Managers – UTB Zlín 5:6 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
5:6 (1:1, 2:3, 2:2)
UTB Zlín
Pondelok 24.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    59:42
    UTB Zlín dal gól!

    Je rozhodnuté! Podgorski síce vyhral buly, v následnej skrumáži ale získali puk hostia, a TOMÁŠ MARTYČÁK strelou cez celé klzisko trafil presne do prázdnej brány!
    Samostatne.
     
    57:48
    Podgorski sa vrútil do pásma a zakončoval z ľavého kruhu, Kučera však pri bližšej žrdi skvele zasiahol a puk vyrazil!
     
    57:19
    Galuška vo vyloženej pozícii po krížnej prihrávke pri ľavej žrdi, len tesne ale netrafil voľný priestor pri pravej žrdi!
     
    56:32
    Managers Bratislava dali gól!

    Z ničoho nič je vyrovnané! Domáci zužitkovali na prvý pohľad platonický tlak v útočnom pásme na vyrovnávajúci gól! Z rohu klziska nahrával pred bránu Aschenbrier, aj trochu so šťastím našiel VLADIMÍRA HEGÉLYHO, ktorý puk poslal presne pod hornú žrď!
    Asistencie : Jakub Aschenbrier, Samuel Porupčan
     
    54:32
    Čech v ďalšej vyloženej pozícii, sám pred Porubským trafil ľavú žrď jeho brány!
     
    53:34
    Krásna akcia Managers! Brincko ukážkovo zaviezol puk do pásma, nahral naľavo Hegélymu, ten videl na opačnej strane voľného Aschenbriera, ktorému presne prihral, domáci útočník ale vo vyloženej pozícii trafil tesne mimo ľavej žrde!
     
    49:34
    Ďalšia možnosť Zlína na zvýšenie náskoku! Čech unikol obrane a rútil sa zoči-voči Porubskému, ten jeho polovysokú strelu fantasticky vyrazil pravým betónom!
     
    44:18
    UTB Zlín dal gól!

    Doslova diaľnicu s vedľajšími odbočkami si teraz v útočnom pásme vytvorili hráči Zlína. Puk tam zaviezol Holík, kľučkami oklamal dvoch obrancov, prihral presne napravo voľnému ERIKOVI MĚŠŤÁNKOVI, ktorý len puk jemne zasunul pomedzi Porubského betóny! Celá domáca päťka trestuhodne prepadla, čo hostia potrestali vedúcim gólom.
    Asistencie : Radek Holík, Tomáš Martyčák
     
    43:24
    Managers Bratislava dali gól!

    Presne v čase skončenia presilovky Managers vyrovnávajú! Po kombinácii na pravej strane si puk prebral VLADIMÍR POLAKOVIČ a presným bekhendom pod hornú žrď vyrovnáva!
    Asistencie : Lukáš Mucha, Martin Hrbáčik
     
    42:21
    Hegély si vymenil puk s Aschenbrierom, ten prihrával pred bránu, kde už medzi kruhmi zakončoval Hegély, Kučera zasiahol svojim betónom a puk vyrazil do bezpečia!
     
    41:23
    Sily na ľade sa vyrovnajú! Na trestnú lavicu si sadá Šudoma, inkasuje menší trest za držanie.
     
    39:49
    Dvojnásobná presilovka Zlína! Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou je vylúčený Just.
     
    38:35
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Za držanie je vylúčený Kudelka.
     
    38:08
    Hudcovský strieľal od modrej čiary, Kučera mal puk medzi betónmi a i keď sa zdalo, že už ho pokryl, tak kus čiernej gumy bol stále v hre, čo skoro využil Mat. Mucha, ktorý len tesne minul priestor pri pravej žrdi!
     
    37:20
    Za napadnutie je vylúčený Pospíšil, domáci v presilovke.
     
    36:39
    Mohlo byť vyrovnané! Po prihrávke z pravej strany zakončoval z ľavej strany sám pred Kučerom Aschenbrier, hosťujúci brankár výborne zmenšil strelecký uhol a zasiahol pravým ramenom!
     
    35:58
    UTB Zlín dal gól!

    Kuriózna situácia rezultuje vo vedúci gól hostí! Od modrej čiary strieľal Strojil, ten bránu prestrelil, puk sa však spoza nej odrazil pred bránu, kde puk zo vzduchu trafil MATĚJ VONDRUŠKA, ktorý posiela hostí do vedenia! Domáci ostali ako zamrazení a boli úplne dezorientovaní, čo hostia využili na vstrelenie gólu.
    Asistencia : Jan Strojil
     
    32:30
    Hostia mohli viesť! Holík si prebral prihrávku na ľavom kruhu, počkal si na prvý Porubského pohyb a švihom strieľal, len centimetre chýbali, aby puk skončil v bráne, nakoniec mieril tesne mimo ľavej žrde.
     
    31:14
    UTB Zlín dal gól!

    Neuveriteľné, hostia doslova povstali z popola a za necelú minútu dokázali vyrovnať skóre! Do útočného pásma si nakorčuľoval ERIK MĚŠŤÁNEK, prílliš sa nerozpakoval, okamžite príklepom vystrelil a urobil dobre – puk skončil v sieti za prekvapeným Porubským!
    Samostatne.
     
    30:28
    UTB Zlín dal gól!

