Žilina – Poprad 5:1 (kon.) | Olomouc – Trenčín 5:1 (kon.) | K. Vary – Chomutov 1:7 (kon.)
Nové Zámky – Piešťany 1:2 (kon.) | Skalica – Senica 0:0 (zruš.) | Sparta Praha – Slavia 5:1 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
HC Slavia Praha
cz Utorok 01.09.2015, 18:30 • Tipsport arena • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přece se nakonec Sparta prosazuje a to hodně kuriozním způsobem. MARTIN RÉWAY poslal puk před branku, kde se od dojíždějících hráčů odrazil a obloučkem zapadl za Hyláka. Bez asistence.
     
    32:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla hodně kuriozní situace. Polášek napálil z kruhů puk do zadního mantinelu, ten se odrazil před branku, kde jej jakoby nic uklidil přímo ze vzduchu do branky JURAJ MIKUŠ. Asistence: Adam Polášek a Jaroslav Hlinka.
     
    21:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Slávisté sice uzavřeli Spart na chvíli v pásmu, ale v zápětí propadli a po přihrávce Přibyla zakončil samostatný únik střelou k tyči TOMÁŠ NETÍK. Asistence: Daniel Přibyl.
     
    17:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Slávistická obrana na okamžik zaspala, před Hylákem se ocitl nepokrytý ROBERT SABOLIČ a ten zametl skrze výstroj slávistického gólmana přihrávku Formana. Asistence: Miroslav Forman.
     
    13:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. NATHAN ROBINSON nenápadnou střelou z levého křídla nachytal sparťanského gólmana na švestkách a tomu slabý pokus propadl do branky. Asistence: Jaroslav Markovič a Václav Tomek.
     
    04:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už to domácím vyšlo. Přibyl našel křížnou přihrávkou najetého TOMÁŠE NETÍKA a ten mírnou tečí nasměroval puk mezi betony Hyláka. Asistence: Daniel Přibyl.

    Robin Mana

    Góly a asistencie: 5. Netík (Přibyl), 18. Sabolič (Forman), 22. Netík (Přibyl), 33. Mikuš (Polášek, Hlinka), 60. Réway – 14. Robinson (Markovič, Tomek)


    HC Sparta Praha: Lukáš (Langer) – Barinka, Švrček, Polášek, Čajkovský, Mikuš, Hrbas, Kalina – Kumstát, Hlinka, Réway – Buchtele, Přibyl, Netík – Kudrna, Pech, Sabolič – Forman, Cingel, Procházka – Dvořáček, Dragoun. Trenér: Josef Jandač.
    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – Hraško, Punčochář, Hruška, Růžička, Kolařík, Pavlin, Adam, Knot – Robinson, Vas, Markovič – J. Doležal, Kašpařík, Čermák – Micka, Tomek, Jiránek – T. Doležal, Andres, Veselý. Trenér: Pavel Hynek.

    Rozhodca: Nečas, Battěk – Frodl, Špůr

    Diváci: 5523