TakUrčitee.sk – Onlajnisti 6:0 (kon.) | Onlajnisti – Real Madrid (fans) 2:10 (kon.) | Onlajnisti – AC Miláno (fans) 1:3 (kon.)
FC Barcelona (fans) – Onlajnisti 13:0 (kon.)
koniec
Onlajnisti
1:3 (1:1)
AC Miláno fanúšikovia
Sobota 28.06.2014, 12:45 • Sereď • Stretnutie Onlajnistov
     
    Posledná akcia zápasu skončila gólom. Onlajnisti teda nezvíťazili ani vo svojom treťom vystúpení na turnaji, no teraz to už bolo skutočne veľmi tesné. Čaká nás ešte posledný duel, v ktorom sa cca o 30 minút predstavíme proti Barcelone. (13:08:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    20
    Fanúšikovia AC Milána dali gól! Gól strelil ONDREJKOVIČ.
     
    20
    Prebieha posledná minúta tohto zápasu. Na hracej ploche máme to najlepšie, čo do Serede pricestovalo. Chalani kombinujú v útoku, no nevedia sa presadiť.
     
    19
    Onlajnisti bojujú zo všetkých síl. Kováčik získal loptu a posunul ju Vrábeľovi, no ten ani tentokrát nedokázal súpera oklamať. Hosťujúci gólman predvádza skvelý výkon.
     
    18
    Fanúšikovia AC Milána dali gól! Gól strelil ČERNO.
     
    17
    Vrábeľ zachytil rozohrávku súpera a pustil sa do okamžitého útoku. Po pravej strane mal síce Nečasa, no rozhodol sa vystreliť, ale lopta skončila iba na pozornom gólanovi.
     
    16
    Vrábeľ to nemyslel zle. Loptu posielal vysokým centrom k bránke súpera, no Lipták na jeho prihrávku nedokázal dostatočne vysoko vyskočiť.
     
    15
    Na chvíľu sme ale prepadli v defenzíve a všetko musel hasiť gólman Farkaš. Loptu ale ukážkovo zblokoval vlastným telom.
     
    14
    Mohli sme druhýkrát v histórii vyhrávať Loptu po našej prudkej strele zastavilo iba brvno. Onlajnisti aj naďalej bojujú a pokúšajú sa prekvapiť.
     
    13
    Hra sa presunula do stredu ihriska. Oba celky bojujú o loptu, no nikomu sa nedarí presadiť a dostať sa do zakončenia.
     
    12
    Farkaš predvádza jeden úspešný zákrok za druhým. Náš gólman opäť podržal svoj tím a medzičasom už hráme v plnom počte na oboch stranách.
     
    11
    Onlajnisti pokračujú v dohrávaní presilovej hry. Handzuš sa pokúsil prudkým pasom vysunúť Nečasa, no tomu sa nepodarilo proti súperovi presadiť.
     
    11
    Začal sa druhý polčas.
     
    Po prvom polčase je skóre tohto duelu vyrovnané. Emócie na hracej ploche vrcholia, a tak si budeme musieť chuť napraviť dobrým futbalom.
     
    10
    Prvý polčas sa skončil.
     
    10
    Náš tím bude hrať dvojminútovú presilovú hru! Veľká časť z nej sa prenesie do druhého polčasu.
     
    9
    Onlajny prevzali iniciatívu na svoju stranu a pokúšajú sa vybojovať svoje prvé víťazstvo na turnaji. Bojujúca štvorica sa pokúša prekvapiť súpera z ľavej strany.
     
    8
    Súper mal k dispozícii rohový kop. Po ňom letela lopta k vzdialenejšej žrdi, no tam si s ňou Milánčania vôbec neporadili a nepodarilo sa im zakončiť.
     
    7
    Onlajnisti sa sústreďujú na defenzívu a zjavne to prináša úspech. Hostia nevedia prejsť cel náš obranný val, a tak zatiaľ neprehrávame.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 2. Vrábeľ – 3. Ondrejkovič, 18. Černo, 20. Ondrejkovič


    Onlajnisti: Farkaš (Švec) – Pajerský, Bartko, Lipták, Kováčik, Vrábeľ, Nečas, Kmeť, Sárközi, Handzuš
    AC Miláno fanúšikovia: