HK Slavia STU – UK Kings Prague 2:7 (kon.) | Gladiators – UTB Zlín 4:6 (kon.)
koniec
Gladiators Trenčín
4:6 (3:3, 1:1, 0:2)
UTB Zlín
Pondelok 03.02.2014, 19:15 • ZŠ Pavla Demitru v Trenčíne • European University Hockey League
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:15.
     
    Príjemný dobrý večer, hokejoví priatelia. V tomto kalendárnom roku pokračuje EUHL aj v Trenčíne, konkrétne dnes si Gladiátori zmerajú sily so súperom zo Zlína.

    Práve prvý vzájomný zápas týchto dvoch celkov bol aj historicky prvým v rámci EUHL. Hráči z UTB Zlín v ňom podľahli na domácom ľade bojovníkom zo CityU Gladiators Trenčín 5:8 po tretinách 1:1, 1:3 a 3:4. Dnešní hostia majú teda Trenčanom čo vracať, o to väčšmi musia zabojovať, ak sa chcú dostať do play-off. Zatiaľ im totiž patrí posledná priečka v priebežnej tabuľke, avšak možnosť postúpiť do vyraďovacej časti hry tu stále je.

    CityU Gladiators Trenčín nastúpi do dnešného stretnutia azda s väčšou psychickou pohodou ako jeho súper. Domáci celok sa zatiaľ drží na druhom mieste, na prvú Prahu stráca len jeden bod. Za spomenutie určite stojí ich posledný zápas, v ktorom Trenčania tri a pol minúty pred koncom prehrávali 1:4, no napokon dokázali stav vyrovnať a uchmatnúť si z tohto stretnutia jeden bod. Pre súpera musí byť hotovou nočnou morou ľavý krídelník prvej formácie a súčasne kapitán Juraj Zemko, ktorý zatiaľ skóroval v každom jednom zápase a je tak druhým najlepším strelcom ligy. Práve on poviedol ako kapitán aj výber EUHL v zápase proti výberu ACHA D2, v ktorom sa im podarilo súpera zdolať 3:2.

    Hráči z UTB Zlín nemajú našliapnuté práve najlepšie – v štyroch zápasoch dokázali vyhrať iba raz. Ich víťazstvo sa zrodilo v poslednom zápase proti Manažérom z Bratislavy, ktorých zdolali 4:0. Práve v tomto stretnutí sa najväčšmi blysol Roman Nesrsta, ktorý si pripísal tri kanadské body za jeden gól a dve asistencie. Prítomní fanúšikovia sa v Zlíne tešili nielen z víťazstva, ale pobavili sa azda i pred samotným koncom zápasu, kedy sa na ľade strhli i dve bitky.

    Dúfajme, že dnes sa budú oba tímy v prvom rade biť o cenné body, no ak príde aj k nejakej tej osobnej výmene názorov, povedzme si úprimne, nenahneváme sa. Aj to predsa istým spôsobom patrí k hokeju.

    Ak už nestíhate prísť na Zimný štadión Pavla Demitru v Trenčíne osobne, ostaňte verní nášmu prenosu – všetko dôležité vám z tohto zápasu sprostredkujeme.
     
    Pred začiatkom stretnutia zaznela hymna Slovenskej republiky a navyše Gladiátori odovzdali pamätný dres veľkému fanúšikovi – Matúškovi Breznickému – ktorého v Trenčíne pozná azda každý.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:19
    Úvodné buly vybojovali hostia, po pravej strane si to nakorčuľovali pred Zuba a Pospíšil i zakončoval z pravého kruhu. V tomto prípade ale zasiahla vyrážačka spomínaného brankára.
     
    01:05
    Hostia si udržali pásmo, avšak ich prihrávky boli veľmi nepresné a puk im odskakoval.
     
    01:51
    Už-už si na puk siahli i domáci hráči, no zatiaľ sa len oťukávajú. Hre stále chýba akási energia a nasadenie.
     
    02:19
    Gladiátori si vybojovali útočné pásmo, avšak Pap dokázal puk popri ľavom mantineli poslať do bezpečia.
     
    02:55
    Zlínčania sa natlačili pred Zuba, Pap s Pospíšilom sa snažili o akciu, Zubo zatiaľ v strehu, preveril i betóny.
     
    03:35
    Odskočený puk zo zlínskych hokejok, hostia sa museli stiahnuť do obranného pásma. Tam už krúžil Zemko čakajúc na prihrávku, tej sa ale nedočkal.
     
    04:15
    Domácim sa podarilo na dlhší čas obsadiť pásmo, Uhlík prihrával spoza bránky na Brezániho, ale ten z ľavého kruhu nastrelil len obrancov zlínskeho celku.
     
    04:55
    Bernát si dokázal obohrať obrancu, no v zápätí o puk prišiel a Dočkal ostáva stále v bránke pokojný.
     
    06:08
    Hostia pociťujú tlak, spomedzi kruhov pálil Orolín. Tentokrát ale len do tela brankára.
     
    06:16
    Zlínčania rozohrávali spoza vlastnej bránky, k puku sa ale dostal Zemko, ktorý strieľal švihom z pravého kruhu, Dočkal puk vyráža pred seba.
     
    07:13
    Hostia urobili obrovskú chybu pred svojím brankárom, dostatočne si nepokryli Brezániho, ktorý mohol zakončovať do odkrytej bránky, avšak chýbala mu presnosť na hokejke.
     
    08:25
    GLADIATORS Trenčín dali gól!
    Obrovská chyba hosťujúceho celku. Měšťánek prišiel o puk, nakorčuľoval za bránku, ale puk ostal pred Dočkalom, IGORA BERNÁTA si nikto nepokryl a ten švihom prestrelil brankára.
    Asistencia: Timotej Jurenka
     
    08:38
    Prvé vylúčenie zápasu, no počet hráčov na ľade bude vyrovnaný. Hrubosťou sa previnil Porubsky, na druhej strane Měšťánek.
     
    09:21
    Pri hre 4 na 4 sa zatiaľ viac darí domácim, vybojovali si pásmo,
     
    09:36
    GLADIATORS Trenčín dali gól!
    Gladiátori sa natlačili pred Dočkala, z pravého kruhu na ľavý dostal prihrávku MÁRIO BREZÁNI a s ľahkosťou zakončil.
    Asistencie: Peter Jurenka, Markus Šulík
     
    09:52
    Do úniku sa teraz dostal Hulman, tvárou v tvár sa rútil pred Dočkala, spomedzi kruhov vystrelil, ale len do tela brankára.
     
    10:52
    UTB Zlín dal gól!
    Hosťom sa podarilo znížiť skóre, po menšom tlaku sa natlačil pred Zuba ERIK MĚŠŤÁNEK a s prehľadom ho prestrelil.
    Asistencia: Tomáš Gazda
     
    11:47
    Hostia akosi ožívajú, no Zubo sa azda väčšmi začína sústrediť, v bránke je pozorný a Gazdovu strelu od modrej chytá do lapačky.
     
    12:34
    Nesrsta s Pospíšilom si založili útočnú akciu, na spoluhráčov akosi nehľadeli. Prihrali si zo strany na stranu, Zubo Pospíšilovu strelu z kruhu chytá do lapačky.
     
    13:27
    Tomáš Pap vylúčený za hákovanie, presilovka domácich začína.
     
    13:45
    GLADIATORS Trenčín dali gól!
    Rýchla akcia, rýchly gól. Gladiátorom to netrvalo dlho a Dočkala prekonali. Na dvakrát to skúšal Brezáni, spomínaný brankár puk vyrazil pred seba. Následnej dorážke MARTINA KUFFU už ale nedokázal zabrániť.
    Asistencie: Mário Brezáni, Ľubomír Macoun
     
    14:31
    Trenčania väčšmi ožívajú, Uhlík prenechal pred bránkou puk svojmu spoluhráčovi, ten to napílil len do brankárových betónov.
     
    14:59
    Igor Bernát – 2 min – hrubosť.
     
    15:07
    Zlínsky celok si vybojoval pásmo, paradoxne v šanci boli domáci. Zemkovi sa podarilo uvoľniť a osamotený korčuľoval do útoku. Bekhendovým zakončením nastrelil len betón brankára.
     
    16:14
    Takto si hostia zrejme presilovú hru nepredstavujú, puk neustále strácajú a Zubo si tak môže vydýchnuť.
     
    16:41
    UTB Zlín dal gól!
    Zrejme sme to zakríkli, MICHAL ČECH v pohybe strieľal z pravého kruhu a ponad vyrážačku prestrelil Zuba.
    Asistencia: Tomáš Gazda
     
    16:57
    Hostia stále v útočnom pásme, pri pravom mantineli dokonca vznikla mini šarvátka o puk. Ten ale napokon vybojovali Zlínčania, no rozhodli sa striedať.
     
    18:01
    Timotej Jurenka si potiahol puk do pásma, poľahky bekhendom poslal puk na Dočkala. Už-už sa zdalo, že spomínaný brankár sa nebude musieť ani pohnúť, ale puk prechádzal len tesne popri ľavej žŕdke.
     
    18:24
    Hulman odchádza na trestnú lavicu, začína ďalšia presilovka hostí.
     
    19:01
    Nesrsta si podržal puk, vystrelil z pravého kruhu. Chýbala však akási presnosť, puk preletel ponad bránku na zadný mantinel.
     
    19:46
    UTB Zlín dal gól!
    Žiadna agresívna hra, len poľahky vyslaný puk. Zubo najskôr čelil bombe z pravého kruhu, ktorú vyrazil pred seba, ale strela z hokejky TOMÁŠA MARTYNČÁKA mu už skončila za chrbtom.
    Asistencie: Erik Měšťánek, Tomáš Nesrsta
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Vyrovnaný hokej a teda aj zaslúžený stav 3:3 po prvej tretine. Hoci hostia zo Zlína doteraz zvíťazili len v jednom zápase, sú to skutočne bojovníci, ktorí nenechávajú nič na náhodu a nevzdávajú sa. V ďalších dvoch dejstvách sa teda môžeme tešiť na pokračovanie útočného hokeja, ktorému bojovnosť v tom pravom zmysle slova skutočne nechýba.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:12
    Úvodné buly i tejto tretiny vybojovali hostia, Nesrsta si to chcel už-už potiahnuť dopredu, ale bol z toho ofsajd.
     
    20:30
    Bude sa vylučovať. Koutný bol podrazený, sú z toho dve trestné minúty pre Martynčáka.
     
    20:46
    Gladiátori uchopil začiatok presilovky pevne do svojich rúk, vo veľkom si to nakorčuľovali dopredu, ale strela Filipa Okuliara z kruhu napokon letela pomimo bránky.
     
    21:20
    Bude sa hrať 5 na 3, Šudoma – seknutie.
     
    21:50
    Zemko nastrelil žŕdku, Okuliar len tesne minul bránku. Gladiátori hryzú ako zmyslov zbavení.
     
    22:29
    Prezmenu žrdku teraz nastrelil Okuliar po tom, ako mu Zemko prihrával. Ak by sa teda hralo nie na góly, ale na počet nastrelených konštrukcií, títo dvaja páni by sa mohli vo veľkom tešiť.
     
    23:06
    Zlínčania stále utaihnutí, podržal ich teraz ale Dočkal, ktorý strely vyrazil pred seba a tú poslednú z hokejky Jurenku radšej schoval do lapačky.
     
    24:19
    Hráč hostí sa rútil na Zuba, Hulman chcel v poslednej chvíli zabrániť strele, hodil sa po puku a on sám skončil v bránke. Chvíľu síce ostal ležať na ľade, ale už odchádza na striedačku. Tomuto sa povie bojovnosť a obeta za svoj tím.
     
    24:19
    Rozhodca napokon nariaďuje trestné strieľanie.
     
    24:19
    Michal Čech to skúšal rovno pomedzi kruhy, puk ale v polke cesty stratil a keď sa poň otočil a strieľal z otočky, nastrelil len Zuba do výstroje.
     
    24:36
    Ludvig stratil puk za vlastnou bránkou, čo hostia využili, v poslednej chvíli ešte strieľal Hořelka, ale chýbala mu presnosť.
     
    25:24
    Zlínčania teraz zle striedali, ale rozhodca si to akosi nevšimol a vylučovať sa teda nebude.
     
    26:06
    Horúco pred Zubom, Holík sa snažil prepasírovať puk za jeho chrbát popri žŕdke, ale spomínaný brankár puk schoval do bezpečia.
     
    26:36
    Kuffa s Macounom sa dostali do prečísleia, prvý menovaný strieľal z ľavého kruhu, ale len do betónov.
     
    26:43
    GLADIATORS Trenčín dali gól!
    Nudné klišé "nedáš – dostaneš" sprevádza i dnešné stretnutie. ĽUBOMÍR MACOUN sa dostal k puku ako posledný v nemalej útočnej akcii domáceho celku a Dočkala prekonal.
    Asistencia: Martin Kuffa
     
    27:33
    Sedláček sa spokúsil o rýchle vyrovnanie skóre. od modrej vyslal delovku na trenčianskeho brankára, ten telom puk vyrazil.
     
    27:55
    Hulman vyslal spomedzi kruhov prihrávku na Bernáta, jeho strela ale skončila len na brankárovi.
     
    28:32
    Zubo musel opäť čeliť zlínskemu útočníkovi, ktorý dokázal újsť celej domácej päťke. Ako inak – puk končí na jeho hrudi.
     
    28:50
    Čech ostáva po čistom zákroku chvíľu na ľade, zrejme si to odnieslo jeho koleno. Vylučovať sa bude na oboch stranách – Ťažky/Holík, obaja za nedovolené bránenie v hre.
     
    29:48
    Hrá sa v strednom pásme, ani jeden celok si nedokáže na dlhší čas obsadiť pásmo a pohroziť súperovmu brankárovi.
     
    30:05
    Pap prihral po modrej Měšťánkovi, ten vypálil, strela ale preletela ponad bránku na zadný mantinel.
     
    30:24
    Matejdes bol zatakovaný pri mantineli Šudomom, dostáva dve trestné minúty. Hosťom sa to nepáči a namietajú, avšak márne, rozhodca si stojí za svojím rozhodnutím.
     
    30:39
    Gladiátori pomaličky zakladajú útočnú akciu, na ľade je prvá lajna.
     
    30:53
    Od modrej to skúšal strelou švihom Zemko, ktorý ako ľavý krídelník hráva počas presilových hier ako pravý bek.
     
    31:47
    Sedláček vyhadzuje popri pravom mantineli puk do útočného pásma, zdá sa, že hostia sa už ubránia.
     
    32:29
    Šudoma teraz skutočne preveril Adama v bránke, spomedzi kruhov napriahol delovku, tá skončila v lapačke.
     
    33:10
    Už sa nám to tu schyľuje i k osobným súbojom, menšia šarvátka pred Adamom, vylúčení sú na dve minúty Ťažky a Šudoma. Obaja dostávajú aj osobný trest za nešportové správanie.
     
    33:25
    Na ľade ostáva ležať jeden z trenčianskych hráčov. Toto nevyzerá dobre.
     
    33:25
    Pravdepodobne ide o kapitána Zemka, za pomoci spoluhráčov odišiel na striedačku...
     
    33:35
    Puk si podržali domáci, na ľavom kruhu im ho ale Pospíšil doslova ukradol a vyhadzuje.
     
    33:58
    Gazda si potiahol puk popri ľavom mantineli do pásma, vypálil od modrej, Adam vyráža.
     
    34:50
    Útočia len Gladiátori, hostia puky vyhadzujú ako keby hrali v oslabení.
     
    35:07
    Hralo sa v strednom pásme, hostia konečne ožívajú. Trenčania sa vyrútili ale následne dopradu, Šulík dostával prihrávku pred bránku, no tá bola príliš dlhá a nezachytil ju.
     
    36:01
    O aký-taký útok sa pokúsili i Zlínčania, no Adam je stopercentný a Čechovu strelu z pravého kruhu vyrazil.
     
    36:28
    Domáci bojujú o puk za vlastnou bránkou, ďalšia dvojica hráčov sa zrazila.
     
    37:06
    UTB Zlín dal gól!
    Krásna strela od modrej v podaní ERIKA MĚŠŤÁNKA končí za Adamom, ktorému clonilo priveľa hráčov.
    Asistencie: Michal Čech, Tomáš Martynčák
     
    37:41
    Hostia sa pokúšali o ďalší gol, z ľavého kruhu prudko vystrelil Galuška, Adam opäť predviedol famózny zákrok vyrážačkou.
     
    38:26
    V útoku tentokrát domáci celok, avšak celé je to len o prihrávkach a žiadnom poriadnom strieľaní.
     
    38:58
    Pospíšil sa uvoľnil a sám korčuľoval k Adamovi. Nastrelil len bočnú konštrukciu.
     
    39:03
    Práve spomínaný Pospíšil dostáva 10-minútový trest za nešportové správanie. Naopak Bernát len 2-min. za podrazenie.
     
    39:43
    Hostia sa pokúsili ešte o poslednú útočnú akciu, puk si potiahli dopredu, Čech strieľal príliš z uhla.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Aj po druhej tretine máme stav vyrovnaný, tento raz 4:4. Podľa slov "kustoda" Adama Prna hráč, ktorý ostal v 34. minúte ležať na zemi, bol skutočne kapitán Juraj Zemko, ktorý pravdepodobne narazil obomi kolenami do mantinelu. Aj týmto ho pozdravujeme a prajeme najmä veľa síl, resp. pevné zdravie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:16
    Aj do tretice úvodné buly patrilo hosťom, avšak žiadna útočná akcia.
     
    40:58
    Už začínajú hostia útočiť v tom pravom zmysle slova. Adam zatiaľ v pohotovosti.
     
    41:52
    Hre akosi chýba dynamika, obe mužstva korčuľujú a korčuľujú, zjavne im ani puk netreba.
     
    42:25
    Kúskovanie zápasu, vyhadzovanie puku z pásma do pásma. Oba celky sa tvária, ako keby už mali vyhratý zápas.
     
    42:40
    Timotej Jurenka mohol ohroziť Dočkala, mal pred sebou len jedného obrancu. Namiesto strely ale poľahky poslal puk na hokejku spomínaného zlínskeho hráča.
     
    43:03
    Chyba v obrane domácich, k puku sa dostal Galuška, pokúšal sa zakončovať popri pravej žŕdke. Puk však neprešiel až na bránkovú čiaru.
     
    44:12
    V podobnej akcii Nesrsta, aj jeho zakončovaniu chýbala akási dynamika.
     
    44:49
    Tento raz chyba Adama, ktorý chybne rozohral. Galuška mohol poslať puk do odkrytej bránky spomedzi kruhov, ale netrafil ho.
     
    45:43
    Na druhej strane v šanci Faktor. Ten strieľal od modrej, Dočkal puk vyrazil pred seba. Trenčianskym bojovníkom sa ale neporadilo doraziť puk za neho.
     
    46:17
    UTB Zlín dal gól!
    Hotová šajba od modrej v podaní JANA STROJITA skončila za Adamom. Preletela skutočne cez všetko, čo jej malo brániť v možnosti skončiť v Adamovej sieti. Hostia sa tak po prvý raz v zápase dostávajú do vedenia.
    Asistencie: Tomáš Nesrsta, Tomáš Martynčák
     
    46:40
    Po góle vykorčuľoval zlínsky brankár zo svojho "teritória" k striedačke, mal by teda striedať. Aj rozhodcovia mu dohovárali, no nevedno prečo, vracia sa späť do bránky on a nie jeho náhradník.
     
    47:15
    Zlínčania si bránia pásmo a snažia sa neinkasovať rýchly gól, naopak ešte zvýšiť sa pokúšal Gazda, ale netrafil presne puk a ten teda len odskackal pomimo.
     
    47:48
    Opäť sa hrá pred Adamom krátko potom, čo sa Trenčania dokázali usadiť v pásme. Ich efektivita bola ale biedna, žiadna poriadna strela na Dočkala.
     
    48:34
    Měšťánek si krásne nakorčuľoval pred bránku, kde ho nekryl nijaký Trenčan, no prihrávky z kruhu sa napokon nedočkal.
     
    49:18
    Domáci si dokázali položiť puk na svoje hokejky, no len vo vlastnom obrannom pásme. Odtiaľ asi len ťažko vyrovnajú.
     
    49:55
    Hulman sa uvoľnil, v pohybe strieľal z ľavého kruhu. Jeho delovka ale preletela popri ľavej žrdi.
     
    50:34
    Chyby v obrane hostí, Trenčania sa väčšmi dostávajú k puku a snažia sa o vyrovnanie. Dočkal je ale v pozore a nič im nedaruje.
     
    51:17
    Zlín si zahrá presilovku, dve trestné minúty pre Orolína za faul kolenom.
     
    51:36
    V početnej výhode sa hostia usadili v pásme, už-už sa aj rozostavali do útočnej akcie, no Macoun sa dostal k puku a vyhadzuje ho.
     
    51:58
    Macoun vybojoval tento raz pásmo, k zakončeniu spred bránky sa ale nedostal, bránila mu v tom zamotaná hokejka súpera v tej jeho.
     
    52:33
    Vhadzovať sa bude pred Dočkalom, hosťom táto presilová hra nevychádza.
     
    52:53
    UTB Zlín dal gól!
    23 sekúnd pred Orolínovím návratom sa predsa len podarilo hosťom streliť gól. VILÉM GALUŠKA dostal puk k pravej žrdi, zodvihol ho a Adama prekonal.
    Asistencie: Vladan Sedláček, Radek Holík
     
    53:42
    Hostia si držia puk v obrannom pásme, podstatné je pre nich teraz azda len ubrániť sa do konca zápasu.
     
    54:51
    Trenčania sa síce pokúšali o útok, poradili si i s obrancami, ale s Dočkalom už nie. Strela z ľavého kruhu skončila v lapačke.
     
    55:16
    Pohoda a ľahkosť na hokejkách Zlínčanov, na druhej strane dravosť a obrovská snaha prekonať súperovu obranu a dostať sa k zakončeniu.
     
    55:44
    Gazda na dve minúty oslabí svoj tím, presilovka domácich.
     
    56:02
    Uhlík si potiahol puk až ku Dočkalovi, no ten mu ho stihol vypichnúť skôr, ako vystrelil.
     
    56:20
    Na dvakrát vhadzovanie pred Adamom, puk síce domáci vybojovali, ale nepodarilo sa im predrať dopredu.
     
    57:03
    Šulík si dokázal potiahnuť puk dopredu, ale nestihol strieľať, tak išiel až za bránku. Tam už ale o puk prišiel, hru tak znovu režírujú hostia.
     
    57:52
    Stredné pásmo, bránenie zo strany hostí. Nič atraktívne, Gladiátori budú dnes zrejme zaspávať so smútkom na dušiach.
     
    58:38
    Ku koncu zápasu ešte jedno vylúčenie na strane hostí, Šudoma – 2 min.
     
    58:38
    Domáci celok si berie oddychový čas, vymyslie predsa len niečo na záver?
     
    58:38
    Gladiátori na ľade v šestici, vsádzajú teda na powerplay.
     
    58:43
    Faktor pálil po ľade od modrej, chýbali skutočne len milimetre.
     
    59:22
    Okuliar tiež od modrej, bránku prestrelil.
     
    59:42
    Okuliar opäť raz od modrej, tento raz úradovala Dočkalova vyrážačka.
     
    59:51
    Do tretice strela Okuliara, teraz z ľavého kruhu, puk končí v lapačke.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Po 60-ich minútach napokon víťazia hostia zo Zlína, keďže v záverečnej časti hry dokázali svojmu súperovi streliť dva góly a neinkasovať ani jeden. Dva body teda putujú do Česka, Gladiátorov najbližšie čaká zápas budúcu stredu proti tímu z Prahy.
     
    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme ešte príjemný zvyšok večera. (22:03:26)

    Janka Danková

    Góly a asistencie: 9. Bernát (Jurenka), 10. Brezáni (Jurenka, Šulík), 14. Kuffa (Brezáni, Macoun), 27. Macoun (Kuffa) – 11. Měšťánek (Gazda), 17. Čech (Gazda), 20. Martynčák (Měšťánek, Nesrsta), 38. Měšťánek (Čech, Martynčák), 47. Strojit (Nesrsta, Martynčák), 53. Galuška (Sedláček, Holík)


    Gladiators Trenčín: Zubo (31. Adam) – Okuliar, Koutný, Zemko, Kuffa, Macoun, Matejdes, Z. Jurenka, Šulík, Uhlík, Brezáni, Ludvig, Orolín, T. Jurenka, Bernát, Hulman, Koláček, Faktor, Ťažký, Porubský, Ďuriš
    UTB Zlín: Dočkal – Pap, Měštánek, Strojit, Gazda, Holík, Šudoma, Čech, Pospíšil, Nesrsta, Martynčák, Hořelka, Galuška, Sedláček

    Diváci: 150