Valladolid – Vigo 3:0 (kon.)
koniec
Real Valladolid
3:0 (0:0)
Celta Vigo
Pondelok 16.12.2013, 22:00 • Estadio Municipal José Zorrilla • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Aj sa tak stalo, José Teixeira pre istotu fúkol do svojej píšťalky, nakoľko sa na ihrisku sa opäť začínala strhávať potyčka. Po bezgólovom prvom polčase v druhej polovici po vylúčení Charlesa až trikrát udrel Javi Guerra a stal sa tak hrdinom zápasu. Hostia sa už potom nezmohli ani na skorigovanie výsledku a tak zápas končí jasným výsledkom 3:0.

    Po dnešnom zápase sa Real Valladolid vyškriabe z dna tabuľky a bodovo sa dorovná práve na jeho dnešného súpera. V konečnom dôsledku by mu tak mala po dnešku patriť 16. priečka v tabuľke.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (23:55:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Zápas sa už len dohráva, čoskoro príde koniec zápasu.
     
    90+2
    To isté platí aj pre Huga Malla, ktorý pre karty nebude môcť nastúpiť v nasledujúcom zápase proti Athletic Clubu.
     
    90+2
    Manucho Gonçalves napokon vidí za účasť v strkanici žltú kartu.
     
    90+1
    V nadstavenom čase sa ešte na polovici Celty Vigo strhla zbytočná potyčka, hlavnými aktérmi boli striedajúci Manucho Gonçalves a Hugo Mallo. K nim sa samozrejme pripojili aj ďalší hráči a ta musí hlavný rozhodca na trávniku krotiť vášne.
     
    90
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadneho hracieho času sa budú hrať ešte tri minúty.
     
    89
    Prichádza posledné striedanie na strane Valladolidu, z trávniku odkráčal dnešný jediný, ale za to trojnásobný strelec Javi Guerra, namiesto ktorého si zahrá Manucho Gonçalves.
     
    89
    Ten sa im nevydaril, následne ešte mohol prudkou strelou domácemu brankárovi pokaziť čisté konto Rafinha, ale ten aj tentoraz prestrelil.
     
    88
    Hostia sú už zrelí na uterák, v závere sa ešte predsa len púšťajú do útoku, z čoho pramení aspoň rohový kop.
     
    86
    David Costas na ihrisku vymení Fontàsa, ktorý pred pár minútami inkasoval žltú kartu.
     
    86
    Real Valladolid dal gól! A máme tu hrdinu zápasu! Po rýchlom prechode do útoku a perfektnej prihrávke do šestnástky od Óscara sa k strele z prvej dostal kto iný ako JAVI GUERRA a tretím gólom tak skompletoval svoj hetrik! Javi Guerra strelil už svoj desiaty gól v aktuálnej sezóne.
     
    85
    Ani rohový kop nevyšiel hráčom tímu hostí podľa predstáv, lopta končí v náruči domáceho brankára, ktorý naopak zakladá útočnú akciu pre Valladolid.
     
    84
    Fernández to skúšal technicky, snažil sa prejsť cez dvojicu hráčov a keď vidiel, že je to beznádejné, prihral Rafinhovi, ktorý pálil z hranice šestnástky, no trafil len protihráča. Napokon je z toho rohový kop pre Celtu Vigo.
     
    83
    Hugo Mallo bojoval o loptu na pravej strane, nakoniec mu ušla za čiaru, takže uvidíme len odkop od domácej brány.
     
    82
    Ebert sa ocitol v ďalšom postavení mimo hry. Domáci tím sa momentálne plne sústreďuje na defenzívu a občas vyšle nejakého z útočníkov do protiútoku.
     
    81
    Do konca riadnej hracej doby zostáva necelých desať minút, zdá sa, že o víťazovi dnešného duelu je jasné domáci tím si už zrejme nenechá ujsť dvojgólový náskok.
     
    80
    Fontàs to trošku prehnal s bojovnosťou v strede ihriska, k zemi poslal Guerru, za čo vidí napokon aj žltú kartu.
     
    79
    Valladolid to tentoraz skúšal dlhým passom na Eberta, Yoel ešte pred ním stihol odkopnúť, no aj tak sa pískalo postavenie mimo hry nemeckého stredopoliara.

    Andrej Marienka

    Góly: 59. Guerra, 67. Guerra, 86. Guerra

    Karty:   23. Ramos (RVA), 42. Guerra (RVA), 90+2. Gonçalves (RVA) – 24. Charles (VIG), 58. López (VIG), 80. Fontàs (VIG), 90+2. Mallo (VIG)   56. Charles (VIG)


    Real Valladolid: Diego Mariño – Peña, Jesús Rueda, Marc Valiente, Rukavina – Rossi, Álvaro Rubio – Omar Ramos, Larsson, Ebert – Javi Guerra
    Náhradníci: Jaime – Osorio, Baraja, Óscar, Bergdich, Manucho Gonçalves, García

    Celta Vigo: Yoel – Aurtenetxe, Fontàs, Cabral, Hugo Mallo – Rafinha, Borja Oubiña, Álex López – Nolito, Charles, Fernández
    Náhradníci: Sergio Álvarez – Mario Bermejo, Orellana, Jonny Castro, Krohn-Dehli, Santi Mina, David Costas

    Rozhodca: José Teixeira – Francisco Lamsfús, Diego Barbero