Košice – Podbrezová 3:0 (kon.) | Senica – Ružomberok 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 1:1 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:1 (0:1)
DAC 1904 Dunajská Streda
Sobota 13.09.2014, 17:30 • Štadión FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže. Fortuna liga dnes pokračuje už svojím deviatym kolom, v rámci ktorého je na pláne aj zápas Zlatých Moraviec s Dunajskou Stredou. Ak sa ho nemôžete osobne zúčastniť, nezúfajte. Vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu vám z neho určite neunikne nič podstatné.

    Čaká nás zaujímavý súboj piateho tímu tabuľky s jej ôsmym celkom. Práve hosťujúca Dunajská Streda je na tom o čosi lepšie, pretože jej futbalisti majú na svojom konte po ôsmich zápasoch 10 bodov, ktoré vybojovali za dve výhry a štyri remízy. Dunajskostredčania začali sezónu úspešne, ich celkové skóre je doposiaľ kladné 9:8.

    Domáci sú na tom o čosi horšie, aj keď bodov majú úplne rovnako. Futbalisti Zlatých Moraviec odohrali doposiaľ rovnako osem zápasov, v ktorých vybojovali 10 bodov za dve víťazstvá a štyri remízy. Horšie je ale ich celkové skóre, ktoré činí 6:10, a práve to radí ViOn na siedme miesto v tabuľke.


    Posledné 3 ligové zápasy:

    FC ViOn Zlaté Moravce:
    8. kolo Podbrezová – Z. Moravce 0:0
    7. kolo Žilina – Z. Moravce 4:0
    6. kolo Z. Moravce – B. Bystrica 1:1

    ŽP Šport Podbrezová:
    8. kolo D. Streda – Žilina 2:2
    7. kolo B. Bystrica – D. Streda 0:0
    6. kolo D. Streda – Myjava 1:0


    Tento zápas favorita nepozná. Na základe papierových predpokladov sa k tomu rovnako postavili aj bookmakeri stávkových kancelárií, ktorí vypísali na triumf domáceho celku kurz približne 2,3 a na víťazstvo hostí cca 2,8. Ak si myslíte, že zápas sa po deväťdesiatich minútach hry skončí nerozhodne, určite využite kurzovú ponuku pohybujúcu sa okolo čísla 3,15.

    Začiatok zápasu je naplánovaný na 17:30. V Zlatých Moravciach nás čaká bezpochyby zaujímavý duel, z ktorého vám vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.
     
    -2
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Pintér, Chren (C), Nikolič – Sabo, Orávik, Ďurica, Djuričič – Mikinič, Valenta.
    Náhradníci: Novota – Gregora, Charizopulos, Szöke, Sukisa.

    FC DAC Dunajská Streda: Penksa – Tóth, Turňa, Saláta, Ujlaky – Szabó (C), Brašeň, Straka, Krišto – Sabler, Jurčo.
    Náhradníci: Pernecký – Šnirc, Struhár, Majerník, Horváth, Černák.

    Rozhodca: Ľubomír Samotný – Ondrej Brandza, Branislav Hdlička. Štvrtý rozhodca: Michal Očenáš..
     
    -1
    Hráči až teraz s menším oneskorením prichádzajú na trávnik. Domáci v bielych dresoch, hostia v žlto-modrej kombinácii.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti. Tí sa okamžite stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ sa pokúsia založiť prvú útočnú akciu tohto zápasu.
     
    2
    Zlaté Moravce zaviedli loptu na útočnú polovicu, no tam s ňou zatiaľ nedokázali nič vážnejšie vymyslieť. Aj napriek tomu ale Mikinič vybojoval rohový kop.
     
    3
    Bezprostredne po rohovom kope ešte k ohrozeniu bránky neprišlo, no o pár sekúnd neskôr už áno. Prudká Ďuricova strela spoza šestnástky skončila iba u Valentu, ktorý vybojoval ďalší roh.
     
    4
    Ani po druhom rohovom kope v krátkom čase sme nebezpečnejšie zakončenie nevideli. Každopádne ale vidíme veľmi zaujímavý začiatok, pretože domáci hráči sú mimoriadne aktívni a je sa na čo pozerať.
     
    5
    Dunajská Streda dala gól!

    Tak toto je neuveriteľné! po centri po štandardke z pravej strany sa odrazená lopta dostala na hranicu šestnástky, kde bol úplne voľný KORNEL SALÁTA a tvrdou ranou posiela svoj tím do vedenia!
     
    6
    Saláta zažíva úvod ako hrom! Vo svojom novom klube je okamžite za hviezdu, pretože jeho prvá strela sa skončila presným zásahom. Fanúšikovia DAC sú vo vytržení.
     
    7
    Hosťujúci futbalisti teda vyhrávajú už v úvode stretnutia. Vyhraté ale ešte rozhodne nemajú, Penksa musel zasahovať proti ďalekonosnej strele. Zvládol to ale bez problémov.
     
    8
    Dunajskostredčania sa stále pokúšajú o zvýšenie svojho náskoku. Hostia to aj teraz skúsili centrom do vápna, no tam teraz nebol nik, kto by mohol zakončovať.
     
    9
    Mohlo a malo byť vyrovnané! Orávik potiahol loptu po pravej strane, poslal ju priamo pred bránku na Valentu, ktorý bol ale iba málo dôrazný. Tóth ho dobehol a gól mu vzal priamo z kopačky.
     
    10
    Opakovaný záber nám napokon potvrdil, že Tóth sa lopty nedotkol a gólu zlatých Moraviec zabránila iba strelecká nemohúcnosť domáceho Valentu.
     
    11
    Domáci hráči aj fanúšikovia pochopili, že dnes to môže proti tomuto súperovi ísť aj napriek aktuálne nepriaznivému stavu. DAC si musí dávať pozor aj v defenzíve.
     
    12
    Valenta mal loptu opäť na kopačke, no ani v tomto prípade nedokázal z pomerne zaujímavej pozície zakončiť. Dnes zrejme nemá svoj deň.
     
    13
    Domáci futbalisti sa stále snažia. Mikinič sa s loptou na kopačke pustil do útoku, no napokon bol on aj jeho spoluhráči pod kontrolou hostí a strelu sme nevideli.
     
    14
    Dunajská Streda v ostatných minútach pri lopte takmer ani nebola. Hosťom sa až teraz podarilo získať guľatý predmet a premiestniť sa pred bránku súpera.
     
    15
    Z tohto mohol byť pokojne druhý presný zásah stretnutia! Po Brašeňovom prenechaní sa k lopte dostal Ujlaky a jeho tvrdá strela bola poriadne nebezpečná. kováč ale všetko videl a s prehľadom zakončil.
     
    16
    Štvrťhodina hry je už za nami a my môžeme konštatovať, že fanúšikovia sa rozhodne nudiť nemôžu. Lopta lieta zo strany na stranu a tempo hry je veľmi slušné.
     
    17
    Dunajskostredčania sa stále pokúšajú navýšiť svoje vedenie. Do útoku sa natlačil Jurčo, no rozhodca ho jasne videl v ofsajdovej pozícii, a tak jeho pokus presný zásah zastavil.
     
    18
    Na trávniku sa teraz oba celky snažia, no vidíme iba viacero drobných nepresností. Zápas sa upokojil.
     
    19
    Domáci futbalisti sa ale sna o vyrovnaní stále nevzdávajú a loptu potiahli do útoku. Tam sa pokúsia niečo vymyslieť, pretože Penksa zatiaľ veľa práce nemal.
     
    20
    Domáci kapitán Chren potiahol loptu po ľavej strane a pokúsil sa nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov, no ani jeden z nich sa pred bránkou nenachádzal. Penksa mohol ostať pokojný.
     
    21
    Zápas sa v ostatných minútach trochu upokojil. Dunajská Streda sa to pokúsila zmeniť centrom do vápna, ktorý ale adresáta pri pravej žrdi nenašiel.
     
    22
    Minúty plynú a my na ďalší presný zásah stále iba čakáme. Zlaté Moravce sú v ofenzíve aktívne a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť, no hráči DAC sú pozorní.
     
    23
    Po menšom strete ostal na trávniku ležať jeden z domácich hráčov. Nikto tomu ale nevenuje zvýšenú pozornosť a pokračuje sa Ďalej, nebude to teda zrejme nič vážne.
     
    24
    Futbalisti hosťujúceho celku si loptu prevzali na svoje kopačky a pokúsia sa niečo vymyslieť. Hostia to skúsili dlhou loptou na Turňu, no ten ju nestihol a rozohrávať bude iba Kováč.
     
    25
    Zlaté Moravce rýchlo rozohrali a dostali sa na útočnú polovicu. Valenta tam zabojoval a výsledkom toho bude aspoň rohový kop pre domáci tím.
     
    26
    Zlaté Moravce mohli vyrovnať! Domcái tím sa po rohovom kope dostal do skvelej pozície, na konci ktorej ale Mikinič loptu nepochopiteľne netečoval do siete. Zrejme si myslel, že je v ofsajde.
     
    28
    Domáci hráči sú aj naďalej veľmi aktívni. Loptu do útoku potiahol Orávik, no jeho pokus o center z pravej strany bol iba zblokovaný a nasledovať bude rohový kop pre Zlaté Moravce.
     
    29
    Lopta letela po Orávikovom centri priamo do päťky, kde Djuričič zahodil stopercentnú príležitosť. Jeho hlavička letela pod brvno, kam musel v poslednej chvíli z ničoho nič vyskočiť Penksa. Zázračný zkrok.
     
    30
    Roh sa po Penksovom zákroku zopakoval. Teraz ho už ale z opačnej strany zahrával Sabo a neurobil to vôbec dobre. Zakončenie vôbec neprišlo.
     
    31
    Dunajskostredčania sa v ostatných minútach iba bránili. To chcú teraz hostia jednoznačne zmeniť a pokúsia sa o útočnú akciu.
     
    32
    Hostia sa napokon nasťahovali až pred bránku súpera, no nič tam vymyslieť nedokázali. Aj oni premrhali niekoľko zaujímavých pozícií na strelu a Sabo napokon situáciu upokojil odkopom.
     
    33
    Teraz mohlo byť opäť vyrovnané! Mikinič sa po individuálnej akcii dostal k prudkému zakončeniu, s ktorým mal Penksa čo robiť. Napokon ju s problémami udržal v rukách.
     
    34
    Loptu si na svoje kopačky prevzali domáci hráči, ktorí sa ale do útočenia nechcú vrhnúť úplne bezhlavo. Pokúšajú sa o pomalý a premyslený prechod do útoku.
     
    35
    Obrovská príležitosť hostí na druhý gól! Ujlaky sa sám rútil až do zakončenia, v ktorom volil proti Kováčovi kľučku, po ktorej ale loptu odpálil Nikolič.
     
    36
    Po Nikoličovom odkope prišiel rohový kop pre hostí. Szabó rozohral loptu od zástavky priamo pred bránku, kde ale situáciu vyboxovaním vyriešil Kováč.
     
    37
    Rohový kop hostí sa zopakoval. Szabó sa lopty chopil aj tentokrát, no ani táto pozícia úspešná nebola. Lopta preletela popred celú bránku, no nik ju nezasiahol.
     
    38
    Dunajskostredčania si v záverečných minútach tohto polčasu prevzali loptu na svoje kopačky a pokúšajú sa v útoku niečo vymyslieť, Ponáhľať sa nikam nemusia.
     
    39
    Hosťujúci futbalisti sú pri útočení aj naďalej aktívni, no stále sa nevedia presadiť. Domáca obrana musí byť veľmi pozorná a brániť sa bude proti ďalšiemu rohu súpera.
     
    40
    Aj tento rohový kop zahral Szabó a nemyslel to vôbec zle. Do zakončenia sa po jeho centri dostal Jurčo, no jeho nebezpečná hlavička bola zrazená iba mimo bránky a nasledovať bude ďalší roh.
     
    41
    Szabó rozohral aj tento rohový kop, no po ňom už veľké nebezpečenstvo neprišlo. Domáci tím sa dokázal ubrániť sérií týchto štandardiek.
     
    42
    Penksa si musel dávať pozor aj v tomto prípade. Strelou spoza šestnástky sa ho pokúsil prekonať Mikinič, no jeho rana ho nijako výnimočne neohrozila.
     
    43
    V záverečných minútach sa ešte hostia pokúšajú zvýšiť svoje vedenie. Do útoku šprintoval Saláta, no pas na neho neprešiel. Zlaté Moravce si v defenzíve dávajú pozor.
     
    44
    Rozhodca vyťahuje žltú kartu pre hosťujúceho Brašeňa. Ten zbytočne tvrdo poslal k zemi súpera, ktorý chcel rozohrávať od vlastnej šestnástky.
     
    45
    Žltú kartu dostáva aj hosťujúci Szabó, ktorý si zákrok takisto príliš nepremyslel. Úplne zaslúžený verdikt rozhodcu.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Rozhodca nenadstavil ani minútu a prvý polčas je minulosťou. Videli sme v ňom iba jediný presný zásah, po ktorom sa do vedenia dostal hosťujúci tím.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:33.
     
    46
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Roman Sabler, prichádza Miroslav Stanić.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Po úvodnom výkope druhého polčasu sa k lopte okamžite dostali hráči Zlatých Moraviec, tí však smerom dopredu nevymysleli nič a budú sa musieť brániť.
     
    47
    Brašeň posielal krásny nízky center na hlavu striedajúceho Stanića, ten však loptu medzi tri žrde usmerniť nedokázal!
     
    48
    Stanić si následne vyskúšal aj úlohu Brašeňa a centroval aj on, ani tento nákop však priame ohrozenie Kováča nepriniesol. DAC ale ostane na útočnej polovici.
     
    49
    Domáci teraz na dvakrát loptu vytlačili mimo hraciu plochu za autovú čiaru, Szabó vhadzuje v blízkosti stredového kruhu.
     
    50
    Vzrušenie na strane Dunajskej Stredy bolo zbytočné, hráčov v žlto-modrom zastavil ofsajdový verdikt postranného arbitra.
     
    51
    Miloš Nikolič si teraz poriadne vyskočil na Straku, za čo mu Samotný udeľuje žltú kartu. Straka bude ošetrený na hracej ploche.
     
    52
    Straka už schádza z ihriska, veríme, že bude v poriadku.
     
    52
    Hostia kombinovali na útočnej polovici, Stanić sa však dopustil útočného faulu a k lopte sa tak jednoducho dostali domáci futbalisti. Tí si z následnej útočnej akcie vybojovali rohový kop.
     
    53
    Zlaté Moravce dali gól!

    A pozrime sa na to! Na center Saba smerujúci k bližšej žrdi si najvyššie vyskočil DUŠAN DJURIČIČ, ktorý hlavou prekonáva Penksu v bránke Dunajskej Stredy! Je vyrovnané, 1:1.
     
    54
    Zápas má rázom úplne iný náboj, domáci sú smerom dopredu omnoho aktívnejší!
     
    55
    Zlaté Moravce si vypracovali minitlak, s ktorým si ale hostia dokázali bez problémov poradiť. Pri stredovom kruhu však ostáva po jednom zo vzdušných súbojov ležať Jurčo, ktorého výraz v tvári neveští nič dobré.
     
    56
    Jurčo bude v hre pokračovať, to je dobrá správa pre DAC.
     
    57
    A práve žlto-modrí na čele s Jurčom sa vydali na útočnú polovicu, kde ale priamo ohroziť Kováča nedokázali. Pripravuje sa striedanie na strane Zlatých Moraviec.
     
    58
    Žltou kartou napomínaný hráč hostí, Jurčo.
     
    59
    Avizované striedanie ViOnu sa stáva skutočnosťou, ihrisko opustí tentokrát Ďurica, ktorého nahradí Charizopulos.
     
    61
    DAC to skúšali z vlastnej polovici, bol to Peksa, ktorý centroval na hlavu Turňu, domáci však loptu odvrátili za postrannú čiaru.
     
    62
    Ujlaky poslal loptu na lepšie postaveného Turňu, ten hľadal ešte centrom jedného z hráčov DAC vnútri pokutového územia, našiel však len náruč Kováča.
     
    63
    Djuričič ostáva ležať na trávniku a drží sa za tvár, veríme, že nepôjde o žiadne vážne zranenie.
     
    64
    Djuričič sa už zapojil do herného procesu a bude sa prizerať štandardke Dunajskej Stredy.
     
    64
    Szabó posielal dobrý center do stredu bránky Kováča, hostia však z následnej situácie hrať nemohli. Pískaný bol ofsajd.
     
    65
    ViOn sa v tejto chvíli na útočnú polovicu neponáhľa a kombinuje na vlastnej polovici, po sérii krátkych prihrávok však pravdepodobne príde aj center.
     
    66
    Po zbytočnom faule v blízkosti stredového kruhu žltou kartou odmenený Matúš Turňa.
     
    67
    Po centri sa však do hlavičky predieral jeden z domácich hráčov a nebyť faulu na Penksu, mohlo to byť ešte zaujímavé. Loptu totiž Penksa len vyrazil pred seba priamo na kopačky hráčov Zlatých Moraviec.
     
    68
    Tentokrát to skúšal strelou Chren, lopta sa ešte odrazila späť do hry, a tak Penksa pre istotu opustil bránku a vyboxoval ju do bezpečnej vzdialenosti.
     
    69
    Po útočnej snahe DAC pískaný faul Nikoliča, to bude štandardka zo vzdialenosti asi 30 metrov. Centrovať bude Szabó.
     
    70
    Tomu center tentokrát absolútne nevyšiel, keď poslal príliš nízku loptu do vnútra pokutového územia. Tam ju domáci bez problémov odvrátili.
     
    71
    Pohroziť chceli aj domáci futbalisti, Penksa však proti pokusu Nikoliča zasahovať nemusel.
     
    71
    Dnešné stretnutie sleduje 1320 divákov.
     
    72
    Orávik pekne našiel Valentu, ten však "jasličky" Szabóvi nenasadil. Dopredu tak môže ísť DAC.
     
    72
    Lopta však letí len za postrannú čiaru. DAC bude ešte pred vhadzovaním striedať.
     
    73
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Miroslav Stanić, prichádza Roland Černák.
     
    75
    Szabó sa dopustil útočného faulu, ten trafil Pintéra do oblasti hrudníka. Pintér sa teraz len s ťažkosťami zdvíha z trávnika.
     
    76
    Gólmani si teraz zahrali prekopovanú, konkrétne to bol Penksa, ktorý loptu poslal až do náruče Kováča. Ten sa s odkopom ponáhľať nebude.
     
    77
    Orávik hľadal centrom pravdepodobne Charizopulosa, našiel však len nohu obrancu DAC, ktorý ju okamžite posielal na útočnú polovicu.
     
    78
    Tam sa k nej dostal striedajúci Černák, ktorého pokusu však chýbala potrebná presnosť. Odkopávať tak môže v pokoji Kováč.
     
    79
    Mikinič sa s loptou ocitol v pokutovom území, kde si ešte vylepšoval palebnú pozíciu a následne poslal zaujímavú strelu, ktorá síce priestor troch žrdí nezasiahla, no poriadne vystrašila Penksu, ktorý ostal stáť ako prikovaný.
     
    80
    Dopredu sa vydali hostia, Rašeňov oblúčik však Černáka nenašiel. Pripravuje sa striedanie na strane Zlatých Moraviec.
     
    81
    Ihrisko opúšťa Valenta, nahradí ho Sukisa.
     
    82
    Domáci následne zahrávali rohový kop, po centri sa lopta odrazila k nohe Mikiniča, ten ju však spracovať nedokázal a obrana hostí okamžite odvracia nebezpečenstvo.
     
    83
    Hostia sa vydali do protiútoku, ručnú brzdu aj za cenu žltej karty zatiahol Charizopulos.
     
    84
    Rohový kop uvidíme aj na obrannej polovici ViOnu, zahrá ho Szabó.
     
    84
    Szabó posielal loptu na hlavu Salátu, ten ju ešte vrátil do hry na Straku. Ten zakončoval akrobatickým spôsobom, uvidíme ďalší rohový kop v prospech DAC.
     
    85
    Lopta tentokrát letela na bližšiu žrď, kde ju domáca obrana bez problémov odvrátila. Biely predmet sa ešte vrátil pred Kováča, po dotyku Turňu ale môže Kováč v pokoji rozohrávať.
     
    86
    Uvidíme ale ďalší rohový kop v prospech DAC!
     
    87
    Centroval už tradične Szabó, loptu hlavou odvrátil Djuričič. Avšak len na nohu Brašeňa, ktorý prepálil všetko čo mu stálo v ceste, vrátane bránky Kováča!
     
    88
    Na druhej strane sa v šanci ocitol Charizopulos, ten však loptu napálil len do jedného z brániacich hráčov. Jeden z domácich následne zahral rukou a k lopte sa tak poľahky dostane Penksa.
     
    89
    Chren to zahral na istotu a odkopol za postrannú čiaru. DAC sa tak vráti k lopte a pokúsi sa ešte skórovať.
     
    89
    Pozrime sa na to! Uljaky dostal prihrávku pomefzi dvoch obrancov, Uljaky si loptu ešte sklepol na ľavačku, ktorou však poslal len slabú strelu. S tou nemal Kováč najmenšie problémy.
     
    90
    DAC v útočnom snažení nevymysleli nič, center z ľavej strany končí za postrannou čiarou a odkopávať bude Kováč.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90+1
    Černák si pýtal faul po svojej snahe na útočnej polovici, ten však Samotný nevidel. Dopredu sa tak vydali domáci, ktorí loptu neprepasírovali za obranu DAC a do vyloženej šance sa tak nedostali.
     
    90+2
    Jurčo posielal prihrávku k postrannej čiare, ktorou chcel nájsť pravdepodobne Szaba, ten bol však príliš pomalý a tento pas nezachytil. Čakáme už len na záverečný hvizd Samotného.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Ten prichádza v tejto chvíli. V druhom polčase sme videli ešte jeden gól, a to po skvelej hlavičke Djuričiča. Ten využil Sabov center a loptu poslal do protipohybu Penksu. Po remíze 1:1 sa tak body budú deliť, po 1 si do tabuľky pripíše ako ViOn, tak aj Dunajská streda.

    To je už od nás všetko, ostaňte aj naďalej verní Onlajny.eu. Prajeme pekný zvyšok sobotného večera. (19:24:50)

    Veronika Pancuráková

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 53. Djuričič (Sabo) – 5. Saláta

    Karty:   51. Nikolič (ZMO), 83. Charizopulos (ZMO) – 44. Brašeň (DUN), 45. Szabó (DUN), 58. Jurčo (DUN), 66. Turňa (DUN)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Pintér, Chren (C), Nikolič – Sabo, Orávik, Ďurica (59. Charizopulos), Djuričič – Mikinič, Valenta (81. Sukisa).
    Náhradníci: Novota – Gregora, Charizopulos, Szöke, Sukisa, Stanić.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Penksa – Tóth, Turňa, Saláta, Ujlaky – Szabó (C), Brašeň, Straka, Krišto – Sabler (46. Stanić, 73. Černák), Jurčo.
    Náhradníci: Pernecký – Šnirc, Struhár, Majerník, Horváth, Černák, Stanić.

    Rozhodca: Ľubomír Samotný – Ondrej Brandza, Branislav Hdlička. Štvrtý rozhodca: Michal Očenáš.