Sparta Praha – HC Slovan 4:2 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
4:2 (2:1, 2:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Streda 03.08.2016, 17:00 • Tipsport aréna (Holešovice) • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:54
    Slovan Bratislava dal gól!

    Ubehlo len pár sekúnd a presilovka Slovanu je minulosťou, pretože ju využil druhý dvojgólový strelec v tomto stretnutí VÁCLAV NEDOROST.
     
    27:19
    Praha dala gól!
    Lavína sa valí, Slovan prehráva už rozdielom triedy! PETR VRÁNA strieľa už druhý svoj gól v tomto dueli a pre Spartu je to ešte lepšie, zatiaľ čo Slovan nezastihol duel v dobrej forme.
     
    22:09
    Praha dala gól!
    Domáci z úvodu druhej tretiny navyšujú náskok, pretože v presilovej hre sa presadil útočník PETR VRÁNA.
    Asistencie: Michal Čajkovský, Lukáš Pech
     
    19:48
    Praha dala gól!
    Do kabín sa pravdepodobne pôjde za stavu lepšieho pre Spartu, pretože len dvanásť sekúnd pred prvou sirénou idú domáci opäť do vedenia. JAN ŠVRČEK vypálil jedovku od modrej a Brust už nedokázal zareagovať.
     
    14:27
    Slovan Bratislava dal gól!

    Aj napriek tomu, že slovenský tím sa nedostal poriadne do zápasu, vyrovnáva na 1:1. Za chrbát si puk po nahodení VÁCLAVA NEDOROSTA spoza brány zrazil sám brankár Novotný.
     
    6:12
    Praha dala gól!
    Druhá presilovka už končí gólom, o ktorý sa po peknej presilovkovej kombinácií postaral člen prvej formácie LUKÁŠ KLIMEK..

    Matej Kubove

    Góly a asistencie: 7. Klimek (Pech, Kudrna), 20. Švrček (Ihnačák), 23. Vrána (Čajkovský, Pech), 28. Vrána (Ihnačák) – 15. Nedorost, 47. Nedorost


    HC Sparta Praha: Novotný (Chour) – Nedomlel, Čajkovský, Gernát, Hrbas, Mikuš, Kalina, Švčerk, Eminger – Ihnačák, Vrána, Klimek – Forman, Havel, O. Procházka – Kudrna, Pech, Kumstát – Netík, Černoch, M. Procházka
    HC Slovan Bratislava: Brust – Kundrátek, Starosta, Luža, Bačík, Vidovič, Pokorný – Valský, Jeglič, Nedorost – Kubalík, Halama, Tibenský – Vopelka, Ružička, Hlinka – Zigo, Šiška, Petráš – Galis