Monaco – Nancy 6:0 (kon.) | Bordeaux – Lorient 2:1 (kon.) | Lyon – Bastia 2:1 (kon.)
Dijon – Guingamp 3:3 (kon.) | Angers – Lille 1:0 (kon.) | Nantes – Toulouse 1:1 (kon.)
koniec
Dijon FCO
3:3 (3:1)
EA Guingamp
cz Sobota 05.11.2016, 20:00 • Stade Gaston Gérard • Ligue 1 Uber Eats • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Francouzská Ligue 1 má dnes na programu své 12. kolo. My se zaměříme na zápas mezi Dijon FCO a EA Guingamp.
     
    Dijon FCO

    Dijon je po zatím vyrovnaných výkonech momentálně v klidném středu tabulky. Domácí celek si připsal tři výhry, čtyři remízy a čtyři prohry. K vyrovnání statistik tak dnes potřebuje Dijon vyhrát. A nejlépe 1:0. To by pak měl i vyrovnané skóre – 14:14.

    Dnes ho však nečeká nic lehkého. Domácí jsou však v dobré formě. Z posledních pěti ligových utkání ani jednou neprohráli. Dvakrát vyhráli – nad Rennes a Lorientem a třikrát remizovali – s Bastiou, St. Etienne a Montepellierem.
    Domácí celek nelení a svědomitě se připravuje na nadcházející zápas.

     
    EA Guingamp

    Hosté zatím zažívají parádní sezónu. Po šesti výhrách, dvou remízách a třech prohrách je třetí s dvaceti body a se skóre 14:9. Na druhé Monaco s PSG ztrácí pouhé tři body.

    Guingamp má navíc vzestupnou formu. Ke konci září totiž prohrál 0:1 s Bastiou i Rennes, ale od té doby poráží Guingamp jednoho soupeře za druhým. Prvně porazili Lille, poté Lyon, v ligovém poháru porazili Bastiu a v minulém kole zvítězili nad Angers 1:0. Podaří se hostům potvrdit svou formu?
    Marcus Coco se opět objeví v reprezentaci Francie U21.

     
    Vzájemné zápasy

    Poslední vzájemný duel těchto týmů je ještě z druhé ligy, tehdy porazil v roce 2013 Guingamp Dijon 2:0. V první lize to tak bude jejich premiérové střetnutí. Kdo z něj vyjde lépe?
     
    Úvodní sestavy:

    Dijon FCO: Reynet – Bouka Moutou, Lang, Varrault, Chafik – Marié, Abeid, Lees-Melou – Sammaritano, Diony, Tavares.
    Náhradníci: Leroy – Bernard, Riviére, Bela, Amalfitano, Abdelhamid, Gastien.

    EA Guingamp: Johnsson – Ikoko, Kerbrat, Sorbon, Marçal De Oliveira – Didot, Deaux, Blas – Salibur, Briand, Regis Coco.
    Náhradníci: Salin – Angoua, Sankoh, A. Mendy, Privat, De Pauw, Giresse.

    Rozhodčí: Lannoy – Luzi, Hebrard.
    Přípravy na zápas jsou v plném proudu.

     
    Hráči už jsou připravení k úvodnímu výkopu. Utkání tak za chvíli započne.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop obstarali hostující hráči, kteří se okamžitě ženou směrem dopředu. Po útočném faulu na polovině hřiště však darují míč domácímu celku.
     
    2
    A ten se hned dostal do zajímavé šance! K míči se kousek za šestnáctkou dostal Abeid, který však minul bránu. Na první gól zápasu si tak budeme muset počkat o něco déle.
     
    3
    Dijon se pokoušel projít po pravém křídle, ale Ikoko byl pozorný a ofenzivní choutky soupeře zhatil. Do protiútoku tak může pomalu postupovat EA Guingamp.
     
    4
    Ten však nebyl dostatečně důsledný v rozehrávce, což vyústilo v rychlý protiútok Dijonu. Do zakončení se dostal Sammaritano, ale jeho projektil skončil dobré dva metry nad bránou Johnssona.
     
    5
    Hostujícímu celku se zatím nedaří najít recept na pozornou obranu soupeře. Ta teď však kombinovala na vlastní polovině tak dlouho, že se vyhnala až ke svému brankáři, od kterého bude muset začít nový útok.
     
    6
    Dijon právě vstřelil branku!
    Domácí celek vybojoval rohový kop, ze kterého šel míč na vzdálenější tyč. Tam míč vrátil hlavičkou do vápna Diony, ve vápně stál nikým nehlídaný CÉDRIC VARRAULT, jenž bez problémů překonal bezmocného brankáře hostů. Asistence: Loïs Diony
    6. Cédric VARRAULT - 1:0
     
    7
    Hosté se ihned ženou do útoku, ale domácí obrana zatím funguje na jedničku.
     
    8
    Hraje se převážně na polovině Dijonu, kde jsme svědky několika autových vhazování. Do nějaké větší šance se ale hostům dostat nedaří.
     
    9
    Naopak domácí celek opět zahrozil z rychlého protiútoku, ze kterého vybojoval další rohový kop. Ten tentokráte skončil pouze v rukavicích Johnsoona. Skóre se tak měnit nebude.
     
    10
    Sorbon se dopustil faulu zhruba pětadvacet metrů od vlastní brány. Dijon tak čeká zajímavý volný přímý kop. Podaří se jim ho využít?
     
    11
    Nepodaří, střela totiž trefila pouze dobře postavenou zeď, od ní šel ale míč do zámezí. Následuje tak rohový kop.
     
    12
    Johnsson vyběhl z brány, ale podběhl míč. Ten skončil před překvapeným Dionym, ale ten byl tak překvapen, že ho míč pouze trefil do tváře a odrazil se do bezpečí.
     
    13
    Guingamp se po delší době objevil na polovině svého soupeře, ale jeho útočný výlet neměl dlouhého trvání. Nepřesná kombinace totiž skončila v zámezí.
     
    14
    Ani domácí celek si však nevedl lépe, jeho nákop končí pouze v náručí pozorného Johnssona, ten tak může začít nový útok svého celku.
     
    15
    EA Guingamp se dostal až k vápnu soupeře, ale Coco při pokusu o centr z levé strany trefil pouze prvního obránce. Od něj se odrazil míč na kopačky hráčů Dijonu, ti tak mohou založit protiútok.
     
    16
    Po tvrdém souboji skončil ležíce na trávníku Ikoko, hra je tak na chvíli pozastavena. Obránce Guingampu potřebuje ošetření.
     
    18
    Ikoko prokázal, že je tvrdý chlapík. Hra tak může opět pokračovat. S míčem na vlastní polovině kombinuje hostující celek, jenž čeká na vhodný okamžik k útoku.
     
    19
    Didot se dopustil útočného faulu na polovině hřiště. Dijon se tak dostává poměrně lacino k míči. Pravděpodobně nás bude čekat dlouhý centr do vápna hostujícího celku.
     
    20
    Bylo tomu tak, ale ten jej bez problémů dostal pryč. Abeid poté fauloval unikajícího Cocoa, za což si od rozhodčího vyslechl hodně důrazné varování. Zatím se to však obešlo bez karty.
     
    21
    V této části hry vypadá Guingamp opticky jako lepší celek. Co se týče držení míče, tak je to hodně vyrovnané, ale co se týče útočných výpadů, tak ty hostujícího celku vypadají daleko nebezpečněji. Pokud se teda o nebezpečnosti dá hovořit...
     
    22
    Další faul kouskuje hru. Tentokrát si na Salibura opět vyšlápl Abeid. Doufejme, že hostující hráč bude v pořádku.
     
    23
    Tak nakonec to bude na střídání. Salibur tedy odchází ze hřiště a střídá ho De Pauw.
     
    24
    Guingamp pokračuje v aktivním pojetí hry, obrana domácího celku však zatím funguje na jedničku. Hosty čeká hodně složitý úkol. Podaří se jim srovnat, či dokonce otočit utkání?
     
    25
    Zatím to vypadá, že ne. Hosté se totiž dopustili dalšího útočného faulu, jenž hatí jejich ofenzivní snažení. Dijon se tak může pustit do protiútoku.
     
    26
    Dijon právě vstřelil branku!
    A ten končí úspěšně! První akci ještě dokázal Johnsson překazit a bravurním zákrokem míč vyrazil, ale na následné pokračování akce již byl krátký. Na centr, jenž letěl na vzdálenější tyč si naskočil LOÏS DIONY, který parádní hlavičkou přehodil brankáře. Asistence: Fréderic Sammaritano
    26. Loïs DIONY - 2:0
     
    28
    Gijon se dostal do další šance. Centr z pravé strany ale těsně před dotírajícím Sammaritanem dokázal odvrátit Kerbrat. Stav utkání se tak prozatím měnit nebude.
     
    29
    Briand to přehnal s agresivitou a ve vzdušném souboji fauloval Varraulta. Rozhodčí byl hodně blízko a hvizdem dává najevo, že se mu zákrok ani trochu nelíbil. Dijon bude rozehrávat na své polovině.
     
    30
    Tentrokrát si faul vybojoval Blas, z následné akce ale přišlo pouze na nepřesný centr, jenž skončil za bránou Reyneta. Ten tak mohl zůstat v klidu.
     
    31
    Guingamp se snaží rychle vyrovnat, daří se mu tlačit soupeře, ale k vážnější šanci to zatím nevede. Dočkáme se snížení do poločasu?
     
    32
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Dočkáme! Na parádní centr z pravé strany si totiž naběhl Coco a z první trefil míč přímo k pravé tyči. Reynet byl bez šance. Guingamp tak rychle snižuje. Asistence: Jordan Ikoko.
     
    34
    Guingamp navíc stále tlačí, nyní vybojovali hosté volný přímý kop ze zajímavé pozice. Podaří se jim něco vymyslet?
     
    35
    Zatím ne, střela šla hodně nad bránu domácího celku. Ten tak bude moci po delší době opět zaútočit. Jejich snažení však hodně rychle končí... Střela z velké vzdálenosti totiž také minula soupeřovu bránu.
     
    36
    Hraje se převážně ve středu hřiště, kde oba celky bojují o určitou převahu. Ani jednomu se však nedaří dostat se k držení na delší dobu.
     
    37
    Abeid utekl po pravé straně, pokusil se nacentrovat do vápna, což se mu povedlo a našel parádně Tavarese. Jeho střelu velké blízkosti však reflexivně vyrazil Johnsson na rohový kop!
    37. Johnsson a jeho parádní zákrok.
     
    38
    Z toho ale nezapršelo, hosté se bez problémů ubránili. Odražený míč se však dostal pouze k obráncům Dijonu, kteří mohou založit další útok.
     
    39
    První žlutou kartu vidí Didot, který kousek před vápnem skluzem poslal k zemi Dionyho.
     
    40
    Rozehrávka na krátko moc úspěchů neslavila. Následný centr byl totiž zblokován hned prvním obráncem. Guingamp se tak ubránil a může založit rychlý protiútok.
     
    41
    Ten ale nebyl příliš úspěšný. Dijon tak může pokračovat ve svém tlaku, který je momentálně hodně výrazný. Dočkáme se ještě jednoho gólu před koncem prvního poločasu?
     
    42
    Zatím to tak nevypadá, Blas se dopustil útočného faulu, který brzdí jakoukoliv ofenzivní snahu. Dijon však volný kop nerozehrál dobře. Bude muset opět začít od svého brankáře.
     
    43
    Dijon je hodně aktivní, nyní opět tlačí svého soupeře.
     
    44
    Dijon právě vstřelil branku!
    A odměnou mu za to je další gól! JÚLIO TAVARES si naskočil na centr, jenž letěl na zadní tyč, a znova poslal domácí celek do dvougólového vedení. Domácí celek je tak po zásluze odměněn za svou snahu. Asistence: Lees Melou
    44. Julio TAVARES - 3:1
     
    45
    Po obdrženém gólu jsou opět aktivnější hosté, ale moc času už jim nezbývá.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou hodně divoký poločas, který nabídl hned čtyři góly. První gól padl již v šesté minutě, kdy se prosadil Varrault, přesně o dvacet minut později přidal gól i Diony a Dijon rázem vedl o dva góly. Guingamp pak ale přidal a odměnou mu za to bylo snížení. Parádní střelou se totiž prezentoval Coco. Domácí celek se ale nenechal zaskočit a pokračoval v útočné hře, která opět slavila úspěch. Na vzdálenější tyči se tentokráte prosadil Tavares. Dijon tak zaslouženě po prvním poločase vede 3:1.
     
    Statistiky prvního poločasu

    Držení míče: 44%-56%
    Střely na branku: 6-1
    Rohové kopy: 4-0
    Fauly: 8-10
    Že by i tito žlutí fanoušci měli podíl na parádním výkonu Dijonu?

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Úvodní výkop obstarali domácí fotbalisté, kteří kombinují na vlastní polovině a vyčkávají na vhodný okamžik k útoku.
     
    47
    To se jim ale nepovedlo, pas na Tavarese byl příliš dlouhý. Míč skončil až na kopačkách Johnssona, který tak může založit protiútok svého celku.
     
    48
    Jejich útočné snažní však nemělo dlouhého trvání. Do útočení se tak opět pouští celek, jenž vede o dva góly. Podaří se mu gólový účet ještě rozšířit?
     
    49
    Teď tomu nebylo daleko, únik Tavarese však končí precizním obranným zákrokem Ikoka, který zastavuje nebezpečný útok. Guingamp se tak bude moci opět hrnout za snížením.
     
    50
    To se mu ale zatím ve druhém poločase příliš nedaří. Jejich rozehrávka je nepřesná, Dijon působí daleko klidněji a soustředěněji.
     
    51
    EA Guingamp konečně uklidňuje hru a kombinuje na vlastní polovině. Podaří se hostům dostat se do souvislého tlaku nebo o míč opět rychle přijdou?
     
    52
    Bohužel pro ně byla pravdivá ta druhá možnost. Pas na pravém křídle byl totiž příliš dlouhý a zmocnil se ho až Reynet. Ten tak může nabídnout míč svému týmu.
     
    53
    Ten s ním ale nenaložil nejlépe a Marcal dokonce vybojoval rohový kop.
     
    54
    Bylo z toho obrovské pozdvižení, ale všechny střelecké pokus překazil buďto domácí gólman nebo pozorná obrana za ním! Guingamp byl ovšem hodně blízko!
    54. Obrovská šance Guingampu.
     
    55
    Hosté jsou stále u míče a snaží se vytvořit si velký tlak, ze kterého by pak mohli udeřit. Dnešní zápas tak zdaleka není rozhodnutý. Čeká nás ještě hodně zajímavý druhý poločas.
     
    56
    Dijonu se podařilo vybojovat míč a uklidnit situaci. Domácí celek nyní kombinuje na vlastní polovině a sbírá cenný čas.
     
    57
    Vedoucímu týmu se dokonce po delší době podařilo dostat na polovinu soupeře, ten ale velmi dobře napadal a odměnou mu za to byl získaný míč na polovině hřiště.
     
    58
    Následný útok ale končil přetaženým pasem na Cocoa, jenž neměl šanci míč dostihnout. Hosté však vybojovali alespoň rohový kop.
     
    59
    Centr, který původně mířil na přední tyč, propadl celým pokutovým územím, ale nenašel jediného hráče. Pokračování akce však bylo daleko zajímavější! Po centru z prvé strany se dostali hosté k hlavičce, ale Reynet famózním zákrokem vyrazil na rohový kop.
    59. Famózní Reynet.
     
    60
    Z toho už nezapršelo, naopak po rychlém protiútoku vybojoval rohový kop Dijon na druhé straně. Bude tato standardní situace úspěšnější?
     
    61
    Nebude, Guingamp si s centrem bez problémů poradil. Může tak založit další ofenzivní akci, kterou by mohl pokořit obranu soupeře.
     
    62
    Hosté se vytváří dosti silný tlak, posledních třicet minut bude pro domácí tým hodně krušných. Zatím mohou děkovat hlavně svému brankáři za nynější stav.
     
    63
    Guingamp kombinuje na polovině soupeře, ale tomu se podařilo sestavit obranný val, jenž zatím všem nájezdům odolává. Podaří se hostům najít nějakou skulinku?
     
