Mexiko – Česko 1:2 (kon.)
koniec
Mexiko
1:2 (0:2)
Česko
cz Piatok 20.05.2016, 17:00 • Toulon, Francie • Festival International Espoirs
Predzápasové kurzy
     
    Fotbalisté České republiky ve francouzském Toulonu dokázali zvítězit také ve svém druhém utkání a po výběru Mali tentokrát jednobrankovým rozdílem udolali Mexiko. Češi si v úvodním dějství vypracovali solidní dvougólový náskok, který se však Mexičanům po hodině hry podařilo snížit, a přestože měl český celek v závěru duelu namále, hubený náskok nakonec udržel. (18:50:20)
     
    90+3
    Konec zápasu.
    80+3. Nebezpečný projektil Guzmana
     
    80+3
    České mužstvo mohlo v samotném závěru utkání přijít o vítězství! Vyrovnání měl totiž na kopačce Guzman, jehož jedovatý projektil vyprodukovaný zpoza velkého vápna prolétl těsně nad břevnem.
     
    80+2
    Češi mají závěr zápasu pod kontrolou, když si vyměňují přihrávky na polovině svých soupeřů a šetří tak cenné vteřiny.
     
    80+1
    Čtvrtý sudí drží v rukou světelnou tabuli a na ni je vyobrazeno číslo tři. Přesně tolik minut tak bylo nastaveno nad rámec řádné hrací doby.
     
    79
    Rohovému kopu se česká reprezentace ubránila.
     
    78
    Uf. Vejmola duchapřítomně vyběhl proti prudkému centru z pravé strany a těsně před dobíhajícím útočníkem vytěsnil míč na roh. Poté došlo ke srážce mezi oběma aktéry a Mexičané se dožadovali odpískání pokutového kopu, píšťalka hlavního arbitra ale zůstala němá.
     
    77
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Buchvaldek, přichází Tetour.
     
    75
    Hra se nyní ustálila uprostřed hřiště, kde probíhají četné souboje o míč, který střídá svého majitele.
    73. Pulkrab spálil obrovskou příležitost
     
    73
    Pulkrab si naběhl na centr zleva a z hranice malého vápna trestuhodně minul Gudinovu svatyni! Doufejme, že tato nevyužitá obrovská šance nebude český celek po závěrečném hvizdu mrzet.
     
    71
    Tentokrát byl útok Mexičanů zastaven pouze za cenu nedovoleného zákroku. U levé části vápna provedl exekuci standardní situace Gonzalez, jeho pas ale správného adresáta nenalezl.
     
    69
    Mexičané dostali útočné choutky a svou akci zakončili střelou hráče s osmnáctkou na zádech, ta byla ale nepřesná.
     
    67
    Mexický reprezentační celek mohl opět zahrozit prostřednictvím rohového kopu. Balon z něj poslal do vápna Alvarez a Češi měli obrovské štěstí, že se ve skrumáži před bránou zorientovali lépe, než jejich soupeři, a odkopli míč do bezpečí.
     
    65
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Preisler, přichází Machuča.
     
    62
    Žlutou kartu za nesportovní chování dostává Carlos Guzman (Mexiko).
    61. Jordan SILVA - 1:2
     
    61
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexičané se prosazují ze své další šance a drama je na světě! Po centru z rohového kopu Vejmola nedosáhl na míč, který se posléze od obránce odrazil na kopačku JORDANA SILVY a ten by byl všem pro smích, kdyby se z bezprostřední blízkosti netrefil do zcela prázdné brány.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 61. Silva – 11. Preisler, 15. Pulkrab

    Karty:   62. Guzman (MEX) – 46. Chýla (CZE)


    Mexiko: Gudino – Silva, Alvarez, Govea, Diaz, Juan Garcia (41. Guzman), Jesus Garcia, Rodriguez, Salas (41. Gonzalez), Cota, Torres
    Česko: Vejmola – Chýla (56. Falta), Granečný, Sýkora, Buchvaldek (77. Tetour), Kodeš, Preisler (65. Machuča), Hůlka (59. Kaša), Byrtus, Stronati, Pulkrab