Nitra – Vítkovice sk 0:5 (kon.) | IFK Helsinky – TPS 5:4 (2:1 po s.n.) | Kärpät – Sparta Praha 0:1 (po pr.)
Rauma – HV71 3:4 (kon.) | SaiPa – Tappara 4:2 (kon.) | Plzeň – Lugano 3:3 (kon.)
Färjestad – Liberec 2:0 (kon.) | Växjö – Mníchov 4:3 (kon.) | Skellefteå – Jyväskylä 4:2 (kon.)
Frölunda – Junosť Minsk 5:0 (kon.) | Djurgården – Kuopio 2:1 (kon.) | Bern – Salzburg 3:3 (kon.)
Zürich – Wolfsburg 5:2 (kon.) | Fribourg – Košice sk 4:1 (kon.) | Zug – Eisbären 1:2 (kon.)
Linköping – Davos 2:3 (kon.)
koniec
Fribourg-Gottéron
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Košice
Utorok 11.10.2016, 19:45 • BCF Arena • Liga majstrov • 1/32 finále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa druhé stretnutie 16-finále Champions Hockey League (CHL) medzi domácim Fribourg-Gottéron a HC Košice, po výsledku 4:1 sa z postupu tešia domáci. Košice po Nitre vo vyraďovacej časti končia. Naďalej ale bude platiť, že HC Košice ostane v nadnárodnej súťaži najúspešnejším zástupcom zo Slovenska.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (22:07:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Akékoľvek špekulácie sú už ale zbytočné, píska sa koniec.
     
    59:00
    Beží posledných 60 sekúnd riadnej hracej doby. V tejto chvíli pritom nič nenapovedá tomu, že by sa mal zápas ešte predlžovať. Košičania by na to potrebovali tri góly, pričom by ich všetky museli vsietiť počas početnej nevýhody.
     
    58:15
    Šmach (KOS) – 2 minúty – podrazenie.
     
    57:30
    Zakázané uvoľnenie v podaní Košíc.
     
    57:06
    Na ľade sa v tejto chvíli nedeje nič zaujímavé, domáci hokejisti už vedia, ako sa majú v závere stretnutia správať.
     
    56:45
    Chiquet puk podržal na svojej hokejke, vysunul jedného zo svojich spoluhráčov a ten zasa preveril pozornosť Miroslava Kopřivu. Skúsený gólman z Česka puk ukryl vo svojej pozornej lapačke.
     
    56:19
    Dudáš sa ponáhľal na zadný mantinel, odkiaľ sa snažil čo najrýchlejšie rozohrať smerom dopredu, Jeho prihrávka ale bola nepresná.
     
    55:35
    Puk prebral na svoju čepeľ Bartoš, ktorý sa ešte snažil natlačiť do zakončenia, napokon sa to ale ukázalo ako zbytočné. Roman Červenka totiž pomohol Conzovi a puk poslal do bezpečného priestoru.
     
    55:00
    Beží pravdepodobne posledných 5 minút Košíc v aktuálnom ročníku Champions Hockey League.
     
    54:44
    Jedným dychom pritom musíme dodať, že Košice sa síce nevzdávajú a bojujú aj z posledných síl, avšak posledných 5 minút im na strelenie minimálne troch gólov pravdepodobne stačiť nebude.
     
    53:25
    Zdá sa, že domáci celok sa už smerom dopredu zbytočne tlačiť nebude. Napokon, pri jeho trojgólovom vedení sa to už zdá aj ako zbytočné. Fribourg-Gottéron sa tak bude sústrediť len na pozornú defenzívu.
     
    52:16
    Následná komerčná prestávka prišla domácemu celku vhod. Fribourg-Gottéron totiž striedať nemohol, jeho päť korčuliarov si ale odpočinulo pri striedačke.
     
    52:16
    Zakázané uvoľnenie domácich. vhadzovať sa bude po ľavici Conza.
     
    51:39
    Dudáš kontroloval puk v priestore za bránkou Kopřivu, následne ho ale jeho spoluhráči smerom dopredu presnejšie nerozohrali. Sekundy teraz plynú poriadne rýchlo.
     
    51:00
    A je to tak. Chiquet je na ľade, pokračujeme v hre piatich proti piatim. Domáci si tento fakt celkom neuvedomili a dopustili sa len zakázaného uvoľnenia.
     
    50:30
    K útočeniu sa pridal už aj Tibor Varga, ani on ale výraznejším spôsobom bránku súpera nezasiahol. Zdá sa tak, že sa vráti Chiquet na ľadovú plochu za stavu 4:1.
     
    49:47
    Hostia sa zásluhou Nagya a Bartánusa držali v pásme, jeden z nich tam ale nanešťastie zlomil svoju hokejku a musel ísť striedať. Conz tlaku súpera zatiaľ odoláva.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 9. Rivera (Rathgeb), 32. Kienzle (Mottet), 41. Rathgeb (Červenka), 42. Červenka (Sprunger) – 28. Milý


    Fribourg-Gottéron: Conz (Saikkonen) – Stalder, Schilt, Rathgeb, Picard, Abplanalp, Kienzle, Chavaillaz, Loichat – Rivera, Neuenschwander, Fritsche – Červenka, Neukom, Sprunger – Ritola, Mauldin, Mottet – Schmutz, Chiquet, Gustafsson
    HC Košice: Kopřiva (Habal) – Vašíček, Deyl, Šedivý, Dudáš, Šmach, Jankovič, Michalčin – Nagy, Suja, Hričina – Bartánus, Boltun, Bicek – Milý, Hruška, Varga – Bartoš, Klíma, Šoltés

    Rozhodca: Brannare (FIN), Eichmann – Fluri, Obwegeser (všetci SWI)
    04.10.2016
    Košice - Fribourg 1:1

    Góly a asistencie: 16. Nagy (Šmach) – 54. Červenka (Rathgeb)