    Nádherná akcia hostí a je vďaka nej znížené! poslal presnú prihrávku z hĺbky vlastnej obrannej tretiny, puk si prebral Holík, ten vkorčuľoval do pásma a z pravej strany sa rútil osamotený na Porubského. RADEK HOLÍK vyriešil situáciu rutinérsky, presnou strelou po ľade k pravej žrdi skóroval!
    Asistencia : Tomáš Martyčák
     
    26:20
    Managers Bratislava dali gól!

    Domáci zvyšujú svoj náskok! Svoju aktivitu zúročili v ďalší presný zásah. Ten vznikol z prečíslenia dvoch proti jednému – Hrbáčik z ľavej strany nahral presne krížom LUKÁŠOVI MUCHOVI, ktorý strelou z prvej trafil nechytateľne pod hornú žrď!
    Asistencia : Martin Hrbáčik
     
    21:57
    Managers Bratislava dali gól!

    Opäť prichádza rýchly gól na začiatku tretiny, tentoraz z hokejok domácich hokejistov! Akciu začal na ľavej strane Mucha, jeho strelu ešte Kučera vyrazil, puku sa však na pravom kruhu ujal úplne voľný SAMUEL PORUPČAN, v pokoji namieril a presnou delovkou mierenou akurát medzi ruku a telo Kučeru, do tzv. ,,teplomeru," rozvlnil sieť!
    Asistencie : Matúš Mucha, Filip Crman
     
    18:56
    Hneď na začiatku presilovky ale mohli hostia inkasovať! Po nedorozumení Kučeru a obrancov za vlastnou bránou sa k puku dostal pred bránou Faktor a ani na dvakrát neprekonal Kučeru, ktorý skvele zasiahol vyrážačkou a ramenom!
     
    18:32
    Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá Peter Kudelka, sledujeme presilovku Zlína.
     
    17:28
    Aschenbrier sa dostal k puku na pravej strane a z ostrého uhla vystrelil, puk zazvonil o ľavú žrď brány a odrazil sa späť do hry, teraz mali hostia šťastie!
     
    12:50
    Vo vlastnom oslabení však mohli ísť do vedenia hostia! Holík vystihol rozohrávku obrancov a rútil sa osamotený na Porubského, ten vytiahol parádny semafor a udržal tak nerozhodný stav!
     
    12:25
    Ďalšia presilovka Managers! Za seknutie je vylúčený Pospíšil.
     
    10:09
    Ďalšia veľká možnosť domácich! V hre 4 na 4 prečíslili obranu v protiútoku dvoch proti jednému, Bednár presne prihral na ľavú stranu Hegélymu, ktorý okamžite zakončoval, Kučera sa stihol expresne presunúť a doslova na bránkovej čiare dokázal puk vyraziť!
     
    09:21
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Za seknutie si na dve minúty na trestnú lavicu sadá Aschenbrier.
     
    08:53
    Just veľmi šikovne strieľal na ,,teč" od modrej, pri pravej žrdi puk tečoval osamotený Crman a len o centimetre netrafil odkrytý priestor brány!
     
    08:10
    Aktivita domácich môže pokračovať. Zahrajú si presilovku, keď je vylúčený Strojil za hákovanie.
     
    07:02
    Managers Bratislava dali gól!

    Prichádza zaslúžené vyrovnanie! Domáci pretavili svoju aktivitu vo vyrovnávajúci gól, ktorému predchádzalo prečíslenie hosťujúcej obrany – Just poslal presnú prihrávku, ktorú si pred modrou prebral DÁVID DIŠKANEC a zoči-voči Kučerovi zakončil presne k pravej žŕdke!
    Asistencie : Martin Just
     
    06:46
    Podgorski v dvoch tutovkách – najprv bol v súboji zoči-voči rýchlejší Kučera, následne netrafil útočník domácich odkrytú bránu po krížnej prihrávke!
     
    06:00
    Domácim konečne vyšla útočná fáza a hneď z toho bolo nebezpečie pre Kučeru! Nahodenie od modrej tesne pred bránou tečoval Aschenbrier, brankár hostí mal zakrytý výhľad a len s oneskorením zaregistroval, že puk skončil tesne nad hornou žŕdkou jeho brány.
     
    02:55
    Managers budú môcť vyrovnať v presilovke! Za krosček si na trestnú lavicu na dve minúty sadá Kašpar.
     
    01:26
    UTB Zlín dal gól!

    Hostia sa veľmi rýchlo dostávajú do vedenia! Stačilo málo – vyhrané buly v útočnom pásme, ktoré si prebral Holík, vykorčuľoval spoza brány a ocitol sa sám pred Porubským, ten ešte vyrazil, na dorážku VILÉMA GALUŠKU do odkrytej brány však už bol prikrátky!
    Asistencie : Radek Holík

    Góly a asistencie: 8. Diškanec (Just), 22. Porupčan (Mucha, Crman), 27. Mucha (Hrbáčik), 44. Polakovič (Mucha, Hrbáčik), 57. Hegély (Aschenbrier, Porupčan) – 2. Galuška (Holík), 31. Holík (Martyčák), 32. Měšťánek, 36. Vondruška (Strojil), 45. Měšťánek (Holík, Martyčák), 60. Martyčák


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský – Porupčan, Polakovič, Just, Dobrovodský, Brincko, Derčalík – Luk. Mucha, Mat. Mucha, Kocka, Aschenbrier, Podgorski, Hegély, Diškanec, Faktor, Crman, Kudelka, Hrbáčik, Winkler, Hudcovský, Bednár
    UTB Zlín: Kučera – Strojil, Měšťánek, Šudoma, Kašpar – Nesrsta, Martyčák, Pospíšil, Holík, Čech, Galuška

    Rozhodca: Goga