    64
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Étienne Didot, přichází Sloan Privat.
     
    65
    Blas zkusil střelu z velké dálky, ta sice vypadala, že Reyneta nemůže ohrozit, ale opakované záběry odhalily, že lízla března. Domácí gólman ji ale kontroloval a v případě, že by mířila do brány, by ji pravděpodobně chytl.
     
    66
    tlak hostů sílí. Nyní vybojovali volný přímý kop z třiceti metrů. Ten však opět skončil na prvním obránci a následná dorážka mimo branku.
     
    67
    Reynet s rozehrávkou nikam nespěchá. Aby taky ano, Dijon je ve druhém poločase jasně horším celkem a potřebuje šetřit každou vteřinku.
     
    68
    Do vápna Dijonu se opět vznášel centr z pravé strany, obrana domácího celku si však zatím s těmito míči ví rady. Hosté by to možná měli zkusit nějak jinak, než vzduchem.
     
    69
    Po delší době se na polovině soupeře ukázal i domácí celek, jeho výlet však neměl dlouhého trvání. U míče už je opět soupeř, který kombinuje na vlastní polovině.
     
    70
    Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Pierre Lees-Melou, přichází Johan Gastien.
     
    71
    Dijonu se ovšem opět daří dostat se do útoku, ale jejich centr měl účinek jako desítky centrů soupeře před tím. Tedy nijaký. Guingamp tak může pospíchat za snížením.
     
    72
    Jejich snaha však byla zbržděna a po odkopu domácího celku budou muset začínat od vlastního brankáře Johnssona.
     
    73
    Ten poslal dlouhý míč, za kterým se hnal Coco, ale míč nedohnal. Odkop od brány tak bude moci rozehrát Reynet, který určitě nikam pospíchat nebude.
     
    74
    Dijon se pokusil dostat do rychlého útoku, ale jeho snažení zmařil praporek pomezního, ten vylétl do vzduchu a hlavní sudí tak píská ofsajdové postavení.
     
    75
    Domácí celek poněkud pookřál a znovu se snažil vytvořit útočný výpad. Tentokrát vše skončilo po centru z pravé strany, který dokázal odvrátit pozorný Sorbon.
     
    76
    Teď už je to ovšem opět Guingamp, kdo se žene za snížením. Hostům však povážlivě utíká čas. Dočkáme se ještě nějakého gólu?
     
    77
    Málem jsme se dočkali! Hosté přišli se zajímavým přízemním centrem, ale ten byl odvrácen domácí obranou do zámezí. Nás tak čeká aut hostů a střídání.
     
    77
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Jimmy Briand, přichází Alexandre Mendy.
     
    78
    Dijon je na polovině soupeře, kde se dostal do velké šance, ale následná střela byla blokována obránci hostujícího celku. Tavaresovu patičku zastavil Sorbon.
     
    79
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! EA Guingamp se dostává deset minut před koncem zápasu na dostřel! Centr Marcala z pravé strany totiž z první uklidil ALEXANDRE MANDY za záda Reyneta, jenž neměl šanci. Asistence: Fernando Marcal
    79. Alexandre MENDY - 3:2
     
    79
    Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Loïs Diony, přichází Romain Amalfitano.
     
    80
    Dijon se snaží přidat na obrátkách a nepustit soupeře na dostřel brány. Hosté však budou určitě hodně tlačit.
     
    81
    Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Julio Tavares, přichází Yohann Riviére.
     
    82
    Guingamp kombinuje kolem středu hřiště a čeká na vhodný okamžik k útoku. Domácí celek dal střídáním jasně najevo, že na útok již rezignuje.
     
    83
    A taky to tak vypadá. Hostující celek se snaží hrát a tvořit, ale Dijon pouze odkopává a zuby nehty se brání. Pro domácí tým to bude dlouhých zhruba deset minut.
     
    84
    Nákop hostů skončil až u kopaček Reyneta, který šetří čas jak jen se dá. Následný nákop na své druhou polovinu však končí v držení soupeře.
     
