HK Slavia STU – UTB Zlín 3:5 (kon.)
koniec
HK Slavia STU Bratislava
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
UTB Zlín
Pondelok 03.03.2014, 17:15 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    Zlín predviedol v poslednej časti hry výborný a koncentrovaný výkon, ktorý korunovali krásne góly Martyčáka a Čecha. UTB práve vďaka úspešnejšej poslednej tretine zvíťazilo 5:3 a raduje sa z tretieho tohtoročného triumfu. Dnešný zápas priniesol zaujímavý hokej plný dramatických situácií, o niečo lepší však predsa len boli hostia. Tí sa výrazne priblížili postupu do play-off, kým domáci svoju šancu definitívne stratili. Pre dnes sa s vami lúčim, prajem krásny večer a teším sa na stretnutie pri ďalších športových podujatiach! (19:20:03)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:12
    Od modrej čiary pálil ihneď po buly Strojil, jeho strela presvišťala tesne okolo pravej žrde domácej brány.
     
    58:51
    Snaha STU už skôr zúfalá, teraz strelu Kandu spomedzi kruhov zblokoval vlastný spoluhráč, následne domáci puk po nepresnej prihrávke stratili.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:36
    Krásna kombinácia Zlína! Po sérii presných prihrávok sa na ľavom kruhu uvoľnil Galuška, mieril na protiľahlú žrď, ktorú puk len veľmi tesne minul!
     
    57:16
    Hra sa odohráva najmä v rohoch klziska, domáci potrebujú rýchly gól, aby ešte živili nádej na dnešný úspech.
     
    56:54
    Po strele od modrej ešte pred Kučerom dravo dorážal Galko, brankár hostí ale pozorný a puk si pokryl vo svojej lapačke.
     
    56:38
    Zlín v plnom počte, STU nevyužili túto výbornú možnosť na zníženie.
     
    56:01
    Langfelder sa to snažil vziať na seba, keď sa uvoľnil na modrej a strieľal, minul ale ľavý vinkel brány.
     
    55:21
    Ani v presilovke to domácim nejde, teraz stratili puk, na čo hostia získali cenné sekundy a pred nami je tak už len minúta domácej presilovky.
     
    54:35
    Teraz sa ale domáci môžu vrátiť späť do zápasu! Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá Strojil a Engineers tak hrajú v početnej prevahe.
     
    54:15
    Tak Engineers dnes čaká zrejme ešte veľmi náročná úloha. Za necelých šesť minút totiž budú musieť zmazať náskok veľmi dobre hrajúceho súpera. Ak sa to domácim nepodarí, tak už bude isté, že si play-off EUHL nezahrajú.
     
    53:26
    UTB Zlín dal gól!

    Hostia zvyšujú a približujú sa k víťazstvu! Gazda našiel nádhernou prihrávkou cez pol klziska MICHALA ČECHA, ten nekrytý vkorčuľoval na ľavej strane do útočného pásma a nádhernou strelou do protiľahlého horného rohu zvyšuje náskok UTB!
    Asistencie : Tomáš Gazda
     
    52:55
    Domáci si naďalej komplikujú život. Teraz budú hrať oslabení, keď si na dve minúty na trestnú lavicu sadá Maier.
     
    52:26
    UTB Zlín dal gól!

    Akciu ako z hokejovej učebnice teraz predviedli hostia! Po pravej strane zaviezol puk do pásma Sedláček, na druhej strane videl voľného Martyčáka, ktorému poslal ideálnu prihrávku a TOMÁŠ MARTYČÁK už tesne pred brankárom nezaváhal a poslal puk ľahkým bekhendom do siete!
    Asistencie : Vladan Sedláček
     
    51:47
    Šudoma strieľal z ľavej strany po vyhranom buly, brankár na jeho pokus dobre videl a vyráža tak svojou hokejkou.
     
    51:23
    Minárik prenikal do pásma a tesne za modrou čiarou bol zastavený hraničným zákrokom, hra ale pokračuje ďalej.
     
    50:56
    Engineers začínajú hrať trochu vabank, dnes totiž bezpodmienečne potrebujú dva body, aby si uchovali nádej na play-off. V útočnom pásme sa snažil Doležel, v poslednej chvíli ale zasiahla hosťujúca obrana a takmer z toho bol brejk Zlína.
     
    49:16
    Neuveriteľná skrumáž teraz pred Kučerom! Postupne tam tesne pred bránou zakončovali viacerí hráči Engineers, najbližie k úspechu bol Hajduk, brankár UTB sa ale rozložil na ľad celým svojim telom a puk tak nakoniec úspešne pokryl!
     
    48:51
    Domáci sú teraz aktívnejším mužstvom, hostia riešia mnoho situácií vyhodeniami cez všetky čiary a sami sa tak dostávajú pod tlak.
     
    47:52
    Palšovič sa dral do zakončenia ihneď po vyhranom buly, z pravého kruhu ale brankára hostí neprekonal.
     
    47:26
    Oško mohol bezprostredne po návrate z trestnej lavice poslať svoj tím do vedenia! Pred bránu mu totiž spoluhráč naservíroval puk do ideálnej pozície, Oško situáciu riešil tvrdou strelou príklepom, Kučera ale výborne zasiahol a puk vyrazil!
     
    46:51
    Strela od modrej čiary domácemu gólmanovi vypadla z lapačky, k dorážke sa dostal Galuška, ktorého v poslednej chvíli odzbrojil vracajúci sa obranca!
     
    46:22
    Pred bránou sa do zakončenia dral Galuška, nakoniec aj vyslal na brankára bekhendovú strelu, ten ale zasiahol svojim betónom.
     
    45:48
    Domáci hrajú v oslabení veľmi dobre, teraz sa im podarilo puk podržať v útočnom pásme a nazbierať tak cenné sekundy.
     
    45:28
    Zlín s piatimi hráčmi, zahrá si vyše minútovú presilovku.
     
    44:49
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá domáci obranca Oško.
     
    44:31
    Po prihrávke spoza brány sa medzi kruhmi ocitol voľný Oško, okamžite aj pálil z prvej, len tesne ale netrafil pravú žrď!
     
    43:57
    Langfelder nahadzoval v presilovke síce na pohľad nebezpečne, ale nemieril presne a tak sa hostia oslobodili.
     
    43:27
    Domáci si zahrajú presilovku! Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou si na trestnú lavicu sadá Martyčák.
     
    42:35
    Od modrej pálil tvrdo Šudoma, brankár puk veľmi dobrým zákrokom vyrazil, avšak len pred seba, kde si ho vzduchu spracúval Galuška, puk stihol trafiť len svojou rukavicou a preto aj napriek tomu, že mieril len tesne mimo opustenej brány, by gól neplatil.
     
    41:58
    Až od modrej vlastnej čiary do útočného pásma potiahol puk Holík a z ľavého kruhu aj zakončil, avšak len do dobre postaveného brankára.
     
    41:26
    Je tu ale okamžitá odpoveď Zlína! Po strele od modrej čiary zazvonila vonkajšia žrď domácej brány!
     
    40:48
    Hneď zo začiatku tretiny aktívnejšia STU, Hajduk sa snažil niečo zaujímavé vyprodukovať v útočnom pásme, tam však boli obrancovia UTB a akciu zastavili.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine zapli domáci hokejisti na vyššie obrátky a aj napriek tomu, že už hneď na jej začiatku inkasovali, je pred poslednou časťou stav vyrovnaný. Engineers predviedli viacero pekných akcií vo svojej útočnej tretine, pričom herne za nimi nezaostávali ani hostia zo Zlína. V poslednej tretine bude zaujímavé sledovať, ako zvládnu hostia záver z kondičnej stránky a či si z Bratislavy odvezú bod či dva. Pri poslednej časti sa na vás teším približne o 18:45.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:59
    Bystričan v útočnom pásme až príliš vymýšľal a neuvedomil si, že už prebiehajú posledné sekundy tretiny.
     
    39:20
    Galuška tečoval na vzdialenejšej žrdi nahodenie od modrej, len centimetre chýbali, aby český útočník trafil odkrytú bránu!
     
    38:51
    Oško si po peknej kombinácii prebral puk na ľavom kruhu a zakončoval pomedzi Kučerove betóny, ten ich ale stihol sklapnúť a puk tak vyrazil.
     
    37:56
    Engineers Bratislava dali gól!

    Je vyrovnané! Engineers mali potrebný kus šťastia, ale aj to k hokeju patrí. Po vyhranom buly sa do puku na modrej čiare oprel JAKUB RENDEK, pred brankárom Kučerom ešte zmenil smer strely jeden z obrancov UTB, na čo už Kučera nestihol zareagovať a puk tak končí v sieti!
    Bez asistencie.
     
    37:21
    Dvakrát to skúšal od modrej čiary domáci obranca Galko, prvý pokus mieril tesne mimo a druhý bol tečovaný tak nešťastne, že puk takisto netrafil priestor Kučerovej brány.
     
    36:24
    Sedláček teraz v samostatnom úniku zoči-voči brankárovi, toho si aj položil na ľad a zakončoval už do odkrytej brány, v poslednej chvíli mu však hokejku do strely vložil vracajúci sa obranca a tak už český útočník nedokázal zakončiť presne!
     
    35:54
    Šudoma obkrúžil bránu a zakončoval pri vzdialenejšej žrdi, brankár Engineers sa ale stihol presunúť a tento priestor si pokryl.
     
    35:14
    Strojil sa vydal na ďalší útočný výlet a prihrávkou z rohu klziska pred bránu to myslel veľmi dobre, v poslednej chvíli ale prihrávku zblokoval dobre postavený obranca.
     
    34:32
    Na druhej strane okamžite v brejku Holík, strelu spomedzi kruhov vyrazil domáci brankár na ochrannú sieť.
     
    34:05
    Ďalšia možnosť Engineers! Po nahodení od modrej sa puk ešte odrazil pred bránu, kde si ho na pravom kruhu prebral Štefánik, jeho dobre mierenú strelu zápästím ale Kučera výborne vyrazil!
     
    33:51
    Zakončenie z hokejok STU zblokované na ochrannú sieť, domáci ale ostanú v útoku.
     
    32:57
    Mohlo byť vyrovnané! V prečíslení dvoch proti jednému Kanda prihrával spoluhráčovi, jeho úmysel prečítal vracajúci sa obranca a dokázal tak prihrávku zblokovať, k odrazenému puku sa medzi kruhmi dostal Oško a okamžite strieľal, mieril však tesne mimo ľavej žrde.
     
    32:19
    Prudká strela Měšťánka od modrej mierila ponad domácu bránu.
     
    31:26
    Po ľavej strane prenikol do útočného pásma Kanda a zakončoval ľahkou bekhendovou strelou na bližšiu žrď, Kučera si tento priestor pokryl a strelu tak dokázal vyraziť.
     
    31:03
    Do zápasu vstupujú emócie! Po nahodení zo stredného pásma ešte na domáceho brankára dorážal útočník UTB, to sa nepáčilo obrancom, ktorí si tak s hráčmi Zlína situáciu ručne-stručne vysvetlili.
     
    30:32
    Aktívny Lištiak sa snažil založiť útok pri prečíslení troch proti dvom, na modrej čiare ho ale zastavil tesný ofsajd.
     
    29:09
    Strojil vysúval peknou prihrávkou Martyčáka, ten na puk len tesne nedosiahol, v opačnom prípade by postupoval sám na Snopeka, takto z toho bolo zakázané uvoľnenie.
     
    28:26
    Hra nabrala skvelé tempo, obe mužstvá sa snažia vstreliť gól, ktorý by bol pre obe z nich veľmi dôležitý!
     
    27:15
    Hostia sa snažili okamžite odpovedať, keď pred bránou zakončoval nepokrytý Martyčák, Snopek ale teraz podržal svoje mužstvo a puk po peknom zákroku vyrazil.
     
    26:58
    Engineers Bratislava dali gól!

    Ale teraz Engineers znižujú nádherným gólom! Lištiak zakombinoval s Kandom, keď mu prihral puk na ľavý kruh v útočnom pásme, Marek Kanda ukázal prehľad a presnou krížnou prihrávkou našiel na druhej strane JAKUBA LIŠTIAKA, ktorý už bez problémov trafil odkrytú bránu!
    Asistencie : Marek Kanda
     
    26:06
    V útočnej snahe opäť aj Engineers, tí však puky dnes skôr len nahadzujú a inak tomu nebolo ani teraz, keď nahodenie od modrej pokryl Kučera vo svojej lapačke.
     
    25:38
    V rýchlom slede sme teraz sledovali viacero šancí UTB! Postupne však v prečíslení neuspel Holík s Martyčákom, a následne nemieril z uhla do odkrytej brány presne ani Čech. Domáci mali teraz aj kus šťastia, keď neinkasovali.
     
    23:44
    Radek Holík v samostatnom úniku! Útočník Zlína postupoval z ľavej strany zoči-voči Snopekovi, ten ale výborne zasiahol ramenom a vyrazil puk do bezpečia!
     
    23:08
    Oško s Doleželom teraz kombinoval v útočnom pásme STU, ich akcia vyzerala vcelku sľubne, zastavili ju pozorní obrancovia UTB.
     
    23:06
    Domáci mohli krátko po inkasovanom góle znížiť! Po krížnej prihrávke zakončoval na ľavej strane nepokrytý Hajduk, Kučera sa stihol veľmi rýchlo presunúť a puk vyrazil svojim betónom!
     
    22:14
    Šudoma si prebral peknú prihrávku z vlastného obranného pásma a na ľavom kruhu zakončoval tvrdým príklepom, Snopek ale tentoraz nemusel zasahovať.
     
    21:39
    V permanencii už aj brankár UTB Kučera, so strelou od modrej čiary si však bez problémov poradil a dokázal ju pokryť.
     
    20:22
    UTB Zlín dal gól!

    Zlín hneď na začiatku druhej časti zvyšuje svoj náskok! Ku gólu viedla krásna kombinácia hostí – puk si medzi kruhmi prebral Pospíšil, posunul obrancovi, ktorý nahodil pred bránku, tam Strojil pekne prihral pred odkrytú bránu TOMÁŠOVI MARTYČÁKOVI a ten nechytateľne zakončil!
    Asistencie : Jan Strojil, Marek Pospíšil
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina nám ubehla veľmi rýchlo a v pomerne slušnom hracom tempe. Hostia síce hrajú len na necelé tri útočné formácie, aj tak však pôsobia živším dojmom a zaslúžene vedú po góloch Strojila a Sedláčka. Prednosťou Zlína je zatiaľ predovšetkým zdravá agresivita v osobných súbojoch a vynaliezavosť v útoku. Uvidíme, ako sa domáci so svojou stratou popasujú, ešte na to budú mať dve tretiny. Pri začiatku druhej časti hry sa na vás teším približne o 18:01.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:47
    Tak predsa len Engineers v závere tretiny pohrozili! Po peknej akcii prišla strela spomedzi kruhov, ktorá mierila len tesne ponad pravý horný roh Kučerovej brány!
     
    19:26
    Hostia stále nebojácni a bojovní v útočnom pásme, s prenikajúcim Čechom si s námahou poradil domáci obranca.
     
    18:57
    Prienik Palšoviča do útočného pásma zastavil ofsajd, do konca prvej tretiny už zostáva niečo vyše minúty a stav sa už zrejme meniť nebude.
     
    18:18
    Hajduk sa snažil uvoľniť v útočnom pásme a na prvý pohľad bol obrancom podrazený, rozhodca Goga to však videl inak a tak pokračujeme bez prerušenia.
     
    16:36
    Na druhej strane sa po dlhšej dobe osmelili domáci, strela Bystričana spoza obrancu ale Kučeru neprekvapila, keď ten stihol zareagovať a zasiahol svojim betónom.
     
    16:27
    Opäť bolo horúco pred bránou domácich! Na pravej žrdi sa snažil v ťažkej pozícii dorážať do brány Šudoma, len o centimetre ale minul odkrytú bránu!
     
    16:12
    Snopek sa takmer opäť dostal do problémov! Po ľahkom nahodení zo stredného pásma mu totiž puk vypadol, čo si okamžite všimol dorážajúci útočník Zlína, brankár domácich ale na poslednú chvíľu svoju chybu napravil a puk stihol pokryť vo svojej výstroji.
     
    15:14
    Od modrej čiary to skúšal na Snopeka ľahkým nahodením Čech, brankár Engineers sa ale prekvapiť nenechal a puk za pomoci svojej hokejky a vyrážačky vyrazil do bezpečia.
     
    14:32
    Na štadióne sa ozýva aj fanklub domácich s pokrikom ,,STU, STU!"
     
    13:22
    UTB Zlín dal gól!

    Zlín opäť vo vedení! Po zblokovanej strele od modrej čiary sa na pravej strane pásma dostal k puku voľný VLADAN SEDLÁČEK, počkal si na prvý Snopekov pohyb a rutinérsky zasúva puk do brány pomedzi jeho betóny!
    Bez asistencie.
     
    12:53
    Snopek teraz poriadne vystrašil svojich spoluhráčov! Na pohľad nevinnú strelu Měšťánka spomedzi kruhov akoby podcenil a len ľahko vyrazil lapačkou, pričom puk skončil len tesne mimo pravej žrde jeho brány!
     
    11:58
    Paksi teraz zachránil na modrej, keď sa už do brejku dostávali dvaja hráči Engineers. Presilovka Zlína zatiaľ len s jednou strelou na bránu.
     
    11:19
    Martyčák si nakorčuľoval do útočného pásma a zakončoval tvrdým príklepom z pravého kruhu, Snopek ale stihol sklapnúť svoje betóny a puk vyraziť.
     
    11:03
    Postup hráčov UTB do útočného pásma bol príliš rýchly a tak ich akciu zastavil hvizd čiarového rozhodcu signalizujúceho postavenie mimo hry.
     
    10:37
    Zlín si bude môcť prinavrátiť vedenie v presilovke. Za napadnutie je vylúčený domáci obranca Toman.
     
    10:02
    Engineers Bratislava dali gól!

    A je vyrovnané! Bezprostredne po predchádzajúcej akcii nasledovalo vyhrané buly, strela od modrej, ktorú Kučera len vyrazil pred seba a RADOSLAV LANGFELDER prepasíroval puk pomedzi brankárove betóny!
    Bez asistencie.
     
    09:51
    Konečne pekná akcia aj zo strany Engineers – po pravej strane puk do pásma zaviezol Lištiak a pred bránu nahral kapitánovi Langfelderovi, jeho zakončenie kryl pozorný Kučera.
     
    09:23
    Do pásma sa na pravej strane dral domáci útočník Štefánik, fyzicky disponovaní obrancovia hostí ho ale odzbrojili.
     
    08:13
    UTB Zlín dal gól!

    Útočná snaha hostí predsa len rezultuje v presný zásah! Puk do pásma šikovne zaviezol Holík, prihral na pravú stranu, kde si puk pri útočnom výlete prebral obranca JAN STROJIL a presnou strelou k žrdi otvára skóre!
    Asistencie : Radek Holík
     
    07:18
    Tretia tutovka UTB Zlín! Po peknom vysunutí z pravej strany postupoval sám na Snopeka Nesrsta, z bezprostrednej blízkosti sa mu ale brankára domácich prekonať nepodarilo, keď ten situáciu ustál a puk vyrazil!
     
    06:52
    Na prihrávku z vlastného obranného pásma si dobre nakorčuľoval Lištiak a po pravej strane vnikol do útočného pásma, strieľal zápästím spoza obrancu, Kučera ale zasiahol svojou lapačkou.
     
    05:44
    Zo stredného pásma tvrdo strieľal na Snopeka Šudoma, brankár domácich v ťažšom zákroku, než by možno pri strele z takej vzdialenosti očakával, nakoniec si však dokázal poradiť a vyrazil na ochrannú sieť.
     
    03:59
    Okamžite znovu šanca na druhej strane! Po prihrávke z ľavej strany sa pred Snopekom ocitol nekrytý Holík, trafil však len do dobre postaveného domáceho brankára!
     
    03:36
    Po vyhranom buly sa na pravom kruhu uvoľnil Mader a aj zakončoval z otočky, bránu však len tesne netrafil.
     
    03:41
    Strela Lištiaka z pravého kruhu zblokovaná, následne ešte v skrumáži pred bránou zakončoval prízemnou strelou k pravej žrdi Hajduk, ten však mieril nepresne.
     
    03:15
    Hostia s piatimi hráčmi.
     
    02:29
    Presilovka STU zatiaľ bez jedinej strely na bránu, Zlín sa bráni veľmi dobre a nepúšťa domácich do svojho obranného pásma.
     
    01:50
    Bystričan si v útočnom pásme nerozumel so spoluhráčmi, Engineers sa musia znovu prácne dostávať do pásma až od vlastnej brány.
     
    01:15
    Začalo sa zostra – po aktivite STU je tu vylúčenie hosťujúceho obrancu Strojila za narazenie na mantinel, domáci si zahrajú presilovku.
     
