Managers – UTB Zlín 5:6 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
5:6 (1:1, 2:3, 2:2)
UTB Zlín
Pondelok 24.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:15.
     
    Európska univerzitná hokejová liga má na programe posledné 2 hracie dni základnej časti, pričom tieto dva zápasy ešte budú veľmi dôležité. Managers Bratislava totiž minulotýždňovým skvelým víťazstvom nad Trenčínom oživili svoju šancu na postup do play-off. Túto nádej budú môcť posilniť v dnešnom zápase, v ktorom sa stretnú s UTB Zlín.
     
    Domáci Mangers Bratislava sa v aktuálnej tabuľke EUHL nachádzajú na 5.priečke so ziskom 5 bodov. Zlín je na poslednej postupovej priečke do play-off, čiže na 4.mieste s ôsmimi bodmi. Hokejistov spoza rieky Moravy už čaká len tento jeden zápas, pričom pokiaľ prehrajú, nebudú mať situáciu vo svojich rukách. Zato Managers majú situáciu výhradne vo svojich vlastných rukách – ak zostávajúce dva zápasy do konca základnej časti vyhrajú, tak sú v play-off! Prvý krok ich čaká už v tomto zápase, ktorým vás prevedie Tomáš Schügerl.
     
    Úvodné zostavy:

    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský – Porupčan, Polakovič, Just, Dobrovodský, Brincko, Derčalík – Luk. Mucha, Mat. Mucha, Kocka, Aschenbrier, Podgorski, Hegély, Diškanec, Faktor, Crman, Kudelka, Hrbáčik, Winkler, Hudcovský, Bednár

    UTB Zlín: Kučera – Strojil, Měšťánek, Šudoma, Kašpar – Nesrsta, Martyčák, Pospíšil, Holík, Čech

    Rozhodca: Goga.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:31
    V prvom útoku Managers, Faktor sa snažil nastreľovať puk pred bránu z ľavej strany, Kučera zasiahol hokejkou a odrazil puk do bezpečia.
     
    01:26
    UTB Zlín dal gól!

    Hostia sa veľmi rýchlo dostávajú do vedenia! Stačilo málo – vyhrané buly v útočnom pásme, ktoré si prebral Holík, vykorčuľoval spoza brány a ocitol sa sám pred Porubským, ten ešte vyrazil, na dorážku VILÉMA GALUŠKU do odkrytej brány však už bol prikrátky!
    Asistencie : Radek Holík
     
    02:23
    Domácim gól na prvý pohľad neublížil, stále sa snažia dobýjať útočné pásmo, teraz strelu Brincka od modrej vyrazil Kučera svojou vyrážačkou.
     
    02:55
    Managers budú môcť vyrovnať v presilovke! Za krosček si na trestnú lavicu na dve minúty sadá Kašpar.
     
    03:16
    Hostia sa zatiaľ bránia úspešne, Nesrsta vyhodil cez všetky čiary.
     
    03:37
    Lukáš Mucha si skvele nakorčuľoval do pásma a krížnou prihrávkou hľadal vo výbornej pozícii voľného spoluhráča, ten puk len veľmi tesne nedokázal trafiť, inak by zakončoval do odkrytej brány!
     
    04:02
    Kudelka voľný na ľavom kruhu, miesto strely volil prihrávku, ktorá už bola trochu zbytočná a hlavne bola zablokovaná obrancom.
     
    04:55
    Zlín v plnom počte.
     
    05:06
    Nesrsta ihneď po skončení oslabenia zaútočil a z pravej strany zakončoval bekhendom, Porubský si priestor pri pravej žrdi postrážil a zasiahol svojim betónom.
     
    05:43
    Managers nasťahovaní vo svojej útočnej tretiny, zatiaľ však absentuje častejšia streľba.
     
    06:00
    Domácim konečne vyšla útočná fáza a hneď z toho bolo nebezpečie pre Kučeru! Nahodenie od modrej tesne pred bránou tečoval Aschenbrier, brankár hostí mal zakrytý výhľad a len s oneskorením zaregistroval, že puk skončil tesne nad hornou žŕdkou jeho brány.
     
    06:34
    Managers v ďalšej dobrej možnosti, Winkler osamotený pred Kučerom uspieť nedokázal.
     
    06:46
    Podgorski v dvoch tutovkách – najprv bol v súboji zoči-voči rýchlejší Kučera, následne netrafil útočník domácich odkrytú bránu po krížnej prihrávke!
     
