Novokuzneck – Jugra Chanty-Mansijsk 1:7 (kon.) | Novosibirsk – Barys 5:1 (kon.) | Omsk – Jekaterinburg 3:1 (kon.)
Togliatti – HC Slovan sk 5:2 (kon.) | Čerepovec – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Nižnekamsk 1:2 (2:3 po s.n.)
Novgorod – Riga 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Petrohrad – Ufa 7:1 (kon.)
Soči – Helsinki 3:2 (kon.)
koniec
Lada Togliatti
5:2 (2:0, 0:0, 3:2)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 25.08.2016, 17:00 • Lada Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konštatovaním, že bratislavský Slovan na prvé body v sezóne stále iba čaká, sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a želáme vám príjemný zvyšok dňa. (19:37:18)
     
    Zápas sa skončil. Tretia tretina sa pre Slovan vyvíjala veľmi pozitívne, belasí boli strelecky jasne aktívnejší, súpera poriadne zatlačili a dokázali znížiť na 2:3 zo svojho pohľadu, ale po vylúčeniach v závere zápasu ešte dvakrát inkasovali a na body napokon nedosiahli.

    Z ľadovej plochy museli lekári v 45. minúte po zákroku Belousova na nosidlách odniesť Tomáša Starostu. Domáci hráč dostal za narazenie na mantinel trest 5 minút + do konca zápasu.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:19
    Meszároš sa vracia na ľadovú plochu a Slovan hrá so štyrmi korčuliarmi.
     
    59:19
    Togliatti dáva gól!
    Hokejisti Lady vužívajú dvojnásobnú presilovku a do Brustovej siete pridávajú aj piaty gól. Do štatistík sa zapísal MIKAEL JOHANSSON, Nikita Filatov si pripísal už svoju tretiu asistenciu v zápase.
     
    58:54
    Slovan sa dokonca v závere stretnutia bude musieť brániť v trojici. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za hákovanie Jeff Taffe.
     
    58:50
    Slovan svojho súpera jednoznačne prestrieľal, ale na body nesiahne ani dnes. Belasí sa musia v závere brániť, pred nami je posledná minúta riadnej hracej doby i celého zápasu.
     
    58:04
    Aj ihneď po góle sa bude Slovan brániť. Dvojminútový trest za hákovanie inkasuje skúsený obranca Andrej Meszároš. Dnes je to už jeho tretie vylúčenie v zápase.
     
    58:04
    Slovan hrá od tejto chvíle v plnom počte a Skalický si bude mať čo vyčítať. Belasí inkasovaním štvrtého gólu pravdepodobne stratili nádej na bodový zisk.
     
    58:04
    Togliatti dáva gól!
    Skalického trest sa skončil, ale nie za okolností, aké by si Slovan želal ALEXANDR BUMAGIN využil početnú prevahu a vedenie Lady zvýšil na 4:2. Asistencia: Nikita Filatov.
     
    57:22
    Lada sa v útoku stále nevie usadiť. Slovanisti puk za pukom vyhadzujú spred Brusta a čakajú na koniec Skalického trestu.
     
    56:50
    Slovan vyhadzuje puk spoza vlastnej bránky. Belasí začali hru v početnej nevýhode veľmi dobre.
     
    56:05
    Toto ale belasým vôbec nepomôže. Slovan sa bude dve minúty brániť, na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie útočník Pavol Skalický.
     
    54:00
    Slovan je späť v hre a bojuje o bodový zisk! Do konca riadnej hracej doby tohto zápasu ostáva presne šesť minút.
     
    53:41
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Zverenci trénera Říhu prelomili streleckú smolu a vzápätí pridávajú aj druhý presný zásah. Do štatistík sa tentokrát zapisuje JONATHAN CHEECHOO. Asistencia: Nick Plastino.
     
    53:13
    Lada sa počas svojej početnej nevýhody neubránila a od tejto chvíle hrá v plnom počte.
     
    53:13
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí sú späť v hre! Brankár Brust vykorčuľoval na striedačku a Slovan hru šiestich proti štyrom využil. Po prihrávke Jegliča sa presadil JEFF TAFFE. Asistencie: Žiga Jeglič, Václav Nedorost.
     
    52:07
    Lada sa bude musieť brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie strelec posledného gólu Anton Krysanov.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 10. Bočarov (Sotnieks, Šenfeld), 19. Achmetov (Strelcov, Sinicyn), 51. Krysanov (Filatov), 59. Bumagin (Filatov), 60. Johansson (Filatov) – 54. Taffe (Jeglič, Nedorost), 54. Cheechoo (Plastino)


    Lada Togliatti: Ježov (Masalskis) – Sotnieks, Gurkin, Bolšakov, Maleňkich, Korjagin, Sinicyn – Filatov, Bumagin, Johansson – Belousov, Krysanov, Demagin – Šenfeld, Komarov, Bočarov – Achmetov, Zernov, Strelcov – Mokšancev.
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Meszároš, Kundrátek, Plastino, Švarný, Luža, Starosta, Pokorný – Cheechoo, Taffe, Chipchura – Nedorost, Jeglič, Valský – Viedenský, Skalický, Lušňák – Zigo, Šiška, Kubalík – Hlinka.

    Rozhodca: Ravodin, Soin – Gordenko, Tomilo