HK Slavia STU – UTB Zlín 3:5 (kon.)
koniec
HK Slavia STU Bratislava
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
UTB Zlín
Pondelok 03.03.2014, 17:15 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    57:36
    Krásna kombinácia Zlína! Po sérii presných prihrávok sa na ľavom kruhu uvoľnil Galuška, mieril na protiľahlú žrď, ktorú puk len veľmi tesne minul!
     
    54:35
    Teraz sa ale domáci môžu vrátiť späť do zápasu! Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá Strojil a Engineers tak hrajú v početnej prevahe.
     
    53:26
    UTB Zlín dal gól!

    Hostia zvyšujú a približujú sa k víťazstvu! Gazda našiel nádhernou prihrávkou cez pol klziska MICHALA ČECHA, ten nekrytý vkorčuľoval na ľavej strane do útočného pásma a nádhernou strelou do protiľahlého horného rohu zvyšuje náskok UTB!
    Asistencie : Tomáš Gazda
     
    52:55
    Domáci si naďalej komplikujú život. Teraz budú hrať oslabení, keď si na dve minúty na trestnú lavicu sadá Maier.
     
    52:26
    UTB Zlín dal gól!

    Akciu ako z hokejovej učebnice teraz predviedli hostia! Po pravej strane zaviezol puk do pásma Sedláček, na druhej strane videl voľného Martyčáka, ktorému poslal ideálnu prihrávku a TOMÁŠ MARTYČÁK už tesne pred brankárom nezaváhal a poslal puk ľahkým bekhendom do siete!
    Asistencie : Vladan Sedláček
     
    49:16
    Neuveriteľná skrumáž teraz pred Kučerom! Postupne tam tesne pred bránou zakončovali viacerí hráči Engineers, najbližie k úspechu bol Hajduk, brankár UTB sa ale rozložil na ľad celým svojim telom a puk tak nakoniec úspešne pokryl!
     
    47:26
    Oško mohol bezprostredne po návrate z trestnej lavice poslať svoj tím do vedenia! Pred bránu mu totiž spoluhráč naservíroval puk do ideálnej pozície, Oško situáciu riešil tvrdou strelou príklepom, Kučera ale výborne zasiahol a puk vyrazil!
     
    46:51
    Strela od modrej čiary domácemu gólmanovi vypadla z lapačky, k dorážke sa dostal Galuška, ktorého v poslednej chvíli odzbrojil vracajúci sa obranca!
     
    44:49
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá domáci obranca Oško.
     
    44:31
    Po prihrávke spoza brány sa medzi kruhmi ocitol voľný Oško, okamžite aj pálil z prvej, len tesne ale netrafil pravú žrď!
     
    43:27
    Domáci si zahrajú presilovku! Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou si na trestnú lavicu sadá Martyčák.
     
    42:35
    Od modrej pálil tvrdo Šudoma, brankár puk veľmi dobrým zákrokom vyrazil, avšak len pred seba, kde si ho vzduchu spracúval Galuška, puk stihol trafiť len svojou rukavicou a preto aj napriek tomu, že mieril len tesne mimo opustenej brány, by gól neplatil.
     
    41:26
    Je tu ale okamžitá odpoveď Zlína! Po strele od modrej čiary zazvonila vonkajšia žrď domácej brány!
     
    39:20
    Galuška tečoval na vzdialenejšej žrdi nahodenie od modrej, len centimetre chýbali, aby český útočník trafil odkrytú bránu!
     
    37:56
    Engineers Bratislava dali gól!

    Je vyrovnané! Engineers mali potrebný kus šťastia, ale aj to k hokeju patrí. Po vyhranom buly sa do puku na modrej čiare oprel JAKUB RENDEK, pred brankárom Kučerom ešte zmenil smer strely jeden z obrancov UTB, na čo už Kučera nestihol zareagovať a puk tak končí v sieti!
    Bez asistencie.
     
    36:24
    Sedláček teraz v samostatnom úniku zoči-voči brankárovi, toho si aj položil na ľad a zakončoval už do odkrytej brány, v poslednej chvíli mu však hokejku do strely vložil vracajúci sa obranca a tak už český útočník nedokázal zakončiť presne!
     
    34:05
    Ďalšia možnosť Engineers! Po nahodení od modrej sa puk ešte odrazil pred bránu, kde si ho na pravom kruhu prebral Štefánik, jeho dobre mierenú strelu zápästím ale Kučera výborne vyrazil!
     
    32:57
    Mohlo byť vyrovnané! V prečíslení dvoch proti jednému Kanda prihrával spoluhráčovi, jeho úmysel prečítal vracajúci sa obranca a dokázal tak prihrávku zblokovať, k odrazenému puku sa medzi kruhmi dostal Oško a okamžite strieľal, mieril však tesne mimo ľavej žrde.
     
    26:58
    Engineers Bratislava dali gól!

