Managers – Gladiators 3:2 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
Gladiators Trenčín
Pondelok 17.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    54:17
    Šulík vnikol do útočného pásma a svojou aktivitou si vykoledoval faul! Bol podrazený, z čoho rezultuje dvojminútová presilovka pre Gladiators. Dve minúty inkasoval Kudelka.
     
    49:18
    Vylúčenia dnes akoby nemajú konca-kraja! Teraz si za hákovanie sadá na trestnú lavicu domáci obranca Granec, nasleduje presilovka Gladiators!
     
    46:58
    Škaredý zákrok predviedol Kandráč. Za vrazenie si odsedí 2 minúty, nasleduje dvojnásobná početná prevaha Managers v trvaní takmer minúty a pol!
     
    46:33
    Trenčín by sa mal snažiť o vyrovnanie, hra zatiaľ tomu príliš nenasvedčuje. Domáci totiž v ďalšej presilovke, na 2 minúty je vylúčený Faktor.
     
    43:04
    V dnešnom zápase by to zrejme ani nebola tretina, keby v nej neprišlo nejaké vylúčenie. Teraz si presilovku zahrajú domáci, za hákovanie je vylúčený Gaváč.
     
    39:29
    V závere tretiny vzájomné vylúčenie na oboch stranách za hrubosť. Hráme štyria proti štyrom.
     
    37:58
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Za krosček si na trestnú lavicu sadá Radulay.
     
    36:34
    Šulík si pekne potiahol puk do pásma a snažil sa prejsť okolo obrancu, ten ho však fauloval a je tu ďalšia presilovka hostí. Domáci hokejisti situáciu trochu psychicky nezvládajú, teraz až dvaja inkasovali vyššie osobné tresty za nešportové správanie. Výsledkom je presilová hra Gladiators. Menší trest inkasoval Brincko. Trest do konca stretnutia inkasoval za nešportové správanie Porupčan, ktorý si neodpustil štipľavé invektívy voči rozhodcovi Gogovi.
     
    33:13
    Trenčania budú môcť na svoje zníženie nadviazať v presilovke! Za hrubosť je vylúčený Hegély, ktorý okrem menšieho trestu inkasuje aj osobný desaťminútový trest za nešportové správanie.
     
    26:52
    Hráči sa striedajú na trestnej lavici, akoby tam na nich čakalo niečo zaujímavé. Teraz si na 2 minúty za podrazenie sadá Juraj Zemko, Managers v presilovke štyroch proti trom.
     
    25:56
    Hra sa začína trocha zbytočne kúskovať vylúčeniami. Teraz zahákoval útočníka Managers obranca Gladiators Faktor, ktorý si sadá na trestnú lavicu. Domáci vo veľmi výhodnej presilovke štyroch proti trom!
     
    25:13
    Sily na ľade sa nám vyrovnajú. V útočnom pásme prehnal svoju snahu Winkler, podrazil unikajúceho súpera a nič iné, ako dve minúty, z toho ani nemohlo byť. Najbližšiu minútu budeme hrať štyria proti štyrom.
     
    24:09
    Útočné snahy Trenčanov budú ale minimálne na dve minúty zastavené. Na dve minúty je totiž vylúčený Porubský, Managers v presilovke.
     
    17:27
    Za narazenie na mantinel inkasuje menší trest Erik Borbély.
     
    12:32
    Ďalšia presilovka hostí! Za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche dostáva menší trest hráčska lavica Managers. Tento verdikt zle znášal strelec prvého gólu Podgorski, ktorý inkasoval osobný desaťminútový trest.
     
    10:20
    Hostia budú môcť okamžite vyrovnať v presilovke. Na trestnú lavicu si za hákovanie sadá Hegély.
     
    06:25
    Za hákovanie je vylúčený obranca Trenčína Ondřej Jordán.
     
    04:43
    Hostia si zahrajú presilovku! Na trestnej lavici je za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou domáci Matúš Kocka, keďže súperovi spôsobil aj zranenie, je z toho dvojitý menší trest.

    Góly a asistencie: 10. Podgorski (Mucha, Kocka), 15. Kocka (Crman, Granec), 39. Lednár (Faktor) – 30. Zemko (Bernát), 36. Bednárik


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský (Ponist) – Polakovič, Porupčan, Just, Granec, Dobrovodský, Kudelka, Derčálik – Mucha, Slučiak, Mucha, Kocka, Podgorski, Hudcovský, Hegély, Winkler, Crman, Hrbáčik, Faktor, Diškanec, Brincko, Lednár
    Gladiators Trenčín: Gašparovič (Zubo) – Okuliar, Borbély, Matejdes, Jordán, Kandráč, Faktor – Porubský, Kuffa, Gaváč, Macoun, Brezáni, Ludvig, Uhlík, Ďuriš, Šulík, Bednárik, Radulay, Jurenka, Zemko

    Rozhodca: Goga