Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 5:2 (kon.) | Martin – Košice 1:2 (0:1 po s.n.)
Litvínov – Plzeň 3:2 (3:2 po s.n.) | Slavia – K. Vary 5:2 (kon.) | B. Bystrica – Cracovia 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Jastrzebie 4:0 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Kadaň – Most 2:3 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Prostějov – GKS Tychy 1:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 5:3 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
5:3 (1:0, 1:0, 3:3)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 04.08.2016, 18:00 • DRFG Aréna, Brno • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:14
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan teraz pomotal domácej defenzíve hlavy a na konci jeho peknej kombinačnej akcie puk do bránky Komety poslal RADEK SMOLEŇÁK. Asistencie: Jeff Taffe a Nick Plastino.
     
    53:41
    Brno dáva gól!
    Diváci na tribúnach sa radujú a právom, PATRIK KOCH sa na modrej oprel do puku a prestrelil všetko, čo mu v ceste stálo. Asistencia: Marcel Haščák.
     
    51:15
    Slovan Bratislava dal gól!
    Po chybe domácich sa krásnym gólom prezentoval TOMÁŠ ZIGO, ktorý z medzikružia vymietol pavučinu pod brvnom Čiliakovej bránky. Asistencia: Samuel Petráš.
     
    46:17
    Brno dáva gól!
    Kometa využíva presilovú hru, keď puk z hokejky Štencla dotlačil v bránkovisku za chrbát Poggea dôrazný HYNEK ZOHORNA. Asistencie: Jan Štencel a Ondřej Němec.
     
    40:49
    Brno dáva gól!
    Kometa na gól súpera našla rýchlu odpoveď, z pravej strany si pred bránku nakorčuľoval s pukom na hokejke VOJTĚCH NĚMEC a puk usmernil za chrbát Poggea. Asistencia: Jan Hruška.
     
    40:30
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan bleskurýchle využíva presilovú hru a kontaktným gólom sa vracia do hry. Do prečíslenia sa dostali Cheechoo, ktorý puk posunul krajanovi a JEFF TAFFE prestrelil Čiliaka v domácej bránke. Asistencie: Jonathan Cheechoo a Radek Smoleňák.
     
    35:12
    Brno dáva gól!
    Hruška poslal puk pred bránku, našiel MARTINA ZAŤOVIČA a ten puk poslal pod hornú tyč Poggeovej bránky. Asistencie: Jan Hruška a Martin Erat.
     
    15:31
    Brno dáva gól!
    Erat naservíroval puk na ľavý kruh MAREKOVI KVAPILOVI, ktorý pohotovo vystrelil a našiel priestor pri pravej žrdi hosťujúcej bránky. Asistencie: Martin Erat a Vojtěch Němec.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 16. Kvapil (Erat, V. Němec), 36. Zaťovič (Hruška, Erat), 41. V. Němec (Hruška), 47. Zohorna (Štencel, O. Němec), 54. Koch (Haščák) – 41. Taffe (Cheechoo, Smoleňák), 52. Zigo (Petráš), 56. Smoleňák (Taffe, Plastino)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Malec, Trška, Koch – Kvapil, Zohorna, Erat – Zaťovič, Hruška, V. Němec – Káňa, Čermák (C), Haščák – Havránek, Dočekal, Dymáček
    HC Slovan Bratislava: Pogge (Pavlas) – Plastino, Švarný, Luža, Němeček, Bačík, Pokorný, Vidovič, Šiška – Smoleňák (C), Taffe, Cheechoo – Lušňák, Chipchura, Skalický – Vopelka, Růžička, Hlinka – Galis, Zigo, Petráš

    Rozhodca: Čech, Dědek – Lainka, Měkýš

    Diváci: 5.212