Motor ČB – Kladno 6:2 (kon.) | Znojmo – Vítkovice 1:7 (0:1 po s.n.) | Nové Zámky – Žilina 0:0 (zruš.)
Nitra – Třebíč 3:3 (0:2 po s.n.)
zrušené
HC MIKRON Nové Zámky
0:0 (-:-, -:-, -:-)
MsHK Žilina
Piatok 05.08.2016, 18:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je zrušený! Mužstvu MsHK DOXXbet Žilina sa pokazil autobus a tak sa tento zápas neuskutoční. Ďakujeme za pochopenie a aj naďalej nám zachovajte svoju priazeň! (16:23:52)
    Hľadáme redaktora v Nových Zámkoch


    Portál Onlajny.eu hľadá pred začiatkom tipsportligovej sezóny nového textového komentátora v Nových Zámkoch. Podmienkou je výborná znalosť slovenskej gramatiky a štylistiky, vlastný notebook a mobilný internet. Ponuka je vekovo neobmedzená, za prácu je finančná odmena. Pre viac informácií nám napíšte správu.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní ďalšieho pokračovania tipsportligovej prípravy. Na klzisku nováčika, v Nových Zámkoch, sa dnes predstaví Žilina. Z tohto duelu vám z technických príčin prinesieme iba aktuálne informácie o výsledku.

    Pre oba celky pôjde o druhé prípravné stretnutie pred ostrým štartom našej najvyššej hokejovej súťaže. Domáci Novozámčania sa v prvom dueli v utorok predstavili na vlastnom klzisku, kde privítali kazašský tím HK Irtyš Pavlodar a tešili sa z prvej výhry. Tú si zabezpečili najmä v záverečnej desaťminútovke, počas ktorej sa dvakrát presadili a rozhodli o triumfe 4:2.

    Žilinčania v utorok vycestovali na im geograficky blízke klzisko v Martine, kde sa v derby zápase stretli s domácim MHC. Hráči Žiliny väčšinu zápasu prehrávali a vyrovnať sa im podarilo iba po prvom góle svojho súpera. V úvode tretej dvadsaťminútovky viedol Martin už 4:1 a zdalo sa, že hráči MsHK utrpia na úvod prípravy porážku s trojgólovým rozdielom, no napokon skóre ešte skorigovali dvomi gólmi a prehrali tesne 3:4.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
    Góly a asistencie:


    HC MIKRON Nové Zámky:
    MsHK Žilina: