HK Slavia STU – UK Kings Prague 2:7 (kon.) | Gladiators – UTB Zlín 4:6 (kon.)
koniec
HK Slavia STU Bratislava
2:7 (0:3, 0:3, 2:1)
UK Kings Prague
Pondelok 03.02.2014, 17:15 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    S konštatovaním, že UK Praha dnes zvíťazila v Bratislave nad STU Engineers 7:2 a naďalej tak vedie tabuľku EUHL, sa s vami lúčim a teším sa na stretnutie pri ďalších zápasoch. Prajem ešte príjemný zvyšok večera. (23:21:12)
     
    Ospravedlňte prosím technické problémy, ktoré nastali počas poslednej tretiny stretnutia. V nej sa hráčom STU Engineers predsa len podarilo zdramatizovať priebeh stretnutia, keď dvakrát skórovali a vylepšili tak celkový dojem zo zápasu. Na body to však nestačilo, keďže UK Praha pridala ešte jeden presný zásah a z Ružinova si tak odváža zaslúžené tri body a upevnenie postavenia na prvej priečke tabuľky.
     
    UK Praha dala gól!

    Hostia z Univerzity Karlovy pridávajú už svoj siedmy gól v tomto stretnutí! Šťastným strelcom je SLÁNSKÝ!
    Asistencia : Hučko
     
    Engineers Bratislava dali gól!

    Technici pridávajú ďalší gól! Tentokrát sa samostatne presadil odchovanec Liptovského Mikuláša SAMUEL DVORŠTIAK!
    Bez asistencie
     
    Engineers Bratislava dali gól!

    Domácim sa podarilo znížiť! Presným zásahom sa prezentuje útočník MARIÁN BYSTRIČAN!
    Asistencie : Martin Palšovič, Ivan Oško
     
    Ospravedlňte prosím technické problémy, po ich odstránení vás budeme okamžite opäť informovať o dôležitých udalostiach zo zápasu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prestávkové zaujímavosti

    Druhá tretina priniesla prevahu hostí, ich tri presné zásahy, nepremenené trestné strieľanie a nevyužitú presilovku piatich proti trom. Strelecky najúspešnejšia je po tejto časti hry druhá formácia, kde dnes exceluje dvojgólový strelec Hložek, ktorý ku gólu pridal ešte aj asistenciu. Ďalej nasledujú hráči s dvoma kanadskými bodmi, a to Baláž (1+1), Novák (1+1), Fuks (0+2) a Slavíček (0+2) . Bodová vyrovnanosť hráčov svedčí o kompaktnosti mužstva, ktoré dnes smeruje za potvrdením líderskej pozície v EUHL.
     
    V druhej časti zápasu pridali hokejisti UK Praha ďalšie tri presné zásahy a zdá sa, že o víťazovi zápasu je pred poslednou tretinou rozhodnuté. Samozrejme, hráči STU Engineers sa ešte môžu pokúsiť o návrat do stretnutia a jeho prípadné zdramatizovanie, šesťgólový rozdiel je však predsa len dosť výrazný. Ako sa bude zápas ďalej vyvíjať sledujte v tretej tretine, ktorá sa začne približne o 18:55.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    36:53
    Domáci sa úspešne ubránili aj dvojnásobnej presilovke hostí, momentálne hrajú v plnom počte a môžu sa pokúsiť aspoň o zníženie náskoku Pražanov.
     
    34:53
    Hostia budú hrať krátku presilovku piatich proti trom! Za hákovanie si totiž na trestnú lavicu sadá útočník STU Engineers Martin Palšovič.
     
    33:24
    Domáci teraz navyše budú hrať oslabení, čo prináša hosťom ďalšiu možnosť pre skórovanie. Za hákovanie si na trestnú lavicu sadá obranca STU Patrik Rutkovský.
     
    32:32
    UK Praha dala gól!

    Hostia naďalej zvyšujú svoj náskok a dnešný zápas si doslova vychutnávajú! Druhý raz v stretnutí sa strelecky presadil HLOŽEK.
    Asistencia : Baláž
     
    24:10
    UK Praha dala gól!

    Tak to je neuveriteľná demontáž domáceho tímu! Takmer okamžite totiž hostia pridávajú ďalší gól, úspešným strelcom je ROVNÝ! Domáci sa musia čo najskôr spamätať, aby z toho pre nich dnes nebol v Ružinove nepríjemný debakel.
    Asistencie : Fuks, Hložek
     
    23:48
    UK Praha dala gól!

    Prvá formácia hostí sa dnes opäť presadzuje a zdá sa, že Pražania smerujú jednoznačne za triumfom! Nezlomilo ich ani nepremenené trestné strieľanie, o tri minúty neskôr totiž HUČKO presným zakončením zvyšuje už na štvorgólový rozdiel!
    Asistencia : Novák
     
    20:11
    Hneď na začiatku druhej časti mohli hostia zvýšiť svoj náskok! Domáci útočník Marek Kanda totiž zatiahol proti prenikajúcemu súperovi záchrannú brzdu, keď ho hákoval v gólovej príležitosti a rozhodca nariadil trestné strieľanie. To však hostia nepremieňajú, čo môže byť pre domácich povzbudením pre ďalší priebeh tretiny!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.

    Góly a asistencie: ?. Bystričan (Palšovič, Oško), ?. Dvorštiak – 2. Hložek (Fuks, Slavíček), 9. Baláž (Slavíček), 15. Novák (Slánský), 24. Hučko (Novák), 25. Rovný (Fuks, Hložek), 33. Hložek (Baláž), ?. Slánský (Hučko)


    HK Slavia STU Bratislava:
    UK Kings Prague: