Managers – Gladiators 3:2 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
Gladiators Trenčín
Pondelok 17.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    Domáci dokázali v závere udržať cenné víťazstvo, ktoré je zaslúžené. Dnes boli totiž o ten jeden gól lepší než hostia, ktorí však taktiež zanechali dobrý dojem. Ja sa s vami týmto lúčim a teším sa na stretnutie pri ďalších zápasoch! (19:33:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:39
    Tak predsa len! Hostia podnikli rýchly protiútok, po ktorom nasledovala strieľaná prihrávka pred bránu, kde puk tečoval Brezáni, len o centimetre minul priestor pri ľavej žrdi!
     
    59:13
    Hra sa odohráva v obrannom pásme Trenčína, na vyrovnanie to veru nevyzerá.
     
    58:38
    Zatiaľ to na vyrovnanie nevyzerá, teraz naopak na druhej strane prenikal Brincko a bol zastavený až tesne pred Gašparovičom. Hostia sa vôbec nedokážu dostať k puku.
     
    58:00
    Dve minúty do konca stretnutia, podarí sa hosťom vyrovnať?
     
    57:36
    Bednárik strieľal z ľavého kruhu úplne nepresne. Hostia sa síce snažia, do skutočných šancí sa však dostávajú len veľmi ťažko.
     
    57:14
    Pred domácou bránou bol úplne voľný Kuffa, Okuliar mu však nedokázal poslať presnú nahrávku. Nasleduje buly v útočnej tretine Trenčína.
     
    56:44
    Managers vyhrali dôležité buly vo svojej obrannej tretine, zatiaľ umne kontrolujú výhodný stav.
     
    56:25
    Domáci v plnom počte.
     
    56:11
    Bednárik stratil puk na modrej čiare, zrejme to už bude koniec presilovkovej snahy Gladiators.
     
    55:52
    Macoun sa ihneď po buly prekľučkoval až do zakončenia na pravom kruhu, Porubskému ale nikto neclonil a ten tak puk dokázal kryť.
     
    55:03
    Kuffa znovu perfektne potiahol puk po ľavej strane a naservíroval prihrávku na druhú stranu popred bránkovisko, tam v neprehľadnej situácii Radulay nedokázal pretlačiť puk do siete!
     
    54:23
    Od modrej pálil znovu tvrdo Radulay, tentoraz bola jeho strela zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    54:17
    Šulík vnikol do útočného pásma a svojou aktivitou si vykoledoval faul! Bol podrazený, z čoho rezultuje dvojminútová presilovka pre Gladiators. Dve minúty inkasoval Kudelka.
     
    53:50
    Bednárik získal puk na vlastnej modrej čiare, posunul ho do samostatného úniku Macounovi, ten tiesnený zoči-voči Porubskému strieľal po ľade, domáci brankár zasiahol pravým betónom a drží vedenie pre svoj tím!
     
    52:39
    Pred bránou zakončoval v dobrej pozícii Winkler, ktorý sa dokázal zbaviť dotierajúceho obrancu, bekhendom mieril tesne vedľa pravej žrde!
     
    51:46
    Vzrušujúce okamihy pokračujú – na pravom kruhu sa uvoľnil Hegély, zblízka mieril len do Gašparoviča.
     
    51:36
    Macoun sa k dostal k puku na pravom kruhu a rýchlou strelou po ľade zakončoval, Porubský vyrazil ľavým betónom!
     
    51:19
    Oba tímy v plnom počte.
     
    51:10
    Prienik Hegélyho vo vlastnom oslabení zastavil obranným zákrokom obranca Trenčína.
     
    51:26
    Mohlo byť vyrovnané! Strelu od modrej čiary Porubský len vyrazil pred seba, kde dorážal na dva krát Bednárik, oba jeho pokusy ale dokázal domáci brankár úspešne vyraziť!
     
    50:07
    Presilovka Gladiators zatiaľ nevýrazná. Teraz prišla strela od modrej čiary, ktorá bola zblokovaná na ochrannú sieť. Z hry domácich cítiť veľkú túžbu udržať cenné víťazstvo.
     
    49:31
    Hostia presilovku nezačali dobre, domáci sa stihli oslobodiť vyhodením cez všetky čiary.
     
    49:18
    Vylúčenia dnes akoby nemajú konca-kraja! Teraz si za hákovanie sadá na trestnú lavicu domáci obranca Granec, nasleduje presilovka Gladiators!
     
    49:02
    Hostia prežili aj tieto momenty a hrajú v plnom počte.
     
    48:24
    Hudcovský napriahol na modrej čiare, puk bol ešte pred bránou prizdvihnutý a len tesne minul hornú žrď Gašparovičovej brány!
     
    48:02
    Hegély strieľal z ľavého kruhu, Gašparovič si vykorčuľoval z brány a puk vyrazil.
     
    47:26
    Macoun ale zachytil nepodarenú strelu od domácich a vyhadzuje puk cez všetky čiary.
     
    46:58
    Škaredý zákrok predviedol Kandráč. Za vrazenie si odsedí 2 minúty, nasleduje dvojnásobná početná prevaha Managers v trvaní takmer minúty a pol!
     
    46:54
    Polakovič strieľal na ,,teč" od modrej, puk však pred Gašparovičom netečoval nikto a tak ho brankár domácich stihol vyraziť do bezpečia.
     
    46:33
    Trenčín by sa mal snažiť o vyrovnanie, hra zatiaľ tomu príliš nenasvedčuje. Domáci totiž v ďalšej presilovke, na 2 minúty je vylúčený Faktor.
     
    46:11
    Managers v obrovskej možnosti zvýšiť náskok – veď postupovali traja proti vracajúcemu sa obrancovi hostí! Hudcovský si prebral prihrávku Winklera a snažil sa zakončiť blafákom, Gašparovič sa ale hodil na ľad a skvelým zákrokom zabránil puku v ceste do siete! Nádherný hokejový moment teraz videli diváci v Ružinove.
     
    45:55
    Teraz sme zaznamenali viacero osobných súbojov v útočnom pásme Gladiators, domácim sa podarilo oslobodiť vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    45:05
    Hostia v plnom počte.
     
    45:03
    V závere presilovky gólová príležitosť Managers! Just strieľal od modrej čiary a mieril veľmi dobre, Gašparovič vyrazil pred seba tak nešťastne, že puk trafil útočníka domácich do tváre, nebyť tohto zásahu, mohli by domáci dorážať vo výbornej pozícii!
     
    44:33
    Radulay s Macounom unikli vo vlastnom oslabení, strela druhého menovaného ale bola zblokovaná.
     
    44:08
    K strele sa na modrej čiare dostal Polakovič, pálil naozaj tvrdo a prudko priamo z príklepu, Gašparovič ale na puk videl a tak ho dokázal pokryť.
     
    43:48
    Trenčín vyhadzuje cez všetky čiary, domáci začínajú spoza vlastnej brány.
     
    43:40
    Presilovka domácich nie je zlá, držia sa v útočnom pásme, zatiaľ ale strieľajú málo. Tento pokus od modrej s prehľadom pokryl vo svojej výstroji Gašparovič.
     
    43:04
    V dnešnom zápase by to zrejme ani nebola tretina, keby v nej neprišlo nejaké vylúčenie. Teraz si presilovku zahrajú domáci, za hákovanie je vylúčený Gaváč.
     
    42:21
    Obranca Just zaviezol puk do útočného pásma a strieľal spomedzi kruhov, jeho pokus bol zblokovaný.
     
    41:37
    V krátkom slede ďalšia šanca Trenčanov, aby ich tieto nevyužité možnosti potom nemrzeli! Po prihrávke spoza brány sa ocitol v bezprostrednej blízkosti osamotený Macoun, puk však netrafil ideálne a ani tak neohrozil Porubského!
     
    41:26
    Obe mužstvá v plnom počte.
     
    41:17
    Zahanbiť sa nenechali ani domáci, ktorí zblízka dobiedzali na Gašparoviča, ten sa však roztiahol na bránkovej čiare a úspešne pokryl všetky dorážky.
     
    40:55
    Kuffa sa pekne presadil na ľavej strane a okamžite nahral na pravú stranu Zemkovi, jeho strelu ,,z prvej" dokázal Porubský vyraziť svojim ľavým betónom!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá časť hry priniesla všetko to, čo nesmie dobrému zápasu chýbať – a to góly, emócie, zvraty a aj tvrdšie zákroky. Hosťom sa podarilo gólmi Zemka a Bednárika vyrovnať, na čo nasledovali viaceré vylúčenia na strane Managers a zdalo sa, že Trenčín získava psychickú výhodu. V závere tretiny sa však v presilovke presadil Lednár a stanovil priebežné skóre na 3:2 pre Managers. Pred poslednou tretinou je ale všetko otvorené, ja sa na vás pri jej začiatku teším približne o 18:59.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:29
    V závere tretiny vzájomné vylúčenie na oboch stranách za hrubosť. Hráme štyria proti štyrom.
     
    38:48
    Managers Bratislava dali gól!

    Neuveriteľne zaujímavý priebeh má tento zápas! Po tom, ako sa zdalo, že opraty zápasu prevezmú do rúk hostia, sa domáci znovu ujímajú vedenia! Viedla k tomu jednoduchá presilovková akcia – od modrej strieľal Faktor, Gašparovič puk len vyrazil, k dorážke sa dostal PETER LEDNÁR a dokázal puk umiestniť k ľavej žrdi!
    Asistencie : Faktor
     
    38:37
    Managers v plnom počte, nasleduje ich presilovka.
     
    37:58
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Za krosček si na trestnú lavicu sadá Radulay.
     
    37:52
    Domáci mohli napriek početnému oslabeniu ísť znovu do vedenia! Po ľavej strane unikol Just, v prečíslení dvoch proti jednému nahral na druhú stranu Kockovi, ktorého zakončenie do odkrytej brány zlikvidoval fantastickým zákrokom v páde Gašparovič!
     
    36:34
    Šulík si pekne potiahol puk do pásma a snažil sa prejsť okolo obrancu, ten ho však fauloval a je tu ďalšia presilovka hostí. Domáci hokejisti situáciu trochu psychicky nezvládajú, teraz až dvaja inkasovali vyššie osobné tresty za nešportové správanie. Výsledkom je presilová hra Gladiators. Menší trest inkasoval Brincko. Trest do konca stretnutia inkasoval za nešportové správanie Porupčan, ktorý si neodpustil štipľavé invektívy voči rozhodcovi Gogovi.
     
    35:17
    GLADIATORS Trenčín dali gól!

    Je vyrovnané! ANDREJ BEDNÁRIK sa rýchlo rozbehol proti Porubskému, príliš sa nerozpakoval a rýchlou strelou zápästím trafil presne do ľavého horného rohu brány, puk sa ešte efektne odrazil od žŕdky priamo za bránkovú čiaru!
    Gól dosiahnutý z trestného strieľania.
     
    35:17
    Okamžite je tu ďalšia možnosť hostí! Sám proti brankárovi postupoval Bednárik, bol podrazený a je tak nariadené trestné strieľanie!
     
    35:14
    Domáci v plnom počte.
     
    34:24
    Závar pred bránou domácich, Zemko bol však v bránkovisku, čo pravidlá nepovoľujú a hra sa presunula do stredného pásma.
     
    33:56
    Ďalšia delovka Radulaya od modrej, teraz z toho bola aj gólová šanca! Porubský puk s námahou vyrazil, pri pravej žrdi ale dorážal do odkrytej brány úplne voľný Kuffa, poskakujúci puk netrafil presne a mieril mimo brány!
     
    33:19
    Radulay vyslal prudkú strelu od modrej čiary, tá len presvišťala tesne mimo pravej žrde Porubského brány.
     
    33:13
    Trenčania budú môcť na svoje zníženie nadviazať v presilovke! Za hrubosť je vylúčený Hegély, ktorý okrem menšieho trestu inkasuje aj osobný desaťminútový trest za nešportové správanie.
     
    32:55
    Porubský inkasoval nepríjemný zásah pukom priamo do tváre. Otrasený sa zdvihol a odkorčuľoval na striedačku, tak snáď bude všetko v poriadku.
     
    31:57
    Hra nabrala obrátky, vidíme aj viacero čistých fyzických súbojov na oboch stranách.
     
    30:39
    Domáci mohli znovu ísť do dvojgólového vedenia! Po prihrávke z pravej strany zakončoval do odkrytej brány Hrbáčik, puk sa mu však trochu skĺzol po čepeli hokejky a tak domáci útočník nedokázal zakončiť presne!
     
    29:43
    GLADIATORS Trenčín dali gól!

    Hostia sa dočkali nielen to, že hrali konečne v plnej sile, ale dokonca sa im podarilo aj znížiť! Veľmi peknou samostatnou akciou sa o to postaral JURAJ ZEMKO – z pravej strany si nakorčuľoval pred bránou a šikovne pomedzi betóny prekonal Porubského!
    Asistencia : Bernát
     
    28:59
    Hostia po dlhých minútach v plnom počte. Zemko, ktorý naskakoval z trestnej lavice, mohol dokonca aj ohroziť bránu domácich, na prihrávku z vlastnej obrannej tretiny však tesne nedočiahol.
     
    28:33
    Bránka posunutá zo svojho priestoru, už je však všetko v poriadku a pokračujeme tak vhadzovaním v obrannom pásme hostí.
     
    28:09
    Z ľavej strany pálil príklepom Granec, Gašparovič vyrazil svojim pravým betónom.
     
    27:56
    Dvojnásobná prevaha Managers už ale ďalšie možnosti nepriniesla, hostia už so štyrmi hráčmi, v oslabení o jedného muža budú ešte 56 sekúnd.
     
    27:26
    Domáci okamžite ohrozili Gašparoviča, ten si na strelu dobre vyšiel z brány a schoval ju pod svojim telom.
     
    27:13
    Vylúčený Winkler na ľade, nasleduje polminútová presilovka piatich proti trom pre Managers!
     
    26:52
    Hráči sa striedajú na trestnej lavici, akoby tam na nich čakalo niečo zaujímavé. Teraz si na 2 minúty za podrazenie sadá Juraj Zemko, Managers v presilovke štyroch proti trom.
     
    26:44
    Matúš Mucha sa na ľavej strane dral do zakončenia, puk následne po ňom prebral Hegély, ktorý bol tesne pred Gašparovičom nedovolene zastavený, je tu ďalšie vylúčenie.
     
    26:16
    Trenčín so štyrmi hráčmi.
     
    26:03
    Od modrej čiary v presilovke skvele vystrelil Just, Gašparovič vytiahol efektný semafor a podržal svoj tím!
     
    25:56
    Hra sa začína trocha zbytočne kúskovať vylúčeniami. Teraz zahákoval útočníka Managers obranca Gladiators Faktor, ktorý si sadá na trestnú lavicu. Domáci vo veľmi výhodnej presilovke štyroch proti trom!
     
    25:13
    Sily na ľade sa nám vyrovnajú. V útočnom pásme prehnal svoju snahu Winkler, podrazil unikajúceho súpera a nič iné, ako dve minúty, z toho ani nemohlo byť. Najbližšiu minútu budeme hrať štyria proti štyrom.
     
    24:09
    Útočné snahy Trenčanov budú ale minimálne na dve minúty zastavené. Na dve minúty je totiž vylúčený Porubský, Managers v presilovke.
     
    23:27
    Bednárik vystrelil príklepom tvrdo od modrej, Porubský strelu videl a tak ju dokázal pokryť. Zdá sa, že Trenčanom prestávka pomohla, začínajú byť nebezpečnejší.
     
    22:49
    Managers podnikli rýchly protiútok, Mucha zakončoval z pravej strany, Gašparovič zasiahol svojim ľavým betónom.
     
    22:26
    Trenčania majú za sebou dlhý pobyt v útočnom pásme, ktorý však rezultoval len vo viaceré nepríliš nebezpečné nahrávky. Jedinou zaujímavejšou situáciou bola strela Porubského, tá presná nebola.
     
    20:56
    Na druhej strane znovu nebezpeční Managers, ich pekná kombinácia bola zakončená nepresnou nahrávkou, nebyť tej, mohli zakončovať do odkrytej brány!
     
    20:16
    Na začiatku druhej časti hry okamžite aktívnejší hostia – Radulay na hral na modrú čiaru Matejdesovi, jeho tečovaná strela ale presná nebola.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V prvej tretine dnešného stretnutia sme videli obojstranne atraktívny hokej. Polovice tretiny sa ale od seba výrazne líšili – v tej prvej boli lepší hostia a vypracovali si dve zaujímavé šance, tie však nepremenili a preto prišiel trest. Najprv Podgorski v 10.minúte krásnou strelou otvoril skóre a potom Kocka v 15.minúte potrestal nedôslednosť hosťujúcej obrany. Uvidíme, či sa hostia vzchopia, potenciál i čas na to majú, zatiaľ však sú lepší domáci a pokiaľ tí vo svojej hre nepoľavia, budú na najlepšej ceste k bodom. Druhá tretina začne približne o 18:05.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:51
    Pri snahe o rýchly brejk Trenčína si skákajúci puk vo vzduchu rukavicou spracoval Macoun, bekhendom ale v ťažkej pozícii bránu nedokázal trafiť bránu.
     
    19:35
    Hostia v plnom počte.
     
    19:03
    Diškanec na modrej mocne napriahol a vystrelil tvrdým príklepom, strela ale nemierila do priestoru troch žrdí.
     
    18:14
    Strelu od modrej Gašparovič len vyrazil pred seba, pred bránou dorážal Mucha, jeho strela z otočky len tesne minula pravú žrď!
     
    17:27
    Za narazenie na mantinel inkasuje menší trest Erik Borbély.
     
    17:07
    Managers pánmi diania na ľade, hostia sa javia byť zaskočení z priebehu zápasu. Teraz navyše prišlo zbytočné vylúčenie, hostia pôjdu do štyroch.
     
    15:14
    Domáci v ďalšej obrovskej šanci, nádhernú strieľanú prihrávku od modrej ale na vzdialenejšej žrdi nedokázal útočník Managers zasunúť do siete, chýbali skutočne len centimetre!
     
    14:42
    Managers Bratislava dali gól!

    Tak teraz predviedli hostia veľké obranné zlyhanie! Bezprostredne po uplynutí trestu sa totiž po prihrávke z vlastnej obrannej tretiny dostal do úniku Crman , ten bol ešte zablokovaný obrancom a vytlačený za bránu, odtiaľ ešte v páde nahral pred bránu, kde bol MATÚŠ KOCKA a presnou strelou po ľade k žrdi zaskočil brankára!
    Asistencie : Filip Crman, Oliver Granec
     
    14:32
    Domáci v plnom počte.
     
    13:21
    Obrovský závar pred bránou Managers! Po strele z ľavého kruhu brankár len vyrazil puk pred seba, kde už dorážal pripravený Gaváč, Porubský ale na poslednú chvíľu zachránil!
     
    12:32
    Ďalšia presilovka hostí! Za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche dostáva menší trest hráčska lavica Managers. Tento verdikt zle znášal strelec prvého gólu Podgorski, ktorý inkasoval osobný desaťminútový trest.
     
    12:31
    Oba tímy v plnom počte.
     
    11:25
    Trenčania predviedli peknú presilovkovú kombináciu, Uhlík ale od modrej čiary len tesne minul, keď mieril mimo ľavej žrde brány.
     
    10:59
    Presilovka Gladiators zatiaľ bez akéhokoľvek ohrozenia brány, teraz dokonca hostia vyhodili až na zakázané uvoľnenie.
     
    10:20
    Hostia budú môcť okamžite vyrovnať v presilovke. Na trestnú lavicu si za hákovanie sadá Hegély.
     
    09:36
    Managers Bratislava dali gól!

    Nádherný gól domácich! Tí otvárajú skóre skutočne výstavným kúskom, ktorý si jednoducho gólové ocenenie zaslúžil. Spoza brány si pred bránu vykorčuľoval ADAM PODGORSKI, potiahol si puk tesne za ľavý kruh a rýchlou strelou švihom trafil presne pod hornú žrď!
    Asistencie : Matúš Mucha, Matúš Kocka
     
    09:09
    Oba tímy v plnom počte.
     
    08:39
    Prekvapujúco ale mohli v krátkom oslabení zahroziť Managers! Strelu Muchu z ľavého kruhu brankár akoby trochu podcenil a puk po zásahu jeho lapačky skončil len tesne mimo pravej žrde brány!
     
    08:25
    Hostia v plnom počte.
     
    07:53
    Hra štyroch proti štyrom zatiaľ vyrovnaná, kombinácia momentálne viazne obom tímom.
     
    07:20
    Cez celú šírku pásma si teraz nakorčuľoval Bednárik, na čo spravil pohyb smerom k bráne a okamžite mal pred sebou voľný priestor, ktorý využil na strelu, tú však brankár dobre videl a puk kryl vo svojej výstroji.
     
    06:51
    Z ľavého kruhu nebezpečne strieľal Winkler, Gašparovič si jeho strelu dobre pokryl.
     
    06:25
    Za hákovanie je vylúčený obranca Trenčína Ondřej Jordán.
     
    06:25
    Hegély sa snažil preštrikovať pred bránu vo vlastnom oslabení, získal nielen cenné sekundy, ale bol aj faulovaný a sily na ľade sa vyrovnajú!
     
    05:31
    V presilovke sa do dobrej pozície dostal Zemko, okamžite zblízka strieľal, Porubský si ale priestor medzi svojimi betónmi pokryl.
     
    04:43
    Hostia si zahrajú presilovku! Na trestnej lavici je za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou domáci Matúš Kocka, keďže súperovi spôsobil aj zranenie, je z toho dvojitý menší trest.
     
    04:02
    Ďalšia možnosť hostí! Z ľavej strany sa pred bránu natlačil Jurenka a zblízka zakončoval len do Porubského betónov, následne ešte bránu obkorčuľoval Matejdes a prihrával na modrú, následnú tečovanú strelu Porubský so šťastím vyrazil!
     
    03:14
    Pekný výlet si pozorovaný obrancami urobil do útočného pásma útočník Gladiators Bednárik! Puk si potiahol medzi kruhy a šikovne vystrelil po ľade, jeho strela sa obtrela o žrď domácej brány!
     
    02:21
    Prvý raz sa dnes osmelili aj Trenčania. Šulík si nakorčuľoval do útočného pásma a strieľal zápästím z pravého kruhu, Porubský nezasiahol najistejšie, puk ale vyrazil do bezpečia.
     
    01:43
    Managers v úvode aktívnejší, teraz sa im ale nepodarilo trafiť priestor brány.
     
    00:57
    Prvú strelu v zápase si zapísal domáci Lukáš Mucha, strieľal z ľavého kruhu, Gašparovič vyrazil svojou lapačkou.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský (Ponist) – Polakovič, Porupčan, Just, Granec, Dobrovodský, Kudelka, Derčálik – Mucha, Slučiak, Mucha, Kocka, Podgorski, Hudcovský, Hegély, Winkler, Crman, Hrbáčik, Faktor, Diškanec

    CityU GLADIATORS Trenčín: Gašparovič (Zubo) – Okuliar, Borbély, Matejdes, Jordán, Kandráč, Faktor – Porubský, Kuffa, Gaváč, Macoun, Brezáni, Ludvig, Uhlík, Ďuriš, Šulík, Bednárik, Jurenka, Zemko

    Rozhodca: Goga.
     
    Európska univerzitná hokejová liga sa už pomaly blíži k záveru základnej časti, pred sebou však ešte stále máme tri hracie dni. V prvom z nich sa medzi sebou stretnú domáci VŠEMvs Managers Bratislava s hosťami CityUniversity Gladiators Trenčín. Zápas bude dôležitý pre oba tímy – domáci ešte živia teoretickú šancu na play-off, ktorú by prípadným víťazstvom aspoň trochu rozdúchali, zatiaľčo hostia bojujú o konečnú 3.priečku po základnej časti, ktorú by si poistili získanými bodmi. Kto sa bude na konci zápasu radovať z cenných bodov? To sa dozviete v priamom on-line prenose, ktorý vám sprostredkuje Tomáš Schügerl!
     
    Vzájomný zápas v sezóne

    Tieto tímy odohrali svoj tohtosezónny prvý vzájomný zápas 11.12. v Trenčíne, pričom sa v ňom zrodila remíza 4:4. Môžme očakávať, že podobne vyrovnaný súboj sa odohrá aj teraz v Ružinove a diváci sa tak rozhodne nebudú nudiť!
     
    VŠEMvs MANAGERS BRATISLAVA

    Manažéri disponovali pred začiatkom roka 2014 miernou psychickou výhodou, veď mali spomedzi všetkých tímov odohraných najmenej zápasov a preto aj napriek opticky nevýhodnej pozícii v tabuľke živili šancu na play-off. To sa im však začína výrazne vzďaľovať – veď v tabuľke sú naďalej na poslednom 6. mieste so ziskom 3 bodov. V tomto roku odohrali 2 zápasy, v tom prvom skvele potrápili favorizovanú Paneuropu, nakoniec však tesne prehrali a minulý týždeň doma vybuchli proti silnej Prahe, keď prehrali vysoko 5:13. Preto ak chcú Managers aspoň teoreticky ohroziť štvrtý Zlín, musia v tomto zápase naplno zabodovať, čo však proti Trenčanom určite nebude jednoduché.
     
    City University GLADIATORS TRENČÍN

    Trenčania cestujú do Bratislavy odohrať svoj posledný zápas v základnej časti úvodnej sezóny EUHL, pričom už len veľká zhoda nepríjemných okolností by ich mohla pripraviť o účasť v play-off. Momentálne sa totiž v tabuľke nachádzajú na výbornej 3. priečke so ziskom 9 bodov. V kalendárnom roku 2014 sa ale Gladiátorom príliš nedarí, keď z 3 zápasov vybojovali len jeden bod, ktorý mal však veľkú cenu – veď ho získali s víťazom základnej časti UK Praha. Trenčanom bude pre definitívne potvrdenie svojej účasti v play-off stačiť jediný bod, určite však budú chcieť zabodovať naplno, aby si udržali tretiu priečku a vyhli sa tak v prvom kole play-off dosiaľ suverénnej Prahe. Najznámejším hráčom tímu je bývalý extraligista Tibor Radulay, ktorý pôsobil v trenčianskej Dukle.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:15.

    Góly a asistencie: 10. Podgorski (Mucha, Kocka), 15. Kocka (Crman, Granec), 39. Lednár (Faktor) – 30. Zemko (Bernát), 36. Bednárik


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský (Ponist) – Polakovič, Porupčan, Just, Granec, Dobrovodský, Kudelka, Derčálik – Mucha, Slučiak, Mucha, Kocka, Podgorski, Hudcovský, Hegély, Winkler, Crman, Hrbáčik, Faktor, Diškanec, Brincko, Lednár
    Gladiators Trenčín: Gašparovič (Zubo) – Okuliar, Borbély, Matejdes, Jordán, Kandráč, Faktor – Porubský, Kuffa, Gaváč, Macoun, Brezáni, Ludvig, Uhlík, Ďuriš, Šulík, Bednárik, Radulay, Jurenka, Zemko

    Rozhodca: Goga