na levém křídle sjel mezi kruhy pro vhazování a krásnou střelou zápěstím nad levým ramenem Vladislava Podjapolskiho zamířil pod horní tyč. CSKA Moskva vede těsně před koncem 2:0! Asistence: Andrej Světlakov.
     
    58:24
    Vladimir Žarkov se podruhé v rychlém sledu dostal ke střele a jeho tvrdá rána s příklepem z vrcholu levého kruhu pro vhazování mířila do bližšího horního rohu brány, Vladislav Podjapolskij ji ale skvěle vyrážečkou vyrazil!
     
    58:02
    Vladimir Žarkov zkusil na pravém křídle vypálit od modré čáry a jeho střela byla sražena vedle vzdálenějšího levého horního rohu brány.
     
    57:32
    Závěrečná část utkání nenavázala zatím na velice atraktivní druhou třetinu plnou šancí, třeba se ale ještě v závěru utkání nějakého gólu dočkáme.
     
    56:51
    Viktor Fasth odklepal poslední tři sekundy z přesilové hry CSKA Moskva a Jevgenij Viksna je zpět na ledě.
     
    56:25
    Novokuzněcku se podél hrazení podařilo vyhodit a Viktor Fasth vyjel daleko ze své brány, aby v pravém rohu obranného pásma pomohl spoluhráčům rozehrát.
     
    55:38
    Andrej Světlakov se mezi kruhy pro vhazování ocital ve slibné šanci, obranný val ale propálit nedokázal.
     
    54:51
    Jevgenij Viksna vyfasoval dvě minuty za podražení a CSKA Moskva má k dispozici šestou přesilovou hru.
     
    Ivan Tělegin si najížděl před bránu na nádhernou žabičku Dmitriho Kugryševa z pravého křídla, jenže Vladislav Podjapolskij hru skvěle přečetl a po krásné rybičce puk ukryl vleže ve své lapačce!
     
    53:44
    Kirill Petrov se ocitl po krásné přihrávce svého spoluhráče v pravém kruhu pro vhazování ve slibné šanci, jeho následná střela bez přípravy ale minula bližší horní roh brány a zamířila mimo.
     
    52:34
    Vyloučený Ivan Ožiganov už je také zpět na ledové ploše a CSKA Moskva hraje opět v plném počtu.
     
    52:27
    Vyloučení Michail Naumenkov a Kirill Semjonov se vrátili zpět na led, pokračuje ovšem přesilová hra hostů.
     
    51:42
    Vladimir Žarkov na pravém křídle unikl jednomu z hráčů Novokuzněcku, který ztratil stabilitu na obranné modré čáře a u mantinelu skončil na ledě, jeho následná střela zápěstím z pravého kruhu pro vhazování ale přes Timura Fatkullina neprošla.
     
    50:34
    Jeden z hráčů Novokuzněcku se dostal v blízkosti pravé tyče k nebezpečné střele, kterou Viktor Fasth ukryl v náručí, a Ivan Ožiganov vzápětí dostal po faulu na jeho osobu dvě minuty za podražení.
     
    50:27
    Michail Naumenkov se pustil před bránou po zákroku Viktora Fastha do potyčky s Kirillem Semjonovem a oba dva hráči dostali dvě minuty za hrubost.
     
    50:23
    Geoff Platt se po uplynutí dvouminutového trestu zapojil do hry a CSKA Moskva hraje v plném počtu.
     
    49:53
    Hokejisté Novokuzněcku napřáhli na levém křídle ke střele, která byla přizvednuta a skončila v ochranné síti.
     
    49:24
    Ivan Jemec se vrátil na led po odpykání dvouminutového trestu pro brankáře Vladislava Podjapolskiho a začíná zkrácená přesilová hra hostujícího Metallurgu Novokuzněcku.
     
    48:23
    Geoff Platt se před bránou Novokuzněcku oháněl s holí a dostal dvě minuty za sekání. Minutu a jednu sekundu se bude hrát ve hře 4 na 4. Poté začne početní výhoda hostů.
     
    48:08
    Andrej Světlakov se po nádherné souhře na jeden dotek ocitl v levém kruhu pro vhazování v dobré střelecké pozici, jenže jeho střela skončila na výstroji Vladislava Podjapolskiho, který puk podržel.
     
    47:24
    Andrej Kuzmenko v blízkosti levé tyče rychle vyjížděl zpoza brány a brankář Vladislav Podjapolskij ho podrazil. Trest za hostujícího brankáře odpyká Ivan Jemec.
     
    47:14
    Sergej Andronov se snažil prosadit v pravém rohu útočného pásma a proti dvojici protihráčů dokázal puk udržet. Skvělá práce domácího útočníka CSKA Moskva.
     
    46:39
    Kirill Petrov se snažil prosadit v blízkosti pravé tyče po vybruslení zpoza brány, jenže jeho následná střela skončila v lapačce Vladislava Podjapolskiho, který ji přiložil k ledu.
     
    46:23
    Ivan Tělegin na levém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a od mantinelu napřáhl k táhlé střele zápěstím, kterou Vladislav Podjapolskij našel ve své výstroji.
     
    44:47
    Dnešní utkání sleduje 2200 diváků.
     
    43:59
    Dmitrij Kugryšev na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu poté, co si krásně vybruslil zpoza brány, jeho následná střela ale z otočky zamířila do Vladislava Podjapolskiho, který ji po zákroku hrudí nadvakrát zneškodnil!
     
    41:19
    Kirill Semjonov se vrátil z trestné lavice zpět na led a CSKA Moskva dnes nevyužilo ani jednu z přesilových her.
     
    40:01
    V CSKA Ice Palace začala závěrečná část velice atraktivního utkání, do které domácího hokejisté i přes několik obrovských šancí vstupují s jednobrankovým vedením a dohrávají v ní přesilovou hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely: 57-23; Střely na bránu: 38-12; Vhazování: 21-19; Zablokované střely: 6-10; Hity: 13-17; Fauly: 3-4; Trestné minuty: 6-8.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:16.
     
    Ačkoliv prostřední část gól nepřinesla, o dramatické okamžiky nouze rozhodně nebyla. Několik velkých šancí měl Ivan Tělegin, jenže ani jednou na fantastického Vladislava Podjapolskiho vyzrát nedokázal, když ho brankář Novokuzněcku ve třetí a obrovské šanci dvakrát vleže vychytal levým betonem. Na hostujícího brankáře nevyzrál ani po samostatném úniku Arťom Vorošilo, zatímco na opačné straně orazítkoval tyč Kirill Semjonov poté, co se předtím také sám řítil na bránu, ale neuspěl. Skóre po druhé třetině: CSKA Moskva 1 Metallurg Novokuzněck 0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:19
    Kirill Semjonov zabránil skórovat před bránou jednomu z hráčů CSKA a dostal dvě minuty za hákování.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    37:57
    Gregorij Panin také naskočil na led po uplynutí dvouminutového trestu a Novokuzněck nevyužil velkou šanci vyrovnat.
    37:03 Arťom Vorošilo se řítil do samostatného úniku, neuvěřitelný Vladislav Podjapolskij ho ale úžasně vychytal.
     
    37:03
    Arťom Vorošilo na obranné modré čáře vystihl rozehrávku Novokuzněcku a mezi dvěma protihráči unikl do samostatného úniku, který zakončil rychlou střelou zápěstím, jenže Vladislav Podjapolskij ji dokázal pravým betonem vyrazit!
     
    37:00
    Novokuzněck prohrál osm utkání v řadě a není se čemu divit, když se není schopen prosadit ani v přesilové hře.
     
    35:57
    Andrej Kuzmenko naskočil po odpykání trestu za Viktora Fastha na led a CSKA Moskva už hraje ve čtyřech.
     
    35:34
    Grigorij Panin fauloval Kirilla Semjonova v levém rohu obranného pásma a dostal dvě minuty za podražení. Novokuzněck si zahraje přesilovou hru 5 na 3!
    35:34 Nádherná střela Kirilla Semjonova skončila na pravé tyči!
     
    35:34
    Kirill Semjonov mezi kruhy pro vhazování napřáhl přes dva protihráče k nádherné táhlé střele zápěstím, která se od pravé tyče odrazila zpět do hry!
     
    34:57
    Polovina z přesilové hry Novokuzněcku je pryč a hostující hokejisté se zatím nedostali do žádné šance.
     
    33:57
    Viktor Fasth po vychytání Kirilla Semjonova dostal dvě minuty za podražení, které za něj odpyká Andrej Kuzmenko.
    33:49 Viktor Fasth fantasticky vychytal unikajícího Semjonova.
     
    33:49
    Kirill Semjonov se v mezikruží skvěle protáhl mezi dvěma protihráči a řítil se do samostatného úniku, který zakončil v blízkosti levé tyče pěkným blafákem, jenže Viktor Fasth jeho pokus vyrazil pravým betonem! Další neskutečný zákrok.
     
    33:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát přesně sedm minut a zatím jsme během ní žádný gól neviděli.
     
    31:49
    Puk byl sražen na jednu ze střídaček a vzápětí se vhazovalo ve středovém kruhu.
     
    30:24
    Novokuzněck se dostal na vrcholu kruhu pro vhazování k táhlé střele, která zamířila pouze doprostřed brány a Viktor Fasth ji bez problému našel ve svém náručí.
    30:05 Podjapolskij dvakrát zasáhl vleže senzačně betonem!
     
    30:05
    Vladislav Podjapolskij v blízkosti své levé tyče vleže předvedl dva spektakulární zákroky, když nejprve střelu Sergejeva Andronova vyrazil levým betonem přiloženým k ledu a jeho následnou dorážku levou bruslí poté, co nohu skvěle zvedl do vzduchu!
     
    29:50
    CSKA na levém křídle od modré čáry nahodilo puk před bránu, kde se vehementně snažil prosadit Geoff Platt, ani jedna z jeho dvou dorážek se ale neujala!
     
    29:46
    Vyloučený Ignat Zemčenko je zpět na ledě, CSKA Moskva ovšem pokračuje ve svém tlaku.
     
    29:00
    CSKA Moskva se usadilo v útočném pásmu, zatím se ovšem k žádné nebezpečné střele nedostalo.
     
    27:46
    Ignat Zemčenko dostal dvě minuty za hákování, když faulem zabránil CSKA Moskva skórovat v těsné blízkosti brány a poskytl mu třetí přesilovou hru.
     
    27:35
    Viktor Fasth bez problému zastavil nahození Novokuzněcku z pravého křídla a v blízkosti přední tyče po rychlém vyklepání puku rozehrál.
     
    26:33
    Geoff Platt tentokrát motal hráčům Novokuzněcku hlavy za bránou, jenže proti dvojnásobné přesile vzápětí neuspěl a o puk přišel.
     
    25:24
    Sergej Andronov krásně najel před bránu a mezi kruhy pro vhazování napřáhl k nebezpečné střele, která minula levý horní roh brány!
    24:13 Ivan Tělegin měl v rychlém sledu dvě skvělé šance!
     
    24:13
    Ivan Tělegin opět zahrozil na pravém křídle prudkou střelou zápěstím, kterou Vladislav Podjapolskij nedokázal udržet a puk mu prošel mezi betony, vzápětí se ale těsně před brankovou čárou zastavil! Brankář Novokuzněcku měl nyní obrovské štěstí.
     
    23:58
    Ivan Tělegin vyrazil po pravém křídle do přečíslení dva na jednoho, která sám zakončil pěknou střelou mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže Vladislav Podjapolskij ji vyrážečkou vytáhl mimo!
     
    23:43
    Alexandr Popov dlouho motal hráčům Novokuzněcku hlavu za bránou a vzápětí si vybruslil do levého kruhu pro vhazování, kde o puk přišel a ke střele se nedostal.
     
    22:51
    CSKA Moskva na pravém křídle od střídaček nahodilo puk do útočného pásma a odjelo rychle střídat.
     
    21:22
    Geoff Platt se ocitl po přihrávce svého spoluhráče z pravého křídla před bránou v obrovské šanci, jenže jeho rychlá střela zápěstím zamířila vedle levé tyče!
     
    20:46
    Alexandr Komaristyj naskočil zpět na led a ani druhá přesilová hra CSKA Moskva nebyla využita.
     
    20:14
    Novokuzněck na pravém křídle v úvodu druhé třetiny napřáhl ke střele, kterou Viktor Fasth v pohodě zastavil a holí rychle rozehrál. CSKA vstupuje do druhé části v přesilové hře.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely: 31-8; Střely na bránu: 21-5; Vhazování: 10-11; Zablokované střely: 2-6; Hity: 7-9; Fauly: 1:2; Trestné minuty: 2-4.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:25.
     
    CSKA Moskva vstoupilo do utkání velice dobře a hned od úvodní minut jeho hráči naplňovali roli obrovského favorita. Jako první se prosadil po krásném sjetí před bránu Vjačeslav Osnovin, jeho gól ale nebyl uznán. Nicméně, domácí hokejisté pokračovali v tlaku a vzápětí se prosadil Grigorij Panin. Hráči armádního celku byli lepší a v samotném závěru první třetiny mohli využít přesilovou hru, jenže Vjačeslav Osnovin ani Igor Ožiganov fantastického brankáře Podjapolskiho ležícího na levém boku překonat nedokázali. Skóre po první třetině: CSKA Moskva 1 Metallurg Novokuzněck 0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:59 Podjapolskij předvedl dva spektakulární zákroky!
     
    19:59
    Vjačeslav Osnovin se ocitl v blízkosti pravé tyče ve stoprocentní šanci a bez přípravy pálil do odkryté části brány, jenže Vladislav Podjapolskij předvedl na levém boku spektakulární zákrok, když jeho pokus lapačkou vyrazil a vzápětí si poradil i s dorážkou Igora Ožiganova z mezikruží, kterou vleže pravým bokem vyrazil nad horní tyč! Neskutečný a nádherný hokejový moment.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:46
    Geoff Platt dobře clonil před bránou a Alexandr Komaristyj dostal dvouminutový trest za držení.
     
    18:05
    Ivan Tělegin nabral na levém křídle velkou rychlost a po krásném objetí brány v blízkosti pravé tyče vypálil z otočky, Vladislav Podjapolskij byl ale připraven a puk ukryl ve své náruči.
     
    17:00
    Igor Ožiganov před pár okamžiky vypálil z pravého kruhu pro vhazování, jenže obranný val hostujícího celku neprostřelil a jeho pokus byl sražen vedle vzdálenější levé tyče.
     
    15:33
    Geoff Platt napřáhl na pravém křídle z kruhu pro vhazování k pěkné střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Vladislav Podjapolskij ji ale skvěle pravým betonem vyrazil!
     
    15:02
    Igor Ožiganov se po rychlém protiútoku a nahození spoluhráče z pravého křídla ocitl v blízkosti přední tyče v obrovské šanci, jenže ani nadvakrát Viktora Fastha překonat nedokázal, když nejprve puk tečoval do jeho hrudi a následná bekhendová střela zamířila z dorážky mimo!
     
    14:39
    Vjačeslav Osnovin byl na pravém křídle v útočném pásmu příliš rychle a akci CSKA zastavilo postavení mimo hru.
     
    14:05
    Michail Naumenkov odvedl v levém rohu obranného pásma skvělou práci, když jednomu z hráčů Novokuzněcku vypíchl puk a Igor Ožiganov mohl v klidu rozehrát.
     
    13:02
    Jeden z hokejistů Metallurgu se nadechl na pravém křídle po zavezení puku do útočného pásma k pěkné individuální akci, jenže mezi dvěma protihráči se před bránu neprotáhl.
     
    12:41
    CSKA Moskva na pravém křídle zaváželo puk do útočného pásma, jenže se ocitlo v postavení mimo hru, po kterém následuje krátká reklamní přestávka.
     
    12:39
    Vyloučený Eduard Michajlov se vrátil zpět na led a ani Novokuzněck úvodní přesilovou hru nevyužil.
     
    12:11
    Dmitrij Kugryšev v blízkosti levé tyče krásně zamíchal s pukem a mezi kruhy pro vhazování našel Geoffa Platta, který bez přípravy střelou zápěstím po ledě mířil k pravé tyči, Vladislav Podjapolskij ovšem skvěle zasáhl levým betonem a jeho pokus vyrazil!
     
    11:54
    CSKA Moskva vytvořilo před bránou Vladislava Podjapolskiho obrovský závar, jenže brankář Novokuzněcku ani tentokrát nebyl překonán.
     
    11:07
    Michail Naumenkov skvěle clonil před bránou a málem se dostal po nebezpečné střele Alexandra Popova z levého křídla k dorážce, Vladislav Podjapolskij ale proti jeho střele skvěle zasáhl a puk podržel ve své náruči!
     
    10:39
    Eduard Michajlov dostal menší trest za nedovolené bránění a také CSKA Moskva si vyzkouší přesilovou hru.
     
    10:32
    Alexandr Kutuzov po zpětné přihrávce Sergeje Andronova vypálil od modré čáry a jeho střela zamířila vedle levého horního rohu brány. Vladislav Podjapolskij se za ní pouze ohlédl.
     
    10:00
    Na opačné straně ledové plochy vzápětí nahazoval puk z levého křídla na bránu Geoff Platt, také Vladislav Podjapolskij si ale připsal snadný zákrok a přerušil hru.
     
    09:50
    Igor Skorochodov na pravém křídle od mantinelu nahodil puk na přední tyč, a přestože mířil mimo, připravený Viktor Fasth ho pro jistotu ukryl ve své lapačce.
     
    09:03
    Arťom Čmychov napřáhl od modré čáry k prudké střele, Vladislav Podjapolskij měl ale dobrý výhled a kotouč podržel ve své výstroji.
     
    08:17
    Vjačeslav Osnovin společně s jedním ze spoluhráčů vytvořil před bránou Novokuzněcku závar, mezi kruhy pro vhazování se ale ani jeden z nich ke střele nedostal.
     
    07:26
    Kirill Lebeděv nabral na levém křídle obrovskou rychlost a pěknou zadovkou přenechal puk ze druhé vlny najíždějícímu spoluhráčovi, který od modré čáry bez přípravy pálil s příklepem mimo.
     
    06:38
    Vyloučený Andrej Světlakov se vrátil z trestné lavice po uplynutí dvouminutového trestu zpět na led a CSKA Moskva hraje v plném počtu. Novokuzněck si během početní výhody nevytvořil žádnou příležitost a domácí ji bez problému přečkali.
     
    05:34
    Novokuzněck se snažil po levém křídle vrátit v přesilové hře zpět do útočného pásma, jenže jeho akci zastavilo postavení mimo hru, po kterém se vhazovalo v neutrální zóně.
     
    04:41
    Timur Fatkullin na levém křídle vypálil ihned po vhazování, Viktor Fasth byl ale připraven a kotouč našel ve své náruči.
     
    04:38
    Andrej Světlakov dostal menší trest za nedovolené bránění a Novokuzněck si krátce po inkasování branky zahraje první přesilovou hru dnešního utkání.
    04:05 Grigorij PANIN - 1:0
     
    04:05
    CSKA právě vstřelilo branku!
    GRIGORIJ PANIN od modré čáry napřáhl po zpětné přihrávce a otočce Andreje Kuzmenka bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která nad vyrážečkou Vladislava Podjapolskiho zamířila do bližšího horního rohu brány a tentokrát už CSKA Moskva úvodní gól nikdo nevezme. Domácí vedou 1:0! Asistence: Andrej Kuzmenko.
    02:39 Úvodní gól Vjačeslava Osnovina nebyl uznán.
     
    02:39
    Vjačeslav Osnovin si z levého křídla krásným obloukem sjel před bránu a mezi betony Vladislava Podjapolskiho puk zasunul po ledě do brány, jenže jeho branka nebyla uznána!
     
