Mladá Boleslav – Slavia 5:1 (0:1 po s.n.) | Košice – Zvolen 6:3 (kon.) | Litvínov – Znojmo 1:4 (kon.)
Olomouc – Zlín 1:2 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:3 (kon.) | Plzeň – Chomutov 4:1 (kon.)
Benátky n/J – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Litoměřice – Most 5:2 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:4 (2:3 po s.n.)
SHK Hodonín – Piešťany 0:0 (zruš.) | Žilina – Nové Zámky 3:2 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – Kometa Brno 2:1 (kon.)
Lausanne – Sparta Praha 2:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
HC Kometa Brno
Utorok 09.08.2016, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    HC Slovan v príprave na nadchádzajúcu sezónu odohrá zo série zápasov prvý na rodnom ľade, v utorok podvečer nastúpi na odvetu, Komete Brno môže oplatiť minulotýždňovú prehru v pomere 3:5.

    HC Slovan už odohral pred novou sezónou štyri zápasy, z toho jeden z účastníkom KHL. V slovinskom Maribore zdolal Torpedo Nižnij Novgorod po výsledku 3:2. O víťazstve HC Slovan rozhodli a body do kanadského bodovania si zapísali: Rosandič, Hlinka (Skalický) a Skalický (Lušňák, Luža). Nagy (Murley, Barker), Jeglič (Tičar, Šťastný) a Skalický (Tičar, Bulík). O dva dni neskôr HC Slovan zavítal na Moravu a v Zlíne zvíťazil rovnako v pomere 3:2. V druhom vystúpení belasých si body do kanadského bodovania podelili: Vopelka (Šiška), Zigo (Bačík) a Tibenský (Bačík, Halama). V ďalšom zápase na ľade pražskej Sparty belasí ťahali za kratší koniec a po góloch Jegliča a Nedorosta (Jeglič) odchádzali z ľadu po výsledku 2:4. Nasledoval zápas v Brne, ktorý skončil výhrou Komety v pomere 5:3, pričom Slovan sa strelecky presadil až v tretej tretine, keď body do štatistík zbierali Taffe (Cheechoo, Smoleňák), Zigo (Petráš) a Smoleňák (Taffe, Plastino).

    HC Slovan sa s Kometou Brno v príprave stretáva pomerne často. Dva roky späť sa letný prípravný duel odohral v Brne, 26.08.2014 Slovan zvíťazil 3:2 po samostatných nájazdoch. Zápas sa hral podľa dohody na riadny hrací čas, v ktorom HC viedol už 0:2, no domáca Kometa zabrala a minútu pred koncom dokázala vyrovnať. Samostatné nájazdy už boli len čerešničkou na torte pre prítomných fans. Kanadské body si v tomto zápase na svoje kontá pripísali: Ostřížek (Ptáček, König), Vincour (Ton, Ptáček) – Hudáček (Surový), Jeglič. Samostatný nájazd premenil len jeden z aktérov, Tomáš Netík.

    Počas konania ZOH v Soči sa súperi stretli vo vzájomnej konfrontácii najskôr v Bratislave, na Valentína, 14.02.2014, zvíťazili hostia po výsledku 3:2 po samostatných nájazdoch. Kometa v zápase dvakrát viedla o gól, Slovan však vždy našiel odpoveď a diváci si aj v tomto zápase pozreli obľúbené samostatné nájazdy. Do zápasových štatistík sa zapísali: Tomáš Mikúš (Juraj Mikúš), Mráz (Tomáš Mikúš, Škoula) – Burian (Dlapa, Koreis), Tomáš Svoboda (Káňa). V samostatných nájazdoch svoj pokus využil Šatan, za hostí však boli úspešní dvaja aktéri a po góloch Tomáša Svobodu a Kováčika sa z víťazstva tešila Kometa.

    V odvete v Brne, ktorá sa konala 20.02.2014 v Brne sa opäť zrodil výsledok 3:2 po samostatných nájazdoch. Domáci sa ujali vedenia v zápase, HC dvomi gólmi zápas otočil vo svoj prospech, Kometa však vyrovnala a opäť o víťazstve rozhodovali samostatné nájazdy. O zápasové štatistiky sa postarali: Čermák (Hanzlík), Kempný (Tomáš Svoboda, Koreis) – Juraj Mikúš (Mráz), Brejčák. V samostatných nájazdoch uspelo až päť hráčov, na strane domácich Čermák a Tomáš Svoboda, na strane hostí Bližňák, Šatan a Vondrka, ktorý tak rozhodol o víťazstve belasých.

    V uplynulej sezóne tomu bolo rovnako tak, súperi sa spolu stretli v dvoch prípravných zápasoch, najskôr v Bratislave 04.08.2015 videli diváci gólové hody, keď domáci zvíťazili 5:4 až po samostatných nájazdoch. O zápis do štatistík sa postarali: Nedorost (Nagy), Starosta (Tičar, Jeglič), Šťastný (Jeglič, Tičar) a Nagy (Barker, Bartovič). Nájazdy premenili Jeglič a Surový. Odveta v Brne o týždeň neskôr vyznela pre Kometu, ktorá zvíťazila vcelku hladko po výsledku 5:1, jediný gól belasých vsietil Starosta (Švarný).

    Bratislava sa tak po letnej prestávke konečne dočká hokeja, očakáva sa aj početná divácka vlna zo susedného Brna, isto sa bude na čo pozerať a vy, ktorí nemáte v pláne návštevu Arény Ondreja Nepelu v Bratislave si všetko dôležité môžete prečítať v našom on-line prenose, onlajny.eu na zápase chýbať nebudú.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava:

    Brust (Pogge) – Kundrátek, Starosta (A), Luža, Meszároš, Švarný (A), Plastino, Bačík, Němeček – Smoleňák (C), Taffe, Cheechoo – Lušňák, Chipchura, Viedenský – Kubalík, Jeglič, Nedorost – Petráš, Zigo, M. Hlinka – Šiška

    HC Kometa Brno:

    Čiliak (Vejmelka) – Štencel, O. Němec (A), Gulaši, Koch, Malec, Trška, Šnajnar – Kvapil, Zohorna, Erat(C) – Zaťovič, V. Němec, Vincour – Káňa, Hruška (A), Haščák – Havránek, Dočekal, Vondráček – Dostálek

    Rozhodca:

    Novák, Goga – Stanzel, Kacej.
     
    Príjemný podvečer z Arény Ondreja Nepelu vám želám, na ľadovej ploche prebieha rozkorčuľovanie oboch tímov, hostia nastúpia na dnešný duel v modrých dresoch, Slovan zvolil na duel biele farby.
    Predzápasová rozcvička
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:15
    Hostia vyhrali úvodné buly zápasu a s pukom sa nasťahovali do pásma domácich, odrazený puk spoza bránky Brust radšej prikryl pod svoju rukavicu.
     
    01:17
    Lušňák stratil puk v útočnom pásme, po pravej strane ušiel defenzíve domácich Vincour, po prechode kruhom vystrelil, za Brustom zazvonila konštrukcia jeho bránky!
     
    01:25
    Luža dostal dve minúty za držanie, presilovú hru si zahrá Kometa.
     
    02:05
    Erat spoza bránky poslal pred bránkovisko puk Kvapilovi, Marek vystrelil z prvej, Brust puk vyrazil späť do hry.
     
    02:16
    Erat vystrelil z pravého kruhu, Barry šiel do pokľaku a puk schoval vo svojom výstroji.
     
    02:49
    Smoleňák zachytil rozohrávku hostí na modrej čiare a puk poslal až ku gólmanovi Komety. Slovan získal cenné sekundy zo svojho oslabenia.
     
    03:22
    Lušňák nakorčuľoval s pukom cez modrú a vystrelil z ľavej strany, Čiliak jeho puk zrazil za svoju bránku.
     
    03:25
    Domáci v plnom počte, Slovan svoje oslabenie prežil bez ujmy.
     
    05:09
    Brust vykorčuľoval odvážne za pukom do rohu klziska a rozohral ho na hokejku Němečkovi, ktorý založil útočnú akciu belasých.
     
    05:44
    Za podrazenie dostal dve minúty Vojtěch Němec, presilovú hru si zahrá Slovan.
     
    06:45
    Slovan držal puk v pásme hostí, palebnú pozíciu si však nevypracoval, napokon puk stratil a hostia poslali pozdrav Brustovi.
     
    07:18
    Ďalší puk vyhodili hostia až k Brustovi, ktorý pohotovo rozohral akciu domáceho klubu. Presilovka sa blíži k svojmu záveru.
     
    07:44
    Hostia v plnom počte, ani Slovan príležitosť na otvorenie účtu dnešného duelu nevyužil.
     
    08:05
    Od modrej vystrelil Plastino, jeho puk však zblokovali hráči pred bránkoviskom a ten len tesne minul bránku hostí.
     
    08:36
    Pri signalizovanom vylúčení mal šancu tuším Kubalík, Čiliak však puk zrazil do rohu klziska.
     
    08:48
    Hákovanie a dve minúty pre Štencla, Slovan bude hrať druhú presilovku v zápase.
     
    09:41
    Slovan Bratislava dal gól!
    Taffe vystrelil spoza ľavého kruhu po ľade, na kruhu puk umne hokejkou podvihol JONATHAN CHEECHOO a puk usmernil pod vinkel Čiliakovej bránky. Asistencia: Jeff Taffe.
     
    10:35
    Barry opäť odvážnym spôsobom vykorčuľoval za svoju bránku a puk cez kĺbko hráčov rozohral na hokejky svojim spoluhráčom.
     
    11:34
    Od modrej vystrelil príklepom Šnajnar, minul bránku domácich, arbitri však hru prerušili pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku a hru vykázali do stredného pásma.
     
    11:53
    Úmyselný ofsajd hostí, arbitri hru prerušili, vhadzujeme po pravici Čiliaka.
     
    13:08
    Káňa dostal puk na hokejku na pravú stranu, v ťažkej pozícii tiesnený síce vystrelil, Brustovi jeho puk vrásky na čele ale nenarobil.
     
    14:34
    Po tuhom boji o puk v rohu klziska za bránkou Čiliaka sa puk stratil z dohľadu rozhodcov, ktorí hru prerušili.
     
    15:10
    Vincour poslal nepríjemný skáckajúci puk z pravej strany od kruhu, Brust bol v pokľaku a vyrazil ho späť do hry.
     
    15:16
    Hráme štyria proti štyrom, Vincour dostal dve minúty za hrubosť a Petráš dve minúty za rovnaké previnenie.
     
    16:02
    Kometa sa previnila na útočnej modrej a vhadzovať budeme v strednom pásme.
     
    16:43
    Za podrazenie odchádza na lavicu hanby Štencel, Slovan bude hrať 33 sekúnd presilovku štyroch proti trom.
     
    17:01
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia domácich ako z hokejovej učebnice, po prihrávkach na jeden dotyk dostal puk na pravý kruh NICK PLASTINO a švihom vymietol šibenicu nad lapačkou Čiliaka. Asistencie: Žiga Jeglič a Ivan Švarný.
     
    17:16
    Oba tímy hrajú s plným počtom hráčov.
     
    18:42
    Kvapil sa len ťažko zdvíhal z ľadu, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou vyfasoval Bačík.
    18:42 Kvapil na ľade a vylúčenie za hokejku
     
    18:52
    Slovan poslal puk von cez všetky čiary a do konca tretiny nám zostáva niečo viac ako jedna minúta.
     
    19:25
    Chipchura zachytil rozohrávku hostí a spred bránkoviska poslal puk von z pásma.
     
    19:42
    Čiliak musel zasahovať po brejku domácich, nevidel som dobre, ktorý že to hráč v bielom drese prevetral jeho lapačku.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina dnešného prípravného zápasu je za nami, Kometa v úvode nastrelila žrď domácej bránky, no potom úradoval Slovan a dvomi gólmi v presilových hrách sa poľahky posadil na koňa. Pomer striel medzi žrde podľa svetelnej kocky 6:7, Kometa bude hrať na začiatku druhej tretiny svoju presilovú hru.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:49.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:31
    Slovan pôjde na okamih do trojky, za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou dostal dve minúty Smoleňák.
     
    20:42
    Slovan so štyrmi hráčmi.
     
    20:45
    Brust čaroval vo svojej bránke, najskôr v ľahu na bruchu nohou kopom vyrazil vyrazil puk smerujúci do bránky z hokejky Erata, ktorý strieľal nekrytý vedľa bránkoviska, potom Barry zlikvidoval puk vypálený Kvapilom z medzikružia, nuž a tribúnami znie mohutné Barry, Barry...
     
    22:14
    Brust vykorčuľoval za pukom za bránku, skončil na ľade po faule Zohornu, ktorý tak dostal dve minúty za nedovolené bránenie, sily na ľade sa na okamih vyrovnajú.
     
    22:25
    Zakázané uvoľnenie Kometa, hra sa vráti pred Čiliaka.
     
