Inter – Bayern 1:4 (kon.) | Liverpool – AC Miláno 2:0 (kon.) | Paríž – Leicester 4:0 (kon.)
koniec
Liverpool FC
2:0 (0:0)
AC Miláno
cz Nedeľa 31.07.2016, 04:05International Champions Cup
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Mějte se krásně! (05:58:46)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 3:4. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:9.
     
    Je dobojováno! Liverpool poráží AC Milán 2:0 a připisuje si první výhru na International Champions Cupu! První poločas příliš fotbalové krásy nepřinesl, oba týmy se spíše oťukávaly. Do druhé půle připravili trenéři několik střídání. Liverpoolu se vyplatilo zejména angažování Divocka Origiho, který po čtvrthodině pobytu na hřišti otevřel skóre střelou na zadní tyč! Italský celek se po obdržené brance poněkud zvedl, ale Roberto Firmino zpražil rostoucí tlak AC další brankou! Alespoň čestný úspěch mohl zaznamenat Honda, avšak jeho hlavička mířila nad břevno!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Brankář Liverpoolu nakopl míč daleko od své branky. Kulatý nesmysl propadl až k jeho kolegovi v druhé brance. Liverpool už se nikam nežene, čeká se na konec.
     
    90+1
    Juraj Kucka ve středu hřiště kombinoval s Hondou. Slovenský fotbalista přenesl míč až na hrot, jenže Matri nedokázal zpracovat oblouček za obranu. Míč je v rukavicích Simona Mignoleta.
     
    90
    Další zkažená rozehrávka v podání italského celku! Za nepřesnou přihrávkou sprintoval Lazar Marković, avšak tentokrát míč na hrací ploše nezastihl. Liverpool bude vhazovat.
     
    89
    Divock Origi vybojoval míč na vlastní polovině, rychle se zvedl a ještě stačil rozehrát na Firmina. Belgický útočník dnes hraje ve velké pohodě. Liverpool je nadále u míče.
     
    88
    Velká šance Liverpoolu! Firmino se prohnal do šestnáctky, jeho centr před branku odvrátil obránce pouze na pravačku Lazara Markoviće, jehož ránu vytěsnil skvělým zákrokem brankář Gabriel!
     
    87
    Juraj Kucka vletěl do pokutového území Liverpoolu jako uragán a strhl s sebou i Wisdoma. Rozhodčí píská slovenskému fotbalistovi útočný faul. Liverpool bude mít míč.
     
    86
    Naopak stopeři AC si málem zavařili na další nebezpečí. Vergara dlouho čekal na předání míče a napadající Firmino mu jej málem vypíchl. Italové už asi chtějí konec.
     
    85
    Anglický celek už pouze kontroluje vedení a s naprostým přehledem kráčí za vítězstvím. Hráči AC už rezignovali na jakýkoliv presink rozehrávky Liverpoolu.
     
    84
    Ojo vymyslel dobrou přihrávku před pokutové území AC Milán. Jeho pobídku vyslyšel Marković, který si však nepotykal s prvním dotykem a vinou odskoku přišel o míč.
     
    83
    Přeci jen i šance na straně AC! Matri na levé straně rozhýbal Alberta Morena, dokázal odcentrovat na zadní tyč, kde hlavičkoval Honda. Zakončení japonského fotbalisty zamířilo nad branku!
     
    82
    Střídající Brannagan ukázal naplno i své defenzivní schopnosti, když ve středu hřiště zamezil soupeři v postupu vpřed. Mladík ve službách Liverpoolu navíc konstruktivně rozehrál.
     
    81
    Rozehrávky se ujal mladičký Wisdom. Míč se ve shluku těl odrazil na hranici šestnáctky, kde si jej Brannagan jedním dotykem připravil na pravačku a druhým vyslal nepříjemnou ránu, kterou Gabriel udržel v náručí.
     
    80
    Italský celek se v posledních minutkách vůbec nemůže dostat k míči. Po tečované ráně z velké vzdálenosti navíc bude Liverpool zahrávat rohový kop.
     
    79
    Lazar Marković předvedl úchvatný slalom kolem čtyř obránců soupeře! Šikovný záložník Liverpoolu už se chystal vystřelit, ale další obránce mu míč dokázal ukopnout.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 59. Origi (Moreno), 73. Firmino

    Karty:   40. Lallana (LIV)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 3:4. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:9.
    Liverpool FC: Mignolet – Milner (63. Ojo), Lovren (76. Wisdom), Klavan, Arnold (46. Clyne) – Mané (46. Marković), Henderson (75. Brannagan), Wijnaldum (46. Moreno), Lallana (46. Stewart), Coutinho (46. Firmino) – Sturridge (46. Origi)
    Náhradníci: Manninger, Clyne, Firmino, Moreno, Brannagan, Origi, Ings, Stewart, Wisdom, Marković, Ojo, Randall, George

    AC Miláno: Gabriel – Abate, Vergara, Romagnoli (46. Paletta), Antonelli (70. Calabria) – Zanellato (46. Poli), Bertolacci (33. Kucka), Montolivo – Suso (70. Bonaventura), Niang (68. Honda), Adriano (46. Matri)
    Náhradníci: El Hilali, De Sciglio, Honda, Poli, Matri, Kucka, Bonaventura, Paletta, de Santis, Vido, Calabria, Livieri, Donnarumma