Zlaté Moravce – Trnava 2:1 (kon.) | B. Bystrica – Košice 0:2 (kon.) | Dunajská Streda – Trenčín 3:2 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
3:2 (0:2)
AS Trenčín
Sobota 27.09.2014, 19:00 • Štadión DAC Dunajská Streda • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    V Dunajskej Strede nasledujú obrovské oslavy. Trenčín prišiel na juh Slovenska ako neporazený tím, po polčase vyhráva 2:0, ale druhá štyridsaťpäťminútovka priniesla hosťom obrovský šok a napokon pod hrad Matúša Čáka neprinesú ani bod. (20:51:21)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Dunajská Streda dala gól!

    Tak toto je neuveriteľné. Dokonalý obrat Dunajskej Stredy zakončil úspešným pokutovým kopom OTTO SZABÓ.
     
    90+2
    Hosťujúci Rundič inkasuje za faul vo vápne červenú kartu a Dunajská Streda bude zahrávať penaltu!
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty. Pri lopte je domáci tím a pokúša sa o zázrak.
     
    90
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Haris Hajradinovič, prichádza Dávid Guba.
     
    89
    Na juhu Slovenska sledujeme zaujímavý zápas. Vyrovnanie v druhom polčase dalo domácemu tímu krídla a DAC sa dokonca pokúša o dokonalý obrat.
     
    88
    Domáci futbalisti mohli ísť dokonca aj do vedenia! Sabler bol v skvelej pozícii v šestnástke alebo na jej hranici, ale na dvakrát skvelého Šemrinca neprekonal. Hostia mali veľké šťastie.
     
    87
    V Dunajskej Strede je dnes poriadne zaujímavo! Domáci hráči zmazali dvojgólový náskok súpera a pár minút pred koncom je vyrovnané.
     
    86
    Dunajská Streda dala gól!

    Je vyrovnané! Obranca KORNEL SALÁTA využil nedôraznosť v obrane hostí, dostal sa k lopte skákajúcej v šestnástke a a hlavou ju poslal do siete ponad bezmocného Šemrinca.
     
    85
    Striedajúci Černák v útoku fauloval Holúbka a inkasuje za to žltú kartu.
     
    84
    Dunajská Streda ale v útoku nepochodila a mohla rýchlo prepadnúť v obrane. Tam sa po ľavej strane do vápna natlačil Simon, no našťastie pre domácich Penksa všetko prečítal, hodil sa na zem a loptu zneškodnil.
     
    83
    Brašeň teraz inkasoval nepríjemný zákrok zozadu, ktorý rozhodca posúdil ako faul. Domáci hráči teda získavajú útočnú polovicu, Brašeň bude našťastie úplne v poriadku a rozohráva.
     
    82
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Peter Štepanovský, prichádza Goran Antunović.
     
    81
    Máme tu prvú žltú kartu zápasu. Inkasuje ju domáci Brašeň.
     
    80
    Trenčín si napokon podržal loptu a mohol z toho byť tretí gól v Penksovej sieti! Na kopačke ho mal Jairo, ktorý pálil z hranice šestnástky do protiľahlej šibenice, ale Penksa vo výskoku nádherne loptu vytesnil pred seba, nebude z toho ani roh.
     
    79
    Na opačnej strane sa o prechod snažil Sabler, ale sám proti šestici hráčov súpera nemal najmenšiu šancu na úspešnú akciu. Uvidíme ešte nejaký presný zásah?
     
    78
    Lopta lieta zo strany na stranu, ale v týchto chvíľach žiadne nebezpečenstvo nevidíme. Simon sa netají snahou o poistenie vedenia hostí, ale je dobre bránený a strela neprichádza.
     
    77
    Dunajská Streda dokázala v závere zápasu duel zdramatizovať a naďalej sa tlačí do zakončenia. Domáci prebudili aj svojich priaznivcov a v dobrej atmosfére to bude ešte zaujímavý záver duelu.
     
    76
    Ramon sa Silva musel napokon opustiť ihrisko a na jeho miesto prišiel ďalší hráč. Ramon ešte ostáva pri trávniku a je stále ošetrovaný, no dobrou správou je, že stojí na vlastných nohách.
     
    74
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ramon Rodriguez da Silva, prichádza Milan Rundič.
     
    73
    Ramon napokon z trávnika odchádza iba na nosidlách v spoločnosti lekárov a v zápase podľa všetkého nebude môcť pokračovať. Pevne veríme, že to nebude nič vážne.
     
    72
    Na zemi ostáva ležať hosťujúci Ramon a nevyzerá to s ním dobre. Na trávnik musia prísť aj lekári. Ramon zrejme inkasoval tvrdý hit, ktorý sme si ale my nevšimli, a tak ho hodnotiť nemôžeme.
     
    71
    Napokon sa k strele dostal Jairo! Jeho pokus bol skutočne veľmi tvrdý, ale Trenčanom v tomto polčase chýba v zakončení ak kúsok šťastia. Lopta napokon do siete nesmeruje.
     
    70
    Na opačnej polovici trávnika sa vzápätí Simon pokúšal prinavrátiť dvojgólové vedenie na stranu svojho tímu. Predviedol síce pekné kľučky, ale bez finálneho zakončenia.
     
    69
    Dunajská Streda dala gól!

    Zápas sa dramatizuje! Štepanovský sa dostal k veľmi dobrej strele, ktorú Šemrinec horko ťažko vyrazil. Vyrazil ju ale iba na kopačku OTTA SZABÁ, ktorý nekompromisne zakončil do siete.
     
    68
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Patrik Mišák, prichádza Matúš Opatovský.
     
    67
    Saláta musel napokon trávnik opustiť a podrobiť sa menšiemu ošetreniu, ale našťastie bude v poriadku a nebude to nič vážne. Na ošetrenie odchádza aj Mišák, s ktorým to ale vyzerá o čosi horšie a pokračovať už nebude.
     
    66
    Trenčín naďalej pokračuje vo svojej útočnej aktivite. Na polovici pred Penksom sa o center pokúšal Simon, ale nikoho nenašiel, pretože hráči sa na hranici šestnástky iba nešťastne zrazili. Našťastie sú všetci v poriadku a budú môcť pokračovať v hre.
     
    65
    Na opačnej strane sa ale domáci opäť pustili do rýchleho brejku. Na jeho konci bol zrejme Sabler, no proti nemu rýchlo vybehol Šemrinec a loptu schoval v rukaviciach.
     
    64
    Trenčania aj napriek stavu vo svojej aktivite neuberajú. Hostia sa po ľavej strane natlačili ku šestnástke súpera, do ktorej sa center snažil poslať Holúbek. To sa mu síce podarilo, ale adresáta v čiernom drese nenašiel.
     
    62
    Po rohovom kope ale nič zaujímavé neprišlo. Domáci ho rozohrali nakrátko a následne sa pokúsili o center do vápna, ktorý ale nič zaujímavé nepriniesol.
     
    61
    Nový muž na trávniku mal okamžite gólovú príležitosť! po krásnej akcii s prihrávkami nakrátko sa Sabler priamo pred bránkou dostal k lopte, ale Šemrinec vytiahol ukážkový zákrok a loptu vytlačil na rohový kop.
     
    59
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Pavol Jurčo, prichádza Roman Sabler.
     
    58
    Napokon z rohu od pravej zástavky nič zaujímavé nebude. Domáci síce poslali loptu až do vápna, no tam nebezpečné zakončenie neprišlo.
     
    57
    Hostia si ale musia dávať pozor aj v defenzíve. Futbalisti Dunajskej Stredy sa v tejto chvíli predrali až do zakončenia, no to bolo zblokované a nasledovať bude rohový kop.
     
    56
    Simon robí v útoku problémy aj naďalej. Hostia sú aj napriek stavu na svetelnej tabuli veľmi aktívni a Penksa to ešte bude mať veľmi náročné.
     
    55
    Napokon sme takmer videli gól na opačnej polovici trávnika! Simon dostal loptu a unikal sám proti gólmanovi, ale skvelý Penksa mu vybehnutím zakončenie poriadne znepríjemnil a tak z toho gól nie je.
     
    54
    Brašeň bol opäť faulovaný a opäť takto získal pre svoj tím štandardku spoza šestnástky. Domácim ale situácia ani v tomto prípade vôbec nevyšla a nič zaujímavé sme po nej nevideli.
     
    53
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Vojtech Horváth, prichádza Roland Černák.
     
    52
    Loptu rozohral Szabó až do vápna, no tam nebol nik pripravený zakončiť. Hostia sa s prehľadom ubránili a domácemu tímu nedovolili siahnuť si na guľatý predmet.
     
    51
    Po pokuse o prienik do útoku ostal na zemi ležať na malý moment Brašeň, no našťastie to nebolo nič vážne a bude pokračovať v hre. DAC bude zahrávať štandardku z veľkej vzdialenosti.
     
    50
    Lopta lieta hore-dole po trávniku, ale žiadne nebezpečenstvo so sebou neprináša. O niečo aktívnejší sú hostia, aspoň to tak vyzerá čo sa držania lopty týka. Domácemu tímu sa nedarí vymyslieť absolútne nič.
     
    49
    Trenčín sa stále drží na útočnej polovici, ale stále sa mu nedarí presne zakončiť. Hra je teraz plná množstva malých chybičiek a žiadnu nebezpečnú šancu preto nevidíme.
     
    48
    Hosťom odkop príliš nevyšiel, ale aj napriek tomu ostali na útočnej polovici. Trenčín sa pokúsil o rozohrávku prostredníctvom Simona, ale ani jeho lopta neletela medzi tri žrde.
     
    47
    Trenčín sa ale nechce v úvode polčasu brániť a okamžite sa presunul na útočnú polovicu. Hostia tam vo väčšej vzdialenosti od šestnástky získali po menšom faule priamy kop.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom domáceho tímu. Počas prestávky ani jeden z trénerov nestriedal, a tak pokračujeme v pôvodnom zložení. Dunajská Streda sa ihneď tlačí do zakončenia, ale ľahučká strela nemohla muža v bránke AS prekvapiť.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Rozhodca napokon nenadstavil ani minútu a prvý polčas sa skončil. Vyhrali ho hostia, ktorí síce mohli hneď v úvode niekoľkokrát poriadne pykať za chyby v defenzíve, ale napokon tlak DAC ustáli a samo sa vrhli do skórovania. Prvýkrát loptu poslal do siete Holúbek, v druhom prípade dokonca sám mladík domáceho tímu Tóth, ktorý sa ju pokúšal pred Simonom odpáliť do bezpečia.

    Druhý polčas sa začne približne o 20:01.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby a žiadnu prehnanú aktivitu na trávniku nevidíme. Musíme uznať bojovnosť domáceho tímu, ktorý sa stále tlačí do zakončenia, ale cez defenzívu hostí to má DAC veľmi náročné.
     
    44
    Dunajská Streda sa stále snaží, ale úspech si vypracovať nevie. Loptu dostal na útočnej polovici Štepanovský a z ľavej strany sa ešte pokúšal nájsť Jurča, ale na neho guľatý predmet vôbec neprešiel.
     
    43
    V šestnástke padol domáci Brašeň, ale rozhodca do píšťalky nefúkol – nemal totiž prečo. menší zmätok chcel počas piskotu fanúšikov využiť Jairo, no ani jeho okamžitý prechod sa strelou neskončil.
     
    42
    Po druhom rohovom kope si hostia loptu opäť iba zrazili mimo bránky a nasledoval tretí odkop od zástavy. Ten poslal Szabó už na vzdialenejšiu tyč, ale ani tam jeho spoluhráči nepochodili.
     
    41
    Po odkope od rohovej zástavky smerovala loptu na bližšiu žrď, kde ju ale domáci tím príliš nespracoval. Hostia si ju nešťastne zrazili mimo bránky a nasledovať bude ďalší roh pre DAC.
     
    40
    Domáci futbalisti napokon loptu vybojovali a presunuli sa s ňou na útočnú polovicu. Tam vybojovali rohový kop po nešťastne stečovanej strele.
     
    39
    Skvelí dunajskostredskí fanúšikovia napokon na svojich obľúbencov predsa len pískajú. V ostatných minútach totiž Dunajská Streda na trávniku úplne prepadla a Trenčín si robí čo chce.
     
    38
    Rozdiel gólov mohol byť už pokojne na čísle tri! Trenčín sa opäť poľahky dostal do vápna, kde dostal prihrávku zrejme Mišák, no nešťastne tvrdou ranou tesne minul priestor troch žrdí. Penksa by bol úplne bezmocný a ak by lopta išla medzi tri žrde, určite by ju nezachytil.
     
    37
    V Dunajskej Strede je to poriadne zaujímavé. Domáci začali veľmi aktívne, ale svoje šance premrhali a tvrdo za to pykali. Aktuálne prehrávajú už 0:2.
     
    35
    Trenčín dal gól!

    Tak toto je neuveriteľné. Pred Simonom chcel loptu do bezpečia odkopnúť MÁRIO TÓTH, ale napokon ju poslal iba do vlastnej siete. DAC prehráva rozdielom dvoch gólov.
     
    34
    Za nami je už medzičasom viac než polhodina hry. Lopta lieta zo strany na stranu, no ani jeden tím nevie opätovne vystreliť.
     
    33
    Naopak, domáci hráči si museli dávať veľký pozor v defenzíve. Cez ňu totiž prenikol Jairo a dostal sa až do šestnástky, kde dokonca spadol. Rozhodca ale penaltu odpískať nemohol, pretože Jairo skončil na zemi po tom, čo sám narazil do hráča stojaceho pred ním.
     
    32
    Hosťom sa nedarí vytlačiť svojho súpera z útočnej polovice. Domáci futbalisti sú veľmi aktívni a pokúšajú sa o odpoveď, ale zatiaľ sa im v zakončení nedarí prekvapiť.
     
    31
    Dunajská Streda ešte na útočnej polovici ostala a takmer z toho mohol byť vyrovnávajúci gól! Lopta iba poskakovala v Šemrincovej šestnástke a nik z hráčov nevedel, kde je. Hráči DAC si ale vôbec nerozumeli, pretože ani jeden z nich ju nenapálil do odkrytej siete.
     
    30
    Po rozohrávke brankára Penksu sa domáci tím dostal na útočnú polovicu. Tam prišla prihrávka priamo pred bránku vo vzdialenosti zhruba 20 metrov od bránkovej čiary na Horvátha, ten si guľatý predmet ihneď sklepol, no napokon nevypálil najlepšie.
     
    29
    Trenčín sa nikam bezhlavo nehrnie. Hostia to majú vymyslené veľmi dobre a smerom dopredu sa tlačia iba postupnými krokmi. Penksovi síce problémy nespôsobujú, no súpera držia ďaleko od svojej bránky.
     
    28
    Napokon to ale našťastie nebude nič zaujímavé a Ramon sa sám postavil z hracej plochy a bude môcť pokračovať v hre. Pri lopte sú hostia, ktorí budú rozohrávať z vlastnej obrannej polovice.
     
    27
    Na trávniku ostáva po hre v obrane ležať Ramon da Silva. Hostia si pýtajú faul, ale rozhodca mlčí.
     
    26
    Hostia sa pomaly dostali až na útočnú polovicu, ale tam si príliš nerozumeli. Loptu mal na kopačke Čögley, prihrávkou k autovej čiare hľadal Holúbeka, no napokon ten loptu nespracoval a hostia o ňu prišli.
     
    25
    Na trávniku sa v týchto chvíľach nedeje nič zaujímavé. Trenčín drží loptu vo svojej moci a opäť sa iba postupnými krokmi pokúša dostať do šestnástky. Dunajská Streda sa snaží napádať rozohrávku, ale bez úspechu.
     
    24
    Dunajskostredčania sa pokúšajú ohroziť súpera na opačnej polovici trávnika, ale Trenčania si už v defenzíve dávajú obrovský pozor. Hráčom domáceho tímu sa loptu vôbec nepodarilo dostať k Šemrincovej šestnástke.
     
    23
    Hostia to napokon urobili veľmi dobre a dostali sa až do šestnástky súpera. Mišák pred ňom poslal loptu Simonovi, ktorý sa z uhla ešte pokúšal vrátiť do lepšej pozície, To napokon ale neprišlo a všetko vyriešila defenzíva DAC.
     
    22
    Trenčín si loptu prevzal na svoje kopačky a hru podstatne upokojil. Hostia rozohrávajú z vlastnej obrannej polovice a to aj za pomoci svojho gólmana.
     
    21
    Dunajská Streda v útoku ostala a mohol z toho byť vyrovnávajúci presný zásah! Lopta sa odrazila ku Štepanovskému, ktorý sa ju okamžite pokúšal zasiahnuť volejom. To sa mu síce podarilo, ale napálil ju iba nad brvno.
     
    20
    Kleščák si teraz so spoluhráčmi v šestnástke príliš nerozumel. Hostia nechali Jurčovi veľa priestoru, no ten napokon po kľučkách vystreliť nedokázal.
     
    19
    Trenčín opäť v útoku! Po rýchlom prechode dostal loptu až do vápna Jairo, no napokon strela po jeho akcii neprišla. Domáca obrana napravila svoje zaváhanie a loptu mu vzala.
     
    18
    Stále sledujeme aktivitu na oboch stranách trávnika. V Dunajskej Strede je výborná atmosféra, ktorá ženie oba tímy vpred. Dnes to bude ešte pekný futbalový večer.
     
    17
    Trenčín je smerom dopredu po góle veľmi aktívny. Kus práce teraz odviedol Lobotka, no jeho krásny oblúčik napokon nenašiel adresáta v takej pozícii, z ktorej by mohol skórovať.
     
    16
    Na opačnej strane sa do úniku dostal Jurčo, ale v poslednej chvíli mu rozhodca odmával jasný ofsajd. Domáci futbalisti už tlačili hráča ku strele, no napokon z toho nič nebolo.
     
    15
    Po rohovom kope číslo jeden si domáci loptu zrazili nad brvno a odkop od rohovej zástavky si hostia mohli zopakovať. V tomto prípade ale Mišákova hlavička skončila iba v rukách Penksu.
     
    14
    Trenčín je po góle veľmi povzbudený a pokračuje vo svojej ofenzívnej snahe! Simon sa prekľučkoval až do vápna, kde ale bola jeho strela zrazená mimo bránky. Bude nasledovať rohový kop.
     
    12
    Trenčín dal gól!

    Asi sme to zakríkli! Domáca obrana pustila s loptou Maceda da Silvu až do šestnástky, tam ju posunul na stranu a JAKUB HOLÚBEK prvou strelou hostí otvára skóre tohto zápasu!
     
    11
    Prvých desať minút je už za nami a my musíme objektívne konštatovať, že v skvelej atmosfére sa zatiaľ darí lepšie domácemu tímu. Hostia zatiaľ nedokázali vymyslieť vôbec nič.
     
    10
    Tak toto bolo opäť poriadne nebezpečné! Domáci tím sa opäť dostal až do zakončenia, kde sa na ľavej strany šestnástky o strelu pokúšal Štepanovský. Proti nemu bol Čögley, ktorého síce obstrelil, ale lopta letela iba tesne vedľa konštrukcie bránky.
     
    9
    Na hracej ploche sa stále nič nemení. Trenčínu sa už nechcelo narážať do obrany súpera, a tak to hostia skúsili vysokou prihrávkou až na útočnú polovicu. Tam si ale loptu počkali iba domáci.
     
    8
    Situácia sa opäť opakuje. Trenčín síce drží loptu na svojich kopačkách, ale iba na vlastnej obrannej polovici. Stred trávnika je veľmi prehustený a hostia cez neho nevedia preniknúť.
     
    7
    Trenčínu sa snaha uprieť nedá, ale v úvode zápasu to hosťom príliš nevychádza. Aj v tejto chvíli o loptu prišli a a na kopačku ju dostal Horváth. Domáci útočník nezaváhal a ihneď strieľal, ale jeho rana letela iba mimo troch žrdí.
     
    6
    Po krátkych prihrávkach sa hostia napokon na útočnú polovicu dostali, ale tam už nič nevymysleli. Loptu si do dobrej pozície pýtal Ramon, ale napokon už nestihol vystreliť a prišiel o ňu. Penksa sa musí nudiť.
     
    5
    Trenčín sa pokúša dostať do útoku, ale má to mimoriadne náročné. Domáci hráči odmietajú súpera čo i len pustiť cez deliacu stranu, a tak majú Trenčania čo robiť. Loptu má Lobotka a snaží sa v strede trávnika niečo vymyslieť.
     
    4
    Ďalšia skvelá šanca domáceho tímu! Dunajská Streda využila zaváhanie hostí v rozohrávke, okamžite sa pustila do útočenia a teraz sme videli strelu z pravej strany spoza šestnástky. Tá ale Šemrinca iba vystrašila, ale neohrozila. Smerovala veľmi tesne vedľa bránky.
     
    3
    Dunajská Streda začala pred vlastnými divákmi výborne. Atmosféra na juhu Slovenska je skvelá a futbalisti majú o motiváciu určite postarané. Trenčanom sa nedarí rozohrať z vlastnej polovice.
     
    2
    Dunajská Streda zaútočila ako prvá a bola z toho pomerne pekná príležitosť. Po vysokom oblúku z pravej strany sa jeden z Dunajskostredčanov pokúšal doklepnúť loptu do siete, ale Šemrinec ho predbehol a loptu schoval v rukaviciach.
     
    1
    Zápas sa začal výkopom hosťujúceho tímu. Trenčania sa okamžite nakopnutou loptou pokúsili dostať do útoku, ale bez úspechu. Domáci tím im guľatý predmet vzal a bude rozohrávať.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    Hráči oboch celkov sú už na hracej ploche. Na úplne zaplnenom dunajskostredskom štadióne sa domáci predstavia v tradičných žlto-modrých dresoch, hostia dnes využijú červeno-čiernu kombináciu.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok!
     
    -13
    Úvodné zostavy:

    FC DAC Dunajská Streda: Penksa – Tóth, Turňa, Saláta, Ujlaky – Szabó (C), Brašeň, Štepanovský, Krišto – Horváth, Jurčo.
    Náhradníci: Pernecký – Struhár, Kwin Kwin, Antunović, Majerník, Sabler, Černák.

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Lawrence, Kleščík (C), Rodriguez da Silva – Mišák, Holúbek, Hajradinovič, Simon – Lobotka, de Macedo da Silva.
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Rundič, Mondek, Opatovský, Guba..
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže. Fortuna liga má dnes na pláne už svoje 12. kolo, z ktorého vám vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Čaká nás zápas tímov z hornej polovice tabuľky. Zatiaľ čo jeden z účastníkov duelu prvú šestku otvára, druhý je na jej konci. V horšej pozícii sú domáci Dunajskostredčania, ktorí majú po 11 odohraných zápasoch na svojom konte 12 bodov za dve víťazstvá a 6 remíz. Ich celkové skóre je doposiaľ 11:13.

    Hosťujúci Trenčania sa usadili na prvej priečke v tabuľke a bezpochyby sa im tam veľmi páči. Mužstvo spod hradu Matúša Čáka má na svojom konte oproti svojmu dnešnému súperovi o jeden odohraný zápas menej, teda fortunaligových duelov. Trenčania v nich získali dovedna 24 bodov za 7 víťazstiev a 3 remízy. Ich celkové skóre je doposiaľ 19:7.


    Posledné ligové zápasy:

    FC DAC Dunajská Streda:
    11. kolo D. Streda – Slovan 1:1
    10. kolo Podbrezová – D. Streda 3:0
    9. kolo Z. Moravce – D. Streda 1:1

    AS Trenčín:
    2. kolo (dohrávka) Slovan – Trenčín 0:2
    11. kolo Z. Moravce – Trenčín 0:1
    10. kolo Trenčín – Žilina 2:2


    Tento zápas jasného favorita nepozná. Stávkové kancelárie na základe miernych papierových predpokladov vypísali nižší kurz na výhru hostí – a to približne 2,3. Na triumf domáceho tímu je to až 2,6 a remízu po deväťdesiatich minútach hry si môžete natipovať s kurzom pohybujúcim sa okolo čísla 3,1

    Začiatok zápasu je naplánovaný na 19:00. Na juhu Slovenska uvidíme zaujímavý duel, ktorý bezpochyby prinesie množstvo futbalovej krásy. Sledujte náš podrobný textový prenos a určite o nič dôležité neprídete.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 69. Szabó, 86. Saláta, 90+3. Szabó (pen.) – 12. Holúbek (de Macedo da Silva), 35. Tóth (vla.)

    Karty:   81. Brašeň (DUN), 85. Černák (DUN)   90+2. Rundič (TRE)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Penksa – Tóth, Turňa, Saláta, Ujlaky – Szabó (C), Brašeň, Štepanovský (82. Antunović), Krišto – Horváth (53. Černák), Jurčo (59. Sabler).
    Náhradníci: Pernecký – Struhár, Kwin Kwin, Antunović, Majerník, Sabler, Černák.

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Lawrence, Kleščík (C), Rodriguez da Silva (74. Rundič) – Mišák (68. Opatovský), Holúbek, Hajradinovič (90. Guba), Simon – Lobotka, de Macedo da Silva.
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Rundič, Mondek, Opatovský, Guba.

    Rozhodca: Horváth – Slyško Poláček