    85
    Ten ovšem ve středu hřiště fauluje a přichází tak o míč. Domácí díky tomu šetří cenné vteřiny.
     
    86
    Dijonu se daří držet na půlce soupeře a kombinovat tam s míče. Až následný centr z pravé strany, pro který si přišel Johnsson, ukončuje jejich snažení.
     
    87
    Hosté se nadechují k závěrečnému tlaku, postupnou kombinací se dostávají blíže a blíže k soupeřově bráně. Dočkáme se ještě i vyrovnání?
     
    88
    Zatím to tak nevypadá Gastien totiž vystihl rozehrávku a následně byl faulován. Gijon tak ušetří dalších několik vteřin. Nakonec z toho byla dalekonosná střela Abeida, kterí hodně vystrašila Johnssona! Ten s obtížemi vyrazil na rohový kop!
     
    89
    Z něj ale domácí nezahrozili, do útoku se tak opět hrnou hosté, kterým už ale nezbývá moc času, za chvíli nám začne poslední minuta řádné hrací doby.
     
    90
    S míčem na svých kopačkách ji začínají hosté, obrana Dijonu je však dobře rozestavená a nepouští soupeře do nějakých příležitostí.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje tři minuty.
     
    90+1
    Ty začíná lépe domácí celek, kterému se podařilo odvrátit centr Guingampu. Ten tak bude muset vymyslet jinou akci.
     
    90+2
    Mendy utekl po pravé straně, ale jeho centr byl příliš prudký. Jeho spoluhráči tak neměli šanci na něj dosáhnout. Dijon je blíž a blíž důležité výhře!
     
    90+3
    Hosté se navíc dopustili útočného faulu. Domácí celek tak bude moci minutu do konce založit svůj útok. To je přesně to, co potřebují.
     
    90+3
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Tak to je ale konec utkání! EA Guingamp z poslední akce utkání srovnává a z Dijonu si odveze alespoň bod! Nákop Johnssona skončil až u NILLA DE PAUWA, který nasadil obránci kličku a srovnal stav utkání v poslední možné chvíli! Asistence: Karl-Johan Johnsonn.
    90+3. Nill De Pauw - 3:3
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Statistiky

    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:6.
    Střely mimo: 3:5.
    Rohy: 6:3.
    Ofsajdy: 4:1.
    Fauly: 12:17.
     
    Tak to byl ale závěr! Máme za sebou skvělý zápas mezi Dijon FCO a EA Guingamp, který končí spravedlivou remízou. Domácí sice první poločas ovládli 3:1, ale v druhém poločase byli jasně horším týmem. Guingamp je za pasivitu potrestal gólem v 79. minutě, kdy výstavní akci zakončil Mendy. A když už se zdálo, že utkání je rozhodnuto, tak nákop brankáře Johnssona zpracoval De Pauw a parádní střelou zajistil svému celku alespoň jeden bod. Pro Dijon to musí být hodně hořká pilulka, ale vzhledem k průběhu utkání je to velmi spravedlivý výsledek. (21:55:42)
    Hostující celek čekala na konci utkání děkovačka. Aby taky ne, za podporu až do konce byli navíc odměněni gólem v poslední minutě.

    Michal Janoštík

    Góly: 6. Varrault (Diony), 26. Diony (Sammaritano), 44. Tavares (Lees-Melou) – 32. Regis Coco (Ikoko), 79. A. Mendy (Marçal De Oliveira), 90+3. De Pauw (Johnsson)

    Karty:   39. Didot (GUG)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:17.
    Dijon FCO: Reynet – Bouka Moutou, Lang, Varrault, Chafik – Marié, Abeid, Lees-Melou (70. Gastien) – Sammaritano, Diony (79. Amalfitano), Tavares (81. Riviére).
    Náhradníci: Leroy – Bernard, Riviére, Bela, Amalfitano, Abdelhamid, Gastien.

    EA Guingamp: Johnsson – Ikoko, Kerbrat, Sorbon, Marçal De Oliveira – Didot (64. Privat), Deaux, Blas – Salibur (23. De Pauw), Briand (77. A. Mendy), Regis Coco.
    Náhradníci: Salin – Angoua, Sankoh, A. Mendy, Privat, De Pauw, Giresse.

    Rozhodca: Lannoy – Luzi, Hebrard