Zlaté Moravce – Trnava 2:1 (kon.) | B. Bystrica – Košice 0:2 (kon.) | Dunajská Streda – Trenčín 3:2 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
3:2 (0:2)
AS Trenčín
Sobota 27.09.2014, 19:00 • Štadión DAC Dunajská Streda • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Dunajská Streda dala gól!

    Tak toto je neuveriteľné. Dokonalý obrat Dunajskej Stredy zakončil úspešným pokutovým kopom OTTO SZABÓ.
     
    90+2
    Hosťujúci Rundič inkasuje za faul vo vápne červenú kartu a Dunajská Streda bude zahrávať penaltu!
     
    90
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Haris Hajradinovič, prichádza Dávid Guba.
     
    88
    Domáci futbalisti mohli ísť dokonca aj do vedenia! Sabler bol v skvelej pozícii v šestnástke alebo na jej hranici, ale na dvakrát skvelého Šemrinca neprekonal. Hostia mali veľké šťastie.
     
    86
    Dunajská Streda dala gól!

    Je vyrovnané! Obranca KORNEL SALÁTA využil nedôraznosť v obrane hostí, dostal sa k lopte skákajúcej v šestnástke a a hlavou ju poslal do siete ponad bezmocného Šemrinca.
     
    85
    Striedajúci Černák v útoku fauloval Holúbka a inkasuje za to žltú kartu.
     
    84
    Dunajská Streda ale v útoku nepochodila a mohla rýchlo prepadnúť v obrane. Tam sa po ľavej strane do vápna natlačil Simon, no našťastie pre domácich Penksa všetko prečítal, hodil sa na zem a loptu zneškodnil.
     
    82
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Peter Štepanovský, prichádza Goran Antunović.
     
    81
    Máme tu prvú žltú kartu zápasu. Inkasuje ju domáci Brašeň.
     
    80
    Trenčín si napokon podržal loptu a mohol z toho byť tretí gól v Penksovej sieti! Na kopačke ho mal Jairo, ktorý pálil z hranice šestnástky do protiľahlej šibenice, ale Penksa vo výskoku nádherne loptu vytesnil pred seba, nebude z toho ani roh.
     
    74
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ramon Rodriguez da Silva, prichádza Milan Rundič.
     
    71
    Napokon sa k strele dostal Jairo! Jeho pokus bol skutočne veľmi tvrdý, ale Trenčanom v tomto polčase chýba v zakončení ak kúsok šťastia. Lopta napokon do siete nesmeruje.
     
    69
    Dunajská Streda dala gól!

    Zápas sa dramatizuje! Štepanovský sa dostal k veľmi dobrej strele, ktorú Šemrinec horko ťažko vyrazil. Vyrazil ju ale iba na kopačku OTTA SZABÁ, ktorý nekompromisne zakončil do siete.
     
    68
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Patrik Mišák, prichádza Matúš Opatovský.
     
    61
    Nový muž na trávniku mal okamžite gólovú príležitosť! po krásnej akcii s prihrávkami nakrátko sa Sabler priamo pred bránkou dostal k lopte, ale Šemrinec vytiahol ukážkový zákrok a loptu vytlačil na rohový kop.
     
    59
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Pavol Jurčo, prichádza Roman Sabler.
     
    55
    Napokon sme takmer videli gól na opačnej polovici trávnika! Simon dostal loptu a unikal sám proti gólmanovi, ale skvelý Penksa mu vybehnutím zakončenie poriadne znepríjemnil a tak z toho gól nie je.
     
    53
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Vojtech Horváth, prichádza Roland Černák.
     
    38
    Rozdiel gólov mohol byť už pokojne na čísle tri! Trenčín sa opäť poľahky dostal do vápna, kde dostal prihrávku zrejme Mišák, no nešťastne tvrdou ranou tesne minul priestor troch žrdí. Penksa by bol úplne bezmocný a ak by lopta išla medzi tri žrde, určite by ju nezachytil.
     
    35
    Trenčín dal gól!

    Tak toto je neuveriteľné. Pred Simonom chcel loptu do bezpečia odkopnúť MÁRIO TÓTH, ale napokon ju poslal iba do vlastnej siete. DAC prehráva rozdielom dvoch gólov.
     
    31
    Dunajská Streda ešte na útočnej polovici ostala a takmer z toho mohol byť vyrovnávajúci gól! Lopta iba poskakovala v Šemrincovej šestnástke a nik z hráčov nevedel, kde je. Hráči DAC si ale vôbec nerozumeli, pretože ani jeden z nich ju nenapálil do odkrytej siete.
     
    30
    Po rozohrávke brankára Penksu sa domáci tím dostal na útočnú polovicu. Tam prišla prihrávka priamo pred bránku vo vzdialenosti zhruba 20 metrov od bránkovej čiary na Horvátha, ten si guľatý predmet ihneď sklepol, no napokon nevypálil najlepšie.
     
    21
    Dunajská Streda v útoku ostala a mohol z toho byť vyrovnávajúci presný zásah! Lopta sa odrazila ku Štepanovskému, ktorý sa ju okamžite pokúšal zasiahnuť volejom. To sa mu síce podarilo, ale napálil ju iba nad brvno.
     
    16
    Na opačnej strane sa do úniku dostal Jurčo, ale v poslednej chvíli mu rozhodca odmával jasný ofsajd. Domáci futbalisti už tlačili hráča ku strele, no napokon z toho nič nebolo.
     
    14
    Trenčín je po góle veľmi povzbudený a pokračuje vo svojej ofenzívnej snahe! Simon sa prekľučkoval až do vápna, kde ale bola jeho strela zrazená mimo bránky. Bude nasledovať rohový kop.
     
    12
    Trenčín dal gól!

    Asi sme to zakríkli! Domáca obrana pustila s loptou Maceda da Silvu až do šestnástky, tam ju posunul na stranu a JAKUB HOLÚBEK prvou strelou hostí otvára skóre tohto zápasu!
     
    10
    Tak toto bolo opäť poriadne nebezpečné! Domáci tím sa opäť dostal až do zakončenia, kde sa na ľavej strany šestnástky o strelu pokúšal Štepanovský. Proti nemu bol Čögley, ktorého síce obstrelil, ale lopta letela iba tesne vedľa konštrukcie bránky.
     
    4
    Ďalšia skvelá šanca domáceho tímu! Dunajská Streda využila zaváhanie hostí v rozohrávke, okamžite sa pustila do útočenia a teraz sme videli strelu z pravej strany spoza šestnástky. Tá ale Šemrinca iba vystrašila, ale neohrozila. Smerovala veľmi tesne vedľa bránky.
     
    2
    Dunajská Streda zaútočila ako prvá a bola z toho pomerne pekná príležitosť. Po vysokom oblúku z pravej strany sa jeden z Dunajskostredčanov pokúšal doklepnúť loptu do siete, ale Šemrinec ho predbehol a loptu schoval v rukaviciach.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 69. Szabó, 86. Saláta, 90+3. Szabó (pen.) – 12. Holúbek (de Macedo da Silva), 35. Tóth (vla.)

    Karty:   81. Brašeň (DUN), 85. Černák (DUN)   90+2. Rundič (TRE)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Penksa – Tóth, Turňa, Saláta, Ujlaky – Szabó (C), Brašeň, Štepanovský (82. Antunović), Krišto – Horváth (53. Černák), Jurčo (59. Sabler).
    Náhradníci: Pernecký – Struhár, Kwin Kwin, Antunović, Majerník, Sabler, Černák.

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Lawrence, Kleščík (C), Rodriguez da Silva (74. Rundič) – Mišák (68. Opatovský), Holúbek, Hajradinovič (90. Guba), Simon – Lobotka, de Macedo da Silva.
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Rundič, Mondek, Opatovský, Guba.

    Rozhodca: Horváth – Slyško Poláček