    07:02
    Managers Bratislava dali gól!

    Prichádza zaslúžené vyrovnanie! Domáci pretavili svoju aktivitu vo vyrovnávajúci gól, ktorému predchádzalo prečíslenie hosťujúcej obrany – Just poslal presnú prihrávku, ktorú si pred modrou prebral DÁVID DIŠKANEC a zoči-voči Kučerovi zakončil presne k pravej žŕdke!
    Asistencie : Martin Just
     
    08:10
    Aktivita domácich môže pokračovať. Zahrajú si presilovku, keď je vylúčený Strojil za hákovanie.
     
    08:53
    Just veľmi šikovne strieľal na ,,teč" od modrej, pri pravej žrdi puk tečoval osamotený Crman a len o centimetre netrafil odkrytý priestor brány!
     
    09:21
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Za seknutie si na dve minúty na trestnú lavicu sadá Aschenbrier.
     
    10:09
    Ďalšia veľká možnosť domácich! V hre 4 na 4 prečíslili obranu v protiútoku dvoch proti jednému, Bednár presne prihral na ľavú stranu Hegélymu, ktorý okamžite zakončoval, Kučera sa stihol expresne presunúť a doslova na bránkovej čiare dokázal puk vyraziť!
     
    11:11
    Oba tímy v plnom počte, zápas je zatiaľ veľmi rušný a zaujímavý.
     
    11:54
    Just nádherne prihral cez celé pásmo na pravú stranu Hrbáčikovi, jeho strela z prvej presvišťala ponad pravý horný roh Kučerovej brány.
     
    12:25
    Ďalšia presilovka Managers! Za seknutie je vylúčený Pospíšil.
     
    12:50
    Vo vlastnom oslabení však mohli ísť do vedenia hostia! Holík vystihol rozohrávku obrancov a rútil sa osamotený na Porubského, ten vytiahol parádny semafor a udržal tak nerozhodný stav!
     
    13:00
    Pred bránou dotierali Aschenbrier s Winklerom, Kučera však už mal puk vo svojej moci a tak nasleduje vhadzovanie.
     
    13:28
    Prihrávka Winklera pred bránu nepresná, hostia sa oslobodzujú vyhodením cez všetky čiary.
     
    14:13
    Lukáš Mucha zmenil smer nahodeného puku od modrej a takmer prekvapil Kučeru, ten stihol v poslednej chvíli sklapnúť betóny a vyraziť puk do rohu klziska.
     
    14:37
    UTB Zlín v plnom počte.
     
    15:03
    Měšťánek strieľal z veľkého uhla z pravej strany, Porubský zasiahol svojou lapačkou.
     
    15:44
    Strojil strieľal od modrej a tesne pred Porubským prišiel ešte nebezpečný teč, puk len tesne minul pravú žrď domácej brány.
     
    16:16
    Čech sa dostal k puku medzi kruhmi okamžite po vyhranom buly, mieril však len do pripraveného Porubského.
     
    16:32
    Sledujeme zvýšenú aktivitu Zlína. Teraz prišla ďalšia strela, ktorú vyslal od modrej obranca Měšťánek, Porubskému však nikto neclonil a tak domáci brankár bez problémov zasiahol lapačkou.
     
    16:57
    Aschenbrier potiahol puk do pásma a prihral napravo Hegélymu, ten strieľal prekvapivo z otočky a len tesne netrafil priestor pri pravej žrdi Kučerovej brány!
     
    17:28
    Aschenbrier sa dostal k puku na pravej strane a z ostrého uhla vystrelil, puk zazvonil o ľavú žrď brány a odrazil sa späť do hry, teraz mali hostia šťastie!
     
    18:32
    Hostia podnikli rýchly protiútok a prečíslili domácu obranu, Martyčák bol pri kľučke faulovaný a nasleduje tak presilovka Zlína.
     
    18:32
    Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá Peter Kudelka, sledujeme presilovku Zlína.
     
    18:56
    Hneď na začiatku presilovky ale mohli hostia inkasovať! Po nedorozumení Kučeru a obrancov za vlastnou bránou sa k puku dostal pred bránou Faktor a ani na dvakrát neprekonal Kučeru, ktorý skvele zasiahol vyrážačkou a ramenom!
     
