Třinec – Pardubice 1:0 (kon.) | Sokolov – Ostrava 0:0 (kon.) | Táborsko – Č. Budějovice 0:1 (kon.)
Vítkovice – Vlašim 0:2 (kon.)
koniec
FK Třinec
1:0 (1:0)
FK Pardubice
cz Sobota 05.11.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Tomáš Pospíšil (PCE) ještě obdržel za faul u postranní čáry žlutou kartu. Utkání se dohraje před bránou Knoblocha.
     
    90+2
    A tak i činí. Trenér Neček stahuje ze hry Martina Janošíka, defenzivu vyztuží na poslední okamžiky Pavel Hloch. Třinec drží hru na své útočné polovině.
     
    89
    Do konce základní hrací doby zbývá jediná minuta a hra je nyní pořádně rozkouskovaná. Reného Dediče střídá na trávníku Petr Hošek.
     
    76
    Obrovská chyba Šejvla zůstává nepotrestána! Pardubický obránce odehrál hlavou centr od Michala Stříže přímo na nohu Joukla, který se ale nedokázal zorientovat a z bezprostřední blízkosti branky zamířil vedle!
     
    68
    Naposled vystřídali i Východočeši. V dnešním utkání neviditelného Tomáše Ladru zastoupí Michal Petráň. Paleček může konečně rozehrát.
     
    67
    Poprvé v zápase střídá domácí trenér Neček. Ze hry odchází Martin Motyčka, v závěrečné čtvrtině utkání ho nahradí Pavel Malcharek.
     
    62
    Knobloch si zakřičel na Jeřábka, aby mu centr od Michala Stříže pustil, jenže hostující kapitán uhnul na poslední chvíli a Knoblochovi míč vypadl! Naštěstí pro Pardubice nebyl nikdo z domácích připraven dorážet.
     
    46
    Zatímco Třinec vstoupil do druhé půle beze změny v sestavě, pardubický trenér Míchal už podruhé vystřídal. Hřiště opustil Daewon Kim, novým hráčem je David Huf.
    37. Bedecs těsně minul pravou pardubickou tyč.
     
    37
    Východočeši odvrátili Jouklův centr nadvakrát za šestnáctku. Do odraženého míče se poté z nějakých pětadvaceti metrů opřel Bedecs a jen těsně minul pravou tyč!
     
    36
    Ještě před poločasovou přestávkou přichází první změna. Pardubický trenér stáhl Jana Řezníčka, kterého vystřídal Adam Fousek.
     
    32
    Janošík se dostal k balonu v pokutovém území a přihrával pod sebe Dedičovi, jehož střela z nebezpečného prostoru byla sražena na roh!
     
    20
    Joukl vyslal do úniku po pravé straně Dediče, který upadl na zem po kontaktu s Petrem Zavadilem (PCE). Zasloužená žlutá karta pro pardubického hráče.
    Michal STŘÍŽ - 1:0
     
    8
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí si poradili s pardubickým protiútokem a sami se usadili na útočné polovině. Knobloch jednak podcenil centr MICHALA STŘÍŽE, jednak třineckému obránci pomohl vítr, a tak výsledkem bylo, že balon skončil v síti. Kuriózní gól posouvá domácí do vedení – 1:0!
    5. Stříž sám před Knoblochem přestřelil branku.
     
    5
    Slezané si vypracovali první gólovou příležitost! Joukl vysunul přihrávkou do ulice Michala Stříže, jenž postupoval zprava sám na Knoblocha, ale nepřesnou ranou branku minul!

    Ondřej Zoubek

    Góly: 8. Stříž

    Karty:   20. Zavadil (PCE), 90+2. Pospíšil (PCE)


    FK Třinec: Paleček – Stříž, M. Čelůstka, Reintam, Bedecs, Janoščín – Joukl, Krišto (C), Motyčka (67. Malcharek), Janošík (90+2. Hloch) – Dedič (89. Hošek).
    Náhradníci: Adamuška – Malcharek, Samiec, Hošek, Tobiáš, Teplý, Hloch.

    FK Pardubice: Knobloch – Šejvl, Jeřábek (C), Zavadil, Pospíšil – Kovář, Kudrna, Řezníček (36. Fousek), Kim (46. Huf) – Kayamba, Ladra (68. Petráň).
    Náhradníci: Hrnčíř – Jedlička, Fusek, Valenta, Fousek, Petráň, Huf.

    Rozhodca: Petr Ardeleanu – Ondřej Kožár, Stanislav Pochylý

    Diváci: 231 (12 % celkové kapacity)