    Ale teraz Engineers znižujú nádherným gólom! Lištiak zakombinoval s Kandom, keď mu prihral puk na ľavý kruh v útočnom pásme, Marek Kanda ukázal prehľad a presnou krížnou prihrávkou našiel na druhej strane JAKUBA LIŠTIAKA, ktorý už bez problémov trafil odkrytú bránu!
    Asistencie : Marek Kanda
     
    25:38
    V rýchlom slede sme teraz sledovali viacero šancí UTB! Postupne však v prečíslení neuspel Holík s Martyčákom, a následne nemieril z uhla do odkrytej brány presne ani Čech. Domáci mali teraz aj kus šťastia, keď neinkasovali.
     
    23:44
    Radek Holík v samostatnom úniku! Útočník Zlína postupoval z ľavej strany zoči-voči Snopekovi, ten ale výborne zasiahol ramenom a vyrazil puk do bezpečia!
     
    23:06
    Domáci mohli krátko po inkasovanom góle znížiť! Po krížnej prihrávke zakončoval na ľavej strane nepokrytý Hajduk, Kučera sa stihol veľmi rýchlo presunúť a puk vyrazil svojim betónom!
     
    20:22
    UTB Zlín dal gól!

    Zlín hneď na začiatku druhej časti zvyšuje svoj náskok! Ku gólu viedla krásna kombinácia hostí – puk si medzi kruhmi prebral Pospíšil, posunul obrancovi, ktorý nahodil pred bránku, tam Strojil pekne prihral pred odkrytú bránu TOMÁŠOVI MARTYČÁKOVI a ten nechytateľne zakončil!
    Asistencie : Jan Strojil, Marek Pospíšil
     
    16:27
    Opäť bolo horúco pred bránou domácich! Na pravej žrdi sa snažil v ťažkej pozícii dorážať do brány Šudoma, len o centimetre ale minul odkrytú bránu!
     
    13:22
    UTB Zlín dal gól!

    Zlín opäť vo vedení! Po zblokovanej strele od modrej čiary sa na pravej strane pásma dostal k puku voľný VLADAN SEDLÁČEK, počkal si na prvý Snopekov pohyb a rutinérsky zasúva puk do brány pomedzi jeho betóny!
    Bez asistencie.
     
    12:53
    Snopek teraz poriadne vystrašil svojich spoluhráčov! Na pohľad nevinnú strelu Měšťánka spomedzi kruhov akoby podcenil a len ľahko vyrazil lapačkou, pričom puk skončil len tesne mimo pravej žrde jeho brány!
     
    10:37
    Zlín si bude môcť prinavrátiť vedenie v presilovke. Za napadnutie je vylúčený domáci obranca Toman.
     
    10:02
    Engineers Bratislava dali gól!

    A je vyrovnané! Bezprostredne po predchádzajúcej akcii nasledovalo vyhrané buly, strela od modrej, ktorú Kučera len vyrazil pred seba a RADOSLAV LANGFELDER prepasíroval puk pomedzi brankárove betóny!
    Bez asistencie.
     
    08:13
    UTB Zlín dal gól!

    Útočná snaha hostí predsa len rezultuje v presný zásah! Puk do pásma šikovne zaviezol Holík, prihral na pravú stranu, kde si puk pri útočnom výlete prebral obranca JAN STROJIL a presnou strelou k žrdi otvára skóre!
    Asistencie : Radek Holík
     
    07:18
    Tretia tutovka UTB Zlín! Po peknom vysunutí z pravej strany postupoval sám na Snopeka Nesrsta, z bezprostrednej blízkosti sa mu ale brankára domácich prekonať nepodarilo, keď ten situáciu ustál a puk vyrazil!
     
    03:59
    Okamžite znovu šanca na druhej strane! Po prihrávke z ľavej strany sa pred Snopekom ocitol nekrytý Holík, trafil však len do dobre postaveného domáceho brankára!
     
    01:15
    Začalo sa zostra – po aktivite STU je tu vylúčenie hosťujúceho obrancu Strojila za narazenie na mantinel, domáci si zahrajú presilovku.
     
    00:17
    Hneď v úvode obrovská šanca Zlína! Na Snopeka sa rútil v samostatnom úniku Pospíšil, brankár domácich si ale na jeho zakončenie skvele počkal a výborným zákrokom hokejkou ho likviduje!

    Góly a asistencie: 11. Langfelder, 27. Lištiak (Kanda), 38. Rendek – 9. Strojil (Holík), 14. Sedláček, 21. Martyčák (Strojil, Pospíšil), 53. Martyčák (Sedláček), 54. Čech (Gazda)


    HK Slavia STU Bratislava: Snopek – Brix, Langfelder, Toman, Palko, Oško, Galko, Rendek, Ruman – Hajduk, Kanda, Lištiak, Mader, Dvorštiak, Minárik, Bystričan, Doležel, Palšovič, Maier, Štefánik, Lukáč
    UTB Zlín: Kučera – Gazda, Strojil, Měšťánek, Paksi – Nesrsta, Martyčák, Pospíšil, Holík, Čech, Šudoma, Galuška, Sedláček

    Rozhodca: Goga