Managers – Paneuropa Kings 8:6 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
8:6 (0:2, 7:1, 1:3)
Paneuropa Kings Bratislava
Pondelok 31.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    Bratislavské derby prinieslo zaujímavý hokej s množstvom gólov, zvratov a dramatických situácií, pričom nechýbala ani jedna šarvátka. Zo zaslúženého víťazstva sa radujú Mangers Bratislava, ktorí rozhodli o svojom triumfe v druhej tretine, kde skórovali až sedemkrát. Pre Managers sa sezóna končí, na Kings čaká už zajtra prvý zápas play-off na pôde UTB Zlín. Týmto sa s vami lúčim, teším sa na stretnutia pri ďalších športových podujatiach! (19:32:53)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:19
    Zvara neudržal útočné pásmo a pred Kings je už len polminúta, to je málo na vstrelenie dvoch gólov.
     
    58:47
    Marušiak sa snažil presadiť v útočnom pásme, jeho samostatná snaha ale nebola úspešná. Už sa zdá, že Managers si triumf ustrážia.
     
    57:55
    Mucha sám pred Bziňákom, ten vytiahol famózny zákrok pravým betónom a ešte drží svoj tím v hre!
     
    57:42
    Matúš Mucha aktívny po vyhranom buly, všetko však svojim zákrokom rieši Bziňák. Kings už s piatimi hráčmi, majú niečo vyše dvoch minút na vyrovnanie.
     
    57:36
    Porupčan si potiahol puk na ľavú stranu útočnej tretiny a okamžite strieľal, zblokovaný puk skončil na ochrannej sieti.
     
    57:04
    Kings už so štyrmi hráčmi, úspešne prečkali to najhoršie, onedlho budú v plnom počte.
     
    56:43
    Szabó odpálil puk cez všetky čiary, Kings sa bránia výborne.
     
    56:21
    Managers v plnom počte, nasleduje ich presilovka 5 na 3!
     
    55:42
    Boli sme svedkami pästnej výmeny názorov! V šarvátke zo strany Managers Hegély, na strane hostí Kalina, obaja inkasujú dvojminútové tresty, plus hráč hostí Kalina si odsedí ešte jeden menší trest za hákovanie. Nasleduje presilovka Managers v pomere 4 na 3.
     
    55:09
    Úplne zbytočne prišli Kings o presilovkovú výhodu. Za podrazenie je vylúčený Michal Simon.
     
    54:57
    Domáci v útoku pri vlastnom oslabení! Kudelka nahral naľavo Matúšovi Muchovi, ten len tesne minul ľavú stranu odkrytej brány, kam sa presúval Bziňák!
     
    54:19
    Kings sa budú môcť dotiahnuť v presilovke! Za seknutie je na 2 minúty vylúčený Faktor.
     
    53:58
    Paneuropa Kings dali gól!

    Tak Kings to predsa len ešte nevzdali! Teraz totiž podnikli rýchly protiútok, ktorý však bol zabrzdený nepresnou prihrávkou. Szabó na modrej ale puk udržal v útočnom pásme, nádherne krížne nahral napravo na MAREKA MARUŠIAKA, ktorý aj so šťastím prekonal Porubského!
    Asistencia : Patrik Szabó
     
    53:02
    Managers Bratislava dali gól!

    Zdá sa, že o víťazovi je pre dnes už definitívne rozhodnuté! Domáci zavŕšili tlak v útočnej tretine gólom, keď od modrej pálil Mucha, Bziňák v náročnom zákroku vyrazil len pred seba, kde sa v neprehľadnej situácii najlepšie zorientoval OLIVER GRANEC a pomedzi betóny brankára pretlačil puk do siete!
    Asistencie : Lukáš Mucha
     
    52:39
    Porupčan strieľal od modrej, Bziňák vyrazil napravo len k Faktorovi, tomu puk preskočil hokejku pred odkrytou bránou Kings!
     
    52:26
    Po rýchlej kombinácii Managers strieľal z pravého kruhu Just, Bziňák puk s námahou pokryl a pripísal si ďalší úspešný zákrok.
     
    52:08
    Crman osamotený medzi kruhmi, vystrelil však vysoko nad Bziňákovu bránu.
     
    51:32
    Kings akoby sa už trochu šetrili na zajtrajší duel play-off. Nevyzerá to veru z ich strany na žiaden mohutný záverečný nápor.
     