    19:50
    Martyčák sa presadil na pravom kruhu a rýchlou strelou po ľade aj zakončoval, Porubský vyrazil pravým betónom, k prípadnej dorážke už sa hostia nedostali.
     
    19:58
    Winkler sa ešte v závere tretiny snažil ohroziť Kučeru, na prvý pohľad bol faulovaný, nakoniec zakončil mimo. Zákrok obrancu Zlína rozhodca ako nedovolený neposúdil.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina československého súboja nám priniesla veľmi zaujímavý a svižný hokej. Do vedenia šli po necelých dvoch minútach hostia, ktorí využili počiatočnú nekoncentráciu domácej obrany. Domáci však potom zapli na vyššie obrátky, vďaka Diškanecovi vyrovnali a mali viaceré ďalšie príležitosti, tie však či už za prispenia Kučeru alebo jeho bránkovej konštrukcie nevyužili. Pred druhou tretinou je všetko otvorené a dovolím si predpokladať, že to bude napínavý boj až do posledných sekúnd. Pri začiatku druhej tretiny sa na vás teším približne o 18:09.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:18
    Hostia zachybovali v rozohrávke a k puku sa na pravej strane dostal Lukáš Mucha, Kučera bol ale dobre postavený a nemal problém zasiahnuť.
     
    20:53
    Managers v plnom počte.
    Divákov pobavil hlásateľ, ten povedal, že s piatimi hráčmi hrá Ružinov.
     
    21:23
    Domáci podnikli rýchly útok po ľavej strane a následne prišlo aj zakončenie z ľavej strany, Kučera si priestor pri žrdi pokryl.
     
    21:57
    Managers Bratislava dali gól!

    Opäť prichádza rýchly gól na začiatku tretiny, tentoraz z hokejok domácich hokejistov! Akciu začal na ľavej strane Mucha, jeho strelu ešte Kučera vyrazil, puku sa však na pravom kruhu ujal úplne voľný SAMUEL PORUPČAN, v pokoji namieril a presnou delovkou mierenou akurát medzi ruku a telo Kučeru, do tzv. ,,teplomeru," rozvlnil sieť!
    Asistencie : Matúš Mucha, Filip Crman
     
    22:37
    Domáci v ďalšej útočnej snahe, krížna prehrávka z rohu klziska ale presná nebola.
     
    24:03
    Just nahadzoval puk od modrej, trafil len korčule spoluhráča Aschenbriera, ktorý puk následne stratil a zakončiť tak nedokázal.
     
    24:48
    Kocka sa na ľavej strane dral do útočného pásma, zabudol však na puk, ktorý ostal za jeho hokejkou.
     
    25:39
    Snáď len druhýkrát v tretine v útočnom pásme aj hostia, tí aspoň vybojovali vhadzovanie vo svojej útočnej tretine.
     
    26:04
    Domáci však okamžite získali puk a Zlín sa znovu bráni. Individuálne sa snažil presadiť Faktor, bol však rýchlo pokrytý a odzbrojený obrancom.
     
    26:20
    Managers Bratislava dali gól!

    Domáci zvyšujú svoj náskok! Svoju aktivitu zúročili v ďalší presný zásah. Ten vznikol z prečíslenia dvoch proti jednému – Hrbáčik z ľavej strany nahral presne krížom LUKÁŠOVI MUCHOVI, ktorý strelou z prvej trafil nechytateľne pod hornú žrď!
    Asistencia : Martin Hrbáčik
     
    27:35
    Měšťánek sa snaží pozdvihnúť bojovú morálku Zlína, teraz strieľal od modrej čiary, Porubský si na jeho dobre mierenú tiahlu strelu počkal a vyrazil vyrážačkou.
     
    28:37
    Hegély pálil prudko od modrej čiary, jeho strela po ľade len tesne minula pravú žrď, Kučera však mal situáciu zrejme pod kontrolou.
     
    29:29
    Kašpar zle rozohral, z čoho vyplynula ďalšia útočná aktivita domácich – Kocka sa snažil presadiť v útočnom pásme, nakoniec tam získal aspoň vhadzovanie pre svoj tím.
     
    30:28
    UTB Zlín dal gól!

    Nádherná akcia hostí a je vďaka nej znížené! poslal presnú prihrávku z hĺbky vlastnej obrannej tretiny, puk si prebral Holík, ten vkorčuľoval do pásma a z pravej strany sa rútil osamotený na Porubského. RADEK HOLÍK vyriešil situáciu rutinérsky, presnou strelou po ľade k pravej žrdi skóroval!
    Asistencia : Tomáš Martyčák
     
    31:14
    UTB Zlín dal gól!

