Espanyol – Levante 1:1 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
1:1 (0:1)
Levante UD
Pondelok 07.12.2015, 20:30 • Power8 Stadium (Cornellà de Llobregat-Barcelona) • Španielska LaLiga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Zápas v Barcelone sa skončil. Espanyol dokázal v druhom polčase vyrovnať gólom z 56. minúty,ktorý zaznamenal Gerard Moreno. Dnešný zápas bol veľmi vyrovnaný, a remíza je spravodlivá. Hlavný rozhodca rozdal 9 žltých kariet, z toho 5 na strane Levante. To je na dnes odo mňa všetko, prajem Vám ešte príjemný večer a dobrú noc. (22:24:16)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Prebieha posledná minúta dnešného zápasu. Domáci smerujú do poslednej akcie, ale Levante je zoradené pred vlastnou 16kou.
     
    90+2
    Hernán Pérez padá pred 16kou Levante, ale Toño García ho podľa názoru hlavného rozhodcu nefauloval. Domáci však ostávajú na útočnej polovici.
     
    90+1
    Rubén García posielal dobrú prihrávku pred domácu bránu, ale jeho zámer vystihol brankár Pau López, ktorý loptu ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    90+1
    V druhom polčase sa budú nadstavovať 3 minúty.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadneho hracieho času. Loptu majú hráči Espanyola, ktorí sa ešte snažia strhnúť vedenie na svoju stranu.
    89. Rubén García (LVN)
     
    89
    Domáci zahrávali priamy kop z cca 40 metrov,ale center smerujúci do 16ky Levante nenašiel žiadneho hráča v modro-bielom drese.
     
    88
    Xumentra vidí žltú kartu za faul na hráča domáceho tímu.
     
    88
    Posledné minúty prinášajú množstvo súbojov a nádejných akcií na oboch stranách, ale tímy ich nedokážu dotiahnuť do úspešného konca.
     
    87
    Gerard vidí žltú kartu po faule na Lermu.
     
    86
    Toňo García vidí žltú kartu po faule na Fuentesa.
     
    86
    Pekná akcia domáceho tímu, ale Burgui nenašiel pred bránou Levante žiadneho spoluhráča, a všetko vyriešil dobrým zákrokom brankár Rubén.
     
    85
    Rubén García fauloval Gonzáleza a domáci zahrávali priamy kop v strede ihriska. Loptu však rýchlo získali hostia, ktorí obliehajú domácu 16ku.
     
    84
    Burgui dobre prenikol do 16ky Levante, ale potom prihral veľmi nepresne a do útoku išli hostia. Tí dopadli rovnako, kedže ich rýchla akcia sa skončila nepresnou prihrávkou v 16ke Espanyola.
     
    83
    Po faule na Lópeza zahrávali domáci priamy kop z cca 35 metrov, ale center nenašiel v 16ke Levante žiadneho hráča v modro-bielom drese.
     
    82
    Casadesús vidí žltú kartu po faule na Lópeza.
     
    81
    Striedanie hostí. Z ihriska odchádza Deyverson, a nahradí ho Roger.

    Patrik Saloky

    Góly: 56. G. Moreno – 6. Lerma

    Karty:   42. Diop (ESB), 49. Roco (ESB), 60. F. Caicedo (ESB), 87. G. Moreno (ESB) – 15. Lerma (LVN), 75. Pedro López (LVN), 82. V. Casadesús (LVN), 86. Toňo (LVN), 88. Xumetra (LVN)


    RCD Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López, Álvaro González, Roco, Fuentes – Diop, V. Sánchez – H. Pérez, Asensio (46. G. Moreno), V. Álvarez (77. Burgui) – F. Caicedo.
    Náhradníci: Bardi – Arbilla, Cañas, Sylla, Burgui, G. Moreno, R. Duarte.

    Levante UD: Rubén – Pedro López, D. Navarro, Feddal, Toňo – Morales (64. Xumetra), Lerma, Simão, Camarasa (74. V. Casadesús), Rubén García – Deyverson (81. Roger).
    Náhradníci: Mariño – Verza, Xumetra, Ghilas, Roger, V. Casadesús, Calvo.

    Rozhodca: Carlos Velasco Carballo- R.Fernández, I.Palomino