Dunajská Streda – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:1 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
Nedeľa 21.09.2014, 19:00 • Štadión DAC Dunajská Streda • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Neskutočné, čo teraz zahodil Peter Majerník! DAC zahrávalo roh, po prihrávke Jurča strieľal z ľavého rohu šestnástky Brašeň, jeho delovku vyrazil Perniš len pred seba, kde na päťke dorážal do odkrytej brány Majerník, nepochopiteľne ale mieril mimo!
     
    90
    Dunajská Streda mohla rozhodnúť o svojej výhre! Domáci predviedli rýchly brejk, ktorý potiahol po ľavej strane Ujlaky, ten vrátil na hranicu šestnástky Horváthovi, ktorého tvrdú strelu k ľavej žrdi vykopol takmer z čiary Lásik!
     
    84
    Žltú kartu dostáva Vojtech Horváth (FC DAC Dunajská Streda).
     
    83
    Žltú kartu dostáva Marko Milinkovič (ŠK Slovan Bratislava).
     
    81
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Pavel Fořt, prichádza Lester Peltier.
     
    78
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Peter Štepanovský, prichádza Roman Sabler.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Peter Majerník (FC DAC Dunajská Streda).
     
    70
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Igor Žofčák, prichádza Marko Milinkovič.
     
    69
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Gábor Straka, prichádza Vojtech Horváth.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Richard Lásik (ŠK Slovan Bratislava).
     
    63
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Seydouba Soumah, prichádza Kristián Kolčák.
     
    62
    Dunajská Streda dala gól!
    Je vyrovnané! DAC podobne ako Slovan využíva doslova darovanú šancu, keď sa po doslova hlúpom faule Gorosita kopala penalta. OTTO SZABÓ zahral pokutový kop rutinérsky a presnou strelou k pravej žrdi prekonal Perniša, ktorý sa už hádzal na opačnú stranu – 1:1!
     
    60
    Červenú kartu dostáva Nicolas Gorosito (ŠK Slovan Bratislava).
     
    60
    Gorosito v šestnástke úplne zbytočne odplácal Jurčovi, bude z toho pokutový kop pre DAC!
     
    58
    Mohlo to byť o dva góly! Čikoš sa presadil na ľavej strane, odkiaľ poslal center do šestnástky, kde sa na päťke obtočil Fořt a dokázal aj vystreliť, jeho strelu ale aj so šťastím zastavil skvelý Penksa!
     
    52
    Slovan dal gól!
    Neskutočná chyba Petra Majerníka pri vlastnej rozohrávke rezultuje v gól Slovana, ktorý prichádza doslova ako blesk z jasného neba! SEYDOUBA SOUMAH to mal veľmi jednoduché – prebral si nepresnú prihrávku kapitána DAC, rozbehol sa sám na Penksu a s prehľadom ho podstrelil k ľavej žrdi – 0:1!
     
    45
    Slovan sa mohol v závere polčasu ujať vedenia! Fořt perfektne vysunul Soumaha, ktorý sa po ľavej strane šestnástky rútil sám na Penksu, ten ale výborne vybehol a zakončenie Soumaha vyrazil na roh!
     
    38
    Žltú kartu dostáva Gábor Straka (FC DAC Dunajská Streda).
     
    36
    Prvé veľké šance domácich! Peknú strelu najprv vyslal Krišto, ktorý to skúsil technickou strelou z 25 metrov, jeho pokus k ľavej žrdi Perniš vyboxoval. Odrazenú loptu ešte poslal do šestnástky Straka, na päťke si vyskočil voľný Jurčo a vo výbornej pozícii hlavičkoval tesne nad!
     
    29
    Tak toto boli dramatické momenty! Grendel najprv pred šestnástkou Slovana obohral Straku, zdalo sa, že nedovolene, rozhodca nechal v hre pokračovať. Slovan to využil na rýchly brejk, Kubík sa dostal k strele z 20 metrov, jeho krížna strela z ľavej strany tesne minula vzdialenejšiu žrď!
     
    21
    Slovan znovu pohrozil – Fořt tentoraz dobre sklepol loptu, keď sa odpútal na ľavej strane a priťukol na strelu Jablonskému, jeho tvrdá strela z hranice šestnástky bola zablokovaná na roh!
     
    11
    Fořt mal druhú tutovku v zápase! Po odrazenej lopte z rohu totiž pred šestnástkou kombinovali Soumah s Niňajom, lopta sa aj za prispenia obrancu dostala až k Fořtovi, ktorý bol na pravej strane šestnástky úplne sám, mieril ale tesne vedľa!
     
    2
    Veľká šanca hostí v úvode stretnutia! Po outovom vhadzovaní Jablonského sa k lopte na ľavej strane šestnástky dostal Fořt, tesne pred päťkou sa obtočil okolo obrancu a skúšal prekvapiť Penksu strelou z uhla, ten na dvakrát loptu s námahou kryl!

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 62. Szabó (pen.) – 52. Soumah

    Karty:   38. Straka (DUN), 77. Majerník (DUN), 84. Horváth (DUN) – 64. Lásik (SBA), 83. Milinkovič (SBA)   60. Gorosito (SBA)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Penksa – Turňa, Ujlaky, Struhár, Szabó – Brašeň, Štepanovský (78. Sabler), Majerník (C), Straka (69. Horváth) – Krišto, Jurčo.
    Náhradníci: Pernecký – Tóth, Šnirc, Antunović, Horváth, Sabler, Stanić.

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš (C) – Niňaj, Čikoš, Jablonský, Gorosito – Lásik, Grendel – Kubík, Žofčák (C) (70. Milinkovič), Soumah (63. Kolčák) – Fořt (C) (81. Peltier).
    Náhradníci: Poláček – Kolčák, Hudák, Milinkovič, Štefánik, Halenár, Peltier.

    Rozhodca: Kráľovič – Weiss, Ádám

    Diváci: 5718