Alcorcon – Córdoba 0:0 (kon.) | Sociedad – Villarreal 3:1 (kon.) | Real Madrid – Sevilla 3:0 (kon.)
koniec
AD Alcorcon
0:0 (0:0)
Cordoba CF
cz Streda 04.01.2017, 19:00 • Estadio Santo Domingo • Španielsky pohár
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne. (20:52:57)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 12:3. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 11:10.
     
    Je dobojováno! Alcorcón byl po celou dobu utkání aktivnějším celkem, ale přesto se nedočkal míče v síti! Domácí vlétli do utkání jako velká voda, ale Pérez ve druhé minutě zahodil obrovskou příležitost. Na další šance se čekalo až do druhého poločasu. Chvíli po přestávce se k hlavičce prodral Rey, ale jeho pokus prolétl kolem branky. Domácí poté nadále tlačili, ale obrana Córdoby dnes hrála opravdu skvěle. Až deset minut před koncem se střídající Samu dral k odraženému míči, jenže vracející se obránce na poslední chvíli zažehnal nebezpečí. Córdoba si tedy do odvety odváží výsledek 0:0.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Alcorcón se nadále tlačí do pokutového území svého soupeře. Hostující zadáci se však skvěle pohybují a nenechávají domácím fotbalistům prostor ke střele.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Córdoba znovu dovezla míč na polovinu domácího celku, kde se do souboje zapojil střídající Rodri. Nováček na hrací ploše nastřádal pro hosty cenné vteřinky.
     
    89
    Alcorcón zahrával další rohový kop. Do pokutového území přilétl vysoký centr, na který si brousil zuby Nelson, ale domácí stoper nakonec nezakončil.
     
    88
    Na druhé straně si za domácí obranu nabíhal osamocený Rodri. Střídající fotbalista si však nepohlídal své postavení a lapil se do ofsajdu.
     
    87
    Alcorcón se ne a ne dostat na polovinu svého soupeře. Vega se hlásil o přihrávku na pravou stranu. Aguza se mu snažil vyhovět, jenže poslal balón pouze do zámezí.
     
    86
    Nelson se ocitl na hranici pokutového území, prodloužil míč na levou stranu, kde si jej připravil Rey, jenže jeho rána pravačkou prosvištěla nad břevnem.
     
    85
    Alejo chtěl zrychlit domácí akci, ale přihrávkou naslepo pouze odevzdal míč zadákům Córdoby. Domácí příznivci se na svůj celek zlobí a začínají pískat.
     
    84
    Hosté se po delší době zmocnili míče a nyní kombinují na polovině hrací plochy. Córdoba už rezignovala na jakoukoliv snahu směrem dopředu a spoléhá se na bránění čistého konta.
     
    83
    Vega motal hlavy obráncům na pravé straně hrací plochy. Domácí zadák chtěl posunout míč na hranici vápna, ale je z toho pouze autové vhazování.
     
    82
    Z následného rohového kopu už domácí fotbalisté branku Córdoby neohrozili. Obrana hostujícího celku byla připraven a odhlavičkovala balón pryč.
     
    81
    Další obrovská možnost domácího celku! Hostující brankář neudržel střelu z hranice pokutového území. K dorážce se dral střídající Samu, ale na poslední chvíli zasáhl obránce!
     
    80
    Střídání v týmu Córdoba CF: ze hřiště odchází Caballero, přichází Monterde.
     
    79
    Do konce dnešního utkání schází poslední čtvrthodinka. Domácí celek je stále aktivnějším celkem, nicméně defenzíva Córdoby pracuje na výbornou.
     
    78
    Střídání v týmu AD Alcorcón: ze hřiště odchází Pérez, přichází Samu.

    Tomáš Kubečka

    Góly:

    Karty:   25. Alejo (ALC) – 37. Reyes (COR)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 12:3. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 11:10.
    AD Alcorcon: Jiménez – Vega, Nelson, Elgezabal, Bellvis – Tropi (68. Toribio), Aguza – Alejo, Pérez (78. Samu), Rey – Rodríguez (68. Plano)
    Náhradníci: Serbourdin, Plano, Dmitrović, Toribio, Pérez, Samu, Alcalde

    Cordoba CF: Kieszek – Antonito, Caro, Luso, Reyes – Caballero (80. Monterde), Ramos – Donoso (63. Juli), Alfaro, Galan – Piovaccari (75. Rodri)
    Náhradníci: Vázquez, Juli, Monterde, Domínguez, Rodri, Rios, Moreno