Vítkovice – Kärpät 2:4 (kon.) | Košice – Bern 3:6 (kon.) | Junosť Minsk – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
Zürich – Ingolstadt 2:0 (kon.)
koniec
HC Košice
3:6 (0:1, 1:2, 2:3)
SC Bern
Utorok 16.08.2016, 18:00 • Steel aréna, Košice • Liga majstrov • Skupina M
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie 1. kola skupinovej fázy Champions Hockey League, napriek enormnej snahe a sympatickému výkonu Košíc si zo stretnutia tri body odváža favorit z Bernu. Ten v Košiciach vyhral pomerom 6:3.

    Odo mňa je to už na dnes všetko, ja vám ešte prajem pekný zvyšok večera a dobrú noc. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:17:52)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Bežia posledné sekundy zápasu, už sa nič podstatné neudeje.
    58:42 Mak Arcobello (BRN) - 3:6
     
    58:42
    Tím Bern práve strelil gól! Vidíme s najväčšou pravdepodobnosťou posledný gól v zápase, postaral sa oň MARK ARCOBELLO. Asistencia: Thomas Rufenacht.
     
    58:19
    Bežia posledné 2 minúty tretej tretiny.
     
    57:45
    Puk sa teraz presúva stredným pásmom, kam ho Košičania pohotovo vyhodili. Zdá sa, že dianie na ľadovej ploche už veľa zaujímavých momentov neprinesie.
     
    57:23
    Šedivý (KOS) – 2 minúty – nedovolené bránenie v hre.
     
    56:36
    Prihrávka Spilara bola ešte zblokovaná, aj preto sa k adresátovi napokon nedostala. Puk letí do stredného pásma, tento fakt vyhovuje neporovnateľne viac celku zo Švajčiarska.
     
    55:58
    Samuel Kreis držal puk takticky za bránou Bernu, kde nazbieral azda 15 cenných sekúnd. Hostia sa už budú sústrediť na hru v defenzívy, vychádzať odtiaľ nemá zmysel.
     
    55:00
    Dianie na klzisku ale napovedá, že hostia sa už zamerajú len na pozorné bránenie a víťazstvo, ktoré už majú takmer isté, zo svojich rúk nepustia.
     
    54:20
    Košice majú stále ešte takmer 6 minút na vyrovnanie, toto nie je ľahká pozícia, avšak rozhodne nie nemožná.
    53:50 Tibor Varga (KOS) - 3:5
     
    53:50
    Košice dali gól!
    Gólová prestrelka pokračuje, máme tu presný zásah číslo osem! K odrazenému puku sa teraz dostal dnes mimoriadne aktívny TIBOR VARGA, ktorý napol sieť brány. Asistencie: Peter Boltun, Martin Dudáš.
     
    53:30
    Bern puk vyhodil cez všetky čiary, v úvode oslabenia sa tak dobre bráni.
     
    53:17
    Untersander (BRN) – 2 minúty – držanie.
     
    53:17
    Nasleduje komerčná prestávka.
    52:53 Berger (BRN) - 2:5
     
    52:53
    Tím Bern práve strelil gól! Avšak hostia pridávajú aj piaty presný zásah a zdá sa tak, že je definitívne vymaľované. Hostia sa prezentovali nenápadnou strelou z pravej strany, ktorú Kopřiva neudržal. Gól strelil ALAIN BERGER. Asistencie: Luca Hischier, Martin Plüss.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 31. Hričina (Dudáš, Boltun), 45. Boltun (Hričina), 54. Varga (Boltun, Dudáš) – 2. Hischier (Noreau, Berger), 21. Moser (Plüss), 35. Bodenmann, 41. Moser (Untersander, Blum), 53. Berger (Hischier, Plüss), 59. Arcobello (Rufenacht)


    HC Košice: Kopřiva (Habal) – Deyl, Vašíček, Šmach, Dudáš, Matejka, Šedivý, Jankovič – Klíma, Bartánus (A), Bicek – Spilar (C), Bartoš (A), Suja – Hovorka, Hruška, Varga – Milý, Šoltés, Boltun
    SC Bern: Genoni (Aebi) – Blum (A), Kamerzin, Jobin, Untersander, Noreau, Gerber, Kreis, Krueger – Ebbett (A), Bodenmann, Moser – Rüfenacht, Arcobello, Scherwey – Plüss (C), Hischier, Berger – Müller, Reichert, Randegger

    Rozhodca: Baluška (SVK), Zrnic (SLO) – Korba, Výleta (obaja SVK)