Karviná – Sokolov 2:1 (kon.) | Třinec – Kolín 2:2 (kon.) | Sigma Olomouc – Vlašim 6:0 (kon.)
Frýdek-Místek – Varnsdorf 0:1 (kon.)
koniec
FK Třinec
2:2 (1:1)
SK Sparta Kolín
cz Sobota 04.10.2014, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    87
    Těsně před koncem zkouší kouč Kalivoda dvojnásobně střídat. Ze hry stáhl Pavla Malíře a Miroslava Cepláka, novými muži jsou Tomasz Gomola a Jan Lukáš.
     
    80
    Kolín právě vstřelil branku!
    A hosté z přímého kopu vyrovnávají! Klapka odcentroval přesně do malého vápna, tam před Brukem míč ještě tečoval JIŘÍ BIŠKO a třinecký gólman na balon nedosáhl – 2:2!
     
    80
    Střídající Petr Lisický (TRI) nestačil na unikajícího Schöna a stáhl ho k zemi. Za svůj faul uviděl žlutou kartu.
     
    72
    Dnešnímu utkání přihlíží 507 diváků, kteří teď sledují i třetí střídání Kolína. Ze hřiště je stažen Václav Jurečka a na posledních dvacet minut ho nahradí Denis Frimmel.
     
    66
    Máme tady hned dvojité střídání. Lukáše Kubáně nahrazuje Petr Lisický, ale střídají také hosté. Na místo Jana Svátka přichází Vladislav Schön.
     
    65
    Žlutou kartu uviděl také Michal Janec (KOL), když na půlící čáře fauloval někoho z domácích.
     
    63
    Třinec právě vstřelil branku!
    A zničehonic přichází vedoucí branka Slezanů! Málek se zbavil protihráče na pravé straně, přesně odcentroval na TOMÁŠE GAVLÁKA a ten se v těžké pozici trefil přesně k tyči! Druhá branka slovenského útočníka v zápase přináší vedení Třince – 2:1!
     
    60
    První žlutou kartu ve druhém poločase obdržel Václav Jurečka (KOL), když zcela zbytečně zacláněl při rozehrávce přímého kopu Třince.
     
    59
    Gavlák při zpracovávání míče trefil rukou do obličeje Biška a byl mu odpískán faul. Kolín poprvé střídá. Odstupuje Michal Macháček, jehož nahradí Richard Jukl.
     
    36
    Kolín rozehrál standardní situaci přesným centrem do pokutového území. Míč se potom odrazil k volnému Svátkovi, který však svou střelou branku Bruka těsně minul!
     
    36
    Žlutou kartu obdržel i třinecký kapitán Benjamin Vomáčka (TRI), když to na polovině hřiště přehnal s tvrdostí v souboji s Jurečkou.
     
    27
    Filip Klapka (KOL) si při bránění Joukla pomohl faulem a stáhl třineckého fotbalistu k zemi. Za to uviděl z ruky sudího další žlutou kartu.
     
    18
    Bláha nakopl míč na osamoceného Jana Svátka (KOL), ten si ale přebral balon rukou. Následně otráveně zakopl balon a po zásluze obdržel žlutou kartu.
     
    13
    První žlutou kartu utkání obdržel Jiří Bláha (KOL) za svůj faul ve středu hřiště.
     
    13
    Třinec zatlačil Středočechy a mohl strhnout vedení na svou stranu! Malířův centr našel na zadní tyči Cepláka, ale ten gólmana Pechatého prostřelit nedokázal!
     
    8
    Kolín právě vstřelil branku!
    V Třinci máme rychle vyrovnáno! Míč si postavil JAN SVÁTEK a poslal jej přesně k levé tyči! Bruk šel na opačnou stranu a byl bez šancí – 1:1!
     
    8
    Byla nařízena penalta! Po rohovém kopu fauloval Čelůstka kapitána hostí Biška a Kolín rozehraje pokutový kop!
     
    7
    Ale Kolín mohl okamžitě vyrovnat! Klapka se procpal do pokutového území a přihrával před odkrytou bránu Macháčkovi! Ten však nastřelil pouze Zawadu a je z toho roh.
     
    6
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jenomže další třinecká akce končí gólem a znamená brzké vedení Slezanů! Vomáčka přihrál Jouklovi, který přesnou přihrávkou uvolnil TOMÁŠE GAVLÁKA a slovenský útočník prostřelil Pechatého ranou mezi nohy – 1:0!

    Ondřej Zoubek

    Góly: 6. Gavlák, 63. Gavlák – 8. Svátek (pen.), 80. Biško

    Karty:   36. Vomáčka (TRI), 80. Lisický (TRI) – 13. Bláha (KOL), 18. Svátek (KOL), 27. Klapka (KOL), 60. Jurečka (KOL), 65. Janec (KOL)


    FK Třinec: Bruk – Zawada, Vomáčka (C), Čelůstka, Kubáň (66. Lisický) – Malíř (87. Gomola), Málek, Hupka, Ceplák (87. Lukáš) – Gavlák, Joukl. Trenér: Marek Kalivoda.
    Náhradníci: Rohel – Velner, Matoušek, Lukáš, Gomola, Lisický, Kundrátek.

    SK Sparta Kolín: Pechatý – Šimkovský, Petrášek, Biško (C), Janec – Bláha, Klapka, Kučera, Macháček (59. Jukl) – Jurečka (72. Frimmel), Svátek (66. Schön). Trenér: Jaroslav Veselý.
    Náhradníci: Mokrohajský – Frimmel, Hurka, Hanuš, Mujagič, Schön, Jukl.

    Rozhodca: Jaroslav Bílek – Jiří Kříž, Jan Machálek

    Diváci: 507