Managers – UK Kings Prague 5:13 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
5:13 (0:1, 1:5, 4:7)
UK Kings Prague
Pondelok 10.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    59:55
    Managers Bratislava dali gól!

    V úplnom závere ešte pridávajú zrejme posledný gól stretnutia Managers! Strela Justa od modrej bola ešte nepresná, puk sa odrazil pred bránu, kde sa na dvakrát presadil ADAM PODGORSKI!
    Asistencie : Matúš Mucha, Martin Just
     
    59:04
    UK Praha dala gól!

    Doslova ako sám vojak v poli si teraz zrejme pripadal brankár Poništ. Najprv totiž výborným zákrokom zachránil pri prudkej strele, následne však útok hostí pokračoval, pred bránou si puk prebral DAVID MACENAUER a po peknej sťahovačke zavesil do pod hornú žŕdku!
    Asistencie : Matyas Hložek, Jakub Monhart
     
    58:12
    UK Praha dala gól!

    Bezprostredne po návrate vylúčeného Vošahlíka hostia pridávajú už svoj dnešný dvanásty gól! Po pravej strane puk do pásme zaviezol Křepelka , nahral naľavo MATYASOVI HLOŽEKOVI a ten len puk jemne usmernil k žrdi priamo do siete!
    Asistencie : Jonáš Křepelka, Josef Vošahlík
     
    55:11
    Managers Bratislava dali gól!

    Veľmi pekná a sympatická snaha domácich o skorigovanie výsledku slávi svoje úspechy! Teraz podnikli rýchlu kombináciu do rozhodenej obrany, Kocka prihral na pravú stranu OLIVEROVI GRANECOVI a ten už trafil presne k pravej žrdi!
    Asistencie : Matúš Kocka, Richard Faktor
     
    53:32
    Managers Bratislava dali gól!

    Managers v krátkom slede strieľajú ďalší gól! V presilovke sa dôrazne pred bránou presadil ADAM PODGORSKI a prekonal Srba!
    Asistencie : Matúš Mucha
     
    53:01
    Managers Bratislava dali gól!

    Pekná, ale slabá náplasť na ubolené duše domácich. V presilovke predviedli Managers peknú kombináciu, na konci ktorej bol NORBERT HUDCOVSKÝ a presnou strelou symbolicky znižuje!
    Asistencie : Filip Winkler
     
    52:32
    UK Praha dala gól!

    Rodí sa nám zrejme najväčší debakel v krátkej histórii EUHL! Domáci nezvládajú ani vlastnú presilovku – vo vlastnom obrannom pásme nepresne rozohrali, puku sa ujal MATYAS HLOŽEK a presnou strelou do horných partií brány zvyšuje už na 1:11!
    Samostatne.
     
    51:38
    UK Praha dala gól!

    Sotva som spomenul zmienku o obligátnej ,,desiatke" a tá je tu! Hostia prenikli do obrany absolútne rezignovaných domácich, bránku obkrúžil MIROSLAV NOVÁK a šikovne zasunul puk do Poništovej brány!
    Asistencie : Jakub Pípal, Dominik Novák
     
    50:49
    UK Praha dala gól!

    Tak bude to dnes desať? Už to je deväť, keď teraz vkorčuľoval po pravej strane do pásma ROMAN ALEXA a na dvakrát prekonal Poništa pomedzi jeho betóny!
    Asistencie : Petr Hučko, Jan Slánský
     
    44:17
    UK Praha dala gól!

    Kolaps domácej obrany pokračuje! Teraz sa po presnej prihrávke dostal k puku pred bránou JONÁŠ KŘEPELKA a trafil sa presne pod hornú žrď!
    Asistencie : Roman Alexa, Zuzana Radostová
     
    41:11
    UK Praha dala gól!

    Pražania si opäť urobili výlet do rozhodenej obrany Managers a výsledkom je siedmy gól! Hučko prenechal puk do jazdy Křepelkovi, ten si medzi kruhmi puk prebral a presnou strelou k žrdi dosiahol JONÁŠ KŘEPELKA hetrik!
    Asistencie : Petr Hučko, Matyas Hložek
     
    38:34
    UK Praha dala gól!

    S gólmi sa nám teraz akoby roztrhlo vrece! Hostia z Prahy teraz doslova vymazali domácu obranu, a akciu zakončil nechytateľnou strelou DAVID MACENAUER!
    Asistencie : Dominik Novák
     
    37:36
    Managers Bratislava dali gól!

    Tak predsa len sa môžu radovať aj domáci, ktorí upravujú stav! Po peknej kombinácii si puk pred bránou prebral NORBERT HUDCOVSKÝ a úspešne prekonal Srba!
    Asistencie : Filip Winkler, Vladimír Hegély
     
    36:58
    UK Praha dala gól!

    Hostia teraz ukázali, aký vie byť hokej jednoduchý! Z obranného pásma poslal presnú prihrávku Pípal, v strednom pásme si puk prebral osamotený DAVID MACENAUER a ten už zoči-voči brankárovi vedel, čo s pukom – zasunul ho presne medzi betóny a zvyšuje na 0:5!
    Asistencie : Jakub Pípal, Matúš Baláž
     
    32:33
    UK Praha dala gól!

    Managers teraz absolútne prepadli v útočnom pásme, nestihli sa vrátiť späť do obrany a z toho rezultovalo prečíslenie troch hráčov Prahy proti jedinému bekovi. Situáciu vyriešil veľmi rýchlo JAN SLÁNSKÝ – šikovnou strelou švihom do protiľahlého horného rohu brány zvýšil na 0:4!
    Asistencie : Jonáš Křepelka
     
    25:08
    UK Praha dala gól!

    Na prekvapenie všetkých divákov je z tejto nenápadnej útočnej akcie Prahy ďalší gól! V presilovke puk zatiahol do pásma po ľavej strane Křepelka, Porubský zrejme čakal nahrávku a tak si trochu vykorčuľoval na bránkovisko, čo si JONÁŠ KŘEPELKA veľmi dobre všimol a šikovnou strelou z uhla zaskočil domáceho brankára až tak, že puk končí v sieti!
    Asistencie : Petr Hučko, Petr Novák
     
    20:14
    UK Praha dala gól!

    Hostia veľmi umne využili hernú situáciu troch proti trom! Na modrej čiare totiž jedného obrancu Managers vypojil z hry rýchlou kľučkou Křepelka, rýchlou prihrávkou našiel Hučka, ten si vykorčuľoval pred bránu a PETR HUČKO presným zakončením medzi betóny zvyšuje už na 0:2!
    Asistencie : Jonáš Křepelka
     
    02:39
    UK Praha dala gól!

    Hostia svoju presilovú hru bleskovo využívajú a otvárajú skóre! Okamžite totiž vyhrali buly, predviedli rýchlu kombináciu zakončenú krížnou prihrávkou na pravú stranu, kde bol JONÁŠ KŘEPELKA a bez problémov trafil odkrytú bránu!
    Asistencie : Petr Hučko, Jan Slánský

    Góly a asistencie: 38. Hudcovský (Winkler, Hegély), 54. Hudcovský (Winkler), 54. Podgorski (Mucha), 56. Granec (Kocka, Faktor), 60. Podgorski (Mucha, Just) – 3. Křepelka (Hučko, Slánský), 21. Hučko (Křepelka), 26. Křepelka (Hučko, Novák), 33. Slánský (Křepelka), 37. Macenauer (Pípal, Baláž), 39. Macenauer (Novák), 42. Křepelka (Hučko, Hložek), 45. Křepelka (Alexa, Radostová), 51. Alexa (Hučko, Slánský), 52. Novák (Pípal, Novák), 53. Hložek, 59. Hložek (Křepelka, Vošahlík), 60. Macenauer (Hložek, Monhart)


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský (41.Poništ) – Granec, Just, Polakovič, Porupčan – Crman, Faktor, Hegély, Hrbáčik, Hudcovský, Kocka, Luk. Mucha, Mat. Mucha, Podgorski, Slučiak, Winkler
    UK Kings Prague: Srb (Vokatý) – Slánský, Novák, Křepelka, Hučko – Pípal, Novák, Krátký, Radostová, Hložek, Baláž, Macenauer, Mir. Novák, Alexa, Vošahlík, Polák, Monhart

    Rozhodca: Goga