Portugalsko – Slovensko 3:3 (kon.)
koniec
Portugalsko
3:3 (2:0)
Slovensko
Streda 27.01.2016, 21:15Prípravný zápas
     
    Slováci predviedli neuveriteľný záver a famózne stiahli dvojgólové manko! Prvý prípravný zápas sa teda končí remízou 3:3, odveta je na programe už zajtra o 19:15. Opäť vám ju v priamom prenose prinesieme na webe Onlajny.eu.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (22:53:29)
     
    40
    Koniec zápasu.
    40. Martin SMĚŘIČKA - 3:3
     
    40
    Slovensko dalo gól!
    Našim chlapcom sa podarilo nemožné! V záverečných sekundách pri obrovskom tlaku dostal prihrávku na ľavú stranu aj MARTIN SMĚŘIČKA a okamžitou strelou zázračne vyrovnal na 3:3!
    40. Martin DOŠA - 3:2
     
    40
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci bojujú až do poslednej chvíle! Za obranou si poslali dobrú prihrávku, ktorú dostal MARTIN DOŠA, ihneď si loptu stiahol na nohu a prudkou strelou rozvlnil sieť.
     
    38
    Portugalskú obranu musíme naozaj pochváliť, pretože sa bráni ukážkovo. Futsalisti v červených dresoch nepúšťajú Slovákov do zakončenia, ich víťazstvo je tak zatiaľ neohrozené.
     
    37
    Slováci sa presunuli do útoku. Prihrávkami to tam skúšajú Drahovský a Marušinec, ale stále nemáme lepšiu pozíciu, z ktorej by sme dokázali vystreliť.
     
    37
    Portugalci sa nikam náhliť nemusia, preto to skúšajú aj zakončeniami cez celé ihrisko, avšak nie presne. Čas sa síce kráti, ale Slováci sa stále nevzdávajú pokračujú vo veľkej aktivite a aj v súvislom tlaku.
     
    36
    Portugalci sa však ubránili bez väčších problémov a našich chlapcov do ďalšieho zakončenia ani nepustili. Stav sa nemení a aj štyri minúta pred koncom sú vo veľkej výhode Portugalci.
     
    35
    Veľmi peknú individuálnu prácu teraz v útoku predviedol Paštrnák. Ten zamestnal portugalskú defenzívu a napokon aj vystrelil, ale vybojoval iba rohový kop.
     
    34
    Obraz hry sa nemení. Slovensko prevzalo aktivitu na svoju stranu, ale Portugalci sa teraz nemusia vôbec nikam ponhľať a sústredia sa iba na defenzívu.
     
    33
    Portugalci teraz slovenský celok vytlačili späť za deliacu čiaru, ale naši reprezentanti sa do útoku vrátili v prečíslení troch proti dvom. Na jeho konci z pravej strany pálil Drahovský, avšak jeho strelu vystihol domáci zadák.
     
    32
    Slováci okamžite reagujú a svoje sily presúvajú do útoku. Naši chlapci pôsobia odhodlaným dojmom a ihneď sa tlačia pred portugalského gólmana.
    31. CARDINAL - 3:1
     
    31
    Portugalsko práve strelilo gól!
    Tak toto je pre Slovensko veľká škoda. Herko najskôr vychytal veľkú šancu súpera z pravej strany, čím vlastne Portugalci získali rohový kop. Po jeho rozohrávke prišla pekná prihrávka na osamoteného CARDINALA, ktorý aj bez prípravy pohodlne zakončil.
     
    30
    Máme za sebou polovicu druhého polčasu a Slovensko je stále viac a viac aktívnejšie. Po ľavej strane to teraz popri čiare skúšal Drahovský, no jeho pokus o rozohrávku domáci futbalisti zrazili na aut.
     
    29
    Slovensko je gólom poriadne posilnené a zdá sa, že teraz je konečná tá doba, kedy sa chce vymaniť zo zovretia na vlastnej obrannej polovici. Naši reprezentanti si zobrali loptu a vyvážajú ju za stredovú čiaru.
     
    28
    Ricardinho teraz dostal prihrávku na stred ihriska, ale za obranu. Na strelu a prípadný hetrik sa ale neulakomil a volil prihrávku na stranu, pretože veľmi pozorná a konsolidovaná slovenská obrana mu ani nič iné nedovolila.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 16. Ricardinho, 17. Ricardinho, 31. Cardinal – 24. Směřička, 40. Doša, 40. Směřička


    Portugalsko:
    Slovensko: