Managers – Paneuropa Kings 8:6 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
8:6 (0:2, 7:1, 1:3)
Paneuropa Kings Bratislava
Pondelok 31.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    53:58
    Paneuropa Kings dali gól!

    Tak Kings to predsa len ešte nevzdali! Teraz totiž podnikli rýchly protiútok, ktorý však bol zabrzdený nepresnou prihrávkou. Szabó na modrej ale puk udržal v útočnom pásme, nádherne krížne nahral napravo na MAREKA MARUŠIAKA, ktorý aj so šťastím prekonal Porubského!
    Asistencia : Patrik Szabó
     
    53:02
    Managers Bratislava dali gól!

    Zdá sa, že o víťazovi je pre dnes už definitívne rozhodnuté! Domáci zavŕšili tlak v útočnej tretine gólom, keď od modrej pálil Mucha, Bziňák v náročnom zákroku vyrazil len pred seba, kde sa v neprehľadnej situácii najlepšie zorientoval OLIVER GRANEC a pomedzi betóny brankára pretlačil puk do siete!
    Asistencie : Lukáš Mucha
     
    43:37
    Paneuropa Kings dali gól!

    Aj napriek nevydarenej presilovke sa Kings doťahujú na rozdiel dvoch gólov! Peknú akciu začal za bránou Marušiak, nahral pred bránu do výbornej pozície ADAMOVI KUBICOVI, ktorý trafil presne do ľavého horného rohu!
    Asistencie : Marek Marušiak
     
    40:25
    Paneuropa Kings dali gól!

    Žeby sa nám rysoval dnešný ďalší obrat! Vo vlastnom oslabení unikol po ľavej strane Marušiak, nahral napravo, kde bol PATRIK SZABÓ a rutinérsky prekonal Porubského!
    Asistencia : Marek Marušiak
     
    39:59
    Managers Bratislava dali gól!

    Tretina ako z hororu sa pre Kings skončila tým najhorším možným spôsobom, ktorý reflektoval dianie v tejto časti. Po zbytočnom útoku v oslabení o dvoch mužov sa hráči Kings nestihli vrátiť, čo Managers využili na útok, keď po krížnej prihrávke od modrej zakončoval tesne pred bránou RICHARD FAKTOR, jeho zakončenie Orlík síce vyrazil, ale od jeho vlastného obrancu sa puk odrazil za čiaru a takmer so záverečným klaksónom skončil v bráne!
    Samostatne.
     
    35:19
    Managers Bratislava dali gól!

    To, čo teraz predviedol Brincko, predstavuje ukážku bojovnosti spojenej s hokejovým umením! V prečíslení dvoch proti jednému nahral napravo Dobrovodskému, ten puk trafil veľmi zle a zdalo sa, že skončí až za bránou, FILIP BRINCKO však ešte dokázal zabrať a zasiahol puk pri ľavej žrdi tak, že trafil priam exportne do odkrytej brány!
    Asistencie : Aržen Dobrovodský, Filip Winkler
     
    31:41
    Managers Bratislava dali gól!

    Managers odskakujú na rozdiel dvoch gólov! Túto situáciu už obrana hostí nezvládla, keď puk v skrumáži dotlačil za Bziňáka RICHARD FAKTOR!
    Asistencia : Jakub Aschenbrier
     
    30:42
    Managers Bratislava dali gól!

    Managers však aj napriek koncu početnej prevahy zužitkovali presilovkový tlak a opäť vedú! Z pravého kruhu strieľal nepresne Hrbáčik, puk sa od mantinelu odrazil pred bránu k PETROVI KUDELKOVI a ten už pred odkrytou bránou nezaváhal!
    Asistencie : Martin Hrbáčik
     
    29:12
    Paneuropa Kings dali gól!

    Nádherný a vzrušujúci hokejový moment si vychutnali diváci v Ružinove! Kings zachytili na vlastnej modrej rozohrávku Managers a poslali puk do útočnej tretiny, kde oň závodili brankár Porubský spoločne s Jankovským, úspešnejší bol brankár domácich, puk však poslal len na modrú čiaru ku Aschenbrierovi. Ten poslal puk na pravú stranu, kde si obrancu i brankára položil na ľad BORIS JANKOVSKÝ a aj so šťastím pretlačil nakoniec puk do siete!
    Asistencie : Marián Aschenbrier
     
    23:58
    Managers Bratislava dali gól!

    Tak to je priam neuveriteľné! Za necelé štyri minúty predviedli Managers dokonalý obrat a už vedú! Vďačia za to peknej presilovkovej kombinácii – všetko začalo krížnou prihrávkou Kudelku z ľavej strany, puk si napravo rýchlo prebral RICHARD FAKTOR a presnou strelou pod hornú žŕdku nedal presúvajúcemu sa Bziňákovi šancu zasiahnuť!
    Asistencie : Peter Kudelka, Vladimír Hegély
     
    22:13
    Managers Bratislava dali gól!

    Po vyše dvoch minútach druhej tretiny začíname odznovu! Jakub Aschenbrier si spravil výlet do obrany Kings, ktorá ho uvítala doslova s otvorenou náručou, keď JAKUB ASCHENBRIER prešiel cez všetkých protihráčov a Bziňáka si bekhendovou kľučkou doslova vychutnal! Je vyrovnané!
    Asistencie : Aržen Dobrovodský
     
    20:29
    Managers Bratislava dali gól!

    Hneď na začiatku druhej tretiny je znížené! Managers podnikli veľmi pekný protiútok, keď puk do pásma zaviezol Lukáš Mucha, prihral na stred MATÚŠOVI KOCKOVI, ktorý trafil pod hornú žŕdku tak, že až odletela Bziňákova fľaša s pitím! Zápas okamžite získava nový náboj, je to už len o gól!
    Asistencie : Lukáš Mucha
     
    09:23
    Paneuropa Kings dali gól!

    Paneurópania využívajú presilovku a ujímajú sa dvojgólového vedenia! Viedla k tomu jednoduchá akcia – všetko začalo strelou od modrej, ktorú Porubský vyrazil len k MAREKOVI SIMONOVI, a ten prekonal Porubského pomedzi jeho betóny!
    Asistencie : Juraj Tekáč, Marián Aschenbrier
     
    01:06
    Paneuropa Kings dali gól!

    Čo prvej formácii Kings nevyšlo v prvej minúte, si vynahradili hneď v tej druhej! Krásnu akciu začal Szabó, keď potiahol puk do pásma po pravej strane, priťukol do stredu Štorcelovi, ten ešte posunul naľavo MAREKOVI MARUŠIAKOVI, pre ktorého už to bolo jednoduché – poslal puk pod hornú žŕdku a Kings vedú!
    Asistencie : Dárius Štorcel, Patrik Szabó

    Góly a asistencie: 21. Kocka (L. Mucha), 23. J. Aschenbrier (Dobrovodský), 24. Faktor (Kudelka, Hegély), 31. Kudelka (Hrbáčik), 32. Faktor (J. Aschenbrier), 36. Brincko (Dobrovodský, Winkler), 40. Faktor, 54. Granec (L. Mucha) – 2. Marušiak (Štorcel, Szabó), 10. Simon (Tekáč, Aschenbrier), 30. Jankovský (Aschenbrier), 41. Szabó (Marušiak), 44. Kubic (Marušiak), 54. Marušiak (Szabó)


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský – Porupčan, Just, Granec, Dobrovodský, Brincko, Diškanec – L. Mucha, M. Mucha, Kocka, Aschenbrier, Hegély, Faktor, Kudelka, Hrbáčik, Winkler
    Paneuropa Kings Bratislava: Bziňák (32. – 40. Orlík) – Kuták, Tekáč, Pečimut, Michal Simon, Kovalčík, Nemec, Kubic – Štorcel, Marušiak, Szabó, Jankovský, Aschenbrier, Klein, Slovík, Marek Simon, Kalina, Bobocký, Fabo

    Rozhodca: Orolín