    22:31
    Domáci v plnom počte a budú pokračovať v hre svojou presilovkou.
     
    23:59
    Slovan zamkol Kometu v pásme, Starosta vystrelil švihom z ľavého kruhu, Čiliakovi puk vypadol z lapačky a skáckajúc okolo ľavej žrde minul jeho bránku.
     
    24:14
    Hostia v plnom počte, Slovan svoju presilovku v tretí gól nepretavil.
     
    24:34
    Jeglič mal na palici tretí kúsok do siete hostí, vystrelil spred bránkoviska po malej skrumáži, Čiliak puk zrazil do rohu klziska.
     
    25:24
    Puk dostal medzi kruhy do palebnej pozície Zigo, ktorý tvrdo príklepom vystrelil, pričom sa mohol opýtať Čiliaka, kam to chceš? Puk však poslal na ochranné sklo!
     
    26:09
    Meszároš vystrelil tvrdo od modrej, Čiliak cez hokejku v pokľaku puk vyrazil na pravú stranu, Slovan stále s pukom pod kontrolou v pásme Komety.
     
    26:37
    Kometa sa oslobodzuje len za cenu zakázaného uvoľnenia, vhadzujeme po pravej ruke Čiliaka.
     
    27:33
    Puk opustil nedobrovoľne hraciu plochu, vhadzovať budeme po pravej ruke Čiliaka.
     
    27:49
    Kubalík mal šancu a pekne vystrelil z medzikružia, Čiliak išiel do pokľaku a puk cez svoju hruď vyrazil späť do hry.
     
    28:39
    Kometa na chvíľku zatlačila Slovan v pásme, ktorý sa oslobodil len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    29:33
    Slovan si zahrá presilovku, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou dostal Erat.
     
    29:33
    Za búrlivého potlesku prichádza medzi žrde Justin Pogge, bránku opustil Barry Brust.
    29:33 Striedanie gólmanov
     
    30:07
    Kometa pôjde do troch, Káňa dostal dve minúty rovnako za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    31:10
    Obrovský tlak belasých, Čiliak zlikvidoval dve tutovky, najskôr pálil z medzikružia Cheechoo, potom z ľavej strany Jeglič, Marek oba puky vyrazil späť do hry.
     
    31:33
    Kometa so štyrmi hráčmi, tlak Slovana pokračuje naďalej.
     
    32:07
    Hostia v plnom počte, Slovan hral presilovku na výbornú, Čiliak však podržal svoj tím a zmenu skóre v oslabení o dvoch hráčov nepripustil.
     
    32:27
    Lušňák dostal dve minúty za hákovanie, presilovku si teraz zahrá Kometa.
     
    33:05
    Smoleňák prevetral Čiliakovi výstroj strelou od modrej, Marek poslal puk do hry.
     
    33:15
    Brno dáva gól!
    Defenzíve domácich ušiel po pravej strane JAN HRUŠKA, ktorý vystrelil švihom z pravého kruhu a puk cez vyrážačku gólmana skončil pod jeho brvnom. Asistencia: Jan Štencel.
     
    34:09
    Do dráhy puku sa obetavo vrhol Káňa, ktorý sa bolestivo zdvíhal z ľadovej plochy a už zamieril rovno do šatne.
     
    34:21
    Pogge v akcii, keď likvidoval strelu súpera z ľavej strany od kruhu.
     
    35:43
    Nedorost naservíroval spoza bránky puk povedľa bránkoviska na palicu Kubalíkovi, ktorý pohotovo vystrelil, Čiliaka bol pozorný a puk zrazil za svoju bránku.
     
    36:23
    Zigo dnes po druhýkrát preveril pozornosť Čiliaka, ktorý ho aj teraz vychytal, keď puk zrazil na pravú stranu klziska, Tomáš si tak na zápis do listiny strelcov bude musieť ešte počkať.
     
    37:57
    Slovan vyhodil puk von cez všetky čiary a na chvíľu prerušil tlak Komety, zakázané uvoľnenie.
     
    38:12
    Spoza pravého kruhu príklepom vystrelil Zaťovič, Pogge puk najskôr zrazil dole na ľad, aby ho následne schoval pod svoju rukavicu.
     
    38:33
    Trška vystrelil od modrej príklepom po ľade, Pogge puk cez svoju hokejku usmernil na ľavú stranu klziska, Kometa naďalej s pukom v pásme Slovana.
     
    39:15
    Vincour vystrelil švihom z ľavej strany od kruhu, svoj puk však zaparkoval len na ochranné sklo za bránkou domácich.
     
    39:57
    Nedorost vystrelil pekne zápästím od pravého kruhu, Čiliak dobre čítal hru a puk v pokľaku schoval do svojho náručia.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme videli jeden gól a presilovú hru využili hráči z Brna, keď Pogge bol po príchode do bránky prikrátky na puk z hokejky Hrušku. Videli sme aj presilovku domácich päť na tri, ktorú však nevyužili a Čiliak v druhej tretine veru podržal svoj tím. Slovan spálil tutovky a uvidíme, či ho to nebude v záverečnej časti hry ešte mrzieť. Pomer striel medzi žrde podľa svetelnej kocky po dvoch tretinách 18:22.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 20:40.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:49
    Starosta nerozohral dobre akciu domácich, Kvapil však puk poslal cez hokejku Starostu len na ochrannú sieť.
     
    41:21
    Zakázané uvoľnenie belasých, hra sa vráti späť a vhadzujeme po ľavej ruke Poggea.
     
    41:43
    Hostia puk od modrej poslali privysoko na ochrannú sieť, arbitri nariadili vhadzovanie v strednom pásme.
     
    42:14
    Vondráček sa takmer dostal k zakončeniu, keď si puk na modrej spracoval cez otočku, bol však v pásme skôr ako puk a vyrobil tak sám sebe ofsajd.
     
    42:46
    Slovan držal puk v pásme hostí, puk na bránku nakoniec poslal Zigo, Čiliak však puk poľahky schoval pod svoju rukavicu.
     
    43:28
    Haščák vystrelil od ľavého kruhu švihom, Pogge puk zrazil za svoju bránku a belasí založili svoju útočnú akciu.
     
    44:05
    Lušňák si s pukom na palici nakorčuľoval za kruhy a efektne vystrelil, Čiliak v rozkľaku puk poslal na ochrannú sieť.
     
    44:35
    Dočekal dostal puk za kruhy, vystreli v dobrej palebnej pozícii švihom, puk však oprel o zadný mantinel, keďže minul bránku belasých.
     
    45:16
    Zigo mohol rozjasať tribúny, strelu z ľavej strany vyrazil Čiliak na druhú stranu, Tomáš však ťažký puk do odkrytej bránky poslať nedokázal.
     
    46:09
    Kvapil premiešal puk na hokejke medzi kruhmi a pekne vystrelil, Pogge dobre čítal hru a puk zrazil za svoju bránku.
     
    48:15
    Prečíslenie domácich dva na jeden, Zigo dostal puk na podnose na pravú stranu a vystrelil, minul však tesne bránku Čiliaka, dnes Tomášovi nie je súdené skórovať!
     
    49:06
    Slovan chybnou prihrávkou vyrobil zakázané uvoľnenie, vhadzujeme po ľavici Poggea.
     
    49:25
    Štencel mal na hokejke vyrovnávajúci gól, spred bránkoviska po malej skrumáži však trafil len pravú žrď domácej bránky a následnú strelu od modrej v podaní Tršku Pogge zrazil za svoju bránku.
     
    50:38
    Vojtěch Němec dostal sekerku a na dve minúty opúšťa hraciu plochu Nedorost, presilovka pre Kometu je tu.
     
    50:50
    Slovan poslal puk von z pásma a aspoň na chvíľku sa vymanil spod presilovkovej akcie hostí.
     
    51:35
    Hruška vystrelil z ostrého uhla z ľavej strany, Pogge mal priestor pri žrdi vykrytý a puk zrazil za svoju bránku.
     
    52:38
    Domáci v plnom počte, Kometa svoju presilovku vo vyrovnávajúci gól nevyužila.
     
    53:25
    Menšia skrumáž pred bránkou domácich, Dočekal však puk za chrbát Poggea nepresekal a Slovan tak stále drží jednogólový brejk.
     
    54:07
    Po zakázanom uvoľnení belasých sa hra opäť vráti pred Poggea, Kometa má pásmo pre záverečný tlak v snahe o vyrovnanie.
     
    54:11
    Trška sa prezentoval peknou strelou od modrej, jeho príklep zrazil Pogge pred seba a belasá defenzíva puk poslala na zakázané uvoľnenie von z pásma.
     
    54:27
    Hra sa nám kúskuje, opäť zakázané uvoľnenie v podaní domácich hráčov, ktorí tak opäť nemôžu striedať.
     
    55:02
    Spoza bránky dostal puk na tutovku pred bránkovisko Vojtěch Němec, ktorý pohotovo vystrelil, Pogge bol v strehu a útočníka hostí vychytal.
     
    56:26
    Smoleňák bol tvrdo atakovaný na mantinel, postavil sa a chcel si to vydiskutovať s hráčom súpera, no toto predsa vie Radek rozdýchať a ten zákrok bol podľa mňa čistý. Porada rozhodcov je tu.
     
    56:45
    Zakázané uvoľnenie vyrobili teraz hostia, blíži sa záver tretej tretiny duelu.
     
    57:05
    Teraz to už však faul bol a na trestnú usadá na dve minúty za držanie Malec.
     
    57:20
    Kometa vyhodila puk von z pásma, zachytil ho Pogge a rozohral presilovkovú akciu domácich.
     
    57:54
    Ďalší pozdrav poslali hostia kanadskému gólmanovi v službách slovenského klubu.
     
    58:30
    Smoleňák opúšťa hraciu plochu, menší trest dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    58:30
    Oddychový čas hostí, ktorí mobilizujú sily na záver tretiny.
     
    58:30
    Čiliak zostal na striedačke, hostia budú hrať power play päť na štyri.
     
    58:52
    Lušňák len vyhodil puk na zakázané uvoľnenie, Čiliak na striedačke, hostia naďalej s piatimi korčuliarmi v poli.
     
    59:05
    Hostia v plnom počte a navyše bez brankára s výhodou dvoch mužov v poli.
     
    59:35
    Plastino poslal puk von z pásma o mantinel, Kometa stráca pásmo.
     
    59:53
    Kundrátek bol faulovaný na centrálnom kruhu pri streľbe, puk minul prázdnu bránku.
     
    59:53
    Štencel dve minúty držanie, Čiliak sa vrátil do bránky, hráme štyria proti štyrom.
     
    Koniec zápasu.
     
    Slovan napokon svoje jednogólové vedenie v tretej tretine ubránil a na domácom ľade predviedol svojim fans veľmi dobrý výkon. Po dohode trénerov si ešte pozrieme sériu samostatných nájazdov.
     
    Vincoura vychytal Pogge do lapačky.
     
    Jeglič minul bránku Čiliaka.
     
    Hruška to chcel pomedzi betóny po ľade, neuspel.
     
    Kundrátek to chcel na blafák, Čiliak puk cez betóny vyrazil.
     
    Kvapil to chcel rovnako na blafák, neuspel.
     
    Cheechoo zvolil strelu, puk mu Čiliak zjedol do lapačky.
     
    Jeglič strelou poslal puk len do Čiliaka.
     
    Haščákov pokus Pogge zlikvidoval v lapačke.
     
    Taffe neuspel, Čiliak ho v rozkľaku vychytal.
     
    Erat prestrelil Pogga v bránke belasých, na samostatné nájazdy by zvíťazilo Brno.
    Slovanisti oslavujú výhru
     
    Slovan teraz vycestuje na turnaj do moravského Třinca a Ostravy, pred domácim publikom sa predstaví o týždeň v utorok, keď budeme hostiť Medveščak Záhreb. Dnes sme videli množstvo šancí, na domácej bránke dvakrát zvonila žrď, gólmani na oboch stranách vytiahli série pekných zákrokov. Pekný večer a dobrú noc všetkým z Bratislavy želá Vladimír Korduliak. (21:23:45)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 10. Cheechoo (Taffe), 18. Plastino (Jeglič, Švarný) – 34. Hruška (Štencel)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Starosta (A), Luža, Meszároš, Švarný (A), Plastino, Bačík, Němeček – Smoleňák (C), Taffe, Cheechoo – Lušňák, Chipchura, Viedenský – Kubalík, Jeglič, Nedorost – Petráš, Zigo, M. Hlinka – Šiška
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, O. Němec (A), Gulaši, Koch, Malec, Trška, Šnajnar – Kvapil, Zohorna, Erat(C) – Zaťovič, V. Němec, Vincour – Káňa, Hruška (A), Haščák – Havránek, Dočekal, Vondráček – Dostálek

    Rozhodca: Novák, Goga – Stanzel, Kacej

    Diváci: 5.260