    00:17
    Hneď v úvode obrovská šanca Zlína! Na Snopeka sa rútil v samostatnom úniku Pospíšil, brankár domácich si ale na jeho zakončenie skvele počkal a výborným zákrokom hokejkou ho likviduje!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    STU ENGINEERS Bratislava: Snopek – Brix, Langfelder, Toman, Palko, Oško, Galko, Rendek, Ruman – Hajduk, Kanda, Lištiak, Mader, Dvorštiak, Minárik, Bystričan, Doležel, Palšovič, Maier, Štefánik, Lukáč

    UTB Zlín: Kučera – Gazda, Strojil, Měšťánek, Paksi – Nesrsta, Martyčák, Pospíšil, Holík, Čech, Šudoma, Galuška, Sedláček

    Rozhodca: Goga.
     
    Československé derby s príchuťou boja o play-off v EUHL – tak aj o tom bude meranie síl medzi bratislavskými STU Engineers a hokejistami z Čiech, UTB Zlín. Oba tímy ešte bojujú o postup do najlepšej štvorky, ktorá si zahrá aj vo vyraďovacích bojoch a dnešný zápas napovie mnohé o tom, či sa to podarí Inžinierom z STU, alebo hokejistom z mesta obuvi. Zápasom vás prevedie Tomáš Schügerl, prajem vám príjemný večer.
     
    O čo v zápase pôjde

    Domáci musia bezpodmienečne vyhrať, aby v závere sezóny živili aspoň teoretickú nádej v boji o účasť v play-off. Zato hostia v prípade výhry učinia veľmi dôležitý krok smerom k play-off, nakoľko by sa na 4.priečke odpútali práve pred Engineers a poslednými Managers. Tento zápas teda určite prinesie zaujímavý náboj a fanúšikovia sa majú na čo tešiť!
     
    Vzájomný zápas v sezóne 2013/2014

    Vzájomný zápas týchto tímov je ešte v čerstvej pamäti, veď sa spolu stretli 18.februára v Zlíne. Úspešnejší bol UTB Zlín, keď zvíťazil 5:3. UTB rozhodlo o svojom víťazstve v poslednej tretine, keď víťazný gól vstrelil Čech.
     
    STU ENGINEERS

    Inžinieri z STU v Bratislave sa po novom roku 2014 v tabuľke prepadli na 5.priečku so ziskom 5 bodov. Vstup do nového roka totiž hokejistom z STU absolútne nevyšiel – dvakrát prehrali so silnou UK Praha a v minulom kole prehrali práve v Zlíne. To znamená, že ich dnes čaká posledný zápas v základnej časti, v ktorom budú musieť pre zachovanie nádeje na play-off nutne vyhrať a následne dúfať, že ich súperi ich v ďalších dvoch kolách nepredbehnú. V doterajšom priebehu sezóny odohrali Inižienieri 9 stretnutí, v ktorých dvakrát vyhrali, raz remizovali a šesťkrát prehrali.
     
    UTB ZLÍN

    Hokejisti zo Zlína si počas celej sezóny udržujú stabilnú výkonnosť a momentálne sa v tabuľke nachádzajú na 4.priečke so ziskom 6 bodov. V roku 2014 majú zlínski hokejisti priaznivú bilanciu, keď dokázali dvakrát zvíťaziť a prehrali iba raz, aj to na klzisku silnej Paneurópy. Zlín v doterajšom priebehu ročníka odohral 7 zápasov, v ktorých trikrát zvíťazil a štyrikrát prehral, pričom spomedzi mužstiev bojujúcich o play-off má spoločne s poslednými Managers pred sebou najviac zápasov, má teda všetko vo svojich rukách.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:15.

    Góly a asistencie: 11. Langfelder, 27. Lištiak (Kanda), 38. Rendek – 9. Strojil (Holík), 14. Sedláček, 21. Martyčák (Strojil, Pospíšil), 53. Martyčák (Sedláček), 54. Čech (Gazda)


    HK Slavia STU Bratislava: Snopek – Brix, Langfelder, Toman, Palko, Oško, Galko, Rendek, Ruman – Hajduk, Kanda, Lištiak, Mader, Dvorštiak, Minárik, Bystričan, Doležel, Palšovič, Maier, Štefánik, Lukáč
    UTB Zlín: Kučera – Gazda, Strojil, Měšťánek, Paksi – Nesrsta, Martyčák, Pospíšil, Holík, Čech, Šudoma, Galuška, Sedláček

    Rozhodca: Goga