Managers – Gladiators 3:2 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
Gladiators Trenčín
Pondelok 17.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    59:39
    Tak predsa len! Hostia podnikli rýchly protiútok, po ktorom nasledovala strieľaná prihrávka pred bránu, kde puk tečoval Brezáni, len o centimetre minul priestor pri ľavej žrdi!
     
    55:03
    Kuffa znovu perfektne potiahol puk po ľavej strane a naservíroval prihrávku na druhú stranu popred bránkovisko, tam v neprehľadnej situácii Radulay nedokázal pretlačiť puk do siete!
     
    54:17
    Šulík vnikol do útočného pásma a svojou aktivitou si vykoledoval faul! Bol podrazený, z čoho rezultuje dvojminútová presilovka pre Gladiators. Dve minúty inkasoval Kudelka.
     
    53:50
    Bednárik získal puk na vlastnej modrej čiare, posunul ho do samostatného úniku Macounovi, ten tiesnený zoči-voči Porubskému strieľal po ľade, domáci brankár zasiahol pravým betónom a drží vedenie pre svoj tím!
     
    51:26
    Mohlo byť vyrovnané! Strelu od modrej čiary Porubský len vyrazil pred seba, kde dorážal na dva krát Bednárik, oba jeho pokusy ale dokázal domáci brankár úspešne vyraziť!
     
    49:18
    Vylúčenia dnes akoby nemajú konca-kraja! Teraz si za hákovanie sadá na trestnú lavicu domáci obranca Granec, nasleduje presilovka Gladiators!
     
    48:24
    Hudcovský napriahol na modrej čiare, puk bol ešte pred bránou prizdvihnutý a len tesne minul hornú žrď Gašparovičovej brány!
     
    46:58
    Škaredý zákrok predviedol Kandráč. Za vrazenie si odsedí 2 minúty, nasleduje dvojnásobná početná prevaha Managers v trvaní takmer minúty a pol!
     
    46:33
    Trenčín by sa mal snažiť o vyrovnanie, hra zatiaľ tomu príliš nenasvedčuje. Domáci totiž v ďalšej presilovke, na 2 minúty je vylúčený Faktor.
     
    46:11
    Managers v obrovskej možnosti zvýšiť náskok – veď postupovali traja proti vracajúcemu sa obrancovi hostí! Hudcovský si prebral prihrávku Winklera a snažil sa zakončiť blafákom, Gašparovič sa ale hodil na ľad a skvelým zákrokom zabránil puku v ceste do siete! Nádherný hokejový moment teraz videli diváci v Ružinove.
     
    45:03
    V závere presilovky gólová príležitosť Managers! Just strieľal od modrej čiary a mieril veľmi dobre, Gašparovič vyrazil pred seba tak nešťastne, že puk trafil útočníka domácich do tváre, nebyť tohto zásahu, mohli by domáci dorážať vo výbornej pozícii!
     
    43:04
    V dnešnom zápase by to zrejme ani nebola tretina, keby v nej neprišlo nejaké vylúčenie. Teraz si presilovku zahrajú domáci, za hákovanie je vylúčený Gaváč.
     
    41:37
    V krátkom slede ďalšia šanca Trenčanov, aby ich tieto nevyužité možnosti potom nemrzeli! Po prihrávke spoza brány sa ocitol v bezprostrednej blízkosti osamotený Macoun, puk však netrafil ideálne a ani tak neohrozil Porubského!
     
    40:55
    Kuffa sa pekne presadil na ľavej strane a okamžite nahral na pravú stranu Zemkovi, jeho strelu ,,z prvej" dokázal Porubský vyraziť svojim ľavým betónom!
     
    39:29
    V závere tretiny vzájomné vylúčenie na oboch stranách za hrubosť. Hráme štyria proti štyrom.
     
    38:48
    Managers Bratislava dali gól!

    Neuveriteľne zaujímavý priebeh má tento zápas! Po tom, ako sa zdalo, že opraty zápasu prevezmú do rúk hostia, sa domáci znovu ujímajú vedenia! Viedla k tomu jednoduchá presilovková akcia – od modrej strieľal Faktor, Gašparovič puk len vyrazil, k dorážke sa dostal PETER LEDNÁR a dokázal puk umiestniť k ľavej žrdi!
    Asistencie : Faktor
     
    37:58
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Za krosček si na trestnú lavicu sadá Radulay.
     
    37:52
    Domáci mohli napriek početnému oslabeniu ísť znovu do vedenia! Po ľavej strane unikol Just, v prečíslení dvoch proti jednému nahral na druhú stranu Kockovi, ktorého zakončenie do odkrytej brány zlikvidoval fantastickým zákrokom v páde Gašparovič!
     
    36:34
    Šulík si pekne potiahol puk do pásma a snažil sa prejsť okolo obrancu, ten ho však fauloval a je tu ďalšia presilovka hostí. Domáci hokejisti situáciu trochu psychicky nezvládajú, teraz až dvaja inkasovali vyššie osobné tresty za nešportové správanie. Výsledkom je presilová hra Gladiators. Menší trest inkasoval Brincko. Trest do konca stretnutia inkasoval za nešportové správanie Porupčan, ktorý si neodpustil štipľavé invektívy voči rozhodcovi Gogovi.
     
    35:17
    GLADIATORS Trenčín dali gól!

    Je vyrovnané! ANDREJ BEDNÁRIK sa rýchlo rozbehol proti Porubskému, príliš sa nerozpakoval a rýchlou strelou zápästím trafil presne do ľavého horného rohu brány, puk sa ešte efektne odrazil od žŕdky priamo za bránkovú čiaru!
    Gól dosiahnutý z trestného strieľania.
     
    35:17
    Okamžite je tu ďalšia možnosť hostí! Sám proti brankárovi postupoval Bednárik, bol podrazený a je tak nariadené trestné strieľanie!
     
    33:56
    Ďalšia delovka Radulaya od modrej, teraz z toho bola aj gólová šanca! Porubský puk s námahou vyrazil, pri pravej žrdi ale dorážal do odkrytej brány úplne voľný Kuffa, poskakujúci puk netrafil presne a mieril mimo brány!
     
    33:13
    Trenčania budú môcť na svoje zníženie nadviazať v presilovke! Za hrubosť je vylúčený Hegély, ktorý okrem menšieho trestu inkasuje aj osobný desaťminútový trest za nešportové správanie.
     
    30:39
    Domáci mohli znovu ísť do dvojgólového vedenia! Po prihrávke z pravej strany zakončoval do odkrytej brány Hrbáčik, puk sa mu však trochu skĺzol po čepeli hokejky a tak domáci útočník nedokázal zakončiť presne!
     
    29:43
    GLADIATORS Trenčín dali gól!

    Hostia sa dočkali nielen to, že hrali konečne v plnej sile, ale dokonca sa im podarilo aj znížiť! Veľmi peknou samostatnou akciou sa o to postaral JURAJ ZEMKO – z pravej strany si nakorčuľoval pred bránou a šikovne pomedzi betóny prekonal Porubského!
    Asistencia : Bernát
     
    26:52
    Hráči sa striedajú na trestnej lavici, akoby tam na nich čakalo niečo zaujímavé. Teraz si na 2 minúty za podrazenie sadá Juraj Zemko, Managers v presilovke štyroch proti trom.
     
    26:03
    Od modrej čiary v presilovke skvele vystrelil Just, Gašparovič vytiahol efektný semafor a podržal svoj tím!
     
    25:56
    Hra sa začína trocha zbytočne kúskovať vylúčeniami. Teraz zahákoval útočníka Managers obranca Gladiators Faktor, ktorý si sadá na trestnú lavicu. Domáci vo veľmi výhodnej presilovke štyroch proti trom!
     
    25:13
    Sily na ľade sa nám vyrovnajú. V útočnom pásme prehnal svoju snahu Winkler, podrazil unikajúceho súpera a nič iné, ako dve minúty, z toho ani nemohlo byť. Najbližšiu minútu budeme hrať štyria proti štyrom.
     
    24:09
    Útočné snahy Trenčanov budú ale minimálne na dve minúty zastavené. Na dve minúty je totiž vylúčený Porubský, Managers v presilovke.
     
    17:27
    Za narazenie na mantinel inkasuje menší trest Erik Borbély.
     
    15:14
    Domáci v ďalšej obrovskej šanci, nádhernú strieľanú prihrávku od modrej ale na vzdialenejšej žrdi nedokázal útočník Managers zasunúť do siete, chýbali skutočne len centimetre!
     
    14:42
    Managers Bratislava dali gól!

    Tak teraz predviedli hostia veľké obranné zlyhanie! Bezprostredne po uplynutí trestu sa totiž po prihrávke z vlastnej obrannej tretiny dostal do úniku Crman , ten bol ešte zablokovaný obrancom a vytlačený za bránu, odtiaľ ešte v páde nahral pred bránu, kde bol MATÚŠ KOCKA a presnou strelou po ľade k žrdi zaskočil brankára!
    Asistencie : Filip Crman, Oliver Granec
     
    13:21
    Obrovský závar pred bránou Managers! Po strele z ľavého kruhu brankár len vyrazil puk pred seba, kde už dorážal pripravený Gaváč, Porubský ale na poslednú chvíľu zachránil!
     
    12:32
    Ďalšia presilovka hostí! Za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche dostáva menší trest hráčska lavica Managers. Tento verdikt zle znášal strelec prvého gólu Podgorski, ktorý inkasoval osobný desaťminútový trest.
     
    10:20
    Hostia budú môcť okamžite vyrovnať v presilovke. Na trestnú lavicu si za hákovanie sadá Hegély.
     
    09:36
    Managers Bratislava dali gól!

    Nádherný gól domácich! Tí otvárajú skóre skutočne výstavným kúskom, ktorý si jednoducho gólové ocenenie zaslúžil. Spoza brány si pred bránu vykorčuľoval ADAM PODGORSKI, potiahol si puk tesne za ľavý kruh a rýchlou strelou švihom trafil presne pod hornú žrď!
    Asistencie : Matúš Mucha, Matúš Kocka
     
    06:25
    Za hákovanie je vylúčený obranca Trenčína Ondřej Jordán.
     
    04:43
    Hostia si zahrajú presilovku! Na trestnej lavici je za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou domáci Matúš Kocka, keďže súperovi spôsobil aj zranenie, je z toho dvojitý menší trest.
     
    04:02
    Ďalšia možnosť hostí! Z ľavej strany sa pred bránu natlačil Jurenka a zblízka zakončoval len do Porubského betónov, následne ešte bránu obkorčuľoval Matejdes a prihrával na modrú, následnú tečovanú strelu Porubský so šťastím vyrazil!
     
    03:14
    Pekný výlet si pozorovaný obrancami urobil do útočného pásma útočník Gladiators Bednárik! Puk si potiahol medzi kruhy a šikovne vystrelil po ľade, jeho strela sa obtrela o žrď domácej brány!

    Góly a asistencie: 10. Podgorski (Mucha, Kocka), 15. Kocka (Crman, Granec), 39. Lednár (Faktor) – 30. Zemko (Bernát), 36. Bednárik


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský (Ponist) – Polakovič, Porupčan, Just, Granec, Dobrovodský, Kudelka, Derčálik – Mucha, Slučiak, Mucha, Kocka, Podgorski, Hudcovský, Hegély, Winkler, Crman, Hrbáčik, Faktor, Diškanec, Brincko, Lednár
    Gladiators Trenčín: Gašparovič (Zubo) – Okuliar, Borbély, Matejdes, Jordán, Kandráč, Faktor – Porubský, Kuffa, Gaváč, Macoun, Brezáni, Ludvig, Uhlík, Ďuriš, Šulík, Bednárik, Radulay, Jurenka, Zemko

    Rozhodca: Goga