Portugalsko – Slovensko 3:3 (kon.)
koniec
Portugalsko
3:3 (2:0)
Slovensko
Streda 27.01.2016, 21:15Prípravný zápas
    40. Martin SMĚŘIČKA - 3:3
     
    40
    Slovensko dalo gól!
    Našim chlapcom sa podarilo nemožné! V záverečných sekundách pri obrovskom tlaku dostal prihrávku na ľavú stranu aj MARTIN SMĚŘIČKA a okamžitou strelou zázračne vyrovnal na 3:3!
    40. Martin DOŠA - 3:2
     
    40
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci bojujú až do poslednej chvíle! Za obranou si poslali dobrú prihrávku, ktorú dostal MARTIN DOŠA, ihneď si loptu stiahol na nohu a prudkou strelou rozvlnil sieť.
     
    33
    Portugalci teraz slovenský celok vytlačili späť za deliacu čiaru, ale naši reprezentanti sa do útoku vrátili v prečíslení troch proti dvom. Na jeho konci z pravej strany pálil Drahovský, avšak jeho strelu vystihol domáci zadák.
    31. CARDINAL - 3:1
     
    31
    Portugalsko práve strelilo gól!
    Tak toto je pre Slovensko veľká škoda. Herko najskôr vychytal veľkú šancu súpera z pravej strany, čím vlastne Portugalci získali rohový kop. Po jeho rozohrávke prišla pekná prihrávka na osamoteného CARDINALA, ktorý aj bez prípravy pohodlne zakončil.
    24. Martin SMĚŘIČKA - 2:1
     
    24
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci sa napokon pcez súpera do útoku predsa len dostali a zbytočne tam nevymýšľali! MARTIN SMĚŘIČKA počkal na loptu, ktorú pred neho spoluhráč posunul elegantnou pätičkou. Nezaváhal ani sekundu, tvrdo sa oprel do strely a prekvapil domáceho gólmana.
     
    18
    Domáci hráči mohli svoj náskok ešte zvýšiť! Portugalský brankár zachytil loptu a okamžite si to namieril do útoku, kde na pravej strane našiel Ricardinha. Ten volil prihrávku na spoluhráča do lepšej pozície, no hráč s číslom 4 na drese v rýchlosti prestrelil prázdnu bránku.
    17. RICARDINHO - 2:0
     
    17
    Portugalsko práve strelilo gól!
    Domáci nazaváhali a vzápätí pridávajú aj druhý presný zásah. Jeho autorom je opäť RICARDINHO, tentokrát loptu do siete dostal prudkou ranou spoza obrany.
    16. RICARDINHO - 1:0
     
    16
    Portugalsko práve strelilo gól!
    Naši chlapci napokon nápor súpera nezvládli a inkasujú ako prví. Z ľavej strany prišiel center pred našu bránku, kde sa dostal priamo k osamotenémz RICARDINHOVI, a ten už so zakončením do odkrytej časti siete nemal problém.
     
    12
    Domáci tím si ešte udržal útočnú polovicu a mohol vyhrávať! Kusisko práve urobil Paulinho, ktorý dvakrát zakončoval, no jeho rana iba veľmi tesne lízla vrch Herkovho brvna.
     
    6
    Slováci sa v útoku dlho neudržali a domáci tím mohol yhrávať! Portugalci sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, lopta už smerovala na osamoteného hráča, ale náš zadák s číslom 14 sa v poslednej sekunde hodil do jej dráhy a zrazil ju tesne vedľa bránky.
     
    2
    A mohli sme vyhrávať! Slovenskí futsalisti po faule loptu ihneď rozohrali, ale hráč s osmičkou na drese ju napálil iba do brvna domácej svätyne.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 16. Ricardinho, 17. Ricardinho, 31. Cardinal – 24. Směřička, 40. Doša, 40. Směřička


    Portugalsko:
    Slovensko: