Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 5:2 (kon.) | Martin – Košice 1:2 (0:1 po s.n.)
Litvínov – Plzeň 3:2 (3:2 po s.n.) | Slavia – K. Vary 5:2 (kon.) | B. Bystrica – Cracovia 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Jastrzebie 4:0 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Kadaň – Most 2:3 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Prostějov – GKS Tychy 1:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 5:3 (kon.)
koniec
HC´ 05 Banská Bystrica
6:3 (2:2, 1:1, 3:0)
Comarch Cracovia Krakov
Štvrtok 04.08.2016, 17:30Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Aj napriek problémov v prvých dvoch tretinách sa Banská Bystrica v tej poslednej dostala k dobrému výkonu a tromi gólmi rozhodla o víťazstve 6:3. Na začiatok prípravy dobrý odrazový mostík. (19:38:08)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Zápas sa dohráva, víťazstvo ostane doma.
     
    59:00
    Posledná minúta zápasu.
     
    58:39
    Banská Bystrica dala gól!

    Svoj gólový účet pod Urpínom si otvára aj novic JORDAN HICKMOTT, ktorý dostal prihrávku pred brankára, toho obišiel a zasunul do prázdnej.
     
    57:03
    Češík sa rútil v samostatnom nájazde sám na brankára Radziewskeho, avšak jeho strela po zemi skončila na Poliakovom betóne.
     
    56:32
    Košarišťan predviedol po nejakom čase zákrok proti strele spomedzi kruhov, ktorá smerovala presne do stredu na jeho hrudný kôš.
     
    55:58
    Ferleťákovi sa puk odrazil na hokejku medzi kruhy, avšak mal to na backhand. Aj tak to vyzeralo, že to vyskúša, avšak jeden z obrancov mu v tom zabránil.
     
    54:42
    Domáci fanklub si užíva záver zápasu a na ľade to vyzerá tak, že Banská Bystrica kontroluje hru. Tento zápas chce určite doviesť do víťazného konca.
     
    52:24
    Po dlhšom čase sa hostia usadili v tretine Bystrice. Po dobrej strele tesne vedľa spomedzi kruhov sa hra dostala k mantinelu, kde trvá.
     
    51:54
    Kafka sa takmer dostal do situácie sám na brankára, ale kľučka na posledného obrancu mu nevyšla. Ten odpálil puk až ku Košarišťanovi.
     
    51:00
    Veľmi nepríjemná situácia na štadióne. Puk vystrelený za ochrannú sieť brankára poľského celku trafil do tváre jedného z prísediacich divákov a ten je už za pomoci lekárov ošetrovaný.
     
    50:52
    Bezúchove nahodenie vzduchom sa snažila tečovať dvojica Banskobystričanov, ale ani jednému sa to nepodarilo.
     
    49:43
    Matoušek nahodil puk od mantinelu pred bránkovisko súpera a tam Češík jemným pohladením zmenil jeho smer na bránu, avšak Radziewski dokázal betónom zasiahnuť.
     
    47:53
    Ján Ťavoda po buly vyslal tvrdú strelu nad a potom tvrdo pri mantineli dohral jedného zo súperov. Statný obranca len ukazuje, čím by mal byť platný v novom ročníku.
     
    47:17
    Andrisík dostal puk v strede a naviezol ho až pred gólmana súpera, ktorého skúšal oklamať backhandom, no Radziewski bol na takúto variantu pripravený.
     
    46:31
    Jordan Hickmott sa takmer sám predral cez niekoľkých protihráčov až do nájazdu, ale aj keď cez jedného prešiel, druhý ho dokázal zastaviť.
     
    45:25
    Banská Bystrica dala gól!

    Tím HC´05 iClinic sa dostal na koňa a v krátkom slede strieľa druhý gól, o ktorý sa postaral JURAJ BEZÚCH. Toho vyslal do samostatného nájazdu Maroš Surový.
     
    44:15
    Domáci sa asi zbytočne previnili zakázaným uvoľnením, keďže prihrávka na ľavé krídlo bola príliš dlhá a nepresná.

    Matej Kubove

    Góly a asistencie: 10. Bezúch (Ťavoda), 18. Češík (Lamper, Cebák), 40. Lamper (Matoušek, Wishart), 44. Adamčík (Tamáši, Bezúch), 46. Bezúch (Surový), 59. Hickmott – 9. Sinagl (Dziubinski), 17. Svitana (Sinagl, Dziubunski), 38. Kapica (Slabon, Urbanowicz)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan (Rosandič) – Grundling, Cebák, Mikuš, Ďatelinka (C), Ťavoda, Wishart, Ivanič – Ferleťák, Hickmott, Kafka – Matoušek (A), Češík, Lamper – Andrisík, M. Surový, Bezúch – Vydúrek, Tamáši, Adamčík
    Comarch Cracovia Krakov: Radziewski (Luba) – Maciejenski, Noworyta (C), Kruczek (A), Rompkowski, Wazda, Kolarz, Dutka, Dabkowski – Sinagl, Dziubinski (C), Svitana – Slabon, Kapica, Urbanowicz – Drzewiecki, Kutmevich, Jenčík – Kisielewski, Wróbel, Domogala – Matúš Chovan