Nemecko – Švédsko 4:1 (kon.)
koniec
Nemecko
4:1 (2:0)
Švédsko
cz Sobota 20.06.2015, 22:00 • Lansdowne Stadium, Ottawa (kapacita 26.500 diváků) • Majstrovstvá sveta žien • Osemfinále
Predzápasové kurzy
    Dzsenifer MAROZSANOVÁ - 4:1
     
    88
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky skórují počtvrté a to byl tedy gól. Po rohovém kopu, který Goesslingová rozehrála na hranici vápna, se do míče ve skluzu opřela DZSENIFER MAROZSANOVÁ a ten i přes velkou snahu Lindahlové zapadl pod břevno!
    Linda SEMBRANTOVÁ - 3:1
     
    82
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky vybojovaly standardní situaci a tu také naplno využívají! Sjögranová poslala perfektní centr do vápna, kde nejvýše vyskočila LINDA SEMBRANTOVÁ, která hlavou uklidila míč přesně k levé tyči!
    Celia ŠAŠIĆOVÁ - 3:0
     
    78
    Německo právě vstřelilo branku!
    Na začátku třetí gólové akce Němek byla střela Laudehrová, která si dala míč na levačku a s pomocí Fischerové trefila pravou tyč švédské branky, od té se však míč odrazil před branku přesně do míst, kde stála CELIA ŠAŠiĆOVÁ, která hlavou pohodlně doklepla míč do sítě!
    Celia ŠAŠIĆOVÁ - 2:0
     
    36
    Německo právě vstřelilo branku!
    CELIA ŠAŠIĆOVÁ nepřipustila žádné komplikace a pokutový kop suverénně proměnila, když mířila přesně k levé tyči!
    Anja MITTAGOVÁ - 1:0
     
    24
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky se ujímají vedení po nenápadné akci, na jejímž začátku byla chyba Švédek v rozehrávce, po které se k balonu dostala Mittagová, narazila si míč se Šašićovou, která poslala dopředu nabíhající ANJU MITTAGOVOU, která střelou k levé tyči ze dvaceti metrů trochu překvapila nedobře postavenou Lindahlovou v brance Švédska!

    Daniel Kubelka

    Góly: 24. Mittagová, 36. Šašićová (pen.), 78. Šašićová, 88. Marozsanová – 82. Sembrantová

    Karty:   28. Bartusiaková (GER) – 35. Ilestedtová (SWE), 68. Schelinová (SWE)


    Nemecko: Angererová "C" – Maierová, Krahnová, Bartusiaková, Kemmeová (77. Cramerová) – Gößlingová, Leupolzová (46. Marozsanová) – Laudehrová, Mittagová, Poppová (89. Lotzenová) – Šašićová.
    Náhradníci: Schultová, Benkarthová – Schmidtová, Behringerová, Bremerová, Lotzenová, Marozsanová, Peterová, Cramerová, Henningová, Petermannová, Däbritzová.

    Švédsko: Lindahlová – Berglundová (80. Hjohlmanová), Ilestedtová, Fischerová, Samuelssonová (46. Nilssonová) – Rubenssonová (67. Asslaniová), Sembrandtová, Segerová "C" Sjögranová – Jacobssonová, Schelinová.
    Náhradníci: Carlénová, Söbergová – Rohlinová, Thunebrová, Dahlkvistová, Asllaniová, Hjohlmanová, Diazová, Nilssonová, Lundová, Appelqvistová, Schoughová.

    Rozhodca: Hyang-Ok Ri – Kum-Nyo Hong (obě KLDR), Widiya Shamsuriová (Malajsie)

    Diváci: 22.486