Turín – Cagliari 5:1 (kon.) | Neapol – Lazio 1:1 (kon.)
koniec
FC Turín
5:1 (3:1)
Cagliari Calcio
cz Sobota 05.11.2016, 18:00 • Stadio Olimpico Grande Torino, Turín • Talianska Seria A • 12. kolo
Predzápasové kurzy
    59. Andrea BELOTTI - 5:1
     
    59
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Pátá branka pro Turín! Na penaltový bod si míč postavil ANDREA BELOTTI a střelou k tyči dává svou druhou branku v zápase. Storari si sáhl na míč, ale už do nedokázal vyrazit.
    52. Daniele BASELLI - 4:1
     
    52
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Tak to byla exhibiční akce domácího týmu. Nejprve přenesl míč na levou pravou Benassi, následnou střelu Ljajiće ještě Storari vytáhl, ale poté si skvěle poradila dvojice Belotti a zakončující DANIELE BASELLI, který si povodil hráče a zakončil do horní části branky.
    41. Federico MELCHIORRI - 3:1
     
    41
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic je sníženo. Cagliari se dostalo k centru z levé strany na míč si výborně naskočil FEDERICO MELCHIORRI, který nedal šanci obránci a ani zasahujícímu Hartovi. Ten si sice sáhl na míč, ale nedokázal ho vyrazit z branky.
    38. Marco BENASSI - 3:0
     
    38
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Na pravé straně domácí rozehráli pohlednou akci. Už se zdálo, že hosté v pohodě ubrání, ale najednou se míč odrazil na kopačku kapitána týmu MARCA BENASSIHO, který si ještě posunul míč a skvělou střelou pod horní tyč přidává třetí branku.
    11. Adem LJAJIĆ - 2:0
     
    11
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Cagliari ztratilo míč před vápnem soupeře. Následně přišel velmi rychlý protiútok, který zakončil asi nejaktivnější hráč zápasu ADEM LJAJIĆ, který tečovanou střelou nedal Storarimu šanci.
    3. Andrea BELOTTI - 1:0
     
    3
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé. Na první branku jsme čekali jen do třetí minuty. ANDREA BELOTTI si našel přihrávku za obranu. Střelou z první ještě brankáře nepřekonal, ale na dorážku již Storari neměl.

    Vít Schück

    Góly: 3. Belotti, 11. Ljajić (Belotti), 38. Benassi (Baselli), 52. Baselli (Ljajić), 59. Belotti (pen.) – 41. Melchiorri (Pisacane)

    Karty:   28. Baselli (TUI) – 58. Farias (CAG), 75. Ceppitelli (CAG)   58. Dessena (CAG)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 9:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 16:10.
    FC Turín: Hart – Zappacosta, Rossettini, Castán, A. Barreca – Benassi, Valdifiori, Baselli (62. Obi) – Falqué, Belotti (78. Maxi López), Ljajić (71. Josef Martínez).
    Náhradníci: D. Padelli – Bovo, Acquah, Maxi López, Josef Martínez, Vives, Obi, Moretti, Lukić, De Silvestri, Boyé, Ar. Ajeti.

    Cagliari Calcio: Storari – Isla, Alves, Ceppitelli, Pisacane – Munari, Dessena, Tachtsidis – Melchiorri (73. Giannetti), Borriello (57. Farias), Sau (60. Padoin).
    Náhradníci: Rafael, Colombo – Di Gennaro, Farias, Barella, Padoin, Capuano, Bittante, Giannetti, Salamon.

    Rozhodca: Mariani – Crispo, Di Iorio (vš. Itálie)