Topoľčany – Poprad 2:7 (kon.) | Žilina – HC Slovan 3:4 (kon.) | Trenčín – Skalica 3:2 (po pr.)
Nitra – Spišská N. Ves 10:3 (kon.) | Košice – Zvolen 6:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – B. Bystrica 1:3 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
HC MONACObet Banská Bystrica
Nedeľa 22.12.2013, 13:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Skončil sa nám tak dnešný zápas 32. kola medzi Liptovským Mikulášom a Banskou Bystricou výsledkom 1:3. (15:07:26)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    56:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Zrejme je rozhodnuté. Hostia si pripisujú tretí gól čím odskakujú súperovi v závere zápasu na rozdiel dvoch gólov. Strelecky sa presadil MICHAL MACKO, ktorý prekonal brankára Kelčíka. Asistencia: Miroslav Drmaj, Alex Vyhonský.
     
    53:50
    Do konca tretej tretiny nám ešte niečo zostáva a Liptovský Mikuláš naďalej bojuje aspoň o vyrovnanie. Domáci sa dostali do útočného pásma zásluhou Sukeľa, ktorý pálil z ľavej strany do dobre postaveného Košarišťana.
     
    51:12
    Na teraz sa hostia viacmenej snažia udržať pásmo, no zakončiť sa im moc nedarí. Liptovský Mikuláš sa aktuálne oslobodil, keď vyhodil cez všetky čiary.
     
    50:32
    Za zdržiavanie hry a vyhodenie puku odchádza na trestnú Bača.
     
    48:53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vyzerá to tak, že dnes to bude ešte dráma. Liptáci sa dostali do útočného pásma. JAKUB SUKEĽ vybojoval sám pre seba najskôr puk, no stihol si ešte naraziť s Andrejom Lacom, ktorý mu ihneď vrátil puk. Spomínaný mikulášsky útočník už nemal problém a poslal puk pod hornú tyč súperovej brány.
     
    47:16
    Šeliga sa dostal s pukom k modrej, ale následne je z toho ofsajd. Hra je prerušená vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    46:42
    Po pár sekundách prišiel útok aj na druhej strane. Osamotený Hric sa individuálne presadil v strednom pásme, následne vošiel do útočného, keď z pravej strany mieril tesne mimo.
     
    46:02
    V posledných sekundách sa nám hrá hokej zo strany na stranu. Do zakončenia sa dostal Bača, ktorý od modrej poslal puk iba do korčule obrancu. Následne rozohrával až od vlastnej brány brankár Kelčík.
     
    45:11
    Vylúčenie na oboch stranách, na trestnú odchádza Šeliga a Potocký.
     
    42:55
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa nakoniec dostávajú do vedenia o dva góly, po tom ako sa z ničoho nič po prihrávke dostal do samostatného nájazdu IVAN HRICKO, ktorý nezaváhal a poslal puk pomedzi betóny brankára Kelčíka. Asistencia: Maroš Surový.
     
    41:07
    Začala sa nám aj tretia tretina. Liptovský Mikuláš aktuálne pri puku vo vlastnom pásme. Ich útok skončil v útočnom pásme, kde spoza brány zakončoval Struška, ten však neprekonal brankára.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:46
    Záver druhej tretiny a skóre sa nám stále nezmenilo. Bystrica vyhráva o jeden gól, takže uvidíme či sa ešte stav bude meniť v druhej tretine, alebo sa o všetkom rozhodne až v tretej časti. Na teraz je jasné jedno – domáci sú pri puku.
     
    36:48
    Výmena pukov na oboch stranách. V posledných sekundách sme svedkami viacerých nepresností. Liptáci pri puku vo vlastnom pásme.
     
    34:32
    Po tom ako bola hra ďalšie prerušená vhadzovať sa bude v útočnom pásme hostí. Brána Kelčíka však opustila svoje stabilné miesto, pokračujeme o pár sekúnd.
     
    34:02
    Liptáci sa dostali do útočného pásma, tam však iba zakončili od mantinelu. Brankár hostí pokus Kabáča kryje a zasahuje lapačkou. Vhadzovanie v útočnom pásme Liptovského Mikuláša.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 43. Hricko (Surový), 49. Sukeľ (Laco) – 5. Ambroz (Róth, Vyhonský), 57. Macko (Drmaj, Vyhonský)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kelčík – Florek, Laco, Kučera, F. Danko, Bača, Oško, Nemec, Sukeľ, Potocký, S. Danko, Škandera, Brezniak, Struška, Furdek, Kabáč.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Košarišťan – Košecký, Jendroľ, Mikuš, Hibler, Macko, Surový, Šeliga, Výhonský, Šilovič, Kleindler, ROsandič, Drmaj, Huňa, Andrisík, Róth, Janovský, Ramaj, Hricko, Ambroz.

    Rozhodca: Jakubec – Štofančík, Šoltés