    01:59
    Metallurg Novokuzněck se vrhl po levém křídle do prvního nadějného útoku, jenže vzápětí se ke střele nedostal a hráči CSKA Moskva v klidu rozehráli.
     
    00:48
    V CSKA Ice Palace před pár okamžiky začalo utkání, do něhož domácí hokejisté vstupují proti Novokuzněcku v roli obrovského favorita. Dokáží ji potvrdit?
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hokejisté obou týmů jsou již připraveni na ledové ploše a po zaznění hymny ruské federace bude moci utkání mezi CSKA Moskva a Novokuzněckem začít.
    Semjon Košelev dnes slaví své 21. narozeniny. Blahopřejeme!

     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Fasth (I. Sorokin) – Kutuzov, Kiselevič, Pivcakin, Ožiganov, Čmychov, Panin (A), Naumenkov (A) – Platt, Al. Popov, K. Petrov – Tělegin, Kugryšev, Osnovin – Mamin, Světlakov, Kuzmenko – Andronov (C), Podlubošnov, V. Žarkov – Vorošilo.

    Metallurg Novokuzněck: Podjapolskij (Chakimov) – Fatkullin, Skutar, Ljamkin, Kalašnikov, Davidov, Viksna, Michajlov, Titov – Vicharev, Skorochodov, K. Semjonov (A) – Komaristyj (A), Solovjov, Zemčenko – A. Michejev, Jemec, Razumov – Poliščuk (C), Jazkov, Lebeděv.

    Rozhodčí: Eduard Ibatulin, Sergej Čerezov. Čároví: Alexej Medveděv, Arťom Savenkov.
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    22.10.16 Novokuzněck – CSKA Moskva 2:4
    Ilja Sorokin - brankářská jednička CSKA

    Kdo by si plácnul s Iljou Sokorkinem? ???? #CCMhockey #MadeOfHockey #Repost: @khl

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Metallurg Novokuzněck:

    Novokuzněck se během posledních osmi utkání Kontinentální hokejové ligy osmkrát v řadě představil v domácím prostředí a osmkrát v řadě prohrál, což je katastrofální bilance, kterou ještě potvrzuje fakt, že v polovině z avizovaných osmi zápasů hokejisté Metallurgu Novokuzněck nedokázali vstřelit gól.
     
    CSKA Moskva:

    CSKA Moskva vyhrálo čtrnáct z posledních osmnácti zápasů KHL a zásluhou skvělých výsledků si předčasně zajistilo účast v playoff. Hokejisté armádního celku v posledním utkání vyzvali vedoucí tým KHL z Petrohradu, kterému po třech výhrách v řadě podlehli 3:2, na druhém místě na něj ovšem ztrácí pouhý bod.
     
    CSKA Moskva se ve středu večer střetne podruhé v letošní sezóně KHL s Metallurgem Novokuzněckem, proti němuž bude mít po výhře v prvním vzájemném zápase tentokrát výhodu domácího CSKA Ice Palace. Armádní celek se nachází se 108 body na druhém místě Západní konference a již má zajištěný postup do playoff, zatímco Metallurg se krčí na východě na poslední příčce a playoff už je pro něj jen sci-fi.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 5. Panin (Kuzmenko), 59. Kuzmenko (Svetlakov)


    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Kutuzov, Kiselevič, Pivcakin, Ožiganov, Čmychov, Panin (A), Naumenkov (A) – Platt, Popov, K. Petrov – Tělegin, Kugryšev, Osnovin – Mamin, Svetlakov, Kuzmenko – Andronov (C), Podlubošnov, – Vorošilo.
    Metallurg Novokuzneck: Poďjapolskij (Chakimov) – Fatkullin, Skutar, Ľamkin, Kalašnikov, Davydov, Viksna, Michajlov, Titov – Vicharev, Skorochodov, Semionov (A) – Komaristý (A), Solovjov, Zemčenko – A. Michejev, Jemec, Razumov – Poliščuk (C), Jazkov, Lebedev.

    Rozhodca: Eduard Ibatulin, Sergej Čerezov. Čároví: Alexej Medveděv, Arťom Savenkov

    Diváci: 2200