    50:20
    Faktor si pekne puk potiahol na pravý kruh a strieľal zápästím, Bziňák sa veľmi pekne roztiahol na ľade a schoval puk pod pravým betónom.
     
    50:03
    Granec strieľal po vyhranom buly od modrej, Bziňák puk kryl, následné dojazdy útočníkov Managers už vyriešili obrancovia chrániaci svojho brankára.
     
    49:54
    Kuták veľmi zle rozohrával a takmer založil prečíslenie Managers, nakoniec sa k nemu puk vrátil, aby ho potom odpálil na zakázané uvoľnenie.
     
    48:14
    Zvara predviedol nádhernú individuálnu akciu, zo stredného pásma sa dostal až sám pred bránu, tam zoči-voči Porubskému strieľal vysoko nad!
     
    47:18
    Na druhej strane v prečíslení dvoch proti jednému Mucha s Diškanecom, prvý menovaný ale nedokázal prihrať presne.
     
    47:06
    A boli to Kings, ktorí predviedli peknú akciu! Puk si v pásme spracoval Szabó a nahral napravo do dobrej pozície Marušiakovi, jeho dobre mierenú strelu kryl ešte lepšie postavený Porubský.
     
    46:44
    Hra je teraz nesúrodá a plná nepresností, čakáme na to, kto tento fakt zmení a prinesie znovu do hľadiska vzrušenie z napínavého hokeja.
     
    44:58
    Tak toto bola obrovská šanca Managers na zvýšenie svojho náskoku! Mucha si na pravej strane položil na ľad Bziňáka a prihral na stred Granecovi, ten len tesne netrafil odkrytú bránu, puk doslova prekĺzal okolo pravej žrde!
     
    43:37
    Domáci si po inkasovanom góle vzali oddychový čas.
     
    43:37
    Paneuropa Kings dali gól!

    Aj napriek nevydarenej presilovke sa Kings doťahujú na rozdiel dvoch gólov! Peknú akciu začal za bránou Marušiak, nahral pred bránu do výbornej pozície ADAMOVI KUBICOVI, ktorý trafil presne do ľavého horného rohu!
    Asistencie : Marek Marušiak
     
    43:05
    Managers v plnom počte.
     
    42:55
    Klein osamotený pred bránou tečoval nahodenie puku od modrej, nakoniec mieril tesne mimo pravej žrde Porubského brány.
     
    42:08
    Managers sa bránia veľmi dobre, teraz puk vyviezol dopredu Brincko a získal pre svoj tím cenné sekundy.
     
    40:55
    Kings budú môcť znížiť v presilovke! Za narazenie na mantinel je vylúčený Porupčan.
     
    40:25
    Paneuropa Kings dali gól!

    Žeby sa nám rysoval dnešný ďalší obrat! Vo vlastnom oslabení unikol po ľavej strane Marušiak, nahral napravo, kde bol PATRIK SZABÓ a rutinérsky prekonal Porubského!
    Asistencia : Marek Marušiak
     
    40:14
    Kocka zachytil odrazený puk od mantinelu a snažil sa okamžite zakončiť, mieril tesne mimo brány.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Pred treťou tretinou znovu v bráne Kings Bziňák.
     
    Výsledok 7:1 najlepšie reflektuje dianie v druhej časti hry. Keď som po prvej tretine spomínal, že je ešte všetko otvorené, tak by mi ani nenapadlo, že príde takýto gólový hurikán Managers. Tí využili hrubé chyby v obrane Kings a vďaka siedmim gólom zaslúžene vedú. Pri vývoji zápasov v EUHL však ešte nemajú Managers nič isté, v poslednej tretine sa ešte všetko môže ľahko zvrtnúť. V gólovom zhone som ešte opomenul striedanie brankárov Kings, keď po piatom góle nahradil Bziňáka Orlík. Posledná časť hry začne približne o 18:56.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:59
    Managers Bratislava dali gól!

    Tretina ako z hororu sa pre Kings skončila tým najhorším možným spôsobom, ktorý reflektoval dianie v tejto časti. Po zbytočnom útoku v oslabení o dvoch mužov sa hráči Kings nestihli vrátiť, čo Managers využili na útok, keď po krížnej prihrávke od modrej zakončoval tesne pred bránou RICHARD FAKTOR, jeho zakončenie Orlík síce vyrazil, ale od jeho vlastného obrancu sa puk odrazil za čiaru a takmer so záverečným klaksónom skončil v bráne!
    Samostatne.
     
    39:28
    Kings zaútočili aj v oslabení o dvoch mužov, nakoniec však proti obrane domácich neuspeli a musia sa tak vracať späť.
     
    39:20
    Pekná presilovková kombinácia Managers, Kudelka nahrával napravo, následný puk smerujúci naľavo už adresáta nenašiel!
     
    38:59
    Je tu viac ako minútová presilovka Managers o dvoch hráčov! Kings zle striedali, za príliš veľa hráčov na ľade inkasuje hráčska lavica menší trest.
     
    38:17
    Hegély udatne bojoval o puk za bránou Kings aj napriek tomu, že stratil hokejku, a vybojoval pre svoj tím presilovku! Za hákovanie je vylúčený Nemec.
     
    37:44
    Po dlhšej dobe v permanencii aj Porubský – od pravého mantinelu nahadzoval puk pred bránu Pečimut, brankár Managers ale nemal zakrytý výhľad a tak puk skrotil vo svojom výstroji.
     
    37:09
    Lukáš Mucha mohol zaútočiť v oslabení, na modrej čiare si ale zle prebral dlhú nahrávku.
     
    36:51
    Michal Simon ležal otrasený na ľade, našťastie už po vlastných odkorčuľoval na striedačku. Pre Kings by bolo veľmi nepríjemné, keby pred zajtrajším zápasom play-off prišli o zraneného hráča.
     
    36:30
    Kings si budú môcť zlepšiť náladu v presilovke. Domáca hráčska lavica inkasuje trest za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    35:19
    Managers Bratislava dali gól!

    To, čo teraz predviedol Brincko, predstavuje ukážku bojovnosti spojenej s hokejovým umením! V prečíslení dvoch proti jednému nahral napravo Dobrovodskému, ten puk trafil veľmi zle a zdalo sa, že skončí až za bránou, FILIP BRINCKO však ešte dokázal zabrať a zasiahol puk pri ľavej žrdi tak, že trafil priam exportne do odkrytej brány!
    Asistencie : Aržen Dobrovodský, Filip Winkler
     
    33:55
    Marušiak v útočnej tretine prenechal puk Zvarovi, ten sa mocne napriahol, jeho tvrdú strelu ale zblokoval dobre postavený obranca.
     
    32:48
    Bojovú zástavu Kings sa snažil dvihnúť Kalina, keď sa predral až pred bránu, odkiaľ aj okamžite zakončoval, mieril ale tesne vedľa ľavej žrde Porubského brány!
     
    31:41
    Managers Bratislava dali gól!

    Managers odskakujú na rozdiel dvoch gólov! Túto situáciu už obrana hostí nezvládla, keď puk v skrumáži dotlačil za Bziňáka RICHARD FAKTOR!
    Asistencia : Jakub Aschenbrier
     
    31:31
    Ďalšia málovídaná situácia! Managers v prečíslení dvoch proti jednému, Winkler poslal puk napravo k Aschenbrierovi, jeho pokus ešte presúvajúci sa Bziňák vyrazil, následnú dorážku Dobrovodského do odkrytej brány z čiary vyrazil obetavý obranca!
     
    30:42
    Managers Bratislava dali gól!

    Managers však aj napriek koncu početnej prevahy zužitkovali presilovkový tlak a opäť vedú! Z pravého kruhu strieľal nepresne Hrbáčik, puk sa od mantinelu odrazil pred bránu k PETROVI KUDELKOVI a ten už pred odkrytou bránou nezaváhal!
    Asistencie : Martin Hrbáčik
     
    30:34
    Kings s piatimi hráčmi.
     
    29:24
    Just v presilovkom výpade, puk poslal napravo k Lukášovi Muchovi, Bziňák sa skvele presunul a pokryl puk ľavým betónom!
     
    29:12
    Paneuropa Kings dali gól!

    Nádherný a vzrušujúci hokejový moment si vychutnali diváci v Ružinove! Kings zachytili na vlastnej modrej rozohrávku Managers a poslali puk do útočnej tretiny, kde oň závodili brankár Porubský spoločne s Jankovským, úspešnejší bol brankár domácich, puk však poslal len na modrú čiaru ku Aschenbrierovi. Ten poslal puk na pravú stranu, kde si obrancu i brankára položil na ľad BORIS JANKOVSKÝ a aj so šťastím pretlačil nakoniec puk do siete!
    Asistencie : Marián Aschenbrier
     
    28:31
    Managers v ďalšej presilovke! Vylúčený je Pečimut.
     
    27:53
    Sledujeme pasáž hry odohrávajúcu sa najmä v strednom pásme. Kings sú však zjavne otrasení z troch rýchlych gólov a preto sa im v útoku nedarí vymyslieť nič zaujímavé.
     
    26:37
    Just vo vyloženej pozícii osamotený medzi kruhmi, mohol sa Bziňáka spýtať, kam to chce, nakoniec puk poslal tesne nad bránu, teraz mali Kings šťastie!
     
    26:00
    Hrbáčik pekne vkorčuľoval až na ľavý kruh a mohol zakončovať, mieril tesne vedľa ľavej žrde.
     
    25:12
    Granec postupoval sám na Bziňáka a volil strelu medzi jeho betóny, brankár Kings nepredviedol najistejší zákrok a puk skončil pod jeho telom, Managers reklamovali, že puk bol už za čiarou, rozhodcovia po zhruba minútovej konzultácii gól neuznali!
     
    23:58
    Managers Bratislava dali gól!

    Tak to je priam neuveriteľné! Za necelé štyri minúty predviedli Managers dokonalý obrat a už vedú! Vďačia za to peknej presilovkovej kombinácii – všetko začalo krížnou prihrávkou Kudelku z ľavej strany, puk si napravo rýchlo prebral RICHARD FAKTOR a presnou strelou pod hornú žŕdku nedal presúvajúcemu sa Bziňákovi šancu zasiahnuť!
    Asistencie : Peter Kudelka, Vladimír Hegély
     
    23:29
    Kings aktívni v oslabení, puk do pásma zaviezol Marušiak a prenechal ho Szaboóvi, po jeho spätnej prihrávke strieľal spomedzi kruhov Tekáč, mieril do dobre postaveného Porubského, ktorý puk kryl vo svojej výstroji.
     
    22:48
    Útočná snaha Managers pokračuje v presilovke! Za hákovanie je vylúčený Kalina.
     
    22:13
    Managers Bratislava dali gól!

    Po vyše dvoch minútach druhej tretiny začíname odznovu! Jakub Aschenbrier si spravil výlet do obrany Kings, ktorá ho uvítala doslova s otvorenou náručou, keď JAKUB ASCHENBRIER prešiel cez všetkých protihráčov a Bziňáka si bekhendovou kľučkou doslova vychutnal! Je vyrovnané!
    Asistencie : Aržen Dobrovodský
     
    21:37
    Na druhej strane v pásme iniciatívni Kings, Klein nahrával pred bránu Slovíkovi, jeho bekhend mieril len tesne vedľa ľavej žrde.
     
    20:29
    Managers Bratislava dali gól!

    Hneď na začiatku druhej tretiny je znížené! Managers podnikli veľmi pekný protiútok, keď puk do pásma zaviezol Lukáš Mucha, prihral na stred MATÚŠOVI KOCKOVI, ktorý trafil pod hornú žŕdku tak, že až odletela Bziňákova fľaša s pitím! Zápas okamžite získava nový náboj, je to už len o gól!
    Asistencie : Lukáš Mucha
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina bratislavského derby priniesla zaujímavý hokej v dobrom tempe. Kings šli rýchlo do vedenia po krásnom góle Marušiaka, na čo v následnej presilovke zvýšili na dvojgólový rozdiel po presnom zásahu Simona. Managers však taktiež predviedli viaceré zaujímavé akcie a preto je ešte pred zvyšnými dvomi tretinami všetko otvorené. Pri začiatku druhej časti sa na vás teším približne o 18:04.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:55
    V závere tretiny príklep Faktora od modrej, Bziňák mal dobrý výhľad a pokryl puk vo svojom výstroji.
     
    19:31
    Mucha krížne prihrával od modrej Winklerovi, ten sa snažil puk zasiahnuť a umiestniť korčuľou, nakoniec bránu netrafil.
     
    18:41
    Teraz to mal už brankár Kings náročnejšie! Najprv strieľal nebezpečne z pravého kruhu Hrbáčik, Bziňák zasiahol pravým betónom, následne to ešte od modrej skúšal Porupčan, túto strelu zase Bziňák ,,vyhlavičkoval" až na ochrannú sieť.
     
    18:22
    Crman sa šikovne uvoľnil medzi kruhmi a okamžite zápästím strieľal, Bziňák bol dobre postavený a puk dokázal vyraziť.
     
    17:54
    Presilovka Managers bez jedinej strely na bránu. Kings už v plnom počte.
     
    17:11
    Domáci stratili puk a Kings zrazu mohli postupovať až s tromi hráčmi dopredu, všetko ale zabrzdila nepresná prihrávka.
     
    16:28
    Managers vo vyše minútovej presilovke v klasickom formáte 5 na 4.
     
    15:54
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Menší trest za príliš veľa hráčov na ľade inkasuje hráčska lavica Kings.
     
    15:41
    Vo vlastnom oslabení sú paradoxne nebezpečnejší Managers. Lukáš Mucha si pekne sklepol puk zo vzduchu a prihrával pred bránu Granecovi, tomu puk len tesne preskočil hokejku!
     
    15:09
    Hegély a Aschenbrier sa v oslabení dostávali do prečíslenia dvoch proti jednému, prvý menovaný ale poslal Aschenbrierovi prihrávku presne na päty a puk tak skončil až v rohu klziska.
     
    14:26
    Je tu tretia presilovka Kings. Za hákovanie je vylúčený Matúš Mucha.
     
    13:59
    Slovík sa po rýchlom úniku ocital osamotený pred Porubským, pri poslednej kľučke mu ale puk skĺzol z hokejky a z nebezpečenstva tak nebolo nič.
     
    12:51
    Winkler sám zoči – voči Bziňákovi na druhej strane, brankár Kings na sťahovačku do forehandu veľmi rýchlo zareagoval a pravým betónom puk vytlačil mimo troch žrdí!
     
    12:35
    Jankovský zachytil zlú rozohrávku Managers a okamžite pálil príklepom od modrej, Porubský dostatočne rýchlo sklapol betóny.
     
    12:22
    Crman v útočnej snahe pred bránou, keď sa snažil prebrať prihrávku z rohu klziska, všetko skončilo jeho nepríjemnou zrážkou s Bziňákom, obaja aktéri našťastie v poriadku a budeme pokračovať vhadzovaním v strednom pásme.
     
    11:13
    Presilovú hru si zahrajú aj Managers. Za hákovanie je vylúčený Kovalčík.
     
    09:23
    Paneuropa Kings dali gól!

    Paneurópania využívajú presilovku a ujímajú sa dvojgólového vedenia! Viedla k tomu jednoduchá akcia – všetko začalo strelou od modrej, ktorú Porubský vyrazil len k MAREKOVI SIMONOVI, a ten prekonal Porubského pomedzi jeho betóny!
    Asistencie : Juraj Tekáč, Marián Aschenbrier
     
    08:44
    Kings si zahrajú presilovku, za hákovanie je vylúčený Matúš Mucha.
     
    08:38
    Teraz znovu v akcii prvá formácia Kings – po vyhranom buly sám pred bránou zakončoval Marušiak, v nedostatku času i priestoru sa mu strelou po ľade nepodarilo prekonať dobre postaveného Porubského.
     
    07:34
    Na druhej strane mohlo byť zvýšené, strela od modrej čiary sa odrazila od žrde späť do ihriska!
     
    07:08
    Kings vyhadzovali puk z tretiny, ten však veľmi šikovne sklepol Porupčan pre Justa, ten okamžite pálil zblízka na bránu, Bziňák sa zaskvel skvelým zákrokom pravým betónom!
     
    05:29
    Managers mohli vyrovnať! Zlú rozohrávku za bránou zachytil Mucha, okamžite si vykorčuľoval spoza brány a prihrávkou popred bránkovisko hľadal na druhej strane voľného spoluhráča, ten aj zakončil, Bziňák sa ale výborne presunul a v páde puk vyrazil do bezpečia!
     
    04:28
    V útočnom pásme sa snažil niečo vymyslieť Faktor, keď obkorčuľoval bránu a hľadal pred ňou svojich spoluhráčov, puk skončil až v strednom pásme.
     
    03:56
    Managers v plnom počte.
     
    03:16
    Kalina potiahol puk do pásma a prihral napravo, odkiaľ prišla strela, ktorú pravým betónom vyrazil Porubský. K odrazenému puku sa dostal Simon, jeho strelu ale zblokoval obranca.
     
    02:24
    Presilovkovú kombináciu sa medzi kruhmi snažil gólovo zakončiť Klein, obrana hostí s prispením brankára Porubského ale puk smerujúci do priestoru brány s námahou zblokovala.
     
    01:56
    Kings si zahrajú presilovku. Za hákovanie je vylúčený Oliver Granec.
     
    01:06
    Paneuropa Kings dali gól!

    Čo prvej formácii Kings nevyšlo v prvej minúte, si vynahradili hneď v tej druhej! Krásnu akciu začal Szabó, keď potiahol puk do pásma po pravej strane, priťukol do stredu Štorcelovi, ten ešte posunul naľavo MAREKOVI MARUŠIAKOVI, pre ktorého už to bolo jednoduché – poslal puk pod hornú žŕdku a Kings vedú!
    Asistencie : Dárius Štorcel, Patrik Szabó
     
    00:22
    Kings vyhrali buly v strednom pásme a okamžite nahodili puk poza Porubského bránu, ten na odraz zle zareagoval a ocitol sa mimo priestoru, v ktorom by puk bol schopný pokryť, Szabó z pravého kruhu len veľmi tesne minul odkrytú bránu!
     
    00:10
    V prvej akcii duelu domáci Managers, Lukáša Muchu však zastavil v postupe odpískaný ofsajd.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Zápas sa začne kvôli technickým problémom na štadióne s miernym zdržaním.
     
    Úvodné zostavy:

    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský – Porupčan, Just, Granec, Dobrovodský, Brincko, Diškanec – L. Mucha, M. Mucha, Kocka, Aschenbrier, Hegély, Faktor, Kudelka, Hrbáčik, Winkler

    Paneuropa KINGS Bratislava: Bziňák – Kuták, Tekáč, Pečimut, Mich. Simon, Kovalčík, Nemec, Kubic – Štorcel, Marušiak, Szabó, Jankovský, Aschenbrier, Klein, Slovík, Simon, Kalina, Bobocký, Fabo.
     
    Podarí sa Managers Bratislava víťazne rozlúčiť so sezónou, alebo sa pred play-off víťazne naladia Paneuropa Kings? To sa dozviete v našom priamom prenose, ktorým vás prevedie Tomáš Schügerl.
     
    Domáci Managers Bratislava si sami pokazili prípadné nádeje na play-off v predchádzajúcom stretnutí. Proti oslabenému Zlínu viedli už o dva góly, hosťom však dovolili vrátiť sa do hry a prehrali tesne 5:6. V dôsledku tejto porážky je už jasné, že Managers sa umiestnia na 5.mieste a v prvom ročníku EUHL si play-off nezahrajú. Paneuropa Kings sa v tomto roku prezentuje veľmi dobrými výkonmi, pričom teraz sa do zápasového rytmu vracia po vyše mesačnej pauze. Králi z Paneurópy si už dávnejšie zaistili 2.priečku v tabuľke a postup do play-off.
     
    Európska univerzitná hokejová liga pokračuje svojim posledným hracím dňom základnej časti sezóny. Túto časť súťaže uzavrie súboj medzi dvomi bratislavskými celkami – ako domáci sú vedení Managers Bratislava a ako hostia Paneuropa Kings. Toto derby bude najmä otázkou cti a prestíže, nakoľko o konečnom umiestnení tímov je už rozhodnuté.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:15.

    Góly a asistencie: 21. Kocka (L. Mucha), 23. J. Aschenbrier (Dobrovodský), 24. Faktor (Kudelka, Hegély), 31. Kudelka (Hrbáčik), 32. Faktor (J. Aschenbrier), 36. Brincko (Dobrovodský, Winkler), 40. Faktor, 54. Granec (L. Mucha) – 2. Marušiak (Štorcel, Szabó), 10. Simon (Tekáč, Aschenbrier), 30. Jankovský (Aschenbrier), 41. Szabó (Marušiak), 44. Kubic (Marušiak), 54. Marušiak (Szabó)


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský – Porupčan, Just, Granec, Dobrovodský, Brincko, Diškanec – L. Mucha, M. Mucha, Kocka, Aschenbrier, Hegély, Faktor, Kudelka, Hrbáčik, Winkler
    Paneuropa Kings Bratislava: Bziňák (32. – 40. Orlík) – Kuták, Tekáč, Pečimut, Michal Simon, Kovalčík, Nemec, Kubic – Štorcel, Marušiak, Szabó, Jankovský, Aschenbrier, Klein, Slovík, Marek Simon, Kalina, Bobocký, Fabo

    Rozhodca: Orolín