Managers – UTB Zlín 5:6 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
5:6 (1:1, 2:3, 2:2)
UTB Zlín
Pondelok 24.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    59:42
    UTB Zlín dal gól!

    Je rozhodnuté! Podgorski síce vyhral buly, v následnej skrumáži ale získali puk hostia, a TOMÁŠ MARTYČÁK strelou cez celé klzisko trafil presne do prázdnej brány!
    Samostatne.
     
    56:32
    Managers Bratislava dali gól!

    Z ničoho nič je vyrovnané! Domáci zužitkovali na prvý pohľad platonický tlak v útočnom pásme na vyrovnávajúci gól! Z rohu klziska nahrával pred bránu Aschenbrier, aj trochu so šťastím našiel VLADIMÍRA HEGÉLYHO, ktorý puk poslal presne pod hornú žrď!
    Asistencie : Jakub Aschenbrier, Samuel Porupčan
     
    44:18
    UTB Zlín dal gól!

    Doslova diaľnicu s vedľajšími odbočkami si teraz v útočnom pásme vytvorili hráči Zlína. Puk tam zaviezol Holík, kľučkami oklamal dvoch obrancov, prihral presne napravo voľnému ERIKOVI MĚŠŤÁNKOVI, ktorý len puk jemne zasunul pomedzi Porubského betóny! Celá domáca päťka trestuhodne prepadla, čo hostia potrestali vedúcim gólom.
    Asistencie : Radek Holík, Tomáš Martyčák
     
    43:24
    Managers Bratislava dali gól!

    Presne v čase skončenia presilovky Managers vyrovnávajú! Po kombinácii na pravej strane si puk prebral VLADIMÍR POLAKOVIČ a presným bekhendom pod hornú žrď vyrovnáva!
    Asistencie : Lukáš Mucha, Martin Hrbáčik
     
    35:58
    UTB Zlín dal gól!

    Kuriózna situácia rezultuje vo vedúci gól hostí! Od modrej čiary strieľal Strojil, ten bránu prestrelil, puk sa však spoza nej odrazil pred bránu, kde puk zo vzduchu trafil MATĚJ VONDRUŠKA, ktorý posiela hostí do vedenia! Domáci ostali ako zamrazení a boli úplne dezorientovaní, čo hostia využili na vstrelenie gólu.
    Asistencia : Jan Strojil
     
    31:14
    UTB Zlín dal gól!

    Neuveriteľné, hostia doslova povstali z popola a za necelú minútu dokázali vyrovnať skóre! Do útočného pásma si nakorčuľoval ERIK MĚŠŤÁNEK, prílliš sa nerozpakoval, okamžite príklepom vystrelil a urobil dobre – puk skončil v sieti za prekvapeným Porubským!
    Samostatne.
     
    30:28
    UTB Zlín dal gól!

    Nádherná akcia hostí a je vďaka nej znížené! poslal presnú prihrávku z hĺbky vlastnej obrannej tretiny, puk si prebral Holík, ten vkorčuľoval do pásma a z pravej strany sa rútil osamotený na Porubského. RADEK HOLÍK vyriešil situáciu rutinérsky, presnou strelou po ľade k pravej žrdi skóroval!
    Asistencia : Tomáš Martyčák
     
    26:20
    Managers Bratislava dali gól!

    Domáci zvyšujú svoj náskok! Svoju aktivitu zúročili v ďalší presný zásah. Ten vznikol z prečíslenia dvoch proti jednému – Hrbáčik z ľavej strany nahral presne krížom LUKÁŠOVI MUCHOVI, ktorý strelou z prvej trafil nechytateľne pod hornú žrď!
    Asistencia : Martin Hrbáčik
     
    21:57
    Managers Bratislava dali gól!

    Opäť prichádza rýchly gól na začiatku tretiny, tentoraz z hokejok domácich hokejistov! Akciu začal na ľavej strane Mucha, jeho strelu ešte Kučera vyrazil, puku sa však na pravom kruhu ujal úplne voľný SAMUEL PORUPČAN, v pokoji namieril a presnou delovkou mierenou akurát medzi ruku a telo Kučeru, do tzv. ,,teplomeru," rozvlnil sieť!
    Asistencie : Matúš Mucha, Filip Crman
     
    07:02
    Managers Bratislava dali gól!

    Prichádza zaslúžené vyrovnanie! Domáci pretavili svoju aktivitu vo vyrovnávajúci gól, ktorému predchádzalo prečíslenie hosťujúcej obrany – Just poslal presnú prihrávku, ktorú si pred modrou prebral DÁVID DIŠKANEC a zoči-voči Kučerovi zakončil presne k pravej žŕdke!
    Asistencie : Martin Just
     
    01:26
    UTB Zlín dal gól!

    Hostia sa veľmi rýchlo dostávajú do vedenia! Stačilo málo – vyhrané buly v útočnom pásme, ktoré si prebral Holík, vykorčuľoval spoza brány a ocitol sa sám pred Porubským, ten ešte vyrazil, na dorážku VILÉMA GALUŠKU do odkrytej brány však už bol prikrátky!
    Asistencie : Radek Holík

    Góly a asistencie: 8. Diškanec (Just), 22. Porupčan (Mucha, Crman), 27. Mucha (Hrbáčik), 44. Polakovič (Mucha, Hrbáčik), 57. Hegély (Aschenbrier, Porupčan) – 2. Galuška (Holík), 31. Holík (Martyčák), 32. Měšťánek, 36. Vondruška (Strojil), 45. Měšťánek (Holík, Martyčák), 60. Martyčák


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský – Porupčan, Polakovič, Just, Dobrovodský, Brincko, Derčalík – Luk. Mucha, Mat. Mucha, Kocka, Aschenbrier, Podgorski, Hegély, Diškanec, Faktor, Crman, Kudelka, Hrbáčik, Winkler, Hudcovský, Bednár
    UTB Zlín: Kučera – Strojil, Měšťánek, Šudoma, Kašpar – Nesrsta, Martyčák, Pospíšil, Holík, Čech, Galuška

    Rozhodca: Goga