    Neuveriteľné, hostia doslova povstali z popola a za necelú minútu dokázali vyrovnať skóre! Do útočného pásma si nakorčuľoval ERIK MĚŠŤÁNEK, prílliš sa nerozpakoval, okamžite príklepom vystrelil a urobil dobre – puk skončil v sieti za prekvapeným Porubským!
    Samostatne.
     
    31:46
    Zápas sa dostal do úplne novej situácie, uvidíme, ako sa Managers popasujú s náročným psychickým úderom v podobe rýchlych dvoch inkasovaných gólov.
     
    32:14
    Zatiaľ sa s tým pasujú domáci výborne, jeden z najrýchlejších korčuliarov ligy Hudcovský preukázal svoje prednosti, prekorčuľoval obrancu a zápästím hneď strieľal, Kučera na dvakrát s námahou zasiahol!
     
    32:30
    Hostia mohli viesť! Holík si prebral prihrávku na ľavom kruhu, počkal si na prvý Porubského pohyb a švihom strieľal, len centimetre chýbali, aby puk skončil v bráne, nakoniec mieril tesne mimo ľavej žrde.
     
    33:03
    Nebezpečenstvo ale aj na druhej strane, Hrbáčik na dvakrát zakončoval pred Kučerom, ten si svoje miesto zastal a pokryl puk vo svojej výstroji.
     
    33:36
    Hrbáčik si prebral prihrávku medzi kruhmi, z dobrej pozície okamžite vystrelil, Kučera toho veľa nevidel, ale v poslednej chvíli dokázal úspešne zasiahnuť.
     
    34:54
    Zlín v ďalšom rýchlom brejku, po nahrávke Galušku sa do strely zblízka oprel Martyčák, mieril len do betónov dobre postaveného Porubského.
     
    35:33
    Hegély si spravil výlet do útočného pásma, keď tam puk potiahol až takmer z vlastnej obrannej tretiny, z pravého kruhu aj švihom strieľal, Kučera vytiahol lapačku a puk v nej úspešne kryl.
     
    35:58
    UTB Zlín dal gól!

    Kuriózna situácia rezultuje vo vedúci gól hostí! Od modrej čiary strieľal Strojil, ten bránu prestrelil, puk sa však spoza nej odrazil pred bránu, kde puk zo vzduchu trafil MATĚJ VONDRUŠKA, ktorý posiela hostí do vedenia! Domáci ostali ako zamrazení a boli úplne dezorientovaní, čo hostia využili na vstrelenie gólu.
    Asistencia : Jan Strojil
     
    36:39
    Mohlo byť vyrovnané! Po prihrávke z pravej strany zakončoval z ľavej strany sám pred Kučerom Aschenbrier, hosťujúci brankár výborne zmenšil strelecký uhol a zasiahol pravým ramenom!
     
    37:20
    Za napadnutie je vylúčený Pospíšil, domáci v presilovke.
     
    38:08
    Hudcovský strieľal od modrej čiary, Kučera mal puk medzi betónmi a i keď sa zdalo, že už ho pokryl, tak kus čiernej gumy bol stále v hre, čo skoro využil Mat. Mucha, ktorý len tesne minul priestor pri pravej žrdi!
     
    38:35
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Za držanie je vylúčený Kudelka.
     
    39:22
    Měšťánkova strela od modrej letela veľmi nebezpečne, Porubský aj so šťastím zasiahol pravým ramenom.
     
    39:38
    Hostia už s piatimi hráčmi, hrajú v početnej prevahe 5 na 4.
     
    39:49
    Dvojnásobná presilovka Zlína! Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou je vylúčený Just.
     
    39:58
    Strojil strieľal z ľavej strany po krížnej prihrávke, mieril len tesne nad hornú žŕdku!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina mala priebeh ako na hojdačke. Do dvojgólového vedenia totiž šli pomerne rýchlo domáci a zdalo sa, že hostia aj kvôli dnešnej úzkej súpiske fyzicky odpadnú a bude to len o výške skóre. Opak bol pravdou – Zlín dvomi gólmi v priebehu necelej minúty vyrovnal, aby Vondruška svojim kurióznym gólom poslal hostí do vedenia. Uvidíme, či sa domáci v poslednej časti vzchopia, pre zachovanie nádeje na play-off dnes totiž musia vyhrať, nič iné im nepomôže. Pri tretej tretine sa na vás teším približne o 18:58.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:30
    Domáci so štyrmi hráčmi, prežili dvojnásobnú presilovku hostí, v nej hostia vystrelili len raz, strela Nesrstu ale bola slabá a Porubský ju pokryl.
     
    41:11
    Polakovič vyhadzuje cez všetky čiary, domáci sa zatiaľ bránia výborne.
     
    41:23
    Sily na ľade sa vyrovnajú! Na trestnú lavicu si sadá Šudoma, inkasuje menší trest za držanie.
     
    41:51
    Managers v plnom počte. V tom istom čase už prvú presilovkovú strelu vyslal Polakovič, jeho príklep od modrej pokryl Kučera.
     
    42:21
    Hegély si vymenil puk s Aschenbrierom, ten prihrával pred bránu, kde už medzi kruhmi zakončoval Hegély, Kučera zasiahol svojim betónom a puk vyrazil do bezpečia!
     
    43:24
    Managers Bratislava dali gól!

    Presne v čase skončenia presilovky Managers vyrovnávajú! Po kombinácii na pravej strane si puk prebral VLADIMÍR POLAKOVIČ a presným bekhendom pod hornú žrď vyrovnáva!
    Asistencie : Lukáš Mucha, Martin Hrbáčik
     
    44:18
    UTB Zlín dal gól!

    Doslova diaľnicu s vedľajšími odbočkami si teraz v útočnom pásme vytvorili hráči Zlína. Puk tam zaviezol Holík, kľučkami oklamal dvoch obrancov, prihral presne napravo voľnému ERIKOVI MĚŠŤÁNKOVI, ktorý len puk jemne zasunul pomedzi Porubského betóny! Celá domáca päťka trestuhodne prepadla, čo hostia potrestali vedúcim gólom.
    Asistencie : Radek Holík, Tomáš Martyčák
     
    45:11
    Domáci nasťahovaní v útočnej tretine sa snažia dnes už tretí raz vyrovnať. Teraz sa k tomu ale nepriblížili, keď v útoku stratili puk a musia sa brániť.
     
    45:35
    Aktivita Zlína rezultuje vo vhadzovanie v útočnej tretine.
     
    46:02
    Managers zaútočili s tromi hráčmi, strela Faktora spomedzi kruhov bola zblokovaná, Matúš Mucha následne zblízka trafil len do Kučerových betónov. Každopádne sympatická útočná snaha domácich.
     
    46:58
    Porupčan podnikol nádherné sólo takmer cez celé klzisko, počas ktorého obišiel až troch hráčov Zlína, vo finálnej fáze však už zakončiť nedokázal, keď mu puk preskočil hokejku.
     
    47:19
    Hostia v prečíslení troch proti jednému! To však ,,zabil" Měšťánek, ktorého signalizovanú nahrávku vystihol dobre reagujúci obranca.
     
    48:25
    Hostia hrajú dnes veľmi rozumne a šetria cenné sekundy. Tie teraz nazbieral pri pohybe vo vlastnom obrannom pásme Nesrsta, aby následne založil útok svojho mužstva, ktorý však nevyústil v strelu na bránu.
     
    49:34
    Ďalšia možnosť Zlína na zvýšenie náskoku! Čech unikol obrane a rútil sa zoči-voči Porubskému, ten jeho polovysokú strelu fantasticky vyrazil pravým betónom!
     
    50:43
    Winkler prihrával pred bránu z rohu klziska, svojich spoluhráčov však nenašiel. Na druhej strane strieľal z pravého kruhu Pospíšil, Porubskú zasiahol lapačkou.
     
    51:28
    Hudcovský zaviezol puk do pásma a prenechal ho Lukášovi Muchovi, jeho strela bola ale následne zablokovaná.
     
    51:57
    Hudcovský sa ocitol voľný medzi kruhmi a tvrdo strieľal príklepom, mieril tesne nad.
     
    52:42
    Brincko naprahoval od modrej čiary, v tej najnevhodnejšej chvíli ho ale zradila vlastná hokejka, ktorá praskla. Domáci sa musia znovu prácne dostávať do útočnej tretiny, čas pre nich už plynie akosi rýchlejšie.
     
    53:34
    Krásna akcia Managers! Brincko ukážkovo zaviezol puk do pásma, nahral naľavo Hegélymu, ten videl na opačnej strane voľného Aschenbriera, ktorému presne prihral, domáci útočník ale vo vyloženej pozícii trafil tesne mimo ľavej žrde!
     
    54:32
    Čech v ďalšej vyloženej pozícii, sám pred Porubským trafil ľavú žrď jeho brány!
     
    54:57
    Chvíľami sa zdá, akoby gól potreboval Zlín a nie domáci, čo pri pohľade na skóre samozrejme nie je pravda. Teraz z ľavej strany strieľal zblízka Galuška, Porubský si ale pokryl priestor pri pravej žrdi a znovu podržal svoj tím.
     
    56:32
    Managers Bratislava dali gól!

    Z ničoho nič je vyrovnané! Domáci zužitkovali na prvý pohľad platonický tlak v útočnom pásme na vyrovnávajúci gól! Z rohu klziska nahrával pred bránu Aschenbrier, aj trochu so šťastím našiel VLADIMÍRA HEGÉLYHO, ktorý puk poslal presne pod hornú žrď!
    Asistencie : Jakub Aschenbrier, Samuel Porupčan
     
    56:56
    Domáci nabudení vyrovnávajúcim gólom v útočnej snahe, strely Kudelku či Justa úspešné neboli.
     
    57:19
    Galuška vo vyloženej pozícii po krížnej prihrávke pri ľavej žrdi, len tesne ale netrafil voľný priestor pri pravej žrdi!
     
    57:48
    Podgorski sa vrútil do pásma a zakončoval z ľavého kruhu, Kučera však pri bližšej žrdi skvele zasiahol a puk vyrazil!
     
    58:26
    Hrbáčik strieľal z ľavého kruhu, len tesne netrafil protiľahlý horný roh brány.
     
    59:10
    Domáci v power-play, Porubský už na striedačke! Útočná snaha Managers ale doposiaľ bez efektu, teraz sa nepresadil Porupčan.
     
    59:26
    Hostia sa snažili trafiť opustenú bránu, puk len tesne minul pravú žrď a skončil v zakázanom uvoľnení. Domáci si berú oddychový čas.
     
    59:31
    Winkler strieľal ihneď po vyhranom buly od modrej, Kučera kryl vo svojej výstroji.
     
    59:42
    UTB Zlín dal gól!

    Je rozhodnuté! Podgorski síce vyhral buly, v následnej skrumáži ale získali puk hostia, a TOMÁŠ MARTYČÁK strelou cez celé klzisko trafil presne do prázdnej brány!
    Samostatne.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa nám zápas predposledného hracieho dňa v EUHL, ktorý rozhodol o tom, že Managers Bratislava sa v premiérovej sezóne EUHL umiestnia na konečnom piatom mieste a play-off si nezahrajú. Dnešný duel mali pritom rozohraný naozaj sľubne, keď viedli 3:1, hostia však zápas silou vôle a bojovnosťou otočili a nakoniec si odvážajú zrejme zaslúžené víťazstvo. Dvojice pre play-off sú teda jasné – UK Praha si zahrá s Trenčínom a Paneuropa Kings práve s dnešnými víťazmi, UTB Zlín.
    Ja sa s vami lúčim a teším sa na stretnutie pri ďalších hokejových zápasoch! (20:33:21)

    Góly a asistencie: 8. Diškanec (Just), 22. Porupčan (Mucha, Crman), 27. Mucha (Hrbáčik), 44. Polakovič (Mucha, Hrbáčik), 57. Hegély (Aschenbrier, Porupčan) – 2. Galuška (Holík), 31. Holík (Martyčák), 32. Měšťánek, 36. Vondruška (Strojil), 45. Měšťánek (Holík, Martyčák), 60. Martyčák


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský – Porupčan, Polakovič, Just, Dobrovodský, Brincko, Derčalík – Luk. Mucha, Mat. Mucha, Kocka, Aschenbrier, Podgorski, Hegély, Diškanec, Faktor, Crman, Kudelka, Hrbáčik, Winkler, Hudcovský, Bednár
    UTB Zlín: Kučera – Strojil, Měšťánek, Šudoma, Kašpar – Nesrsta, Martyčák, Pospíšil, Holík, Čech, Galuška

    Rozhodca: Goga